Αναγνώστης: Τεράστια ταλαιπωρία της πρωινές ώρες στα ‘φανάρια’ του Συνεταιρισμού – Ας τα ρυθμίσει κάποιος…

16
4926

Τεράστια ταλαιπωρία της πρωινές ώρες στα φανάρια του Συνεταιρισμού με μεγάλη αναμονή ενώ οι περισσότεροι πηγαίνουμε στις δουλειές μας. Ας τα ρύθμιση κάποιος υπεύθυνος σωστά. Έλεος παρακαλούμε να παρέμβει ο κ.έπαρχος, θερμή παράκληση.

Αναγνώστης

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έπαρχο σάν τον γόμο κ χαλκιδιο δεν θα ξανά δουμε η υπόλοιπη είναι απλά οδοντόβουρτσες

    • Δεν φταιει ο ΕΠΑΡΧΟΣ. Ο φαρμακευτικος συλλογος ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ φταιει. Οσο για το «ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ» ισως φταιει και η ΜΟΡΦΩΣΗ σου αν κρινω και απο την «ΩΡΘΩΓΡΑΦΕΙΑ» σου.

    • «Η υπολοιπη» ειναι με οι….που εχεις και αποψη…μαθε γραμματα και μετα μας λες την γνωμη σου…μπλεξαμε με τους παλαβους…α μα πια…

  2. Παιδιά η καραντίνα έχει αρχίσει να μας βαράει ομαδικά κατακέφαλα…Τα ψυχοτρόπα δίνουν και παίρνουν…παρακαλείσθε όπως ακολουθείτε τις οδηγίες στην συσκευασία και μην πιάνετε πληκτρολόγιο αν δεν περάσει η επίδραση…Άντε και καλό ΣΚ.!

  3. Το πρόγραμμα των φαναριών είναι χειμερινό ακόμα που δεν εχει μεγάλη κυκλοφορία. Το καλοκαίρι αλλάζει προς όφελος της κυκλοφορίας του κεντρικού. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ορισμένες μέρες και ώρες η ουρά είναι ασυνήθιστα μεγάλη για ένα νησί όπως η Κως. Δίκιο έχει ο αναγνώστης.

  4. Κάθε Πέμπτη έχει ανεφοδιασμό το αεροδρόμιο με καύσιμα. Εκεί προκύπτει και ο συνωστισμός

  5. Για να προγραμματιστούν σηματοδότες πρέπει να γίνουν μετρήσεις, πράγμα που δεν πιστεύω να έχει γίνει σε κανένα σηματοδότη στην Κω.
    Και στο Τιγκάκι είναι τελείως εκτός πραγματικότητας η ρύθμιση τους.
    Ο κεντρικός δρόμος κόβεται συνεχώς και αποκτά μποτιλιάρισμα για να περάσουν 2 αυτοκίνητα .
    Τα δε προειδοποιητικα πορτοκαλι είναι όχι για να προειδοποιουν αλλά για να παραπλανουν.
    Πρέπει να γίνει μήνυση αλλά ποιος θα ασχοληθεί με αυτά όταν έχει ένα σωρό άλλα προβλήματα.

  6. Στον συνεταιρισμό μονίμως κόκκινο έχει! και στην άνοδο τόσα χρόνια το μπροστά φανάρι ανάβει πράσινο ,αφου εχει αναψει το πίσω, και αναγκαστικά ξαναφρεναρουμε, οι νομοταγείς πολίτες ! οι άλλοι ανάβουν φλας και κάνουν προσπέραση 10 αυτοκίνητα μαζί.

  7. Τα φανάρια ειναι απαράδεκτα, δεν χρειάζεται να είσαι πυρινός φυσικός για να το καταλάβεις. Επίσης τα 2πλα πορτοκαλί φανάρια που υπάρχουν 200 μετρα πριν τη φωτοσήμανση , σε κάποια σημεία αναβοσβήνουν τη στιγμή που ανάβει κόκκινο αντί να προειδοποιούν για το επερχόμενο κόκκινο. Στη διασταυρωση για το πλατάνι αλλά και στο Τιγκάκι , τις ώρες αιχμής η ουρά είναι τεράστια …… χωρίς λόγο.

  8. Στο επαρχείο έχουν τον χαβά τους…
    Κ ο έπαρχος δεν θέλει να τον ζαλίζεις με τέτοια ασήμαντα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ