Το ατύχημα της ημέρας: Ποδήλατο με δίκυκλο στην αρχή του επαρχιακού στην Κω

3
6477

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το ατύχημα της ημέρας: Ποδήλατο με δίκυκλο στην αρχή του επαρχιακού στην Κω, στην ευθεία, λίγο μετά τον κόμβο στο συντριβάνι της Ευρώπης (γύρω στις 12:30 το μεσημέρι).

Το ποδήλατο (Ολλανδέζα επισκέπτρια έκανε ποδήλατο με την οικογένειά της) έκλεισε το δρόμο στο δίκυκλο (κάτοικος Κω) που πήγαινε ευθεία έστριψε απότομα το ποδήλατο (με κατεύθυνση προς Ασκληπιείο) και το δίκυκλο για να το αποφύγει ανατράπηκε. Ο Οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κω με ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ μα ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ η ΜΗΧΑΝΕΣ η ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΩΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ…

  2. Όταν κρατάς την απόσταση και δεν τρέχει δεν γίνεται τίποτα..

  3. μάθετε να εφαρμόζετε τον κοκ . όποιος προνοεί αποφεύγει τα χειρότερα. εδώ τρέχετε σαν τους παλαβούς. το τηλέφωνο δεν ξεκολλάει από το αυτί εν ώρα οδήγησης , οι τουρίστες τώρα ήρθαν στην Κω ? και εσείς θα τους βάλετε σημαιάκια για να τους αναγνωρίζετε και να μην τους σκοτώνετε ?. πάντα λέτε ότι φταίνε οι αρμόδιοι το μπαλάκι το πετάμε στους άλλους. εσύ που οδηγάς οτιδήποτε, ποια είναι η ευθύνη σου απέναντι στους άλλους οδηγούς , έστω και ποδηλάτες ? την παραχώρηση προτεραιότητα, τα όρια ταχύτητας , κλπ, τα μάθατε παπαγαλία για να πάρετε το δίπλωμα. μετά ξεχάστηκαν όλα. ποιος κοκ. υπάρχει ? εφαρμόζετε από όλους τους οδηγούς ? μετά ο δρόμος φταίει ,τα λάστιχα που έχουν καεί από την πολυκαιρία, ο τουρίστας που δεν ξέρει τους δρόμους, η υπερβολική ταχύτητα , η οδήγηση χωρίς κράνος . στα παιδιά μας μιλάμε για τον κοκ ? άμα δεν ξέρεις δεν ίσε ο σωστός μεταδότης των γνώσεων σου . εφαρμόστε όλοι οι οδηγοί τον κοκ. και τα ατυχήματα θα γίνουν λιγότερα. Η συνείδηση του ανθρώπου είναι σαν την οδοσήμανση σε έναν αυτοκινητόδρομο: του λέει τι δεν θα ‘πρεπε να κάνει, αλλά δεν τον εμποδίζει να το κάνει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ