«Μισοάδειο» ή «μισογεμάτο»; (σαν την ελιά στην Κονίτσης) Η διαφορετική οπτική γωνία και οι μεταπτώσεις των πολιτικών μας…

86
5333

«Μισοάδειο» ή «μισογεμάτο»; (σαν την ελιά στην Κονίτσης) Η διαφορετική οπτική γωνία  και οι μεταπτώσεις των πολιτικών μας…

Κάνοντας μια εξαίρεση από την συνειδητή αποφυγή της «τοξικότητας» (το συνιστούν και οι ίδιοι σε κρίσεις ειλικρίνειας στο δημοτικό ή στα άλλα συμβούλια, ασχέτως του ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς…) μπήκαμε στον πειρασμό (μαζοχισμός μ’ άλλα λόγια) να ακούσουμε διαδικτυακά τις βασικές εισηγήσεις στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τον Περιφερειάρχη που ουσιαστικά επανατοποθετεί στην ατζέντα όλα τα σημαντικά ζητήματα του νησιού μας.

Αν ρωτάτε δημοσιογραφικά βγήκε κάποια συγκεκριμένη είδηση πέρα από αυτά που ξέραμε από την ενημέρωση αυτή; Όχι. Αν υπήρχε άλλωστε, θα φαινόταν στους τίτλους και θα την διατυμπάνιζαν πρωτίστως οι ίδιοι.

Εν πάσι περιπτώσει, αναπτέρωσαν τις ελπίδες στον κόσμο (κυρίως στους ψηφοφόρους τους) ότι τα «μεγάλα έργα» παρά τις όποιες καθυστερήσεις (είναι κι αυτά θέμα οπτικής: μισοάδειο ή μισογεμάτο το ποτήρι…) «είναι σε καλό δρόμο» και το αμέσως προσεχές διάστημα, τους αμέσως προσεχείς μήνες (μπορεί και χρόνια δεν έχει απολύτως καμία σημασία μπροστά στην αιωνιότητα…) ΘΑ γίνουν.

Η αλήθεια είναι ότι το μάθημα ψυχολογίας μέσα από τέτοιες «παραγωγικές» συνεδριάσεις ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον έως… προκλητικό.

Επισημαίνει πχ ένας ένα πρόβλημα με το κυκλοφοριακό χάος που χρειάζεται παρεμβάσεις (όπως καλή ώρα οι αναγνώστες μας που βάζουν το ζήτημα της ουράς οχημάτων στα «φανάρια» που πιάνει από τον Συνεταιρισμό και καταλήγει στα ταξί στη Μακρυγιάννη).

Και τσουπ, να σου η απάντηση του στυλ: Αντί να δεις (ρε μίζερε, δεν πειράζει το λέμε εμείς) ότι το νησί σου είναι γεμάτο από τουρισμό και σίγουρα όχι τυχαία (εμείς, σας τους φέραμε, ξύπνα) και δεν έχετε ένα δωμάτιο να διαθέσετε στους ΕΚΑΒίτες που ήρθαν για να σας σώσουν (από το πολύ στρεσάρισμα και το κυνήγι του χρήματος) πας «να μας μαυρίσεις την καρδιά» με τον «μαύρο» («γκρίζο», «κίτρινο» κλπ ανάλογα την περίσταση) τρόπο που βλέπεις τα πράγματα;

Εκεί πλέον, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τυχαίο που αμέσως μετά την «αποστρατεία» τους οι σημερινοί πολιτικοί (τι να «φτουρήσουν» μπροστά τους οι life coaches που είναι και της μόδας… Βλέπε Τσίπρας, Γιωργάκης, Κλίντον, Ομπάμα και σια) ιδρύουν κατευθείαν ινστιτούτα σκέψης και αρχίζουν τις διαλέξεις σε όλα τα διεθνή φόρα, ιδρύματα, πανεπιστήμια κλπ.

Τώρα, βέβαια το πως και οι ίδιοι ενώ έχουν «εκπαιδευτεί» και προσπαθούν να εκπαιδεύσουν και τους άλλους να τα βλέπουν όλα θετικά, (διότι «η θετική οπτική προχωράει τα πράγματα μπροστά», χτίζει «υγιείς συνεργασίες», σχέσεις κλπ) καταλήγουν να πέφτουν κι αυτοί κάποια στιγμή στη λούμπα… να «κολλάνε», να βγάζουν έναν πολύ αυστηρό εαυτό με αρνητικά συναισθήματα, χαρακτηρισμούς, ή ξεσπάσματα προς τα έξω (για την κριτική πχ του ΠΑΜΕ, των αστυνομικών που πάνω στο ζήλο τους έκλεισαν λακκούβες με το φτυάρι, των φωτογράφων που βρέθηκαν ΄τυχαία’ εκεί, των «φαντασμάτων» του παρελθόντος που τους τσιγκλάνε κάθε λίγο και λιγάκι κ.α.) είναι απολύτως ανθρώπινο (αρκεί να προσεχθεί βέβαια σε αρχικό στάδιο, γιατί όπως βλέπουμε στην επικαιρότητα κάποιοι μεγαλοδικηγόροι-τηλεαστέρες έδιναν οι ίδιοι με πάθος  διαλέξεις κι έκαναν αγώνες για την ενδοοικογενειακή βία και τελικά την έπαθαν σαν τον αείμνηστο Δημήτρη Νικολαΐδη ως τρελογιατρό στο «Ευτυχώς τρελάθηκα»).

Στα πολύ θετικά πάντως (πέρα και από τη δική μας αναγκαστική «μιζέρια», έχοντας τον άχαρο ρόλο της υποδόριας κριτικής στους «από πάνω», σε αντίθεση με τα προπαγανδιστικά που κάνουν την ‘κατά παραγγελία’ κριτική μόνο στους αντιπάλους των «από πάνω») οφείλουμε να αναγνωρίσουμε, σε επίπεδο βούλησης, σχεδιασμού,  μελετών κλπ την έμφαση που δίνεται, επιτέλους, στο θέμα των οδικών παρεμβάσεων, της αποκατάστασης του προβληματικού τμήματος του δρόμου στου Σκλαβενίτη και γενικά του «χάους» των αριστερών στροφών στον επαρχιακό.

Πάντως αυτή η «συνοικία το όνειρο» όπως την χαρακτήρισε κινηματογραφικά ο περιφερειάρχης, με μαγαζιά, κρεβατοκάμαρες, έλλειψη κυκλικών κόμβων κλπ, έχει συνυπεύθυνους («το ταγκό θέλει δύο» που λένε συχνά πυκνά κι οι ίδιοι) και αυτούς που έδιναν τις άδειες για ψήφους κλπ. Άρα, μην τα λέμε τώρα που πέρασαν οι εκλογές (ενώ είναι δέκα χρόνια προϊστάμενοι των υπηρεσιών…)

Όπως επίσης στα συν είναι – έστω και σαν ένα «μακρινό όνειρο»- ο σχεδιασμός της διάνοιξης του δρόμου Άγιος Φωκάς-Καρδάμαινα (αφού αποτύχαμε να φτιάξουμε τον ημιπαραλιακό του νησιού, ή το δρόμο Τιγκάκι-Ζιά μέσω Αχούσας όλο ευθεία, που έγραψε κάποτε και ο φίλος Βαγγέλης, κάτι είναι κι αυτό ως προοπτική έστω και για μετά το μακρινό η κοντινό… 2080)

Λάτρης της «καλής ψυχολογίας» αποδεικνύεται κι ο δήμαρχος (φάνηκε άλλωστε και στο Μαστιχάρι, στη Ζιά κ.α.) που δείχνει να «προσπερνά» κάθε κριτική (πχ για την καθυστέρηση της μελέτης για το νέο νοσοκομείο που ανέφερε ο περιφερειάρχης. Όταν τον ρώτησε στην συνέχεια ο Η. Σιφάκης, απάντησε εντελώς ψύχραιμα ότι «δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση, η θεσμική συνεργασία είναι άψογη» κλπ «όλα καλά, όλα ανθηρά!» (πλην την ελιά στην Κονίτσης ίσως, αλλά κι αυτή είναι θέμα οπτικής: μισοπράσινη, για τους αισιόδοξους ή μισόξερη, για τους μίζερους, απαισιόδοξους).

Θυμήθηκα πιο πάνω «τα φαντάσματα» του παρελθόντος και δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστη τη «νουβέλα» του Κώστα (όπως έγραψε ένας αγαπημένος του σχολιαστής) για τα «παγκάκια» στο λιμάνι και το μώλο κρουαζιεροπλοίων που (αν και «πολυ-έπαιξε» επί χρόνια και κυρίως προεκλογικά, όπως καλή ώρα τα παραπάνω «μεγάλα έργα » που αναφέρθηκαν πριν στο δημοτικό συμβούλιο) «χάθηκε», επειδή στην αρχαιολογία είναι «στουρνάρια», όπως του είπε εκεί στο παγκάκι του κάστρου που καθόταν, το «πνεύμα» του αλησμόνητου Τέλη.

Μετά από αυτό με «έφαγε» τις προάλλες ο στρατηγός ο Γιώργος Κίτσης να τον ρωτήσουμε όπως και τους νυν του Λιμενικού ταμείου «για ποιο λόγο δεν προχώρησαν ΟΛΕΣ οι διοικήσεις το «μάστερ πλαν» που ήταν η υπ’ αριθμ 1 προϋπόθεση για να προχωρήσει ο μώλος»; Και μάλιστα ειλημμένη απόφαση και των σημερινών, «Τι συμφέροντα παίχτηκαν και παίζονται;

-«Μα δεν τους βλέπω πια κ. Γιώργο» να του απαντώ και τον Κώστα λίγο στην εκκλησία στο χωριό που ανέβηκε προ ημερών, τον είδα και μόνο για πολιτική δεν μιλήσαμε. Tους άλλους, όλους, τους αποφεύγω σκόπιμα, για να είμαστε «μακριά και αγαπημένοι». Εκείνος να επιμένει βάλτο σαν ερώτημα να δούμε τι θα απαντήσουν…

(Από το γεγονός ότι δεν συζητείται πλέον καθόλου στις συνεδριάσεις και στις συνεντεύξεις, το θέμα του μώλου ή πιθανού νέου λιμανιού στην Κω, ειδικά αν υπάρξει η «δεύτερη πόρτα» της Κεφάλου, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, τότε μάλλον πάει κι αυτό για τις καλένδες του 2080-100 μαζί με το δρόμο «Άγιος Φωκάς-Καρδάμαινα», ίσως και τη γέφυρα «Κω-Κάλυμνος» που έγραψε κάποιος αναγνώστης).

 

 

 

 

 

86 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Χρυσός Αιώνας του Περικλέους,η Χρυσή εποχή που ο Αρχαίος Ελληνισμός

    ανακάλυψε την φιλοσοφία,τα μαθηματικά ,την φιλοσοφία,τα Ομηρικά Έπη,την Ιπποκράτειο φιλοσοφία και έμπνευση,την Ακρόπολη,τα γλυπτά που ζήλεψε η ανθρωπότητα,τον Ηρόδοτο,τον Περικλή,τον Καλλικράτη,τους 7 σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας,τα αμέτρητα μνημείο,τα Μαντεία,τον Μέγα Αλέξανδρο,όλα τα συγγράμματα που είναι επίκαιρα σαν να έχουν γραφτεί τώρα,για όποιον έχει μελετήσει Αρχαία Ελληνικά και διαβάσει έστω τα ‘Σωκρατεια’ όπου το άτομο ήταν σε άλλη διάσταση, ποτέ δεν κατηγορήθηκε κανείς από αυτούς τους πρωτοπόρους του παγκόσμιου πολιτισμού επειδή είχε σύντροφο ή εραστή ομόφυλο.
    Αυτά για τους επαισχυντους αμόρφωτους Χριστιανοταλιμπάν, υποκριτές και μισάνθρωπος.
    η Ελλάδα έμεινε στην ιστορία για την Ιστορία της,όχι για το τζατζίκι και την geek salad
    Ο Ελληνικός Πολιτισμός ήταν συνώνυμος της Ελευθερίας,της Ελεύθερης σκέψης.
    αυτά ο Άδωνης τα πωλούσε σε εκπομπές,αλλά δυστυχώς, κάποιες παραγράφους που δεν του άρεσαν,τις έκρυβε.

      • που στηρίζεται;μονοματην. τριγωνομετρία;
        θαύμα ‘μετρητικό’ χαρακτηρίζεται παγκοσμίως .

        • Τι σχέση έχουμε με τους αρχαίους γραίκυλους? Dna?Γιατί όπως λέει η ιστορία οι αρχαίοι κάνανε αλλαξοκ–λίγες ξέρεις εσύ κύναιδε

      • Για οτο Δρομοκαΐτειο έγραφε πάντως και ο Σουρής, μάλλον κάποτε τότε ιδρύθηκε

        Και ολίγα για το σπίτι του Ζωρζή Δρομοκαίτη

        Ετέθη ο θεμέλιος του Δρομοκαίτου λίθος

        παρόντος του πρωθυπουργού και των αρχών εν γένει

        τους υπεδέχθη με χαράν και των τρελλών το πλήθος,

        και τέλος όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι.

        Μίαν ευχή εκφράζομεν επί τη ευκαιρία:

        Το ευγενές μας κτίριον ποτέ να μην αδειάση

        Ήγουν πας Έλλην κύριος και Ελληνίς κυρία

        ευχόμεθα να το ίδη και να το δοκιμάση.

      • Αλλ’ όμως η της πυρκαγιάς σκληρά επιδημία

        ευχόμεθα να μη φανή και στα φρενοκομεία.

        είναι τα μόνα κτίρια για των Ρωμηών τη χώρα,

        κι’ ευχόμεθα να μην καούν κι’ εκείνα καμμιάν ώρα.

      • Σύμφωνα με όλες τις μελέτες οι Σουμέριοι ανακάλυψαν την χρήση του Μηδέν,

        επίσης οι Βαβυλώνιοι, αλλά διαβάζοντας αστρολογία κ αστρονομία βλέπουμε ότι το είχαν και οι.προγονοίας σαν κενό,σαν αριθμό.
        Οι εν λόγω πολιτισμοί είχαν επηρεαστεί απ’ τον Αρχαίο Εννηνικο πολιτισμό
        τέλος πάντων το.μηδεν.υπαρχεινσανμορος στην Ελληνική Φιλοσοφία,σε διάφορες μορφές,ενώ οι προαναφερθέντες δεν έχουν το κύρος του Μοναδικού Αρχαιοελληνικού πολιτισμού.
        φαίνεται και από τα μνημεία που άφησε ο κάθε πολιτισμός.
        οι Ασσουμελέριοι δεν είχαν ποτέ Παρθενώνα,ούτε και μαθηματικές λύσεις στην τοποθεσία κιόνων,Καρυάτιδων, ολόκληρων σκηνών..
        ποτέ κανένας λαός δεν είχε τα θαύματα της Δήλου,των ενεργών τριγώνων κλπ.
        και όμως ο Πλάτων έλεγε ότι στις σοφιστειες του Σωκράτη πάντα ακολουθούσε ο εραστής του.
        ε.κσι;
        οι Χριστιανοί διαλέγουν ότι τους συμφέρει.. λες και μπαίνουν στον κωλο τους.
        καμία αναφορά στην φύση.

        • Κίνα, Αίγυπτος κλπ αρχαιότερος πολιτισμοί από τον δικό σου ρε γραίκυλε

      • Δεν μπορώ να μην υποκλιθώ στις γνώσεις,το ύφος των σχολίων ενός θηλαστικού

        απ’ τα ανώτερα είδη της παγκόσμιας πανίδας.
        αλλαξοκωλιές δεν έλειψαν ποτέ,ούτε και οι βίζιτες,το αρχαιότερο επάγγελμα,οι μίστρες,τα σουρωτήρια,οι αιμομιξίες ανώτερων πολιτισμών όπως του Αιγυπτιακού και λοιπών Ανώτερων πολιτισμών που έμειναν στην ιστορία για γενοκτονίες.

  2. Εντελώς άδειο...αύξηση των τελών προσέγγισης κρουαζιερόπλοιου 150%

    https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/nautilia/krouaziera-afxisi-sok-150-sta-antapodotika-teli-epivaton-sta-limenika-tamia-pic/.
    τα τέλη αυξήθηκαν μόλις ανέβηκε ο κλάδος.
    Τελικά βαράμε τα πόδια μας; Μόλις κάτι πάει καλά, προσπαθούμε να του δημιουργήσουμε προβλήματα, και θα ψάχνουμε μετά γιατί έφυγε… Για τον τουρισμό μιλάω, και τις κρουαζιέρες ειδικότερα…
    Κρουαζιερόπλοιο με 4.000 επιβάτες και 10 προσεγγίσεις σε ένα λιμάνι θα πληρώσει 100.000 ευρώ, αντί 40.000 – Για ποια λιμάνια ισχύει – Τα τέλη αφορούν θέματα ασφαλείας – Εφαρμογή του ISPS Code.
    Χατζηδάκης Α.Ε.

  3. Έχει ισχύ, προς το παρόν, σε 15 λιμάνια: Άγιος Νικόλαος, Κως, Μονεμβάσια, Μύκονος, Μύρινα, Ναύπλιο, Νάξος, Πάτμος, Ρόδος, Σαντορίνη, Σούδα, Σπέτσες, Σύρος, Σύμη και Ζάκυνθος.»

    Σάκη μου βγες να το καταγγείλεις

  4. κεντρικά – γνωστά μέρη, και λίγο πιο πέρα…βλέπεις την Κυψέλη! Στα χειρότερά της.
    Εμένα όλα αυτά, ο ‘τουρισμός’ και τα σχετικά του, μου φαίνονται τριτοκοσμικά, αφρικανικά (και βγάλε μιας και πολλές αφρικανικές χώρες πλέον έχουν προοδεύσει).
    Πολεοδομία – ανύπαρκτη αφρικανική, υποδομές της πλάκας, αισθητική μόνο κανένα αρχαίο ή ενετικό, όλα τ’ άλλα για τα μπάζα. Και βρωμιά απίστευτη παντού, πρέπει να είμαστε από τις πιο βρωμερές χώρες.
    Μια βλαχοβλαχαδερή αφρο-κατάσταση.
    Πιάνουμε χρυσάφι και σκ#τά γίνεται

  5. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ.

  6. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω το 2020 με πρόεδρο τον Χόνδρο Κω/νο και Αν/πρόεδρο τον Ναβροζίδη Χαράλαμπο εξασφάλισε επιχορήγηση 907.000 ευρώ, για μελέτες που αφορούν στα λιμάνια ευθύνης του ΔΛΤ ΚΩ μέσω χρηματοδότησης από το που αφορούν:
    α. Master Plan λιμένα Κω.,…….
    .Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η διαδικασία διαγωνισμού ανάθεσης των μελετών.H κατασκευή προβλήτας για τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι είναι ζωτικής σημασίας για το νησι μας γιατί θα εξασφαλίσει δεκάδες νέες θέσεις εργασίας για τους ντόπιους δημότες και έσοδα για τις επιχειρήσεις του νησιού μας με την αύξηση των προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων -επιμήκυνση τουριστικής περιόδου όλο τον χρόνο.

  7. Εθελοντές Γιάννη…. Εθελοντές παντού… Αυτή είναι η λύση!!!! Εθελοντές να φτιάξουν τον μώλο, το νέο νοσοκομείο, εθελοντές να γίνουμε όλοι και να μάθουμε πρώτες βοήθειες μπας και προλάβει το ασθενοφόρο και «φορτώσει» κάνα συμπολίτη μας σε κάνα C 130 και σωθεί και πάει λέγοντας… Ούτως ή άλλως όλα ο πολίτης καλείται να τα κάνει σιγά σιγά.. Γίνεται ο πολίτης λογιστής, δημόσιος υπάλληλος, δικηγόρος, οδοκαθαριστής… Όλα ο πολίτης και η τεχνητή νοημοσύνη..

  8. καταλληλότερος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θεωρείται ο Νίκος Ανδρουλάκης από το 20,7%, ο Χάρης Δούκας από το 16,5%, ο Παύλος Γερουλάνος από το 13,3% και ακολουθούν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Παύλος Χρηστίδης.

    Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιλέγεται από το 34,5%, ο Παύλος Γερουλάνος από το 17,7%, ο Χάρης Δούκας από το 17,2% και ακολουθούν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Παύλος Χρηστίδης.

  9. το ΠΑΣΟΚ έχει άξιο αρχηγό, ο οποίος το βοήθησε να να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια ποσοστά και να αυξήσει την απήχησή του στο ελληνικό λαό. Παράλληλα, δεν είχε σχέσεις με την ντόπια ολιγαρχία και τους μιντιάρχες αλλά και νοικοκύρεψε τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, που ήταν και αδύνατο σημείο στην κριτική εκ μέρους της Δεξιάς και του Σύριζα. Τώρα ξαφνικά τι σας έπιασε όλους να τον ροκανίσετε ; Ποιός είναι αυτός ο σωτήρας που θα αναδείξει άμεσα το ΠΑΣΟΚ πρώτη δύναμη ; Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιος.

  10. Δημοσκόπηση GPO: Διπλάσια τα ποσοστά Τσίπρα έναντι Κασσελάκη στους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ για την «Ενωμένη Κεντροαριστερά»
    Πρώτος ο «Κανένας» – Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπαίνει με προβάδισμα στην κούρσα για την εκλογή ηγεσίας στο κόμμα – Δείτε την παρουσίαση της έρευνας
    https://www.protothema.gr/politics/article/1511455/dimoskopisi-gpo-diplasia-ta-pososta-tsipra-enadi-kasselaki-stous-psifoforous-suriza-gia-tin-enomeni-kedroaristera/

  11. Στις εκλογές του 2023
    η ΝΔ είχε συνολικά προεκλογικά έσοδα 3.911.269€

    εκ των οποίων
    ΜΟΝΟ 4.910€ ήταν από ιδιωτική επώνυμη χρηματοδότηση.

    🚩Ολα τα υπόλοιπα, 3.906.000€,
    ήταν ΚΡΑΤΙΚΗ χρηματοδότηση, δηλαδή ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    💸💵Τα έξοδα της ήταν 6.221.568€‼️
    Οπως κατήγγειλε ο κ. Σκυλακάκης, η Ν.Δ. συνέχισε να δανείζεται και το 2013, λαμβάνοντας 14.600.000 ευρώ. Εδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και τον αντίστοιχο ισολογισμό του κυβερνώντος κόμματος, από όπου προκύπτει η περαιτέρω δανειοδότησή της.
    το σύνολο βέβαια ξεπερνά το μισό δις.
    άντε περαστικά μας.

  12. παρείχαν υπηρεσίες σε α…….βόρειας προέλευσης όπως κάνουν και τώρα κάποιοι ψευτο-χριστιανοί ,ώστε να έχουμε repieters.
    ‘εχω ρίξει παραγάδι,σας αρέσει η Ελλάδα Miss…do youn like mandemousze the Greece.’
    το νησί έπεσε κάτω απ’ τον πάτο.
    Καλημέρα και καλορίζικος ο Μaster Chef Σκούφος ,που θα απονέμεται μετά από επίσκεψη στον … Βιολογικό.
    είστε για δέσιμο όλοι.
    νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με βλάκες.
    Καλημέρα Κω
    οι έγκλειστοι πάνε για το 3ο κύκλο. breakfast.Pro,Main,After breakfast.
    περαστικά και πάλι.

  13. είσαι παράγωγο του Δαρβίνου ελεεινό μιγιασμα.,ρατσιστάκος Ρωμύλος ψυχή τε και σώματι.

  14. νομιμοποίηση της αισχροκέρδειας με την παραδοχή ότι υπάρχουν υπερκέρδη ..άρα εις γνώσιν του κράτους διακινείται το μαύρο χρήμα και η υπερεκμετάλλευση,η παραδοχή ότι οι πολυεθνικές κοστολογούν περισσότερα τα προϊόντα απ’ τις άλλες χώρες.
    δεν πάμε καλά πατριώτες…

    • Κάθε χρόνο αυξάνονται οι εμπρηστές. Κάθε χρόνο πληθαίνουν οι οργισμένοι, οι αδιαγνωστοι από ψυχικές παθήσεις. Τα παιδιά από α δημοτικού πρέπει να ψυχοεκπαιδευονται από συμβούλους ψυχικής υγεία για να ανακαλύπτεται νωρίς το τραύμα. Όλοι έχουμε τραύματα. Κάποιοι τα διαχειρίζονται και κάποιοι πληγώνουν άλλους. Θυμωμένοι ενήλικες παντού. Γιατί; Διότι σαν παιδιά δεν τους κατάλαβαν. Δεν τους συγχώρησαν ποτε. Σώστε τα παιδιά σας. Σώστε τις επόμενες γενιές. Θα έρθει η μέρα που τα παιδιά μας η τα παιδιά των παιδιών μας θα ζήσουν σε ένα κόσμο δικαιότερο, καλύτερο. Έναν που να τους αξίζει, όσο κι αν αυτή τη στιγμή φαίνεται αδύνατο.

    • το κέρατο,την απιστία,τις εξωσυζυγικές σχέσεις και φυσικά τις κακοποιήσεις..
      δεν θα σου βάλω links, επειδή το παράνομο το εκλαμβάνεις σαν νόμιμο..

  15. είσαι με τα καλά σου;
    κόλλησες με τις αλλαξοκωλιές,Δικαίωμα τους,ΦΥΣΗ τους,εσένα σε τρώει το Κωσταλέξι,ο αυνανισμός ο σωματικός και ο Νοηματικος.
    Το είδος που ανήκεις είναι ο καμπουρογαμόσαυρος,ο Ορθόκωλος,ο Πλαγιοπρωκτοποδόσαυρος,ο μαυρογαμολέων και η φτερωτή.παλαμίδα.
    όπως και η παρθενοσαρανταποδαρούσα,ο KingTRex,o τρικωλοδάκτυλος και ο οκταρχιδος Τ Ρex,μαζί με τον κωλομπαρογυπαετό.
    που πας ,με ποιον πας να τα βάλεις βάρβαρε..

  16. Κάποιος γράφει για τριτοκοσμικες καταστάσεις στο λιμάνι στη σενγκεν..βριζωντας τον δήμαρχο..

    ΔΕΝ τον ένοιαξε που έχουμε τριτοκοσμικες καταστάσεις στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ… Τριτοκοσμικες στο χοτ σποτ με ανεξέλεγκτες καταστάσεις, κλέψιες στο Πύλι,…
    Τριτοκοσμικες στον τουρισμό.. Με την αρχαιολογία να μην φροντίζει για την επισκευή από τον σεισμό.. Οπως και την ανάδειξη του πολιτισμόυ..τα χόρτα έχουν θαψει κάθε ιστορική πέτρα..
    Τριτοκοσμικες στο αεροδρόμιο… Που το ξεπούλησαν οι άχρηστοι με 100 μέτρα, σειρά οι τουρίστες…στο καύσωνα
    Το μόνο που τους νοιάζει… Φόρος στους τουρίστες από 3-10 ημερησίως η δθσνιβη, φόρος στους πολίτες, αυξήσεις στο νερό, καφέ, τρόφιμα…
    Η χώρα πράγματι έχει καταντήσει ζιμπαμπουε…με τους άχρηστους,

  17. Δεν φταίει ο Νικηταράς.. Ηλιθια Μιράντα…… Βρες ποιος φταίει…
    Ο βελοπουλος…. Χαχα. Το βρήκες!!!!

    • Σωστός ο Νικηταράς απλά το παίζει δήμαρχος.Οσο για τον αρχηγό ΔΟΥ τον Βελόπουλο,ψηφίσατε και βγάλατε Ευρωβουλευτή τη γιαγιά Γαλάτω,θα πάει στις Βρυξέλλες και τα προβλήματα τέλος.Εγω είμαι ηλίθια αλλά δες τι ψήφισες .

  18. έκοψε δέκα φέτες,και η τιμή ήταν παρόμοια με ενεχυροδανειστήρια του Ριχάρδου.
    ρε παιδιά αυτοί οι τόνοι κρεάτων στα All Inclusive,οι κρεατομάζες,τα διάφορα τυριά,αλλά κυρίως τα διάφορα δημητριακά και τα χιλιάδες λίτρα αλκοόλ από που προέρχονται;
    τι γίνεται ρε π…. μου σ αυτή την χώρα;
    48% ακριβότερη η κινητή τηλεφωνία,το ίντερνετ να σέρνεται και πολλά σημεία να μην έχουν προσβασιμότητα,οι λογαριασμοί της ΔΕΗ είναι δυσανάγνωστοι και

    • Θα τα φτιάξει όλα η γιαγιά Γαλάτω που βγάλατε Ευρωβουλευτή εσείς οι οπαδοί του Έλληνα πατριώτη χριστιανού οπαδού του Ρώσου πατριάρχη.

      • έχουν τσιμπήσει 30%….εσύ βέβαια δεν έχεις ανάγκη από κανενός είδους αλλαντικών

      • έτσι είναι,η αλαζονεία πληρώνεται όπως πληρώνεται και η κομματική σου λύσσα..όλοι λένε τα χειρότερα ακόμα και επισκέπτες ντρέπονται για τα σχόλια σου και σε αγνοούν..
        ένα κούτσουρο είσαι, τίποτα παραπάνω.

    • Να πάρεις πρόβειο άλλη φορά.Ρε άρρωστε εδώ ζούμε όλοι και ξέρουμε τι γίνεται.Θα μας πεις εσυ τι να κάνουμε;Άντε δούλεψε και άσε την πολιτική.Μας επισες.

  19. https://www.zougla.gr/greece/aifnidiastikos-elegchos-tou-areiou-pagou-stin-efp/

    επιτέλους φαίνεται ότι ξύπνησε η Ελληνική Δικαιοσύνη μετά απ’ τις Ευρωπαϊκές καταδίκες και το ρεζίλι των παρακολουθήσεων.. εύχομαι να κατέβουν και προς τα μέρη μας,όπου ανθεί η .. ισότητα.

  20. ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΟΚ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΦΥΡΙΖΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

  21. Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΥΧΑΙΟ?

  22. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ)ΤΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΑΣΟΚΑΡΑ Ε ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

  23. Ο ΚΑΣΕΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

  24. ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ Κ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΧΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΥΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΥΤΣΟΣ ΣΤΑ ΑΣΤΑΚΟΚΑΡΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΣΣΕΛΑ

  25. Θα τα φτιάξει ο προδότης κρυφο… που βγάλατε Ευρωβουλευτή εσείς οι οπαδοί του Έλληνα ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ ΕΞ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΙΚΟ ΓΙΟΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.. ΤΗΣ ΦΙΡ ΛΑΝΤΕΝ.. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΔΙΡΓ ΠΡΟΩΘΗΤΗ της διάλυσης της θρησκείας, της Ελλάδας και των Ελλήνων.. Μ ΗΤΣΟ Τ Α ΚΗ Σ….

    • Χαχα είσαι και εσυ που ψήφισες τη Γαλατω;Πιάστηκες βλακακο.Περιμενεις να σχολιάσω τύπους σαν εσένα;Όχι έχεις δίκιο ότι πεις.Καμαρωστε άνθρωπο που βάζει Σταύρο στον πρώτο και στον τελευταίο στο ψηφοδέλτιο επειδή δεν ξέρει κανέναν ούτε τι ψηφίζει και μετά θέλει και πολιτικά σχόλια.Ελεος.

  26. Μην βρίζετε τον Μητσοτάκη.. Ούτε την Μιράντα….. Είναι οι αψεκαστοι… Οι προοδευτικόι φουστ…ανελλάδες…. Ο ένας ψεκασμενος (Μιράντα) λιβανιζει το άλλο ψεκασμενον…με 100 σχόλια κάθε μέρα… ΠΌΣΟ ΨΕΚΑΣΚΑ.. ΑΥΤΌΝ Που το παίζει πρωθυπουργός.., η υπηρέτρια των Αμερικανών..!!! . . εμείς είμαστε ρατσιστές, ομοφοβικοι…ρωσσοφιλοι…2 εκκατομυρια οι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ της ΝΔ,, 8 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.ΟΙ…. ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ… ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ 80 %.. ΗΛΙΘΙΕ.. . ..

  27. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ 135 ΦΥΛΛΑ ΠΟΥΛΑΓΕ Η ΑΥΓΗ ΕΙΠΑΜΕ Α-ΧΡΗ-ΣΤΕΡΑ ΙΣΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ

  28. ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥΤΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΣΣΕΛΑΣ ΤΟΝ ΧΛΕΜΠΟΝΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΧΑΛΟΥΒΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΣΙΠΛΑ ΤΟΝ ΦΤΑΚΛΑ Κ ΤΟΝ ΘΕΟΠΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΦΥΡΙΖΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΦΑΡΛΕΙ Κ Ο ΦΟΝ ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΦΥΡΤΖΗΣ ΠΡΙΖΗΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΡΕΜΛΙΝ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ

  29. ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΕΕΙ Η ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΑΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  30. ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ Κ ΠΑΛΑΒΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ Κ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

  31. Μεγάλη πλάκα οι οπαδοί του Βελόπουλου.Τα ξέρουν όλα για όλους.Τι κάνει η cia το fba,τι σχεδεια έχουν οι Τούρκοι,οι Ρώσοι,το ΝΑΤΟ αλλά δεν ξέρουν που να βάλουν τον σταυρό στο ψηφοδέλτιο που διάλεξαν και το έβαλαν στην πρώτη αλφαβητικά και έβγαλαν τη γιαγιά Γαλάτω.Τοσο μυαλό αυτοί που με βρίζουν .Οτι πείτε παιδιά,έχετε δίκιο.Ασχετο γιατί έφυγε ο βουλευτής επικράτειας του Βελόπουλου;Είπε ο άνθρωπος Ελεος δεν υπάρχει πάτος.

    • https://www.zougla.gr/greece/afisan-tous-kazakous-oligarches-na-fygoun-choris-na-katathesoun/

      μήπως άκουσες σήμερα κάτι ομοβροντίες 37 τον αριθμό;κάτι για τερματισμό στην απόλυτη στήριξη του Μονάρχη είπαν..
      Είμαστε με τους πολλούς ή με τους λίγους;
      Κακλαμάνης μπουρλοτιέρης, αμφισβήτηση των ολιγαρχικών τοπικών πολιτικών των Αρίστων.
      ακόμα και οι αστραφτερές λεκάνες βρωμούν.

    • γνώσεις καραβίδας και μηδαμινή σχέση με την πραγματικότητα σ άλλους προκαλείς οίκτο,σ άλλους γέλωτα και σ άλλους αναγούλα..εξακολουθώ όπως πολλοί άλλοι να σε θεωρώ ότι ηλιθιότερο πέρασε απ’ τον τοπικό Δημόσιο Διάλογο,γι αυτό ας το

    • Ω τι καλύτερη Ζωηηηηηηηηηή
      https://youtu.be/TntAdtQW15s?si=jxrgL4UTLc0-HB1b
      Στα σχόλια της Aegeanews έλ έλαβον η Καρχάλω 10%,η Μαγδάλω 12%, η Ματζουράνα 8%, η Μπετιέ 5%, η η Χρυσολαριγγοπούλου 9% και Μαλάμω 3%.
      Αδιευκρίνιστη ψήφος 18%,αναποφάσιστοι Τσατσακλού 20%, η ….πνίχτρα 2.9%..μεγάλη αγωνία ποιοι θα μπούνε στην ΤσαΤσαΒουλή…
      Το Μανταλιώ είναι ακτιβίστρια και μένει εκτός …ρδέλου.

  32. Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝ ΚΑΣΣΕΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΕ ΦΑΣΙΟΝ ΣΟΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ

  33. ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΠΑΛΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΙΟΙ

  34. προς μιραντα...η πιο μεγαλη πλακα...δεν ειναι οι οπαδοι του βελοπουλου...

    η ΠΙΟ Μεγάλη πλάκα ΕΙΝΑΙ οι ΒΛΑΚΕΣ οπαδοί του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..ΧΑΧΑ.αν τους ρωτησεις για προγραμμα δεν υπαρχει. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ…ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ… σου εχω πει ηλιθια μιραντα…ο μονος συνεργατης της CIA….ΕΥΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ… ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ CIA..MOSSAD ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΕΜΠΗ..ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ..ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ..ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ..ΠΩΛΗΣΕΙς ΑΙΓΙΑΙΟΥ AΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ.ΕΒΡΑΙΩΝ .ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ..

    • Αχού μωρέ.Αυτο ακριβώς.Τα ξέρεις όλα αυτά ,αλλά το απλό δεν ήξερες και ψήφισες τη γιαγιά Γαλάτω.Απλα επειδή ήταν πρώτη και τον τελευταίο στο ψηφοδέλτιο του Βελόπουλου.Πες μας για αυτό και άσε τις CIA και MOSSAD,τους Εβραίους κλπ.Απεναντυ σε όλα αυτά εσυ ψήφισες Βελόπουλο και Γαλάτω .Αντι να απαντάς στη miranta εξήγησε στον εαυτό σου,στην οικογένεια σου,στους φίλους σου,την επιλογή σου.Εγω έχω κάνει την επιλογή μου..Ο Μητσοτάκης αυτή τη στιγμή είναι ο πιο κατάλληλος κυβερνήτης για την Ελλάδα.Εσυ ποιον λες;Μην ντρέπεσαι το ξαναλέω.Πες μας δεν θα γελάσουμε.

  35. ΕΣΥ ΤΟ μονο που ξερεις πως να βαλεις σταυρό στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Τοσο μυαλό αυτοίΟΛΟΙ ΜΕΡΑ αθυτοι που αποβλακωνονται απο ευαγγελατο Οτι πείτε παιδιά,έχετε δίκιο. Ελεος δεν υπάρχει πάτος…στην ΒΛΑΚΕΙΑ

    • Εγώ αυτό καταλαβαίνω αυτό κάνω.Εβαλα το Σταύρο μου στη ΝΔ και βλέπω τον Μητσοτακη να συμμετέχει στα κέντρα των αποφάσεων στην Ευρώπη να διαλέξουν την επόμενη ηγεσία και τον προγραμματισμό στην ΕΕ για την επόμενη πενταετία.Αυτον που εσυ στραυρωσες που είναι;Κόβει μπριζόλες στη Αλεξανδρούπολη η γυναίκα.Μπηκε να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο και την έβγαλες Ευρωβουλευτή.Σκεψου λίγο αν μπορείς τι έκανες .Λιγο αυτοκριτική δεν βλάπτει.Αν και αυτό είναι για έξυπνους.Τελος τόσο πολύ μισής την χώρα σου;Την Ελλάδα μας;Εγώ είμαι περήφανη και θέλω πάντα το καλύτερο για τη χώρα μου Γιαυτο και ψήφισα αυτούς.Εσυ τι θέλεις ψηφίζοντας τους δικούς σου που ντρέπεσαι να τους πεις και ανώνυμα.

  36. ΠΡΟς μιραντα ασχετο γιατι πηγαν ολοι ΟΙ "ΑΣΤΕΓΟΙ".. πασοκοι .ΣΗΜΙΤΙΔΕΣ...συριζαιοι..και του λαος στην ΝΔ

    ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΙΔΙ.
    .ΠΧ ΑΔΩΝΗΣ…
    ποιος ειπαμα εβγαλε πρωτος τις επιστολες του ΙΗΣΟΥ
    Η ΤΣΙΡΙΧΤΗ ΜΑΙΜΟΥ…
    https://www.youtube.com/watch?v=-ABVhchHPUs

    Μάκης Βορίδης Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ…ΤΟΥ ΛΑΟΣ
    ΚΑΙ ΛΟΠΙΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ///
    Θάνος Πλεύρης
    Νίκη Τζαβέλλα
    και αλλα φυντανια!!!!

    τωρα θα κανει συμπαρξη και ο βελοπουλος με την ΝΔ ..ερχεται…που βριζεις..χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ΗΛΙΘΙΑ

    • Γιατί δεν πας και εσυ να φας;Χαζούλης είσαι;Κάθεσαι εδώ και βρίζεις εμένα και αφήνεις τους άλλους να τρώνε;Αχ μωρέ .

  37. ΣΦΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΟΔΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ Κ ΜΥΑΛΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ Κ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ Κ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ ΧΟΧΟΧΟ ΧΙΧΙΧΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΑΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΠΑΛΙ

  38. ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ(ΧΑΜΑΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ 17Ν )κ λοιπεσ προοδευτικεσ δυναμεισ ΔΗΛΑΔΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΜΑΖΙ

  39. Συνολικά το των 2.136.000 παίχθηκε μόνο για το x στον Αγώνα Σλοβακίας -Ρουμανίας

    απ’ τους Έλληνες.. σκέψου τα υπόλοιπα ματς..
    μα τι να σχολιάσει κανείς;
    Να μιλήσει για τον παθολόγο που ήρθε με ημερομηνία αναχώρησης;
    Ή στρατός είναι ο γιαλός Ή στραβά αρμενίζουμε…πάντως με σύνολο 25 στοιχηματικές τα θέλει ο κώλος μας!!!!!

  40. Εκτός από τους ψεκασμενους,φασιστες κλπ έχουμε και τους σοβαρούς.Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν καριέρα κάποτε και είναι βουλευτές σήμερα παίζοντας τον επαναστάτη τότε που έκλεισε για λίγο η ΕΡΤ.Τότε έβγαιναν στα κανάλια,θυμάστε τι έλεγαν ;Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι βγαίνουν και προσπαθούν να δικαιολογήσουν το κλείσιμο της Αυγής που αποφάσισε ο πρόεδρος.Απλά κατάντια.

  41. Επειδή τίποτα δεν θέλω να περνάει ότι βλακεία και να πει κάποιος.Είπαμε η βλακεία νικιέται.Εγώ άνθρωπε μου πιστεύεις γεννήθηκα ΝΔ κρι θα πεθάνω ΝΔ;Έχω ψηφίσει και ίσως ψηφίσω στο μέλλον άλλο κόμμα.Αλοιμονο αν κάποιος δεν αλαζει γνώμη η πιστεύει ότι ένα κόμμα είναι πάντα το καλύτερο.Υπάρχουν περίοδοι και άνθρωποι που ερχονται και φεύγουν.Αυτή τη περίοδο για την Ελλάδα το καλύτερο είναι ΝΔ.Εξαλου δεν βλέπω να λέει κάποιος κάτι άλλο.Έτσι και πολλοί πολιτικοί σήμερα έχουν μια άποψη διαφορετική από εχθές και αύριο θα έχουν μια άλλη.Τους επιτρέπεται;Σήμερα ψηφίζουμε ούτε εχθές ούτε αύριο.Δηλαδή φαντάζεστε ένα κόσμο να είχαμε όλοι σταθερή άποψη κσι να μην αλλάζαμε;Θα βγάζαμε τον ίδιο ότι και να κάνει.Αυτό θέλετε;

  42. ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Κ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝΕ Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ