Γρεβενά: Οδηγός ΚΤΕΛ πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ ενώ έπινε καφέ – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

0
2916

Τι θα γινόταν αν εκείνη την ώρα ήταν στο τιμόνι;

Τραγωδία στα Γρεβενά με έναν 61χρονο οδηγό λεωφορείου των ΚΤΕΛ να χάνει ξαφνικά την ζωή του, ενώ έπινε καφέ με συναδέλφους του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν το πρωί της Τετάρτης στον χώρο των ΚΤΕΛ Γρεβενών. Ο άτυχος οδηγός ετοιμαζόταν να εκτελέσει το δρομολόγιο Γρεβενά-Αθήνα και έπινε καφέ μαζί με συναδέλφους του. Ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων με αποτέλεσμα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν προς βοήθεια, να χάσει την ζωή του.

Στα Γρεβενά προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς ο οδηγός των ΚΤΕΛ και πατέρας τριών παιδιών ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία. Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι οδηγοί του ΚΤΕΛ υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις με απόφαση της διοίκησης, από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

πηγή: enikos.gr

Τραγωδία στην Αθήνα: Γυναίκα έπεσε από 5ο όροφο πολυκατοικίας

Τραγωδία σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Τετάρτης (18/1), όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες μια γυναίκα έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός της. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 06:40.

Εξετάζεται δε, εάν η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

paradrasi.gr

Φάρσαλα: Βρέθηκε νεκρό παιδί στο σπίτι του

 

 

Ένα παιδί περίπου 3,5 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στο σπίτι του σήμερα (18/01) στα Φάρσαλα.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπου έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Κ.Υ. Φαρσάλων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Α.Τ. Φαρσάλων.

ifarsala.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ