Σωματείο τουριστικών λεωφορείων: Εικόνες ντροπής στη Ζιά, άκρως επικίνδυνες για την ασφάλεια τόσων ανθρώπων…

12
14702

Δελτίο Τύπου
Τουριστικών Λεωφορείων.

Αυτές και άλλες εικόνες, αντίκρισαν σήμερα κάτοικοι, επισκέπτες και  εργαζόμενοι στη Ζιά.
Εικόνες ντροπής, άκρως επικίνδυνες για την ασφάλεια τόσων ανθρώπων στη περιοχή.
Παροιμιώδης η ανευθυνότητα και η έλλειψη ευθύνης, απο το πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.
Οι εργαζόμενοι στα Τουριστικά Λεωφορεία με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, εξακολουθούν να εργάζονται για την ασφάλεια χιλιάδων επιβατών, έχοντας ΑΠΕΝΑΝΤΙ!  Πολιτικονοοικονομικα συμφέροντα και μόνη ελπίδα την Δικαιοσύνη.

Το ΔΣ

*οι φωτογραφίες είναι από επισκέπτες του νησιού…

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακόμα χειρότερα, αν πραγματικά συμβεί κάτι και χρειαστεί να περάσει περιπολικό, ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό όχημα από πού ακριβώς θα πάνε και από πού θα φύγουν?? Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα!! Πού είστε τώρα οι του Δήμου να βγείτε φωτογραφίες??

    • Ποιος έχει οικονομικό όφελος στην Ζιά? Οι εκεί ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

      Οι ίδιοι οφείλουν να βρουν την λύση και όχι ο εκάστοτε δήμαρχος. Οι ίδιοι να χρηματοδοτήσουν την υπόθεση του πάρκινγκ. Κάκιστα ανακατεύθηκε ο δήμος σε αυτήν την υπόθεση. Δεν είχε καμία δουλειά. Ας τα βρούνε μόνοι τους οι επαγγελματίες. Είναι καθαρά ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ μεταξύ επιχειρήσεων της τοπικής κοινωνίας.

      • Για τις φωτογραφίες? Δεν είναι υπόθεση του Δήμου να φτιαχτεί ένας ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ χώρος στάθμευσης για τους ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ του χωριού??

  2. Αφού δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, αφού είναι επικίνδυνοι, αφού κανέναν δεν ενδιαφέρει το θέμα,προτείνω να μην είναι προορισμός η Ζιά.Να τα κλείσουν τα μαγαζιά να τελειώνουμε.Σιγα το θέμα….

  3. Δήμαρχε στα είπαμε 1, 2, 3, 100 φορές και εσύ!!! Έρχεται ο Οκτώβριος θυμάσαι κοροιδευες τον Κυριτση, και έλεγες εγώ ΘΑ βρω λύση και όλα ΘΑ τα φτιάξω και εμείς εδώ στο χωριό ΘΑ σε ψηφίσουμε.

  4. Δήμαρχε, τώρα έπρεπε να ανέβεις στη Ζιά να κάνει άσκηση εκκένωσης!!! Πού είσαι Τεό οεοο??? Άσκηση εκκένωσης έκανες μόνο όταν σε βόλευε!!! Για τράβα τώρα να σε δω κι εσένα και την πολιτική προστασία ( ο Θεός να την κάνει) !!! Επίσης, θέλω να σε δω να βγάζεις φωτογραφίες χαμογελαστός μπροστά απο το χάος!!!

  5. Η Πυροσβεστική έχει δώσει σαφείς οδηγίες προβλέποντας τον κίνδυνο σε περίπτωση πυρκαγιάς, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ανεβαίνουν τα λεωφορεία μέχρι πάνω!!! Αλλά σε αυτό το νησί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το χρήμα, τίποτα άλλο. Πρεπει να πάνε τα κοπάδια των τουριστών πάνω για να έχουν κίνηση τα μαγαζιά. Υγεία, ασφάλεια, σχολεία, δρόμοι, έργα, τί σημασία έχουν αυτά μπροστά στις αφίξεις???

  6. Έχει να φάει μαύρο από τους δικούς του ανθρώπους από αυτούς που είχανε δίπλα του κατσουνας.

  7. Δήμαρχε μην μασάς από τα ορφανά του Καμμένου που μεταπήδησαν στο ΣΥΡΙΖΑ.Γνωστοι και μη εξαιρεταιοι.Σιγα την δύναμη που εκπροσωπεί το σωματείο.Κατι θέλουν να τους δώσεις, έτσι κάνουν αυτοί.Απομονωσε τους και στείλε τους.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ….

  8. Ένα μεγάλο μέρος της κατάντιας αυτού του τόπου είναι ότι ο Πυλώνας της Δημοκρατίας που είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή του Συντάγματος,είναι διαβρωμένος. λειτουργοί ανίδεοι, άσχετοι, εγκάθετοι, έρμαια των αρχών και το κυριότερο διαπλεκόμενοι.
    χωρίς καν εμπειρία,όπου φυσάει ο άνεμος.Το πιο διεφθαρμένο κράτος της Ευρώπης..

  9. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ .........ΡΙΕΣ...... ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ.................

    ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΟΦΩΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟΨΗ
    ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ
    ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ…………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ