Στέργος Χατζηστέργου: Στη μέση της καραμπόλας (φανταστείτε να ήταν μοτοσυκλέτα αντί για ΙΧ) | …είχαμε τη προστασία των Αγίων

0
16875

Παραμονή της Μεγάλης Εορτής των Αγίων Πέτρου και Παύλου …είχαμε τη προστασία των Αγίων

Σήμερα το πρωί γύρω στις 11:10 το πρωί αρκετά αυτοκίνητα περιμέναμε να ανάψει ο φωτεινός σηματοδότης επί της οδού Νυμφαίας με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης μας.
Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση οχημάτων και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας.
Ξαφνικά όπως ήμασταν ακινητοποιημένοι ακούγεται ο θόρυβος ενός αυτοκινήτου να τρέχει γρήγορα και σε κλάσματα του δευτερολέπτου η πρώτη πρόσκρουση και αμέσως σύρσιμο και η δεύτερη πρόσκρουση…καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σε ένα σημείο που εκ των πραγμάτων – παρουσία δύο φωτεινών σηματοδότων και πυκνής κυκλοφορίας οχημάτων- λες εδώ δεν κινδυνεύεις.

Το αρχικό σοκ σίγουρα και για τους τρεις οδηγούς είναι πολύ έντονο…βγαίνοντας εκτός οχημάτων διαπιστώνουμε ότι ευτυχώς είμαστε όλοι καλά χωρίς τραυματισμούς μόνο υλικές ζημιές…ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. Δόξα τω Θεώ είχαμε την τύχη εκείνη τη δυσάρεστη στιγμή να έχουμε Αγίους δίπλα μάς και να μάς προστατέψουν.
Φανταστείτε να ήταν σε εκείνο το σημείο, τη συγκεκριμένη στιγμή μηχανή αντί για αυτοκίνητο..

Εν κατακλείδι..μεγάλη προσοχή όταν οδηγούμε και να φοράμε ΠΑΝΤΑ ζώνες ασφαλείας όλοι μέσα στο αυτοκίνητο και στις μπροστινές και τις πίσω θέσεις. Εννοείται πάντα ΠΡΈΠΕΙ να φοράμε το κράνος όταν οδηγούμε μηχανή ο οδηγός και ο συνοδηγός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη της τροχαίας του τμήματος Κω για την εξαιρετική αντιμετώπιση όλων των εμπλεκόμενων οδηγών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ