Αναγνώστης: Ο δρόμος προς την τουριστική Ζιά, όταν συναντώνται λεωφορεία και ενοικιαζόμενα…

3
1883

Ο δρόμος προς την τουριστική Ζιά, όταν συναντώνται λεωφορεία με ενοικιαζόμενα ΙΧ που οι οδηγοί τους είναι φυσικό να μην γνωρίζουν τι «παγίδες» κρύβει ο δρόμος.

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οταν πας διακοπες σ ενα μερος και δεν γνωριζεις τους δρομους δεν τρεχεις λες και τους κυνηγανε.Εχω συναντησει τουριστες ανεβαινωνας Ζια να τρεχουν με μηχανακια,γουρουνες,αυτοκινητα λες και γνωριζουν το δρομο, που ειναι ολο παγηδες . Αναγκαζομαι σε καθε στροφη να χρησημοποιο την κορνα για να ξερει οποιος ανεβαινει η κατεβαινει να γνωριζει οτι κατι ερχετε απο την αλλη μερια.

  2. Το οδικό δίκτυο στο νησί μας βρίσκεται σε (πολύ επιεικώς) τραγική κατάσταση και κάποιοι αντί -τουλάχιστον- να κάνουν τα βασικά, έχουν χρόνια ολόκληρα να συντηρήσουν έστω την σήμανση, ή να βάλουν προστατευτικές μπάρες στα γεφύρια! Πράγματα τα οποία αλλού είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι τουρίστες θέλουν μόνο να περνάν τον χρόνο τους στα all inclusive! Και γιατί εμείς πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας να μη μας συμβεί κάτι στους κατσικόδρομους που έχουμε στο «οδικό δίκτυο» μας!

  3. Και κάπως έτσι ξεκινάει μια φωτιά και κινδυνεύουν όλοι πάνω στην Ζια!! κ. Εισαγγελέα κύριοι της Δημοτικής Αρχής θα κάνετε επιτέλους κάτι!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ