Μονεμβασιά: Πώς σκότωσε τους δυο ηλικιωμένους ο 52χρονος – Γύρισε να αποτελειώσει τον δεύτερο

0
1982

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το διπλό, όπως φαίνεται, έγκλημα στην Μονεμβασιά με θύματα δυο 77χρονους.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς μετά από το θάνατο των δυο 77χρονων σε ένα… περίεργο τροχαίο, που έχει κάθε ένδειξη εγκληματικής ενέργειας.

Ο 52χρονος δράστης μπήκε ανάποδα στο δρόμο όπου κινούνταν το μηχανάκι όπου επέβαιναν οι δυο άτυχοι ηλικιωμένοι και αφού το εμβόλισε, έσυρε στην άσφαλτο τον έναν εξ αυτών για τουλάχιστον 200 μέτρα, σύμφωνα με μάρτυρες.

Το περίεργο, ωστόσο, είναι πως επέστρεψε εκεί που βρισκόταν βαριά τραυματίας ο δεύτερος ηλικιωμένος, τον οποίο αποτελείωσε (!) παρασύροντάς τον με το ΙΧ του. Ο 77χρονος εξέπνευσε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας των Μολάων.

Μονεμβασιά: Ξέφρενη πορεία αυτοκινήτου σκότωσε δύο πολίτες

Σε κατάσταση αμόκ

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν στα μάτια τους όσα έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά τους. Αμεσα έσπευσαν περιπολικά στο σημείο και καταδίωξαν τον δράστη.

Ενα περιπολικό βγήκε μπροστά του για να του ανακόψει την πορεία, όμως ο δράστης εμβόλισε το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. για να διαφύγει. Το ίδιο έκανε κι ένα ΙΧ προσπαθώντας με τον ίδιο τρόπο να τον σταματήσει, ενώ κάποιοι πολίτες προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και να ανοίξουν την πόρτα. Εντρομοι οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να φύγουν από το σημείο, καθώς ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και φαινόταν πως δεν υπολόγιζε κανέναν και τίποτα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγο αργότερα.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ο δράστης, Π.Κ. είναι επαγγελματίας στην περιοχή της Μονεμβασιάς με καταγωγή από τη Συκιά Μολάων, ενώ οι δύο νεκροί άνδρες, αμφότεροι ηλικίας 77 ετών ήταν κάτοικοι Μονεμβασιάς. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που επικαλείται και το spartanews.gr δεν φαίνεται να υπήρξε κάποια διένεξη, ενώ δεν είχαν και προηγούμενα.

«Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς Σταύρος Χρηστάκος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα». Ανέφερε ακόμη ότι το οδόστρωμα έχει γεμίσει με αίματα στα σημεία όπου παρέσυρε τους αναβάτες της μηχανής. Ο κ. Χρηστάκος πρόσθεσε ότι το πιο πιθανό ήταν πως ο οδηγός και τα θύματα γνωρίζονταν καθώς είναι όλοι κάτοικοι της Μονεμβασιάς που έχει περίπου 1.000 μόνιμους κατοίκους.

Tα πρώτα λόγια του δράστη: «Δεν έγινε και τίποτα»

«Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο το Σάββατο το βράδυ στη Μονεμβασιά.

Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες στη Μονεμβασιά παρακολούθησαν έντρομοι το βράδυ του Σαββάτου ένα αυτοκίνητο να κινείται ανεξέλεγκτα και να σκορπά τον θάνατο με τραγικά θύματα δυο ηλικιωμένους άνδρες που επέβαιναν σε ένα μηχανάκι.

«Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο μπροστά μου» – Σοκάρει ο γιος του θύματος

«Έγινε το μοιραίο, ξαφνικά, χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι, έφυγαν από αυτόν τον κόσμο εντελώς βασανιστικά άδικα. Τους χτύπησε από πίσω, ένας παλαβός, αχαρακτήριστος. Τι να σας πω; Το θέμα είναι ότι το κακό έγινε, αυτό είναι το άσχημο. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είχε συμβεί μεταξύ τους. Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δεν ήμουν μαζί τους να ξέρω λεπτομέρειες, εγώ είδα τον πατέρα μου στον δρόμο. Εγώ δουλεύω διανομέας στην περιοχή σε σουβλάκια και το είδα το περιστατικό μπροστά μου. Πριν από πέντε λεπτά ήταν μπροστά μου ο πατέρας μου και μετά τον είδα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ήταν ο οδηγός της μηχανής. Αφού τον πάτησε τον παρέσυρε σχεδόν 300 μετρα και μετά παρέσυρε και τον άλλον τύπο», είπε μεταξύ άλλων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή οποίος διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων ενώ δεν έχει δική του οικογένεια. Τα θύματα του είναι δύο 77χρονοι άνδρες, ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δεμμελος.

Το δεύτερο θύμα

Στο μεταξύ, το δεύτερο θύμα από το σοκαριστικό τροχαίο είναι 77χρονος τραγουδιστής, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με τις ερμηνείες του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

Ο Τάσος Σαρμπάνης αγαπούσε το τραγούδι και το 2017 είχε συμμετάσχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Τραγουδώ». Ο 77χρονος είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

Ο άτυχος 77χρονος

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr σ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ