ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο πολύ ιδιαίτερος, λαμπερός και συγκινητικός γάμος του Αντώνη και της Γεωργίας στο Λαγούδι

1
55859


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ένας πολύ ιδιαίτερος, λαμπερός και συγκινητικός γάμος δύο εξαιρετικών παιδιών απόδημων συμπατριωτών μας από το εξωτερικό (Λάνγκαστερ Πενσυλβάνια), του Αντώνη Κατσαρού και της Γεωργίας Μπουρδαντωνάκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17/09/2022 στον ΙΝ της Παναγίας στο παραδοσιακό Λαγούδι.

Ο Αντώνης Κατσαρός με καταγωγή από το χωριό (ο παππούς του Αντώνης Χατζηβασίλης ή Γιαννικάκι-πατέρας της μητέρας του Κατερίνας, υπήρξε επί 35χρόνια καλλίφωνος ιεροψάλτης στην ίδια εκκλησία και παραδοσιακός βιολιστής και τραγουδιστής) έφτασε με άλογο και όργανα από το σπίτι στην εκκλησία περνώντας μέσα από τα γραφικά σοκάκια του χωριού, για να υποδεχτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Μπουρδαντωνάκη η οποία έφτασε επίσης με εντυπωσιακή συνοδεία.

Το μυστήριο τέλεσαν οι Ιερείς: π. Κυριάκος Παρασκευαδάκης, π. Περικλής Κιάρης, π. Κωνσταντίνος Καματερός και π. Ιωάννης Σταυρόπουλος.

Ακολούθησε παραδοσιακό γαμήλιο γλέντι στην Παλιά Φαντασία.

Πολλές, πολλές ευχές και απ’ όλους εμάς παιδιά για βίον ανθόσπαρτον και κάθε χαρά κι ευτυχία!!! Να είναι η νέα σας ζωή πάντα λαμπερή, χαρούμενη κι ευτυχισμένη όπως η φανταστική ημέρα του γάμου σας (και να μην ξεχνάτε ποτέ το χωριό σας)!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ