Ατύχημα στη διασταύρωση Σκ. Ζερβού & Ελ. Βενιζέλου

6
7270

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στη διασταύρωση της Σκεύου Ζερβού με την Ελ. Βενιζέλου κατέβαινε το ένα όχημα, ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε το στοπ με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το διερχόμενο όχημα όπου ερχόταν στο ύψος Βενιζέλου γωνία.

Ευτυχώς οι δύο οδηγοί και τα ανήλικα παιδιά που βρίσκονταν στο ένα όχημα είναι καλά στην υγεία τους (απλά τα παιδιά βγήκαν όπως είναι φυσικά τρομαγμένα).

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΖΕΡΒΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

  2. Αφού δεν προσέχει κανένας. Ειδικά από εκεί ο το σημείο πετάγονται ενώ υπάρχει στοπ σου έρχονται από το πουθενά… Συνέλθετε λίγο πρέπει δηλαδή πάλι να θρηνήσουμε άλλα και πάλι τα ίδια γίνονται,αν δεν αρχίσουν τα πρόστιμα και ο έλεγχος να πηγαίνουν βροχή δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό…

  3. Τι θα πει, δεν αντιλήφθηκε; Τυφλός οδηγούσε; Πίνακιδα STOP, διαγραμμιση, ανοιχτή διασταύρωση, τίποτα δεν αντιλήφθηκε; Φονιάδες κυκλοφορούν, πάρτε τους τα διπλώματα… Ανάξιοι να οδηγούν. Φαντάσου να ήταν μηχανάκι το ένα από τα δύο. Μετά όλοι μαζί, καλό παιδί, καλό ταξίδι και τις γνωστές λαλακιες, φταίει ο Μητσοτάκης, ο Δήμαρχος, ο Έπαρχος και όλοι μαζί…. Άχρηστοι…

  4. ημουν μπροστα.
    καθαρη αμελεια αυτης δεν σταματησε στη διασταυρωση.
    ευτυχως μονο υλικες ζημιες.

  5. η τροχαία να αρχιση να αφαιρεί διπλώματα και πινακίδες για 2 μήνες τουλάχιστον . για παραβίαση στοπ , παραβίαση κόκκινου σηματοδότη ,παρκαρισμένα σε γωνίες και πεζοδρομία, υπέρβαση ορίου ταχύτητας, αντικανονικό προσπέρασμα, μη παραχώρηση προτεραιότητας και θα δείτε πως στρώνουν οι έξυπνοι. άλλα είπαμε τον κοκ τον ξέρουν και τον τηρούν λίγοι. οι πολλοί οδηγούν όπως θέλουν. κάποτε όμως την παθαίνουν η βρίσκουν τον μάστορα τους……….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ