Αναγνώστης: Η ουρά από τα φανάρια του Συνεταιρισμού φτάνει μέχρι και την είσοδο της πόλης…

12
12704

Η ουρά από τα φανάρια του Πλατανιού φτάνει μέχρι και την είσοδο της πόλης…
Στο επαρχείο που είναι υπεύθυνο για αυτά τα φανάρια ακούει κανείς…
Περνάει κάνεις από το σημείο;;;

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το οδικό δίκτυο του νησίου δεν μπορεί να αντέξει όλο αυτο το κυκλοφοριακό φόρτο! Υποδομές εδώ και τώρα! Οταν πριν πολλά χρόνια ξεκινησε να κατασκευάζετε ο παρλιακός της Κω με σκοπο να φτάσει τουλάχιστον στο Τιγκάκι, σταμάησε για να μην «ενοχληθεί» γνωστο ξενοδοχείο της περιοχής! Λουστείτε τα τώρα! Η Κάλυμνος έφτιαξε δρόμο που ενώνει όλο το νησι περιμετρικά… Η Κως με δύο εκατομμύρια τουρίστες δεν μορει καν να συντηρήσει σωστα ενα δρόμο κεντρικό που έχει όλο κι όλο!! Μην κάθεστε, όλοι για φωτογραφία στα φανάρια του συνεταιρισμου μαζι με Επάρχους και Δημάρχους!!!!

  2. Όταν κάποτε είπα σε κάποιον αντιδήμαρχο, τί πάτε να κάνετε στο κόμβο της Πειραιώς;Η απάντηση που πήρα ήταν, ότι θα πάθεις πλάκα όταν το δείτε τελειωμένο το έργο.Πραγματικα πάθαμε πλάκα…..Μια αηδία που ταλαιπωρεί εκατοντάδες συμπολίτες μας…. Κύριοι αποτύχαμε… γιατί σας ψηφίσαμε και εμείς….

  3. γιατί τα φώτα στον ίδιο κόμβο προς Πλατάνι δεν ανάβουν ;και κρέμονται τα καλώδια στα σημεία σύνδεσης των ιστών;

  4. και τα φανάρια Τιγκάκι από τα χωριά για Κω το ίδιο πρόβλημα έχουν φέτος πρέπει να τα ρυθμίσουν ενώ το απέναντι από Κω για χωριά αλλάζει ο σηματοδότης και ο απέναντι ανέβει μετά από κάποια λεπτά θέλουν ρύθμιση αλλά ποιος θα τα ρυθμίσει.

  5. Τι φωνάζετε ρε αδέλφια. Χθές κατεβαίνοντας στο κέντρο, η ουρά των οχημάτων άρχιζε από το φανάρι εξόδου της Μακρυγιάννη μέχρι το φανάρι του Συνεταιρισμού!!! Επειδή είμαι ξεροκέφαλος επαναλαμβάνω. Κλαδέψτε τα δέντρα δεξιά στα αρχαία, από έξοδο Διαγόρα μέχρι το Θεατράκι. Όλα τα μεγάλα οχήματα λεωφορεία και νταλίκες πάνε αριστερά στο αντίθετο ρεύμα, δεν χωράνε. Πρέπει να βρεθεί λύση για τις διαβάσεις από Διαγόρα και στο Θεατράκι έξοδο από τα αρχαία, θα κλάψουν μανούλες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ