Θλίψη και συγκίνηση και πάλι στη Ρόδο: Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Κουφομανώλη που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

0
1534

Θλίψη σκορπίζει η είδηση του θανάτου της Σοφίας Κουφομανώλη, ενός πολύ αγαπητού προσώπου για την κοινωνία της Ρόδου στην οποία  ζούσε, αλλά και της Τήλου απ΄ όπου έλκει την καταγωγή της.

Η Σοφία, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στο Τσαΐρι όπου ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, με τραυματίες. Νοσηλευόταν από τη νύχτα της 1ης Οκτωβρίου  στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου της Ρόδου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Είναι μητέρα δύο αγοριών,  απόφοιτος ΤΕΙ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, εργάστηκε στο Δήμο της Ρόδου σε διάφορα χρονικά διαστήματα, ενώ το τελευταίο έτος εργαζόταν ως διοικητική υπάλληλος στην ΑΣΤΕΡ.

Η αγάπη της για την παράδοση, την παραδοσιακή μουσική και τους χορούς την έκαναν ιδιαιτέρως γνωστή και αγαπητή στους κύκλους των πολιτιστικών δρώμενων ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ανέλαβε δράση και έφερε εις πέρας σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

πηγή: rodiaki.gr

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ι.Παππά για το θάνατο της Σοφίας Κουφομανώλη

Ένας φωτεινός άνθρωπος, μια γυναίκα που πάντα την έβλεπες με το χαμόγελο στα χείλη, ένας άνθρωπος με διάθεση για προσφορά στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο, δεν είναι πια κοντά μας.

Η Δωδεκάνησος, η Ρόδος και η αγαπημένη της Τήλος, όλοι εμείς, αποχαιρετούμε σήμερα την Σοφία Κουφομανώλη, η οποία έδωσε σκληρή μάχη στο Νοσοκομείο της Ρόδου, έπειτα από τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί.

Η παρουσία της στα κοινωνικά δρώμενα, η αγάπη της για την δωδεκανησιακή παράδοση και η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, θα λείψει από τα Δωδεκάνησα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ