Ρόδος: Σφοδρή σύγκρουση ταξί με κοπάδι αιγοπροβάτων-Τρία ζώα σκοτώθηκαν επιτόπου – Κυκλοφοριακό χάος και αγανάκτηση

1
1384

Ανατριχιαστικές εικόνες με την θανάτωση τριών ζώων που έβοσκαν ανεξέλεγκτα επί της Εθνικής οδού Ρόδου Λίνδου, αλλά και των κινδύνων που βίωσαν οι οδηγοί που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο σημείο, διαδραματίστηκαν σήμερα, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, όταν ταξί που κινούνταν από το Φαληράκι προς της Ρόδο, συγκρούστηκε με κοπάδι αιγοπροβάτων!

Τρία από αυτά βρήκαν τραγικό θάνατο, το ταξί μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδηρικών, ενώ αμέσως μετά και για μία τουλάχιστον ώρα δημιουργήθηκε ένα κυκλφοφοριακό χάος, άνευ προηγουμένου,  με τις ουρές των αυτοκινήτων που κινούνταν επί της Εθνικής Οδού, να φθάνουν  από το σημείο του ατυχήματος (έξω από το Rodos Gold  Vogiatzis) μέχρι το Φαληράκι.

Διερχόμενοι οδηγοί, λίγο πριν να γίνει το ατύχημα, είχαν κινδυνεύσει εξίσου, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν το κοπάδι που είχε εισβάλει στην Εθνική Οδό Ρόδου Λίνδου.

Παρόμοια προβλήματα, με την εισβολή μεμονομένων ζώων ή κοπαδιών επί κεντρικών οδικών αρτηριών, καταγράφονται σε ολόκληρο το νησί εδώ και 20 περίπου χρόνια,, προκαλώντας έτσι την αγανάκτηση των κατοίκων που καθημερινά μπαίνουν σε κίνδυνο οι ζωές τους.

Παρά τις υποσχέσεις, τις προσπαθειες και τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει δημόσια οι τοπικοί μας φορείς, δυστυχώς μέχρι σήμερα η κατάσταση δεν έχει αντιμετωπιστεί ουσιαστικά.

Αντίστοιχα ζώα, βόσκουν εδώ και πολλά χρόνια, δίπλα στο αεροδρόμιο, στη Νότια Ρόδο, στον Αρχάγγελο, αλλά και στις παρυφές της πόλεως Ρόδου.

πηγή: https://www.rodiaki.gr/article/476583/sfodrh-sygkroysh-taxi-me-kopadi-aigoprobatwn-sth-rodoy-lindoy

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ