Νέο θανατηφόρο τροχαίο συγκλονίζει τη Ρόδο – νεκρός ο 25χρονος οδηγός του δικύκλου

0
673

Ένας ακόμα συμπολίτης μας, μόλις 25 ετών έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα, όταν κάτω από συνθήκες που  διερρευνά η Τροχαία της Ρόδου, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε στην Ρόδου – Λίνδου (ανάμεσα σε Αφάντου και διασταύρωση προς Τραουνού) βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα  ο οδηγός να χτυπήσει και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Πρόκειται για τον Α. Λ. του Δ. που κατάγεται από τη Θολό. Το γεγονός έχει βυθίσει στο πένθος  την οικογένεια, τους φίλους, τους συγγενείς και τους συγχωριανούς του. Η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή σε όλη την δυτική πλευρά του νησιού μας.

Το 25χρονο παλικάρι  βρήκαν  χωρίς τις αισθήσεις  του στις 6 και μισή  το πρωί διερχόμενοι οδηγοί και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ρόδου, αλλά όλα ήταν πλέον αργά.

Αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου, εξετάζουν δεδομένα και πληροφορίες προκειμένου να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια που ένας ακόμα συμπολίτης μας, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΙΖΕΤ ΣΙΕΧ

πηγή; https://www.rodiaki.gr/article/475601/neo-thanathforo-troxaio-sygklonizei-th-rodo-nekros-o-25xronos-odhgos-toy-dikykloy

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο Την
23-04-2022/06.00’ στο 16ο χλμ της Εθν.Ο. Ρόδου-Λίνδου, δίκυκλη
μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 24χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας της,
ανετράπη και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα τον
θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα
Τροχαίας Ρόδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ