Αρχική Ειδήσεις Απόδημοι Θύμα της πρωτόγνωρης χιονοθύελλας ο καλυμνιακής καταγωγής Θέμελης Ζ. Καραμαλέγκος

Θύμα της πρωτόγνωρης χιονοθύελλας ο καλυμνιακής καταγωγής Θέμελης Ζ. Καραμαλέγκος

0
3717

Πρωτόγνωρες καταστάσεις εξακολουθούν να βιώνουν οι κάτοικοι των ΗΠΑ από τη σφοδρή πλέον «ιστορική» χιονοθύελλα «Έλιοτ» που βύθισε τις νοτιοανατολικές πολιτείες σε ψύχος, αφήνοντας πίσω της δεκάδες νεκρούς.

Δυστυχώς, μεταξύ των θυμάτων  αυτής της κακοκαιρίας και ο καλυμνιακής καταγωγής Θέμελης Καραμαλέγκος που διέμενε μόνιμα στην πολιτεία του Μίσιγκαν.

Ο άτυχος Θέμελης την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, οδηγώντας αυτοκίνητο, έπεσε θύμα του επικίνδυνου φαινομένου του “Black Ice” λεπτού στρώματος πάγου που δεν φαίνεται. Έχασε τον έλεγχο του οχήματος  που εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο  τραυματισμό του.

Ο Θέμελης γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1957 και σε μικρή ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά του στην Αμερική, όπου εγκαταστάθηκαν μόνιμα και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά.

Ήταν ένα από τα 3 παιδιά του αείμνηστου  Ζαχαρία Καραμαλέγκου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΚΑΖΩΝΗ στο γήπεδο της Ανάστασης  και της αείμνηστης Μαρίας Ζερβού.

Τα άλλα δύο αδέλφια του, ο Αντώνης Καραμαλέγκος, διακεκριμένος ιατρός ουρολόγος στην Αμερική και η Καλοτίνα Καραμαλέγκου Σπανού.

Ο άτυχος Θέμελης είχε συνεργείο αυτοκινήτων.

Επιθυμία του ήταν να ταφεί στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κάλυμνο, και ήδη οι συγγενείς του ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του στην Κάλυμνο.

Από το kalymnosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ