Αρχική Ειδήσεις Auto-moto «Εισβολή»… Smart σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια!

«Εισβολή»… Smart σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια! [pic]

0
164

 

Όλα έγιναν περίπου στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (29.01.2018) στην οδό Γρηγοροπούλου στα Εξάρχεια. Ένα μαύρο Smart με φιμέ τζάμια κατέληξε, άγνωστο γιατί, μέσα στην είσοδο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και αυτόπτες μάρτυρες, η πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε μπροστά από την πόρτα του ασανσέρ της πολυκατοικίας!

Το Smart δεν «έκοψε» ταχύτητα

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στο τμήμα ότι ο οδηγός δεν έκοψε ταχύτητα. Και έτσι έπεσε πάνω στη τζαμαρία της πολυκατοικίας. Από την ταχύτητα, το μικρό αυτοκίνητο ανέβηκε κάποια σκαλιά, πριν σταματήσει σχεδόν μπροστά από την πόρτα του ασανσέρ.

Ευτυχώς, κανείς δεν ήταν στο σημείο εκείνο τη στιγμή που το αυτοκίνητο «μπούκαρε» στο χώρο. Και άρα δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενοίκων.

Φωτογραφία Facebook / Μετανοείτε via Leonidas Noulas

Το… έσκασαν

Κι αν οι περισσότεροι στα social media κάνουν πλάκα πως ο οδηγός του Smart δεν… έβρισκε να παρκάρει, τα πράγματα φαίνεται πως είναι λίγο πιο περίεργα.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του μικρού αυτοκινήτου, αμέσως μετά το ατύχημα, τράπηκαν σε φυγή.

Όταν κλήθηκε από τους ενοίκους η αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι το Smart είχε κλαπεί. Ο ιδιοκτήτης του είχε δηλώσει την κλοπή το περασμένο Σάββατο. Η κλοπή είχε γίνει από το κέντρο της Αθήνας.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε ήδη στο Α.Τ. Εξαρχείων προκειμένου να ερευνηθεί για αποτυπώματα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο οδηγήσει στη… λύση του μυστηρίου.

Τα σενάρια

Η αστυνομία εξετάζει, για την ώρα, όλα τα σενάρια. Και από την έρευνα που θα γίνει στο αυτοκίνητο θα πέσει φως στο ποιοι είναι οι δυο νεαροί που επέβαιναν στο Smart την ώρα της… εισβολής στην πολυκατοικία.

Κυρίως, θα διαπιστωθεί αν πρόκειται άτομα που έχουν και στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές με τη δράση του ή δυο νεαρούς που έκλεψαν το αυτοκίνητο αλλά μέθυσαν κι έχασαν τον έλεγχο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ