Mad Clip: «Δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου», λέει ο πραγματογνώμονας (BINTEO)

1
953

«Ο οδηγός πιθανό να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και ή κάποιο άλλο αμάξι», λέει στο protothema.gr o πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς

Τέλος στα σενάρια για την εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο του 34χρονου τράπερ Mad Clip, βάζει ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr, ο οδηγός πιθανό να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Λόγω της φερόμενης υπερβολικής ταχύτητας η Porsche πάνω στην καμπύλη της δεξιάς στροφής έπρεπε να φύγει δεξιόστροφα.Αντίθετα , όμως μόλις ολοκλήρωσε το καμπυλόγραμμο τόξο της στροφής , το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά, αριστερόστροφα. Αυτό είναι το παράδοξο της υπόθεσης . Για να κινηθεί έτσι το αυτοκίνητο και να εκτραπεί με αυτό το μηχανισμό που εξετράπη, μάλλον πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι» λέει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Βίντεο από τη μοιραία διαδρομή ρίχνει φως στο δυστύχημα

Με οδηγό τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προσπαθούν να φωτίσουν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το σκηνικό του θανάτου, ειδικά ύστερα από μαρτυρίες που ήθελαν τον άτυχο ράπερ να κάνει κόντρες με οδηγό δεξιοτίμονου Audi R8 έξω απο την εκκλησία της Φανερωμένης.

Βέβαια ο οδηγος του Audi το αρνείται λέγοντας ότι το δικό του αυτοκινητο ειναι πιο γρήγορο και δεν έκανε κόντρα. Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δυό γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα.

Οι αστυνομικοι ειχαν ταυτοποιήσει το συγκεκριμένο Audi και χθες ο οδηγός αφου παρουσιάστηκε αυτοβούλως για να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένη αποχώρησε.
troxaio_madclip3

troxaio_madclip4
madclip_troxaio_in
troxaio_simeio_madclip3
troxaio_simeio_madclip4
troxaio_simeio_madclip2
troxaio_simeio_madclip
troxaio_simeio_madclip5

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ελληνική «ΤΡΑΠ» είναι μια αντιγραφή της πιο παρακμιακής ζωής στα Γκέτο των ΗΠΑ.
    Όπλα, εκδίκηση,ναρκωτικά,άκρατος σεξισμός, συμμορίες,
    λεφτά από παράνομες δραστηριότητες & ένα τεράστιο κενό
    Καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα.
    Δεν έχω γεράσει.
    Είναι πραγματικά μία αηδία
    Ντροπή να ασχοληστε με μισογυνηδες αποβρασματα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ