Αναγνώστης: Δεν είδα να αναφέρει κανείς τίποτα για τον τραυματισμό εργάτη απορριμματοφόρου από διερχόμενο ΙΧ στον Άγιο Φωκά

21
2836

Καλησπέρα σας

στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα περίπου 1:00πμ τα ξημερώματα έγινε ένα ατύχημα σοβαρό στο Ψαλίδι, στο ύψος του δρόμου που είναι το φυλάκιο του Φωκά, το όποιο δεν ξέρω γιατί η αστυνομία ή κανείς άλλος δεν το ανέφερε πουθενά.

Απορριμματοφόρο της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναθέσει ο δήμος να κάνει την αποκομιδή από τα ξενοδοχεία σταθμευμένο στη δεξιά πλευρά προς το φυλάκιο του Φωκά με τη μούρη να κοιτάει προς το φυλάκιο,  μόλις είχε κατέβει από το πιο πάνω ξενοδοχείο και ενώ υπάλληλοι του απορριμματοφόρου βρίσκονταν ακόμα πάνω στο όχημα από πίσω, δεν πρόλαβαν να κατέβουν κάτω για να κάνουν την εργασία τους και ένα ερχόμενο αυτοκίνητο από πίσω τους με μεγάλη ταχύτητα χτύπησε με δύναμη από την αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου πίσω τον εργάτη και τον παρέσυρε στον δρόμο με τεράστια εκτόξευση σπάζοντας το αριστερό του πόδι σπάζοντας και τη μύτη και τον άφησε αιμόφυρτο στο δρόμο.

Με αποτέλεσμα ο νεαρός εργαζόμενος του απορριμματοφόρου να κάνει σπασμούς μέσα στο δρόμο και να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το αυτοκίνητο το οποίο τον χτύπησε από την αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου ανάπτυξε ταχύτητα μετά τη σύγκρουση και διέφυγε σπάζοντας στο δεξί καθρέφτη από το αυτοκίνητο και εγκαταλείποντας τον άτυχο εργάτη στον δρόμο… Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ρωτήσετε την αστυνομία η τους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου που το μετέφεραν.

Αναγνώστης.

*Σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του ΙΧ εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη για τα περαιτέρω, δηλώνοντας ότι δεν είδε ότι υπήρχαν άνθρωποι πίσω στο απορριμματοφόρο. Ο ίδιος νόμιζε ότι είχε χτυπήσει μόνο το όχημα και ότι ζημιά είχε υποστεί μόνο του ΙΧ, γι αυτό και αποχώρησε.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά μην ασχοληθούν με εμάς τους σκουπιδιαρηδες ούτε ενδιαφέρει τους ποιο πολλούς ούτε μας σέβονται για το κοινωνικό έργο που κάνουμε απλά θέλουν να μας κράζουν… Περαστικά στο παλικάρι και να συνέλθει γρήγορα 💪💪💪

    • Σκουπιδιάρης: «Ο ήρωας της εποχής της πανδημίας που εργάζεται καθημερινά αν και ανήκει σε ευάλωτη ομάδα πληθυσμού». Βασικα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ τον τιτλο σκουπιδιαρης. Εισαι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ. Και για μενα εισαι ο νουμερο ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ. Δυστυχως δεν το βλεπουν ετσι και οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ του καθε τοπου. Ομως τα πολλα λογια ειναι φτωχια. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  2. Για ελληνικά πατήστε 1.
    For English press 2.
    Για απόβαση μεταναστών πατήστε 3.
    Για ρεσάλτο Ρομά, γύφτων πατήστε 4.
    Για καταγγελία ηχορρύπανσης πατήστε 5.
    Για δυστύχημα με γουρούνα πατήστε 6.
    Για πυρκαγιά πατήστε 7.
    Για βιασμό πατήστε 8.
    Για επείγοντα περιστατικά περιμένετε στο ακουστικό σας και σύντομα το όργανο θα σας εξυπηρετήσει…

  3. Ο δράστη λέει ψέματα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και προφανώς κοιτούσε το κινητό του εκείνη την ώρα και ξαφνικά είδε μπροστά του το απορριμματοφόρο και παρέσυρε τον νεαρό κάνοντας απότομο ελιγμό για να αποφύγει τα χειρότερα αλλά τελικά παρέσυρε τον άτυχο εργάτη!! Και για να αποφύγει τους μπελάδες ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε για αρκετές ώρες των βρήκαν την επόμενη μέρα !!!

  4. Ντροπη μονο ντροπη το παιδι υποφερει δεν μπορει να αναπνευσει σωστα μου ειπαν και δεν ειναι καλα . Δικαιοσυνη….

  5. Τι πάει να πει «για τα περαιτερω»; Ελπίζω να μην κυκλοφορεί ελεύθερος και να κρατάει τιμονι!!!

  6. Ήταν ιδιώτης που ξεκίνησε 5 Σεπτεμβρίου την αποκομιδή μόνο ντροπή στην δημοτική αρχή τίποτα άλλο

  7. Δεν τους νοιάζει…. το μόνο που τους νοιάζει είναι το ποίος εμβολίστηκε και το ποίος όχι και να τρομοκρατούν τον κόσμο. Οι σαχλαμαρίτσες

  8. Τον βρήκανε το πρωί από τις κάμερες του φυλακίου.. Μπράβο στα παιδιά τις αστυνομίας και ας τον σκίσουν τώρα στο δικαστήριο

  9. ΜΕ ΠΟΣΟ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ.ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΩΡΟΦΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ……….

  11. Απλά δολοφόνος όχι μόνο αυτός αλλά και ο θεσμός που του παρέχει ασυλία

    Η αστυνομία δηλαδή.. κυκλοφορεί ανάμεσα μας με την ανοχή και συμπαράσταση των αστυνομικών οργάνων,που πήγαν να το θάψουν το έγκλημα..
    Η αστυνομία έχει ρίξει το βάρος στο κυνήγι ναρκωτικών ,αλλά προσανατολιιζόμενη στους ημεδαπούς,έχει αφήσει στο έλεος του χάους όλη την υπόλοιπη παραβατικότητα και σύντομα θά έρθει αντιμέτωπη με την κατακραυγή.. ήδη μεταξύ τους σκυλλοτρώγονται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ