ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Πινακίδα Stop έχει καλυφθεί από δέντρο στο Ζηπάρι (SOS προς αρμοδίους)

13
1029

Υπάρχει μια πινακίδα stop στο Ζηπάρι και την έχει καλύψει μια συκιά κ πολλά χόρτα. Είναι πολύ επικίνδυνο θα υπάρξουν θύματα αν δεν κάνει κάτι ο δήμος.

Η κατάσταση είναι στο απροχώρητο σας στέλνω κ τις φωτογραφίες

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η συγκεκριμένη πινακίδα είναι εκεί καιρό και παρά τις υποσχέσεις του προεκλογικού αγώνα κανείς δεν κάνει τίποτα.. βέβαια ο αναγνώστης παρέλειψε να προσθέσει κ τις λακούβες που είναι πιο εκεί..

  2. Είναι συχνό φαινόμενο. Όχι μόνο με τις πινακίδες. Σε πολλές διασταυρώσεις δεν υπάρχει ορατότητα λόγω της βλάστησης.

  3. Δυστυχώς σε πολλά σημεία και είναι τελείως επικίνδυνο… Ας δουν τα προβλήματα του δήμου κ ας προσλάβουν άτομα στην υπηρεσία πρασίνου με τους πόρους που έχουν αποταμιεύσει!

  4. Κάντε μια βόλτα και από την παιδική χαρά να δείτε το χάλι. Ξεκίνησαν να την φτιάχνουν, και το έργο σταμάτησε. Τα χόρτα εκεί μέσα είναι πιο ψηλά από τις κούνιες που και αυτές δεν ξέρουμε πότε θα τοποθετηθούν. Οσω για το κοντέινερ με τα μπάζα που είναι μπροστά στην είσοδο εκεί φαινετε ότι θα μείνει.

  5. Στον πελαργό στη νησίδα, μετά από τροχαίο εδώ και μήνες το σήμα με τη σωλήνα έχουν πάρει κλίση επικίνδυνη σε όποιον τρακάρει εκ νέου με κίνδυνο να καρφωθεί κάποιος. Συγνώμη όλα αυτά τα στραβά και ανάποδα μόνο εμείς τα βλέπουμε, οι υπεύθυνοι ζουν ή δεν κυκλοφορούν στο νησί?

  6. Ένα στρώμα διπλό το είχαν ένα χρόνο δίπλα στα σκουπίδια και δεν το περνανε. Μέχρι που διαλύθηκε από τη βροχή και το ρημαξανε οι αρουραιοι. Αυτοί είναι για τα μπαζα. Σε λίγες μέρες θα τους στείλει ο κόσμος στα σπίτια τους.

  7. ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ??? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΟΥΖΙΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΥΛΩΝΟΥΝΕ….? ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ . ΑΜΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ
    ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ….ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…..

  8. Ότι θέλετε παρουσιάζετε οι αναγνωστες όμως και οπότε θέλετε. Το ότι στο δρόμο από Αντιμαχεια για Μασριχάρι δεν έχει ΚΑΘΌΛΟΥ φωτα εδώ και χρόνια γιατί δε το κάνετε θέμα? Το ότι μια απλή βόλτα να κάνεις απ την Αντιμαχεια προς τη πολύ μετά τις 9 θα δεις τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα με μόνο το ένα φανάρι μπροστά να δουλεύει. Η ότι στο Ζηπαρι παρκάρουν μες το δρόμο. Όλο οι ξένοι μας φταίνε ή οι πολιτικοί. Εμείς πότε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ