Και που είστε ακόμα… Δεν είδαμε τίποτα

34
2743

Και που είστε ακόμα… Δεν είδαμε τίποτα

Το τέλος της «κομματοκρατίας» και του πολιτικού συστήματος όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα φαίνεται να είναι προ των πυλών.

Είναι χαρακτηριστική η αποστροφή ιστορικού κομματικού στελέχους τοπικά, ο οποίος σε κάποιο πολιτικό «πηγαδάκι» έλεγε με νόημα ότι κάποτε εκλογές έκαναν οι κομματικοί μηχανισμοί και ακολουθούσαν οι υποψήφιοι… Σήμερα οι κομματικοί μηχανισμοί είναι εξαφανισμένοι και οι υποψήφιοι τρέχουν μόνοι τους (υποδυόμενοι τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που ούτε που ανήκει ο καθένας δεν ξέρουμε…)να χαιρετήσουν πέντε ανθρώπους και να βγάλουν δυο τρεις φωτογραφίες να στείλουν στα ΜΜΕ ώστε να τους δει ο κόσμος και να προωθήσουν την υποψηφιότητά τους.

Από την άλλη ο κόσμος (οι πολίτες-ψηφοφόροι) ασχολούνται σχεδόν στο σύνολό τους με τις δουλειές και τα προβλήματά τους. Ειδικά  στα τουριστικά νησιά όπως εδώ που μόλις άνοιξε η σεζόν και ο καθένας τρέχει να κρατηθεί όσο μπορεί, με όλα αυτά που πέρασε και την αβεβαιότητα για το αύριο.

Το ίδιο καταγράφεται και πανελλαδικά. Ήδη, οι σοβαροί δημοσκόποι που βλέπουν τι έρχεται, μιλούν πλέον ανοιχτά ότι στο εκλογικό σώμα επικρατούν τρία στοιχεία: η δυσπιστία, η σιωπή και η απόρριψη.

Το ενδιαφέρον τους εστιάζεται στην αδιευκρίνιστη, κατά τις δημοσκοπήσεις, ψήφο (δυσαρεστημένοι) η οποία δύσκολα μπορεί να επιστρέψει εκεί απ΄όπου έφυγε (κυρίως από το πρώτο και σε μικρότερο ποσοστό από το δεύτερο κόμμα) αλλά να εκφραστεί τιμωρητικά.

Τιμωρητική χαρακτηρίζεται από τους πολιτικούς αναλυτές και η μεγάλη αποχή (ούτε η σεζόν, ούτε οι παραλίες και οι διακοπές… ), η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πάρει στην Ελλάδα ανησυχητικές διαστάσεις και εν πολλοίς «βγάζει αυτοδύναμη κυβέρνηση» (σε ποσοστά ρεκόρ μάλιστα, από 60 έως 70%).

Αυτό σημαίνει ότι η πολιτική αξιοπιστία -ιδιαίτερα μετά τα Τέμπη η οποία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι- έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα. Γι αυτό και προσπαθούν μέσω της (μη) ανεξάρτητης δικαιοσύνης να αποκλείσουν τάχα «αντιδημοκρατικές» διαρροές.

Μια πολύ πρόσφατη δημοσκόπηση του Ινστιτούτου για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή Eteron, καταγράφει την επιφυλακτικότητα της κοινής γνώμης καθώς 6 στους 10 πολίτες δεν εμπιστεύονται σήμερα θεμελιώδεις θεσμούς όπως είναι η Δικαιοσύνη, η Προεδρία της Δημοκρατίας και οι Ανεξάρτητες Αρχές.

Και μια άλλη έρευνα από το ΑΠΘ και την Κάπα Research υποστηρίζει ότι το δυστύχημα στα Τέμπη θέτει σε πλήρη αμφισβήτηση πολλές βεβαιότητες της ελληνικής κοινωνίας.

Η ίδια έρευνα κατατάσσει φαρδιά-πλατιά τα κυρίαρχα ΜΜΕ (προπαγανδιστικά) στους θεσμούς που η ελληνική κοινωνίας εμπιστεύεται λιγότερο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο με όσα πρωτόγνωρα βιώσαμε τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι τη Δημοκρατία δεν την καταπατούν οι πολίτες αλλά πρωτίστως οι διάφορες εξουσίες (παρακολουθήσεις, διαφθορά, εγκληματικές αμέλειες κλπ).

Το ότι αυξάνεται η ψήφος προς τα ακροδεξιά κόμματα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόζουν (βλέπε Γαλλία κλπ).

-Όταν οι κυβερνήσεις έχοντας μία σχετική πλειοψηφία ψηφίζουν αντισυνταγματικούς ή αντιδημοκρατικούς νόμους.

-Όταν δεν τους ενδιαφέρει η ζωή των πολιτών της χώρας αλλά το όφελος των ίδιων και των συμφερόντων που εκπροσωπούν.

-Όταν η υγεία του λαού (για την οποία ορκίζονταν υποκριτικά με τις μάσκες-φίμωτρα και τα εμβόλια του κέρδους και του θανάτου) παίζεται στα ζάρια και την έχουν οδηγήσει στο έσχατο σημείο, με συνυπευθυνότητα όσων τους πίστεψαν.

-Όταν βλέπεις ότι οι υποκριτικά «προοδευτικοί -δικαιωματιστές-κομματικοί» και λοιποί «εντιμότατοι φίλοι μας» είναι οι πρώτοι βιαστές και κακοποιητές…

-Όταν κυβερνήσεις αντί να υπερασπίζονται τα Εθνικά Κυριαρχικά δικαιώματα τα θέτουν σε διαπραγμάτευση, υπακούοντας στα κελεύσματα των «ισχυρών», για να τηρήσουν τάχα τις «διεθνείς ισορροπίες».

-Όταν άλλα λένε εντός της χώρας και άλλα εκτός, όταν κάνουν μυστικές διαπραγματεύσεις σε βάρος των εθνικών συμφερόντων.

-Όταν μέσω των αδρά πληρωμένων από το χρήμα του λαού «Προπαγανδιστικών» προσπαθούν να κρατούν τον κόσμο σε διαρκή ύπνωση, τότε να μην αναρωτιούνται πως και γιατί δυναμώνουν τα άκρα.

Είναι καθαρά δική τους υπαιτιότητα.

Το ψέμα , η υποκρισία, η διαπλοκή, η διαφθορά μας έχει φέρει εδώ που φτάσαμε. Τα προβλήματα χρονίζουν, διαιωνίζονται, διογκώνονται. Η κοινωνία πάει από το κακό στο χειρότερο και το «κεφάλι» δεν έχει «βρομίσει» απλώς, αλλά είναι ‘σάπιο’ παντελώς.

Η πολιτική αναδιάταξη είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Οι μετεκλογικές εξελίξεις σίγουρα θα δείξουν σε ποιο βαθμό είναι εφικτή και προς πια κατεύθυνση. Σε μια περίοδο μάλιστα που οι ανισότητες και αδικίες βαθαίνουν όλο και πιο πολύ και οι δυσοίωνες προβλέψεις σε παγκόσμιο επίπεδο  από τα πλέον επίσημα χείλη (σταθμίζοντας μόνο τις σημερινές συνθήκες, δεν μιλάμε για τις εν εξελίξεις  επεκτάσεις πολέμων και την παγκόσμια αναταραχή που αναμένονται οσονούπω σε γεωπολιτικό επίπεδο): «ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα: «Νέο παγκόσμιο οικονομικό σύμφωνο» – Κρίσεις, δυσοίωνες προβλέψεις για την ανάπτυξη, ανάγκη για μεταρρυθμίσεις…»

 

*Ευτυχώς, μέσα σ’όλα τα παραπάνω φαινεται ότι υπάρχουν και κάποιοι γιατροί που δεν φοβούνται την αλήθεια, έτσι κι αλλιώς τα ψέματα παρήλθαν και τα «λούζονται» οι εμπνευστές τους:

Τα γκάλοπ προκαλούν νεύρα στο Μαξίμου

Τι δείχνουν οι πρώτες μεταπασχαλινές δημοσκοπήσεις.

Παρά την εντύπωση που θέλει να δημιουργήσει ο γαλάζιος προπαγανδιστικός μηχανισμός του Μαξίμου ότι οι δυσαρεστημένοι (με αφορμή τα Τέμπη) ψηφοφόροι της ΝΔ επιστρέφουν στο κόμμα τους και μηδενίζονται οι απώλειες, η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική.

Μαθαίνω ότι οι πρώτες μεταπασχαλινές δημοσκοπήσεις, που φτάνουν στο πρωθυπουργικό επιτελείο δείχνουν ότι η «επιστροφή» αυτή είναι πιο αργή και δύσκολη κι από κείνη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ομώνυμη ταινία. Και φαντάζει πλέον δύσκολο έως απίθανο να αναπληρώσουν τη ζημιά έως τις εκλογές. Εξ ου και η πηγή μου, μου μίλησε για… νεύρα, πολλά νεύρα τις τελευταίες ώρες στο Μαξίμου!

Γ.Μ.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/194364/ta-galop-prokaloyn-neyra-sto-maksimou

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακριβώς Γιάννη η δυσπιστία η σηωπη και η απόρριψη. Με τρεις λέξεις τα είπες όλα. Τι να εμπιστευτείς τους θεατρίνους και τα μοντέλα με τα σκάνδαλα τους ;;. Σηωπη όταν ακούς νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσιες αθώων παιδιών στα Σόδομα και τα Γόμορα αντί στήριξη της παραδοσιακής οικογένειας. Απόρριψη ναι . δεν ψηφίζουν γιατί δεν θέλουν να δώσουν με τη ψήφο τους το δικαίωμα να τους διαφεντεύουν άχρηστοι φιλοχρήματοι της καρέκλας. Ποιος έχει σήμερα ανάγκη τους πολιτικούς; Αν δεν ιδρώσει ο καθένας μας δεν επιβιώνει ούτε ξεχρεώνει τα τοκογλυφικα τραπεζικά δάνεια.. ευχαριστώ.

  2. Εύγε!Για άλλη μια φορά εκφράζεις πολύ εύστοχα την ανησυχία και τον προβληματισμό πολλών δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών.Η ψήφος μας είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη,ας την χρησιμοποιήσουμε αναλόγως…

  3. ΔΕΝ έχουμε Βασιλεία ούτε Δικτατορία Έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο υπερηφανος Λαός ,θα εκλέξει,ανεπηρεαστα και μετα απο πολυπλοκους υπολογισμους την ηγεσία του οπως έκανε παντα.

  4. Πολύ σωστά τα όσα επισημαίνει ο Γιάννης.
    Δύο πράγματα έχω να προσθέσω.
    Πρώτον οι δημοσκοπήσεις γίνονται πάντα σε σταθερά τηλέφωνα. Πόσοι νέοι πλέον έχουν σταθερά τηλέφωνα και αν έχει το σπίτι πόσο πιθανό είναι να το απαντήσει κάποιος νέος ή έστω λιγότερο νέος, εργαζόμενος κλπ.
    Το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι ότι η αποχή δεν είναι διαμαρτυρία. Ενισχύει τα κόμματα που είναι εντός βουλής. Επίσης η ψήφιση κόμματος που δεν μπαίνει στην βουλή βοηθάει το πρώτο και δεύτερο κόμμα. Άρα το ψηφίζω κυνηγούς για να κάνω και πλάκα είναι σαν να ψηφίζεις ΝΔ, Σύριζα και ΠΑΣΟΚ.

    • Αυτό είναι καινούργιο παραμύθι.Εμένα στο κινητό με πήραν.Στα σταθερά δεν βρίσκεις ούτε μικρό ούτε μεγάλο πια.Τι γραμμή την έχουμε για το Ίντερνετ μόνο .

  5. Υπομονή, ένας μήνας έμεινε.Προτρεχετε όπως πάντα και θα εκπλαγειτε.Τεσσερα χρόνια λέτε πέφτει αλλά εκεί σταθερά πρώτος.Και είμαι βέβαιος ότι δεν θα παραδεχτείτε την ήττα.Νοθειες, εκβιασμούς και ότι άλλο θα σκεφτούν.Ο κόσμος θα συγκρίνει και θα κρίνει.Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης δεν χάνει από αυτό τον θίασο που λέγεται αντιπολίτευση.Θυμηθειτε ότι πανηγυρισατε για ένα τραγικό γεγονός.Ανεκαμψε και κάλυψε την ζημιά με αυξητικές τάσεις.Η διάφορα θα είναι ίδια με το 2019.Εως τότε ρίξτε τοξικότητα.

  6. Δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη σε κανέναν και από κανέναν, και πλέον όλοι αδιαφορούν πλήρως για το τι συμβαίνει γύρω τους. Σε λίγα χρόνια θα οδηγηθούμε σε απόλυτη αναρχία, κάτι που θα οδηγήσει σε μεγάλο πόλεμο που ίσως να καταφέρει να βάλει κάποια πράγματα σε τάξη και να γίνει μία επανεκκίνηση ήθους και σεβασμού σε θεσμούς. Οι καλοθρεμμένες μεταπολιτευτικές γενιές έκαναν τα παιδιά τους άχρηστα και εξαρτώμενα από αυτούς, με τα ανάλογα αποτελέσματα. Και δεν χρειάζονται αποδείξεις, απλά βγείτε μία βόλτα και κοιτάξτε την κατάσταση που επικρατεί σε δρόμους, υποδομές, συμπεριφορές, συνήθειες. Η εποχή της αλαζονείας, της μηδενικής ενσυναίσθησης, της αλητείας και της ματαιοδοξίας.

  7. Απ την Κορυφή μέχρι τα νύχια,απ την Βόρεια Ελλάδα μέχρι το κάτω άκρο..Κάνουμε το παν για εξοικονόμηση ενέργειας ώστε να είμαστε αυτάρκεις.Εθνική διαφημιστική εκστρατεία για οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος.
    Μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε Εθνικούς και Ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς. Πλύση εγκεφάλου…και όμως μια βόλτα στα κάστρα /All Inclusive ακόμα και μέχρι το πρωί,όλα τα μπαλκόνια έχουν ανοικτά τα φώτα και ας είναι τα δωμάτια άδεια,οι πισίνες,τα γκόλφ,οι τραπεζαρίες,ΣΠΑΤΑΛΗ εις βάρος των Ιθαγενών.
    Μα ποιος κυβερνάει αυτήν την χώρα/ρδέλο?
    Έχετε να φάτε το μαύρο της ζωής σας,Λαμόγια,π………….

    • Για την τσέπη σου το κάνουν οι εταιρίες ενέργειας θέλουν να πουλούν δεν θα κλείσουν.Φίλε μου ασχολησου με τα σπλα πρώτα όπως σήμερα είναι Σάββατο και αδε την αντιπολητευση .

      • Η διαχείριση και η εξοικονόμηση ενέργειας αφορά μόνο τους Ιθαγενείς θες να μας πείς

        Και να σε ξαναπώ ηλίθια και καθυστερημένη ,τα λόγια μου χαμένα θα πάνε.
        Είσαι ότι πιο ηλίθιο ,βλαμμένο και βοοειδές υπάρχει στο φόρουμ.

      • Τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας για το 2022, ανήλθαν στα 430 εκατομμύρια €, αποτελώντας ένα παγκόσμιο ρεκόρ όλων των εποχών για κόμματα δυτικών δημοκρατιών. Παρ’ όλα αυτά, εάν ακούσεις στελέχη του κόμματος Μητσοτάκη στα κανάλια, θα μείνεις με την εντύπωση ότι η Ν.Δ. επί Κυριάκου, «έχει ρυθμίσει τα χρέη της»!

        • Εγώ πάντως προτιμάω να ξέρω ποσά χρωστάει το κάθε κόμμα φανερά στις τράπεζες παρά να φαίνεται χωρίς χρέη (αδύνατο αφού δεν παράγουν δεν πουλάνε κάτι τα κόμματα)και να μην ξέρω από που τα έχει πάρει.

      • Οι Σάχλες,των σαχλών,τις σάχλες,Ω (!!!!) Σάχλες.
        Το να χρωστάς της Μιχαλούς άτοκα δάνεια είναι δεδομένο.

      • …πατσαβούρα,που θές να κάνειςν και οιικονομικές αναλύσεις.Αποικία είμαστε,,,,παραμονές Πάσχα Μ.Εβδομάδα,η Καρδάμαινα θύμιζε ΨΈΡΙΜΟ

  8. Άλλαξε θέμα βλάκα, νυχτοφύλακα -σεκιουριτα του κ@λου.Δεν μιλάμε για ενέργεια.Οποιο site διαβάζεις πεταγεσαι σαν την /////, κάνεις copy paste και γράφεις την…αρολογια σου.Αντε βλάκα, ένα μήνα ακόμη και θα σε γράψω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.Οσο ζυγωνει, μεγαλώνει.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

    • Πανηλίθιε ο καρκινοπαθής Έλληνας στον καύσωνα δεν θα μπορεί να βάλει ούτε ανεμιστήρα,ενώ οι χεσμένοι θα απολαμβάνουν 24ωρο κλιματισμό.
      Ήδη από τώρα όλα τα ξενοδοχεία που είναι ανοικτά ,παραμένουν φωτισμένα μέχρι το ξημέρωμα.Σαν βλάκας ,ρατσιστής,φασίστας,Μισέλληνας, και να σου πω να έρθεις να μου τα αερίσεις,δεν μπορείς ,αφού είσαι άνανδρος,ανθρωπάκι,ηλίθιος και δειλός..το καμάρι της μάνας σου.

      • Πεστα.Τζάμπα ρεύμα και αιρ-κοντίσιον σε όλους.Τζάμπα διακοπές.Μεγάλους μισθούς και συντάξεις.Να τα πληρώνουν οι ξένοι ,εμείς είμαστε Έλληνες.Ακόμα δεν άρχισαν οι ζεστές.

      • Εγώ ρατσιστής και φασίστας, εσύ αντιρατσιστης και δημοκράτης.Εγω Νέα Δημοκρατία, εσύ Κλασιδιαρης.Εγω άνανδρος, εσύ αντρακλας Εγώ ηλίθιος, εσύ πανέξυπνος.Εγω δειλός, εσύ θαρραλέος.Εγω το καμάρι της μάνας μου, εσύ η ντροπή της οικογένειας σου.Ρε , στον Καιάδα θα σε έριχνε ο Κλασιδιαρης εάν μπορούσε με το μυαλό που κουβαλάς.Ψυχασθενης είσαι που όλο χειροτερεύει, ελληναρα του κ@λου.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

        • Όλα σου τα σχόλια μυρίζουν Χίμλερ.
          Βλάκας μέχρι εκεί που δεν πάει..και άχρηστο τομάρι… δειλός kai άνανδρος

        • Αλλά οι οπαδοί του είναι στο κόμμα σου.Και να θυμάσαι πως θα πέσει ο Άρχοντας της γκαντεμιας..ΝεοΛινάτσα.

        • σε λίγο θα σου βγαίνει απ’ τ αυτιά.
          Μαντροσκυλο

    • Βρε ///άκα,τσ@τσέκι,ανθρωπάκι,προσπαθείς και συ να σωθείς απ τον μεταφασισμό,ηλίιθιε ,βλάκα,μπετόβλακα,προσπαθείς να επιβιώσεις μέσα από μαλακίες…αερολογίες και οπίσθιες εξαερώσεις.

  9. Κατεστραμμένη χώρα σε κάθε αργία δεν βρίσκεις ξενοδοχείο, εισητηριο, η μαγαζί να φας.Καταστραμενη χώρα και δεν βρίσκεις ανθρώπους για να δουλέψουν.Καταστραμενη χώρα έχει ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις τόσο που ο πανίσχυρος γειτωνας έχει τρελαθεί.Κατεστραμενη χώρα συνομιλεί με τις παγκόσμιες δυνάμεις και συναποφασίζει.Καταστραμενη χώρα και για το αγαπημένο σας θέμα είχε στη διάθεση των κατοίκων της δωρεάν τα εμβόλια ταυτόχρονα με τις πιο δυνατές οικονομίες του κόσμου και τρόπο διάθεσης που αντιγράφτηκε από πολλούς.Και τόσα αλλά.Είναι να φεύγεις από εδώ να πηγαίνεις Βενεζουέλα.

    • Καλά είσαι σε άλλο επίπεδο κομματολαγνείας, έχεις φτάσει ταβάνι όπως και το επίπεδο της ηλιθιότητας σου. Ήθελα να ήξερα αν βγαίνεις από το σπίτι σου ή μένεις μέσα από τον φόβο μην κολλήσεις covid και είσαι όλη μέρα μπροστά στην τηλεόραση για να ενημερώνεσαι από Ευαγγελάτο, Πορτοσάλτε, Αυτιά και όλους τους υπόλοιπους «αμερόληπτους» δημοσιοκάφρους των μπουρ….κάναλων. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι πιστεύεις πως η οικονομία μας είναι από τις πιό δυνατές του κόσμου. Ακόμα συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι τα εμβόλια έχουν σώσει κόσμο ενώ οι ίδιοι που σε έπεισαν να το κάνεις παραδέχονται πλέον ότι ήταν λάθος και καθημερνά ακούμε για ξαφνικίτιδες, επανεμφάνιση προβλημάτων υγείας που είχαν θεραπευτεί, και αυτοάνοσα; Στο μόνο που είναι πρώτη η Ελλάδα είναι η τιμωρία των ανεμβολίαστων και η αναστολή των υγειονομικών. Μόνο εδώ εφαρμόστηκε για τόσους μήνες και μάλιστα χωρίς αποδοχές. Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες κατάλαβαν το λάθος τους σε 3-4 μήνες και τους επανέφεραν στα νοσοκομεία. Τρέχα να κάνεις ακόμα μία δόση μόλις σου πει ο Κούλης. Ή θα περιμένεις να χτιστεί το νέο νοσοκομείο που σου έταξε;

      • Ξέχασες να πεις ότι η πανδημία ήταν του Μητσοτακη ,τα εμβόλια τα ανακάλυψε αυτός η Ελλάδα είναι σε άλλο πλανήτη.Οι γιατροί πουλημένοι ,οι δημοσιογράφοι στα μεγάλα κανάλια το ίδιο.Όλα τα κόμματα Εκτός της ΧΑ και του Βελόπουλου.Ξέχασα κάτι;Άσχετο εσυ που βγαίνεις έξω και θεωρείς την υγεία και τα εμβόλια κοματικα(Αλήθεια κάναμε κάτι άλλο από ότι έκανε όλος ο πολιτισμένος κόσμος εδώ;)Στο νησί μας πόσοι χάθηκαν από τον ιό;Ξέρεις;Πόσοι από εμβόλιο;Πόσοι από αυτούς που έφυγαν ξαφνικά στο νησί μας ήταν εμβολιασμένοι;Έλα γιατρέ πες μας εσυ που τα σπούδασες.Εγώ ξενοδοχοϋπάλληλος είμαι απλά.

  10. Άντε να έρθει 21 του Μαι να κάνουμε προοδευτική κυβέρνηση με τον Βαρουφάκη να εξ άνισου με τα ευρώ και να πληρωνόμαστε σε ….Δήμητρες.

  11. Φασιστες ζώα Κασιδιάρηδες και Χρυσαυγητες.Φύγετε από την Ελλάδα μας.Μιάσματα.Παληκαράδες πήγανε σε έκθεση ζωγραφικής να τα βάλουν με ένα ζωγράφο 20 άτομα γιατί δεν τους άρεσε το που γεννήθηκε.Τι έχετε προσφέρει στη χώρα ρε ανθρωπάκια;

  12. Βασικά.. Εχω αλλάξει βάρδια… Γράφω πάντα πρωι.. Βλαξ….. Αλλος » νυχτοφυλακας» γράφει… Αργά…. (βασικά όλοι όσοι ποσταρουν μέτα τις 10 είναι νυχτοφυλακες… Χαχα… (είναι το Νέο- δημοκρατικό μυαλό… Χαχα… Έχεις ήδη το ψηφοδέλτιο του Μητσοτάκη ηλιθιε???

  13. Σε ένα μικρό κείμενο όλες οι αλήθειες. Όμως τα πρόβατα πλέον μετά τον κορονοιό έχουν πολλαπλασιαστεί και είναι άπειρα. Τρώνε και καταπίνουν ότι απλόχερα τους προσφέρουν τα καλοταισμένα Μέσα Μαζικής Αποβλακωσης με άπειρα σκουπίδια, φόβο, τρόμο και υπερβολή!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ