Σοκαριστικό τροχαίο στη Ρόδο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο οδηγός του οχήματος (ΦΩΤΟ)

0
2388

Νεκρός ανασύρθηκε τελικά από τους διασώστες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ Ρόδου ένας συμπολίτης μας ηλικίας 60 περίπου ετών, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του προσέκρουσε με δύναμη σε μεγάλο δέντρο.

 

Παρά τη μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών, ο οδηγός του οχήματος δεν άντεξε και υπέκυψε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός κατευθυνόταν προς τον επαρχιακό δρόμο που ενώνει τις Καλυθιές με τη Ρόδου Λίνδου και στη συνέχεια οδηγεί στην παραλία Τραουνού.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να καρφωθεί σε ένα μεγάλο δέντρο. Εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης, ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και εγκλωβίστηκε στο όχημά του.

 

 

πηγή: https://www.rodiaki.gr/article/459431/symbainei-twra-sokaristiko-troxaio-sth-rodo

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Tραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη περί ώραν 0130 του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό από Καλυθιές προς Αφάντου (Τραουνού) βρήκε ο ομογενής Ρέτσης Κοσμάς 61 ετών οδηγός – διανομέας επιχείρησης πώλησης ποτών, όταν το φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε ελιά και εγκλωβίστηκε στην καμπίνα.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ