ΙΧ χτύπησε πεζή επί της Εθνικής Αντιστάσεως και ο οδηγός συνέχισε την πορεία του

18
12040

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

ΙΧ τύπου τζιπ χτύπησε πεζή επί της Εθνικής Αντιστάσεως (στο ύψος του ζαχαροπλαστείου Πίκουλας) απόψε και συνέχισε την πορεία του.

Όπως ενημερωθήκαμε η συμπολίτισσά μας που εκείνη την ώρα διέσχιζε το δρόμο (το ΙΧ ερχόταν από τους φωτεινούς σηματοδότες προς την Εθνικής Αντιστάσεως) τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Η συμπολίτισσά μας σκοπεύει να κινηθεί νομικά (από την τροχαία θα εξεταστούν οι κάμερες καταστημάτων).

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει καμία ώρα στην εθνικής Αντιστάσεως ……….. πετάνε αντικείμενα στα αυτοκίνητα προσοχη.. Στο χορό που γίνεται η λαϊκή αγορά

  2. ΜΟΧΑ, ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ. Άμα τους λες ΚΧΑ Μποχαλαράδες κλαίγονται τα γίδια που θέλουν και αμάξι τα τραγιά

    • Δεν σε αδικώ φίλε μου. Οταν και στο δικό σου το χωριό αφήσουν τα κάρα και πάρουν αυτοκίνητα, το ίδιο θα γίνετε. Μεχρι λοιπον να καβαλήσετε ρόδες, συνεχίστε να καβαλάει ο ένας τον άλλο!!!! Οπως είπες κι εσύ… γίδια!!!! Ο καθένας με την εμπειρία του!!!! ( Ερώτηση: Καλη η ….γίδα???? )

    • …ήρθες στο νησί και λίγδωσε το αντεράκι σου και σήκωσες κεφάλι;!! Άντε στα τσακίδια ρε εμπαθή και τιποτένιε!! Βρώμα και δυσωδία είναι το βλαχοχώρι από το οποίο έχεις έρθει!! Αλήθεια για πες μας; …όταν σε ρωτάνε από που είσαι, λες πρωτευουσιάνος; Πες μας την καταγωγή σου, δεν είναι ντροπή!!

    • Συνήθως γίδια κ τραγια είσαστε εσείς όπως οι πατεράδες κ οι παππούδες σας .Από τον φόβο σας να μην γίνετε κ εσείς βοσκοί τσοπαναρεοι ,δεν έχετε αφήσει θέση για θέση σε στρατό αστυνομία κ πυροσβεστική .Εμείς οι νησιώτες είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού κ μιλάω για την Κω μας στα σώματα ασφαλείας .Αααα κ μάθε πώς το μπουκάλι το λέμε Μποκαλι κ όχι μποχαλι Βλαχάκο .

  3. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ………… ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ.ΕΥΤΥΧΩς ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑ!

  4. εκεί που μάζευαν τα καπνά οι εργάτες,κάποιοι απ’ αυτούς έπαιζε την μακρυά Γαϊδούρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ