Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης της ηλικιωμένης και της 3χρονης στην Κηφισίας

0
3152

Η  ηλικιωμένη είναι 70 ετών και είναι η Γεωργιανή νταντά του παιδιού  – Ήταν στη μεσαία λωρίδα όταν τις παρέσυρε το μηχανάκι που οδηγούσε 35χρονος – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το κοριτσάκι

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος στη λεωφόρο Κηφισίας στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένα 3χρονο κοριτσάκι.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, διακρίνεται το κόκκινο μηχανάκι την ώρα που πέφτει πάνω στο παιδί και την 70χρονη νταντά του, παρασέρνοντάς τους στο οδόστρωμα, στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Ο 35χρονος οδηγός courier φαίνεται να κινείται με χαμηλή ταχύτητα στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας όταν η γυναίκα από τη Γεωργία με το 3χρονο παιδί διασχίζουν κάθετα τη λεωφόρο Κηφισίας από σημείο χωρίς διάβαση και σηματοδότηση.

Το δίκυκλο πέφτει πάνω τους, τους πετάει στο έδαφος και στη συνέχεια σέρνεται στο οδόστρωμα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

kifisias-2
Ο οδηγός courier που παρέσυρε γιαγιά και εγγονή
kifisias-4
Το σημείο που έγινε το ατύχημα

Οι δυο τους παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τις αισθήσεις τους.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

kifisias-3
Το μηχανάκι που παρέσυρε γιαγιά και εγγονή
kifisias-1

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, στο σημείο για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξάγονταν μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Ωστόσο κατά τις 10:30 το πρωί, ο δρόμος άνοιξε αλλά κατά μήκος της Λ.Κηφισίας καταγράφεται αυξημένη κίνηση.

Νεκρός 50χρονος σε τροχαίο στην Αλεξάνδρας – Παρασύρθηκε ενώ διέσχιζε τον δρόμο

Τα ξημερώματα σημειώθηκε  τροχαίο με έναν 50χρονο νεκρό  στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο 50χρονος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Αλεξάνδρας από σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ένα αυτοκίνητο με οδηγό μια 44χρονη που κινείτο στο ρεύμα της Αλεξάνδρας προς Πατησίων παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα.

Μετά την παράσυρση ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα και στο Κορωπί οταν οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη σε κολώνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα στην Βασ. Κωνσταντίνου.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Διενεργείται έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης είχαν χάσει τη ζωή τους με παρόμοιο τρόπο άλλοι δύο πεζοί, μια 77χρονη και ένας άστεγος, όταν επιχείρησαν να διασχίσουν από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών, την λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, η πρώτη, και την Λένορμαν ο δεύτερος.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης γιαγιάς και εγγονής στην Κηφισίας

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ