ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ατύχημα λίγο πριν το Ζηπάρι | «Πάρκαρε» μόνο του (με δύο μωρά μέσα)στην αυλή σπιτιού…

2
10829

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ατύχημα λίγο πριν το Ζηπάρι | «Πάρκαρε» μόνο του (με δύο μωρά μέσα) στην αυλή σπιτιού…

Δεν μπόρεσε να πιστέψει στα μάτια του όταν καθώς βρισκόταν με την οικογένειά του στην αυλή του σπιτιού του είδε να έρχεται αυτοκίνητο με όπισθεν κατά πάνω τους…

Ευτυχώς το σταμάτησε το κράσπεδο, αλλιώς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Έκπληκτοι όταν πήγαν κοντά διαπίστωσαν ότι στο αυτοκίνητο που δεν υπήρχε οδηγός βρίσκονταν δύο ανήλικα μικρά δεμένα στα καρεκλάκια τους, ευτυχώς χωρίς να πάθουν το παραμικρό…

Όταν ρώτησαν τη μητέρα τι ακριβώς συνέβη αυτό που τους είπε ήταν ότι μόλις βγήκαν από το σούπερ μάρκετ έβαλε η μητέρα τα παιδιά στο αυτοκίνητο όμως δεν είχε τραβήξει χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κυλήσει από απέναντι στη δεξιά πλευρά και να κατευθυνθεί κατευθείαν στην απέναντι αυλή.

Ευτυχώς η κίνηση ήταν περιορισμένη και τα όποια οχήματα έτυχε να βρίσκονται κοντά εκείνη τη στιγμή αντελήφθησαν περίπου ότι κάτι περίεργο συνέβη και έκοψαν ταχύτητα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, τα ουρλιαχτά και η ταραχή της μητέρας και όσων έζησαν αυτή τη σκηνή θα μείνουν σε όλους αξέχαστα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά ρε αυτό πρέπει να Τιμωρείται πάμε καλά ; Ααα βγήκα άφησα τα παιδιά και ξέχασα το χειρόφρενο δηλαδή αν είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα δεν είναι στα καλά της αύριο μεθαύριο θα πει α ξέχασα το μάτι της κουζίνας έκαψα το σπίτι και πάλη δεν θα γίνει τοποτα ; Λίγο μυαλό θέλει δεν τα ξεχνάς τέτοια πράγματα ιδικα όταν έχει να κάνει με ζωές παιδιών ξυπνάτε λίγο μόνο κλήσεις για διπλώματα και κράνη και να κυνηγαμε τα 20χρονα για ναρκωτικά δεν αρκεί για να φτιάξει αυτή η κοινωνία ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ