Η 30χρονη Ελληνοαυστραλή Κάιλα Ιτσινέ (Kayla Itsines) από Κω στην λίστα με τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Αυστραλίας

1
2629

Στην λίστα των πλουσιότερων επιχειρηματιών της Αυστραλίας κάτω των 40 ετών βρέθηκε για μια ακόμα φορά η Ελληνοαυστραλή με καταγωγή από την Κω, γυμνάστρια και επιχειρηματίας, Κάιλα Ιτσινέ (Kayla Itsines) της οποίας η προσωπική περιουσία σύμφωνα με την δημοσίευση του έγκυρου οικονομικού περιοδικού Australian Financial Review αγγίζει τα $164 εκατομμύρια δολάρια.

Η 30χρονη γυμνάστρια και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, βρέθηκε στην 39η θέση για την επιχείρηση της Sweat την οποία ίδρυσε το 2015 μαζί με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Tobi Pearce.

Μετά τον χωρισμό του πριν λίγους μήνες το νεαρό ζευγάρι ανακοίνωσε την πώληση της κολοσσιαίας αυτοκρατορίας εκγύμνασης και την εφαρμογή διαδικτυακών προγραμμάτων γυμναστικής Sweat που ίδρυσαν.

Η εταιρία τους πωλήθηκε στον αμερικάνικο κολοσσό λογισμικού iFIT Health & Fitness Inc.για το ποσό των $400,000,000.

Το πρώην ζευγάρι, το οποίο ανακοίνωσε την διάλυση των αρραβώνων του πέρσι, λίγο μετά την γέννηση της κόρης τους Arna, θα συνεχίσει να εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας με έδρα την Αδελαΐδα ενώ ο κ. Pearce εργάζεται στα δεύτερα γραφεία που διατηρεί η εταιρία στην Μελβούρνη.

Πριν δυο χρόνια το νεαρό ζευγάρι είχε και πάλι ανακηρυχθεί από το Australian Financial Review ως το νεαρότερο ζευγάρι εκατομμυριούχων στην Αυστραλία με την περιουσία τους να αγγίζει τότε τα $487 εκατομμύρια.

i
Kayla Itsines. Φώτο: AAP/Brendon Thorne

Η 30χρονη σήμερα κ. Itsines είχε επίσης ανακηρυχθεί η πλουσιότερη γυναίκα κάτω των 40 ετών στην Αυστραλία.

Τον Ιούνιο του 2020 η εταιρία Sweat παρουσίασε κέρδος $99.5, ποσοστό 11.2 τις εκατό παραπάνω από το κέρδος που είχε καταγράψει το 2019.

Η εταιρία Sweat έχει αυτή την στιγμή πάνω από 50 εκατομμύρια γυναίκες στις διαδικτυακές του πλατφόρμες.

Με το «φαινόμενο Itsines» είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και η αμερικανική εφημερίδα New York Times, η οποία σε δημοσιεύμα της είχε χαρακτηρίσει την νεαρή επιχειρηματία ως το μεγαλύτερο αστέρι του fitness στο Instagram αφού την δουλειά και τις συμβουλές της ακολουθούν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη καθώς και γνωστά μοντέλα και αστέρες του Χόλιγουντ.

Η διάσημη personal trainer ουκ ολίγες φορές κάνει χιουμοριστικές αναρτήσεις από την καθημερινότητα της με την γιαγιά και τον παππού της ενώ είναι και η ίδια οπαδός της μεσογειακής δίαιτας και λατρεύει τον ελληνικό καφέ.

«Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τις γυναίκες κάθε ηλικίας να είναι υγιείς, δυνατές και σε φόρμα ακολουθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και άσκησης»,  μας είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη της η πολυβραβευμένη γυμνάστρια και πρώην αθλήτρια της καλαθοσφαίρισης.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπουμε τις φωτογραφίες «μεταμόρφωσης» των γυναικών που ακολουθούν το πρόγραμμα μας και να δίνουμε χαρά και αυτοπεποίθηση σε όλες τις φίλες μας» είχε συμπληρώσει η νεαρή επιχειρηματίας η οποία όταν έκανε τα πρώτα της βήματα δεν φανταζόταν καν πως τα προγράμματα γυμναστικής που δημιούργησε θα άλλαζαν την ζωή εκατοντάδων χιλιάδων γυναικών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Της ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΑΪΟΣ στο neoskosmos.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Οριάνθη Παναγάρη δεν τις βλέπει αυτές τις κυριλέ. Μουσικαρα και κορμάρα και αλάνι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ