ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Βασιλόπιτα Επαναπατρισθέντων ΟΛΑ τα έσοδα εκδηλώσεων στο Νοσοκομείο Κω!

0
1440

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε το πρωί στο ξεν. Μαριτίνα η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Επαναπατριζομένων Κω «Ο Οδυσσέας».

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου (ο οποίος βρίσκεται εκτός Κω) ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: η Γραμματέας του Δημ. συμβουλίου και Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, ο Δημ. σύμβουλος Σ. Μαρκόγλου και πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Στην ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου Επαναπατριζομένων Κω κ. Χρυσάνθη Μαρκόγλου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά κάνοντας μια σύντομη ενημέρωση για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του Συλλόγου τονίζοντας  ότι ΟΛΑ τα έσοδα από αυτές τις εκδηλώσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου ξεκινώντας με 1.500 ευρώ που υπάρχουν στο ταμείο από τις περσινές εκδηλώσεις.

Τέλος, ενημέρωσε για το δώρο προσφορά του συλλόγου για τον τυχερό που θα κερδίσει το φλουρί (ένα κόσμημα από Χρυσοχοείο Διακογιάννη),  και για την λαχειοφόρο (κόσμημα από Χρυσοχοείο Χατζηαντωνίου καθώς  αρκετά μικρότερα δώρα ευχαριστώντας) τους δύο δωροθέτες τον κ. Διακογιάννη και τον κ. Χατζηαντωνίου καθώς και όλους τους υπόλοιπους για τις προσφορές τους.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Κώστας Τάτσης (φωτό)

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ