Ξεσπούν συγγενείς τουρίστα που σκοτώθηκε με γουρούνα στη Ζάκυνθο: «Του είπαν να μην βάλει κράνος»

2
1838

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του 19χρονου Βρετανού τουρίστα σε τροχαίου δυστύχημα στη Ζάκυνθο, οι δικοί του άνθρωποι ξεσπούν και υποστηρίζουν πως οι ντόπιοι τον συμβούλεψαν να μην φορέσει κράνος όταν νοίκιασε μια «γουρούνα»!

Ήταν Ιούνιος του 2019 όταν ο 19χρονος Τζακ Χάουι μαζί με φίλους του έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο. Η παρέα των Βρετανών περνούσε ωραίες στιγμές στην Ελλάδα, μέχρι την ημέρα που αποφάσισαν να νοικιάσουν «γουρούνες» και να κάνουν βόλτα στο νησί.

Η περιπλάνηση αποδείχθηκε μοιραία, αφού ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, έπεσε πάνω σε ένα δέντρο με δύναμη κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο ίδιος και οι περίπου 10 φίλοι του που ήταν μαζί του, σχεδίαζαν να πάνε σε έναν απομακρυσμένο όρμο του νησιού για κολύμπι, όμως, η βόλτα εξελίχθηκε σε τραγωδία καθώς ο Τζακ πέθανε μετά το δυστύχημα.

Περισσότερο από έναν χρόνο μετά, η οικογένεια και οι φίλοι του Βρετανού τουρίστα εξαπολύουν κατηγορίες τόσο για την ανταπόκριση των αρχών και του ασθενοφόρου στη Ζάκυνθο, όσο και για τον άνθρωπο που νοίκιασε στα παιδιά τα οχήματα.

Όπως είπαν, όταν νοίκιασαν τις «γουρούνες» χρειάστηκε απλά να δείξουν μόνο δυο διπλώματα για όλα τα οχήματα ενώ η συμβουλή που τους δόθηκε ήταν να μην φορούν κράνος «για να μην ιδρώνουν και δεν βλέπουν καλά». Ενας από τους φίλους του μάλιστα έστρεψε τα βέλη του και προς τους γιατρούς λέγοντας «η περίθαλψη δεν ήταν στο επίπεδο που θα περίμενα. Όχι όπως στο επίπεδο της Μεγάλης Βρετανίας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετα φωναζουν οι ενοικιαστες που επικειται απαγορευση. Βρε μια για παντα…μονο στα εργοταξια και ιδιωτικα πανω στα βουνα και στα χωραφια..

    • Βρε κουκουρούκου συγγενής είσαι με τους Εγγλέζους(στο μυαλό εννοώ);;;δλδ αν του έλεγαν φάε μισό καρπούζι και βάλτο για κράνος αυτό θα έκανε;βρε άιντε στο μαντρί σας που ότι λέει κάποιος κάντε το βρακί σημαία!!γουρούνα δεν οδήγησα ποτέ κι ούτε πρόκειται αλλά όλα είναι θέμα οδηγικής παιδείας,οι ταρζανιες πληρώνονται είτε οδηγας γουρούνα είτε ποταμοπλοιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ