Δήμος Αστυπάλαιας: Παράδοση παραλαβή των νέων ηλεκτροκίνητων οχημάτων

1
1692

Παράδοση παραλαβή των νέων ηλεκτροκίνητων οχημάτων τα οποία θα επανδρώσουν την νέα αστική συγκοινωνία του Δήμου Αστυπάλαιας (AstyBus) πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/9).

Πρόκειται για 3 νέα οχήματα και πιο συγκεκριμένα για το νέο επιβατικό ηλεκτρικό βαν (id Buzz) της εταιρείας VW, τα οποία και θα κυκλοφορούν σε πανελλήνια πρώτη στο νησί της Αστυπάλαιας.

Η νέα υπηρεσία δημοσίας συγκοινωνίας δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Αστυπάλαια: Πράσινο και Βιώσιμο νησί» και αποτελεί μέρος του δευτέρου πυλώνα του συγκεκριμένου προγράμματος.

Η πρότυπη αυτή υπηρεσία της δημόσιας αστικής κατά παραγγελίας μετακίνησης θα είναι διαθέσιμη καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους προσφέροντας στους κατοίκους – επισκέπτες του νησιού ιδιαίτερη ευκολία στις μετακινήσεις τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μπραβο στην Αστυπαλαια!!! Κάποιοι πρωτοπωρουν υιοθετώντας καινοτομες λύσεις στις δημόσιες συγκοινωνίες…εμεις εδώ πρωτοπορούμε στα λεωφορεία φυσαρμόνικα και στις μίζες για την ενοικίαση τους!!! Μπράβο στο Δήμο της Κω!!! Συγχαρητήρια παλιομπαταξήδες!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ