Αναγνώστης: Γιατί το πάρκινγκ στην είσοδο της πόλης δεν έχει δοθεί ακόμη προς χρήση;

25
2527

Γιατί το πάρκινγκ στην είσοδο της πόλης δεν έχει δοθεί προς χρήση;
Σε ένα μέρος όπως η Κως με όλο το κυκλοφοριακό φόρτο δεν υπάρχει ούτε ένας χώρος στάθμευσης για τα μεγάλα οχήματα, με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι δρόμοι από παρκαρισμένα μεγάλα οχήματα.
Με όποιους κινδύνους για πιθανά ατύχημα λόγω της μειωμένης ορατότητας και της στενότητας του οδοστρώματος που αυτά προκαλούν.

Αναγνώστης

25 ΣΧΟΛΙΑ

    • ότι πόλεμο νομίζεις εσύ βλακαντερο οτι κανεις στη δημοτική αρχή,σε ένα χρόνο βρες τρυπα να κρυφτείς,μιας και είσαι ανωνυμο @κου@ικι.ΔΕΙΛΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ.

  1. Χαλαρώστε.Τι να πρωτοκάνει πια ο δήμαρχος;Δεν προλαβαίνει πια.Μια και φίλος ανέφερε για ελιές.Απεναντυ βλέπετε και συγκρίνετε τα έργα των τελευταίων δημάρχων μας.Δίπλα δίπλα ένα συντριβάνι με τη σύνθεση «αρπαγή της Ευρώπης»,έργο Κυριτση και δίπλα μια ελιά ….έργο Νικηταρά.Δεν χρειζεται τίποτα άλλο να πει κάποιος.Κάνει τα πάντα μην χάσουμε το κελεπούρι.

    • Χαχαχαχα παενε για ύπνο να στο πω και κωτικα… τι σου έταξε και εσένα ο Νικηταράς ;; Θεσούλα ;;;; Άμα σου αρέσουν τα έργα των ελιών να σε προσλάβει να μαζεύεις και τις έλιες να βγάζεις το λαδακι σου!!!!

  2. Γιατί … για να έχουμε και εκεί δεύτερο καταυλισμό τσιγγάνων όπως έχουμε στο άλλο δίπλα στην Κάζα Ρομάνα ; Ούτε φύλαξη , ούτε τπτ τα πάρκινγκ μας … βρωμιά και δυσωδία γεμάτα από γύφτους είναι και ενώ τα ξέρουν δεν κάνει κανένας υπεύθυνος κάτι για να σταματήσει όλο αυτό. Κρατούν 10 θέσεις πάρκινγκ με τα τσαντίρια τους …

  3. αυτούς έχουμε γιατί αυτούς ψηφίσαμε!!! Δυστυχώς, ανθρώπους ανίκανους να δουν τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης!!! Έχουμε προβλήματα και υποθέσεις που τα μετατρέψαμε σε «γεφύρι της Άρτας» !!!

  4. Αυτό με τους Ρομά παραγινε. Ενοχλούν και κλέβουν τουρίστες στο λιμάνι στις παραλίες παντού.κστασκοινωνουν όπου βρουν άδειο χώρο. Κάποιος εισαγγελέας να τους μαζέψει. Και εκείνες που βασανιστικά έχουν παιδάκια βρέφη όλη μέρα στον ηλιο και στη ζέστη.

  5. Βάζουν μπροστά για να δουλέψει το κλιματιστικό, λογικό με τέτοια ζέστη, και δουλεύει πόση ώρα για να κάνει καθαρισμο ο οδηγός.
    Και εσύ προσπαθείς να κοιμηθείς αλλά μια ο θόρυβος μια η μυρωδιά του πετρελαίου δεν σε αφήνουν!

  6. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.
    Ο ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΣΤΕΚΙ ΡΟΜΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!
    Η ΚΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ!!
    ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΤΑ. ΗΡΕΜΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΤΟ 47@14?
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΑΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΑ 18!!
    ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΓΙΝΕ!!

  7. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ ΤΑΣΠΑΣΕ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ? ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

  8. Η πλήρης αναρχία …κάντε μια βόλτα απογευματάκι ή βραδάκι στην πλ Ελευθερίας και δείτε το μπάχαλο σε όλο του το μεγαλείο.
    Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε πανηγύρι με γύφτους….κρίμα στο νησί μας.

  9. Ανοίξτε το για τα μεγάλα οχήματα! Υποφέρουμε από την φασαρία! Ανοίξτε το και βάλτε φύλακα!

  10. Σας γράφω σας ξαναγραφω οτι τον πρωην δεν τον θέλει κανεις απο τους συμβουλους

    γιατί γνωρίζουν ότι είναι χαμένος από χέρι.Αρχισανε και κοφτουνε ενας ενας απο διπλα του.Που να ακούσετε τι λένε οι πρώην δικοί του.

  11. Άλλη μια τουριστική σεζόν βρίσκεται στην κορύφωση της. Άλλος ένας χρόνος με παραλείψεις, ελλείψεις και ανάγκες αποκατάστασης των υποδομών. Συγκεκριμένα, στο οδικό τμήμα από την διασταύρωση προς Ηρακλή, έως το παλιό κάμπινγκ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ φωτισμός επί του δρόμου, (περίπου 200 μέτρα) με αποτέλεσμα το σημείο αυτό να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο για πεζούς-ποδηλάτες και οδηγούς οχημάτων.
    Οι αρμόδιοι θα πρέπει να ενεργήσουν άμεσα (χθες)!!! προτού συμβεί οτιδήποτε δυσάρεστο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ