Αναγνώστης: Απίστευτα κι όμως αληθινά περιστατικά κυκλοφοριακής τρέλας στην Κω! Κι όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες

26
32355

ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΤΡΕΛΑΣ .

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ 200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ .

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ Η ΚΑΤΟΙΚΟΣ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΖΗΠΑΡΙΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΩΜΑ .ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ  ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΑ.

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ.

ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Κ.Σ.

 

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο Ζηπάρι η κόρη σας έκλεισε το δρόμο στο παιδί παραβιασεΔιπλη γραμμή άσχετα αν το παιδί δεν είχε δίπλωμα να τα λέμε τα πράγματα ως έχουν

    • τρελαί στην Κω, σωπα. άσχετα αν το παιδί δεν είχε δίπλωμα…….WOW! Ta μηχανακια προσπερνούν όλα τα αυτοκίνητα περιμένοντας να αλλάζει το φως. μετά πρέπει να περιμένουμε 12 μηχανακια να φύγουνε πριν μπορέσουμε εμείς, και το φως έχει αλλάζει. Τι λέει το KOK; Φυσικά δεν υπάρχει αστυνομία, αλλά αυτή είναι μια τριτοκοσμικά συμπεριφορά. Υελουν και μας βρίζουν αν αντιδράσεις.

  2. Η αστυνομία δεν μπορεί να είναι παντού για αυτό δεν είναι πουθενά. Όσο για την Δημοτική αστυνομία…..τώρα έχει ζέστη….πού να τρέχουν τα παιδιά…έλεος…

  3. Σχηματίζεται τεράστια ουρά προς Χωριά και με θερμοκρασίες (με τις λαμαρίνες των αυτοκινήτων να καίνε)
    να ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η ατέλειωτη αναμονή ειναι καθαρός ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ των οδηγών και επιβατών.
    Στο Πλατάνι προς Ασκληπιείο, φρακαρουν για 20λεπτο και βάλε τουριστικά λεωφορεία και ΙΧ, πολλά μάλιστα ενοικιαζόμενα.. 50 χρόνια δεν άλλαξε τίποτε…, ένας περιφερειακός δρόμος, τίποτε..
    Στη Ζια ΞΕΦΤΙΛΑ. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να αρμεξουν τους τουρίστες, που καταφθάνουν ως πανέρια με ψάρια σε φωλια γλάρων..
    Δεν φτάνει που ειναι στενός ο δρόμος, βάζουν στις άκρες του και ζαρντινιέρες, ανοίγουν διάπλατα τις τέντες στα μαγαζιά τους και δυσκολεύονται απίστευτα να περάσουν ακόμη και μεμονωμένα λεωφορεία – αντε να χωράει να περάσει με το ζόρι ενα μηχανάκι που κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση. Απόλυτος ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ του Νησιού, των Αρχών, των Φραγκοφονιαδων Κατοίκων του.

    Υ.Γ. Καλή δύναμη και κουράγιο στον καταγγέλοντα αναγνώστη. Το ότι θα δικαιωθεί νομικά είναι βέβαιο.

  4. το παιδί χωρίς δίπλωμα έτρεχε ξεπερνώντας τα όρια ταχύτητας κατά πολύ .. τώρα η αριστερή στροφή για την είσοδο σε καταστήματα καθολη τη διαδρομή του επαρχιακού οδου γίνονται κατά κόρον κ καθημερινα, με μεγαλύτερο παράδειγμα τον Σκλαβενίτη η’ το lidl που κ εκεί έχει διπλή γραμμή αλλά όλοι στρίβουν . φυσικά παραβιαζοντας τη διπλή γραμμή όπως είπατε γιατί δυστυχώς ο δρόμος δεν έχει κανενα αλλο τρόπο όπως θα επρεπε για να μπορούν να στρίβουν τα αυτοκίνητα κ κόμβους . για να λέμε τα πράγματα ως έχουν. κωα

  5. περνάνε με κόκκινα … ανάβει πράσινο για τους άλλους και περνάνε 3-4 αυτοκίνητα στην σειρά

  6. ο άλλος έτρεχε μεσα σε κατοικημένη περιοχή και έπεσε πάνω στην άλλη που την τύφλωνε ο ήλιος.

  7. Τι πάει να πει έρχονται οι ξένοι και δημιουργούν προβλήματα ;; τα μεγαλύτερα τέρατα στην οδήγηση από εσάς τους ντόπιους τα έχω συναντήσει τόσα χρόνια που ζω στο νησί! πρέπει πρώτα εσείς να μάθετε να οδηγείτε και μετά οι ξένοι! ούτε να περπατάτε ξέρετε! λυπάμαι πολύ που το λέω
    λυπάμαι για ότι σας συνέβη ειλικρινά κα φοβάμαι πολύ καθηλωμένα που κυκλοφορώ μήπως πάθω ατύχημα με αυτά που βλέπω

    • πες τα κοπέλα μου!!! σαν τους ντόπιους δεν έχει… οι άνθρωποι είναι πολύ επικίνδυνοι. Δεν σταματάνε σε ΣΤΟΠ, περνάνε από κόκκινα, πολλά αυτοκίνητα και μηχανάκια δεν έχουν φώτα, δεν ανάβουν φλας, πηγαίνουν πάρα πολύ αργά ή γρήγορα. Δεν υπάρχει κανένα μέτρο. Έλεγα η Αθήνα είναι επικίνδυνη, αλλά από τότε που ήρθα εδώ φοβάμαι και πεζός που περπατάω.

  8. Τι περιμένεις σε μιά χώρα, τηνΕλλαδίστα μας, που έχει 500+ χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα, άλλα τόσα χωρίς έλεγχο ΚΤΕΟ, κάτι δεκάδες χιλιάδες που δεν έχουν πληρώσει τα Τέλη, πάνω από ένα εκατομμύριο διπλώματα με φακελάκι ή μαϊμού, άγνοια του ΚΟΚ, ελάχιστο ατομικό ενδιαφέρον για μηχανικό έλεγχο και συντήρηση (καμένες λάμπες, προφυλλακτήρες που κρέμονται, ελαστικά του 1950, κλπ), με ένα οδικό δύκτιο για κλάματα και κομπλεξική συμπεριφορά οδηγών (εγώ είμαι ο/η μάγκας).

    • ακριβώς όπως τα λες Μανώλη. Και με το ένα χέρι έχω απο το παράθυρο οδηγον η μάνγκο!!! Ππολύτιμο και κουλτούρα!!!

  9. μπροστά στ μεταφορικές-κούριερ- παρκαρουν από 0,60 έως κ 1 μετρο από τ πεζοδρόμιο. παρκαρισμα στό χώρο στάθμευσης φαρμακείου για ν πιει καφέ.

  10. Σήμερα 01-07-2024 και ώρα 10,50 ξεκίνησα με το επαγγελματικό μου αυτοκίνητο από τον χώρο στάθμευσης της οδού Μακρυγιάννη για να πάω προς τα χωριά [περιοχή Πελαργός] σε κατάστημα οικοδομικών υλικών.Είχε τόση κίνηση και τόσο μποτιλιάρισμα που μια απόσταση 3-4 χιλιομέτρων την έκανα σε 25 λεπτά.Δυστυχώς το νησί της Κω από ένα ήρεμο νησί κατάντησε ένα νησί της ταλαιπωρίας και της αγανάκτησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ