Νέο ατύχημα με σύγκρουση 2 ΙΧ στο Ζηπάρι | Στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες οδηγός & συνοδηγός του ενός οχήματος

18
25702

Λίγο μετά της 14:30 σημειώθηκε νέα σύγκρουση δύο ΙΧ στην διασταύρωση των οδών Σμύρνης και Κωστή Παλαμά στο Ζηπάρι (διασταύρωση καρμανιόλα) ευτυχώς μόνο με ελαφρείς τραυματισμούς και υλικές ζημιές

Το ένα όχημα παραβίασε το stop με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το δεύτερο (το ένα όχημα είχε κατεύθυνση προς το Γυμνάσιο και το άλλο προς Κω).

Ο οδηγός και συνοδηγός του μαύρου οχήματος μεταφέρθηκαν για πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Κω.

 

Στο συγκεκριμένο σημείο έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών ατυχημάτων κάτι πρέπει να κάνει η Δημοτική αρχή…

Αναγνώστης

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να κάνει η δημοτική αρχή δηλαδή?…Στο συγκεκριμένο σημείο έχει ωραιότατα ΣΤΟΠ!!!!Προσοχή χρειάζεται και ενσυναισθηση!

    • Ενώ έχουν προτεραιότητα παντού οι κάθετες οδοί προς τον κεντρικό, τα σήματα stop είναι εναλλάξ σε κάθε σταυροδρόμι. Εκεί γίνεται το μπέρδεμα. Στην πράξη όμως γκαζόνουν και όποιον πάρει ο χάρος. Οι ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ δρόμοι ως προς τον κεντρικό προς χωριά πρέπει αυτοι να έχουν το STOP και ΟΧΙ οι κάθετοι. Θα ήθελα να έστελνα μια φωτό με ένα πολύ κουφό stop. Εκεί θα καταλαβαίνατε πολλά.

  2. Μου αρέσει που στο τέλος γράφει ότι ο δήμος κάτι πρέπει να κάνει! ……Ολόκληρο STOP δεν το βλέπεις?Τι άλλο πρέπει να γίνει,να σας βάλουν τροχονόμο? Έλεος! Νύχτα το δίπλωμα?

  3. Και ακόμα δεν έχει αρχίσει η σεζόν. Ευτυχώς δεν είναι στρατιωτικοί ή προμαζεματα. Τσομπανηδες, που δεν τηρούν το ΚΟΚ είναι. Αντε άσχετοι και το νου σας,μην πάτε πουθενά αλλού με αυτοκίνητο γιατί δεν θα γυρίσετε πίσω. Συμβουλή είναι. Αντε ζώα, 2 με 3 ατυχήματα την ημέρα σε 30 χλμ οδικό δίκτυο και εντός κατοικημενων περιοχών. Αφήστε τα αυτοκίνητα και καβαληστε γαϊδούρια……

    • …για μια φορά ακόμα είσαι προκλητικός, είσαι καραβανάς με όλη τη σημασία της λέξεως!!
      Απορώ πού είσαι χρήσιμος στο Στρατό; Θα σου πω λοιπόν εγώ που είσαι χρήσιμος, όταν θα γίνει καμία άσκηση από το Πυροβολικό, θα σε χρησιμοποιήσουν για βλήμα, ρε καραβανά!!

  4. https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ethniki-odos-xoris-diploma-o-26xronos-odigos-pou-skotose-ton-60xrono-sto-sokaristiko-troxaio-stin-lea/3516223/
    Δυστυχώς έχει και το κράτος ευθύνη.
    Και 18 STOP να έχει τι θα σου κάνουν όταν νοσεί ο κόσμος;όταν το νησί έχει τριπλάσιο αριθμό οχημάτων απ όσα μπορούν οι οδικοί του άξονες να δεχθούν.
    Στο συγκεκριμένο σημείο παραβιάζονται τα όρια ταχύτητας,πολύ πάνω απ’ το επιτρεπόμενο.

    • Ο δήμος φταίει εδώ ή μήπως η τροχαία που δεν είναι έξω να γράφει;; Αλλά μετά όταν τρέχουμε – πατάμε διπλή γραμμή – μιλάμε στο κινητό μας φταίει η κακιά αστυνομία που μας έγραψε.

      • Ξέρεις που φταίει η Δήμος τωρινός και παλιός.Το οδόστρωμα,οι κακοτεχνίες,

        η ανοχή,η μη δημοσίευση μελετών..καταρχήν για να δεις πόσο άστοχος είσαι θα σου θυμίσω τις δυσλειτουργίες των φαναριών…έχει φανάρι μετά το 2ο Δημοτικό στην που είναι χαλασμένα πολύ καιρό,της Μαρίνας,στα ταξί, άστα παπαγάλε μου…πήγαινε δες ένα δρόμο χωρίς σαμαράκια,χωρίς μπαλώματα,χωρίς κακοτεχνίες και μετά πες μας ποιος είναι…

    • Γνήσιος καραβανάς θες να πεις, μακριά και από κάτι τύπους σαν και σένα, πήγαινε να καθαρίσεις καμιά ‘Καλλιόπη’, μόνο για εκεί είσαι!!!

  5. Πάντα ο δήμος και οι εξωτερικοί παράγοντες φταίνε.
    Ο άλλος ο ……που παραβίασε ολόκληρο στοπ δεννν;;
    Ρε ξυπνήστε ρεε αν δεν ξέρετε να οδηγατε μην οδηγατε και αν θέλετε να πεθάνετε κάντε το μόνοι σας. Τι φταίει ο υπόλοιπος κόσμος;; Θα μπορούσε να είναι παιδι με ποδήλατο, θα το σκότωνε. Πάρτε τους τα διπλώματα χθες. Αντε να δούμε με τον καθε ασυνείδητο

  6. ΤΟ 90% ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

  7. Από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε σημεία κόντρα στο κώδικα, ποιός θα μας σώσει? όταν μάλιστα
    είναι σε σημεία που εμποδίζουν την ορατότητα για έξοδο στον κεντρικό? π.χ. συμβολή Εφέσσου με κεντρικό!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ