«Ενός κακού μύρια έπονται» | Πληρώνουμε τα επίχειρα όλων αυτών… (Παρόλα αυτά Τέλη «Προχωράμε…¨)

62
6299

Επί του πιεστηρίου: Η είδηση για τον Τέλη – «Προχωράμε…»

«Έφυγε» αλλά θα είναι εδώ. Θα τον θυμίζουν η «Κως Αγάπη μας», τα έργα, οι αξέχαστες ατάκες του, το πολιτικό πάθος, η οξυδέρκεια και η ικανότητά του να φέρνει σε πέρας οτιδήποτε αναλάμβανε, κινητοποιώντας τους πάντες και κινώντας γη και ουρανό αν χρειαστεί.

Ίσως ο μοναδικός πολιτικός που βρισκόταν σε διαρκή προεκλογική περίοδο καθώς όπως έλεγε για τον ίδιο «ο προεκλογικός αγώνας αρχίζει την αμέσως επομένη των εκλογών…»

Κι όπως γράψαμε σχετικά με το πρώτο άκουσμα της είδησης: τόμοι ολόκληροι δεν αρκούν για να περιγράψουν τη ζωή, το έργο και τον άνθρωπο Τέλη.

Η κοφτερή ματιά του ζύγιζε και ακτινογραφούσε τους πάντες, ήξερε όλους του κατοίκους των νησιών μας και τα προβλήματά τους απέξω κι ανακατωτά.

Όργωσε τη θάλασσα της Δωδεκανήσου άπειρες φορές από το ένα άκρο ως το άλλο. Δεν τον εμπόδιζαν ούτε η έλλειψη συγκοινωνίας, ούτε απαγορευτικά να είναι πάντοτε σε κάθε νησί στην κατάλληλη ώρα είτε για πολιτικές, είτε για κοινωνικές, είτε για θρησκευτικές εκδηλώσεις και τελετές.

Ιδιαίτερη και σημαντική η προσφορά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κω (με ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία στα «Πυλιωτάκια» απ’ όπου καταγόταν η αείμνηστη μητέρα του, αφήνοντας μάλιστα το αρχοντικό της «Κοκκίναινας» στον δήμο για να θυμίζει τις αγροτικές του ρίζες, αλλά και τους Μικρασιάτες και ειδικά τους Γεροντανούς, που ήταν ο τόπος καταγωγής του πατέρα του).

Η ενασχόλησή του με το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα του έδωσε ξανά ζωή και προοπτική καθώς με την στροφή του στα τοπικά τα τελευταία 10-12 χρόνια και με την ανάληψη της Προεδρίας στο Ίδρυμα, έθεσε ως στόχο ζωής της ανάδειξη της Ιπποκρατικής Κω (και έτυχε να φύγει για το μεγάλο ταξίδι, μόλις ολοκληρώθηκε ένα σπουδαίο τετραήμερο δράσεων στο ΔΙΙΚ, με κορυφαία την ορκωμοσία των αριστευσάντων ιατρών από πολλά πανεπιστήμια Ελλάδας και εξωτερικού.

Άνθρωπος γεννημένος για την πολιτική. Με απίστευτη ενέργεια και πάντα αεικίνητος.

Πρόθυμος να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει τους πάντες και τα πάντα. Ακόμα και την εποχή των οξυμένων πολιτικών παθών που έπεφτε το «βρίσιμο της αρκούδας» (μεταξύ πασόκων ‘αυριανιστών’ και νεοδημοκρατών του τότε ‘ελεύθερου ρύπου’) ο Τέλης θα έπαιρνε πρώτος τηλέφωνο όπου χρειαζόταν είτε για το ΕΚΑΒ, είτε για εξυπηρέτηση σε νοσοκομείο ακόμα και για τον πιο φανατικό του αντίπαλο.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην έπαιρνε χιλιάδες τηλέφωνα σε ονομαστικές και μεγάλες εορτές. Δεν ξεχνούσε ποτέ κανέναν. Οι ατάκες του ήταν πάντα «στο καρφί» οι περισσότερες «μπαμ και κάτω». Πολλές απ’ αυτές όπως και αμέτρητα στιγμιότυπα από τον πολυκύμαντο πολιτικό του βίο είτε ως Υπουργός, είτε ως Βουλευτής-μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και πολλών θεσμικών οργάνων, είτε στα τοπικά ως υποψήφιος Δήμαρχος με τον πλήρως αντιπροσωπευτική για αυτόν παράταξη με την ονομασία «Κως Αγάπη μου», θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλα στη μνήμη μας.

Και όπως μου θύμισε ο φίλος Δ. Σαράντης η αγαπημένη ατάκα του Τέλη στα δύσκολα ήταν «Προχωράμε…»

Και θυμηθήκαμε πως αντιμετώπισε ο ίδιος την απώλειά της πολυαγαπημένης του μητέρας της αξέχαστης κυρά Μαρίτσας πριν μερικά χρόνια. Ήταν λίγες ώρες πριν τον τελευταίο αποχαιρετισμό και ο ίδιος χωρίς να αναβάλει εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στο ΔΙΙΚ, ένιωσε την ανάγκη να μην λείψει από το καθήκον του έστω και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή γιατί άκουγε στα αυτιά του -όπως έλεγε- τη φωνή της κυρά Μαρίτσας να του λέει: «Εσύ να κάμεις τη δουλειά σου…»

Θα κάνουμε κι εμείς τη δουλειά μας αγαπημένε μας Τέλη, χωρίς να σε ξεχνάμε και να σε θυμόμαστε προχωρώντας…

Τέλη μας, δεν σε αποχαιρετούμε γιατί θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας!

Καλή ξεκούραση και καλή ανάπαυση!

«Ενός κακού μύρια έπονται» | Πληρώνουμε τα επίχειρα όλων αυτών… (Παρόλα αυτά Τέλη «Προχωράμε…¨)

(* επίχειρα: το αποτέλεσμα των ενεργειών κάποιου, η πληρωμή, ή τιμωρία για κάτι κακό που έκανε )

Γράφαμε στο προηγούμενό σημείωμά μας ότι κάτι άλλο θα «σκάσει» και οι σκελετοί της φρικιαστικής υπόθεσης των παιδοβιαστών της 12χρονης σύντομα θα μπουν στην ντουλάπα (ειδικά αν πρόκειται για επώνυμους).

Μέσα σ’όλα έπρεπε να συνυπολογίσουμε και τις ραγδαίες διεθνείς εξελίξεις. Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά αυτό που προετοιμάζεται να «σκάσει» -σύμφωνα με τους τελευταίους τίτλους διεθνών ειδήσεων- θα είναι το απευκταίο σενάριο… οι λεγόμενες «βρώμικες βόμβες» που επίκειται να φέρουν στην Ευρώπη (δηλ. στη γειτονιά μας) την ραδιενεργό, πυρηνική απειλή.

«Ενός κακού μύρια έπονται», σύμφωνα με τη γνωστή ρήση του Σοφοκλή και η παράθεση-αντιπαραβολή των σχετικών τίτλων της τρέχουσα επικαιρότητας (και προάγγελων κακών) ειδήσεων το δείχνει ξεκάθαρα:

1) Παιδεραστία μέσω Διαδικτύου: Η Ευρώπη το παγκόσμιο κέντρο – 750.000 παιδόφιλοι online ανά πάσα στιγμή
Τα τελευταία χρόνια καταγράφεται δραματική αύξηση των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο Διαδίκτυο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτυπώνοντας μία εξαιρετικά επικίνδυνη δυναμική του φρικιαστικού φαινομένου Ένα στα πέντε παιδιά, που ζουν στην ήπειρο μας, πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής βίας, η οποία χωρίζεται σε δύο βασικά πεδία.

Τη σεξουαλική κακοποίηση και τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών στο Διαδίκτυο (εξαναγκασμός παιδιού να συμμετάσχει σε σεξουαλικές δραστηριότητες μέσω ζωντανής μετάδοσης ή ανταλλαγή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο διαδίκτυο) και την τέλεση των συγκεκριμένων εγκλημάτων εκτός Διαδικτύου (συμμετοχή σε σεξουαλικές δραστηριότητες με παιδί ή εξαναγκασμός παιδιού να συμμετάσχει σε παιδική πορνεία).

2) Σήμα ρωσικού Στρατού: Επικείμενη πυρηνική έκρηξη.. “Κόκκινος Συναγερμός” στις Δυνάμεις Ακτινοβολίας.. Θα ενεργοποιηθεί το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ αν η ραδιενέργεια πλήξει την Πολωνία; Είναι η δεύτερη προειδοποίηση της Μόσχας από χθες!.

– Στην τελική ευθεία: Ο Ρώσος ΥΠΑΜ Σ.Σοϊγκού ενημέρωσε 4 χώρες του ΝΑΤΟ για επικείμενη πυρηνική έκρηξη στην Ουκρανία Επιβεβαιώνει η Γαλλία! Ετοιμάζονται οι Αμερικανικές δυνάμεις..

– Ρωσικά κρατικά ΜΜΕ: “Υπάρχουν πληροφορίες ότι το καθεστώς του Κιέβου προετοιμάζει μια πρόκληση στο έδαφός του σχετικά με την έκρηξη μιας λεγόμενης “βρώμικης βόμβας” ή πυρηνικού όπλου χαμηλής απόδοσης”..

– Σ. Λαβρόφ, ΥΠΕΞ: “Η Ρωσία σκοπεύει να συζητήσει το θέμα της προετοιμασίας από τις ουκρανικές αρχές μιας πρόκλησης με «βρώμικη βόμβα» στο ζήτημα του ΟΗΕ”.. Η “βρώμικη βόμβα” συνδυάζει ραδιενεργό υλικό με συμβατικά εκρηκτικά..

– Zελένσκι ζητεί Γ’ ΠΠ: “Εάν με χτυπήσουν οι Ρώσοι στο Κίεβο, τότε η Δύση πρέπει να βομβαρδίσει το Κρεμλίνο.. Μόνο η Ρωσία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στην Ευρώπη”!.

– Ουκρανία προς ΙΑΕΑ: Ελάτε να ελέγξετε για κατασκευή «βρώμικης βόμβας»

Γίνεται κατανοητό, ότι και οι δύο εμπόλεμες πλευρές, προλειαίνουν το έδαφος για το εφιαλτικό σενάριο της πυρηνικής απειλής, προειδοποιώντας και οι δύο, ταυτόχρονα, για τον υπαρκτό κίνδυνο προβοκάτσιας και χτυπήματος το οποίο στην συνέχεια θα επιχειρήσουν να χρεώσουν η μία στην άλλη…

Αν φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο θα μιλάμε πλέον για καταιγιστικές εξελίξεις-ντόμινο που θα επισκιάσουν όλα τα υπόλοιπα και θα βαθύνουν απίστευτα περισσότερο, την υφιστάμενη πολύπλευρη κρίση, σε ένα -ούτως ή άλλως- βαρύ και απρόβλεπτο χειμώνα που έρχεται.

 

Ελληνική κοινωνία: Αμείλικτα τα στοιχεία και οι αριθμοί

Και σ’ ότι αφορά το συνεχιζόμενο σίριαλ της φρίκης που ζούμε και βλέπουμε καθημερινά στους δέκτες μας, με τους περιβόητους διαλόγους και τη λίστα των παιδοβιαστών, είναι χαρακτηριστική η ακτινογραφία της ελληνικής κοινωνίας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας:

Σύμφωνα με αυτά το 2021 (για το 2022 μπορούμε να καταλάβουμε την εκτίναξη…) σημειώθηκαν 77.887 κλοπές, αντί των 81.662 που είχαν σημειωθεί το 2020. (Το 2019, ο αριθμός αυτός ήταν 81.734 και το 2019, 74.183, λιγότερες δηλαδή και από αυτές που καταγράφηκαν πέρυσι).

Οι απάτες (το νέο «φρούτο», κυρίως μέσω διαδικτύου) ήταν 3.184 το 2018, 3.327 το 2019, 4.455 το 2020 και 5.386 το 2021, ενώ και τα αδικήματα της εκβίασης είναι επίσης περισσότερα, από 192 το 2018, σε 312 το 2021.

Περισσότεροι είναι συνακόλουθα οι παραβάτες του νόμου περί όπλων: από 4.643 το 2018 αυξήθηκαν σε 6.793 το 2021, όπως και όσοι παραβίασαν τον νόμο περί ναρκωτικών ήταν 13.073 το 2018, αλλά 13.458 το 2020 και μειώθηκαν στους 12.841 το 2021 (χωρίς αξιοσημείωτη μεταβολή δηλαδή).

Και φτάνουμε στα αδικήματα με τις ιδιαίτερα ανοδικές τάσεις (φταίνε άραγε τα… φεγγάρια, οι αψυχολόγητοι περιορισμοί ελευθερίας -εγκλεισμοί-lockdown, ή κάτι άλλο;) τα οποία είναι κατά της γενετήσιας ελευθερίας, που αυξήθηκαν από το 2020 κατά πάνω από 400,  τα αδικήματα κατά της προσωπικής ελευθερίας που αυξήθηκαν επίσης τον τελευταίο χρόνο κατά πάνω από 2.000, τα αδικήματα κατά της σωματικής ακεραιότητας, που αυξήθηκαν από το 2020 κατά πάνω από 1.000 και τα αδικήματα περί ενδοοικογενειακής βίας που αυξήθηκαν από το 2020 κατά πάνω από 3.000!

Και βέβαια το ‘κερασάκι’ (ή μάλλον η ‘τούρτα’ ολόκληρη) που δεν είναι άλλοι από τους βιασμούς: το 2018 ήταν 157, το 2019 ήταν 167, το 2020 ήταν 242 και το 2021 ήταν… 353. ενώ την τρέχουσα χρονιά κατ’ αντιστοιχία σπάσαμε ρεκόρ… (Λιγότερες αντιθέτως είναι τα τελευταία δύο χρόνια οι ληστείες, οι οποίες περιορίστηκαν από τις 4.358 του 2018, σε λίγο πάνω από 2.500 χιλιάδες το 2021)

Για τα τροχαία -που δυστυχώς κι εδώ στο νησί μας, μας σημάδεψαν με τον χειρότερο τρόπο- μετά από μια μικρή κάμψη αλλά όχι εξάλειψη την περίοδο του εγκλεισμού, επανήλθαν σε πάνω από 1000 τον μήνα (ειδικά τους καλοκαιρινούς) με 60-70 νεκρούς (κάθε μήνα) κι άλλους τόσους βαριά τραυματίες… (στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ: 01. Αριθμός οδικών τροχαίων ατυχημάτων και παθόντων προσώπων (Ιανουαρίου 2010 – Ιουλίου 2022)

Ελπίζουμε το «βάρος» αυτό σε συνδυασμό με τους τελευταίους προεκλογικούς μήνες να μην αφήσουν αδιάφορους δήμο και περιφέρεια και να δούμε κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα τουλάχιστον στα (ουκ ολίγα) σημεία καρμανιόλες του οδικού δικτύου του νησιού (τα είχαμε γράψει αναλυτικά και από αυτή εδώ τη στήλη, επικαλούμενοι τις πολλαπλές υποδείξεις της Κίνησης Πολιτών αλλά -δυστυχώς-σε ώτα μη ακουόντων…)

 

62 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιάννη θα πρέπει να θυμόμαστε την ζεστή φιλοξενία της αξέχαστης κ Μαρίτσας. Όταν μας έδινε συνέντευξη τύπου για τα τοπικά ΜΜΕ ο Τέλης της στο πατρικό του διαμέρισμα στην οδό Λόρδου Βύρωνος. Πάντα μαζί με τον καφέ είχε νοστιμότατα κουλουράκια που τα έφτιαχνε ειδικά για εμάς. Κράτησα ευλαβικά τη συνταγή . Ναναι καλά όπου και αν βρίσκονται εκεί ψηλά.

  2. Ο Τέλης πικραθηκε πολύ από την υπόθεση Μανούση εφοπλιστή. Ένιωθε βαθιά αδικημένος ακόμη και από το κόμμα του ΝΔ που δεν του στάθηκε όσο έπρεπε. Αμέσως μετά έπαθε αυτοάνοσο νόσημα λεύκη. Λέγεται πως τα φάρμακα για την λεύκη και την αντιμετώπιση της τον πείραξαν και έβγαλε το κακό. Ας είναι αιώνια η μνήμη του.

    • Τι προτάσεις ψάχνεις φίλε μου και από που;Εδώ απλά να βρίζουν ξέρουν όχι απλά χωρίς προτάσεις ούτε καν να πούνε ποιον θεωρούν καλύτερο δεν τολμούν.

  3. για ολα φταει η χρυση αυγη..αυτοι οι φασιστες....(τρολαρω την Miranta..xaxa)

    αυτοι που ειναι στην φυλακη 2 χρονια…. ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κανει οτι καλυτερο μπορει ..για την ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…τωρα που μπηκαν φυλακη αυτοι

    • Οι τελευταίοι Έλληνες που πούλησαν κοματι της Ελλάδας είναι οι πρόγονοι των φασιστων της Χ.Α. Η Χούντα που βύθισε τη χώρα στο σκοτάδι για 7 χρόνια και έχασε τη μισή Κύπρο.Ναι φίλε μου οι εγκληματίες ναζιστες εινσι φυλακη και ένας λόγος που θα ψηφίσω Μητσοτακη είναι αυτός.Εσυ ψήφισε τα συνετερακια σου τον ΣΥΡΙΖΑ να τους βγάλει.

      • Αλλά τα καταγεγραμμένα γεγονότα δεν επιδέχονται καμία μα καμία αμφισβήτηση.
        Δε βρίσκεται κανένας να τη μαζέψει; Πραγματικά η γυναίκα είναι σε παραλήρημα. Ούτε καν διάβασε δεύτερη φορά τι έγραψε. Βασικά παίζει να μην κατάλαβε ούτε την πρώτη.
        Ούτε καν έχει ανοίξει ένα Ιστορικό Βιβλίο..Δικτάτορας ήταν και ο Μεταξάς, χθες πήγες στην παρέλαση και συ και τα σπόρια σου να τιμήσεις το ΟΧΙ του, την 8μηνη προετοιμασία για πόλεμο και την άρνηση του ν αφήσει τους Ιταλούς να περάσουν και καταλάβουν την χώρα.
        Μήπως και αυτός έστειλε τους στρατιώτες σε αυτοκτονία, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου σχετικά με την Κύπρο.’Αντε δες καμιά ταινία απ το Νέτφλιξ…..
        Άσχετη,ανίδεη,ανενημέρωτη, ανιστόρητη, αδιάβαστη .ΗΛΙΘΙΑ!!!!
        Ε

        • Αντί να βρίζεις δεν μας λες τι έκανε για την Κύπρο η Χούντα;Πήρε το στρατό από εκεί ναι η όχι;Έριξε τον Μακάριο βάζοντας ένα ανδρείκελο το Σαμψών ναι η όχι;Έστειλε στρατιώτες στο νησί που οι εκεί Έλληνες έριξαν το αεροπλάνο που πήγε;Τόση οργάνωση.Έβαλε την ούτε στα σκέλια;Γιατί δεν κυρηξε πόλεμο στην Τουρκία;Επειδή δεν είχαν καν πυρομαχικά.Τα είχαν φάει όλα.Πήγαν οι απιστρατοι ανήκαν τα κιβώτια και έβρισκαν πέτρες.θέλεις μεγαλύτερη απόδειξη;Γιατί τα μάζεψαν και έφυγαν;Αφού τα έκαναν τέλεια γιατί έφυγαν;Δεν τους έδιωξε κανείς.Εξαλου πρην 2 χρόνια είχαν πάρει 95% στις εκλογές.Έτσι δεν είναι;Τέλος αυτούς υποστηρίζεις;Να τους χαιρεσαι φασίστα μισέλληνα.

        • Πιστεύεις ότι αυτοί που πολέμησαν το 40 ήταν οπαδοί του Μεταξά;Οι οπαδοί του ήταν οι μετέπειτα κουκουλοφόροι και μαυραγορίτες .Σε κάλυψα ιστορικέ;

      • Την πατρίδα μας και το λαό μας μόνο οι πολιτικοί πρόγονοι του Μητσοτάκη και του Βορίδη, του Γεωργιάδη και του Βελόπουλου πούλησαν πολλές φορές. Αυτοί είναι οι ταγματασφαλίτες συνεργάτες των ναζί, οι χουντικοί και οι υποστηρικτές τους. Ουστ φασισταρια προδότες του ελληνικού λαού

      • Βρε ηλίθια πήγαινε μαγείρεψε ηλίθια,αφού δεν ξέρεις καν ιστορία.

        Ούτε καν ξέρεις τα βασικά,βάλε άνιθο στα γιουβερλάκια και άσε στη άκρη την ιστορία.
        Δεν ξέρεις ούτε την τύφλα σου.Είσαι ότι πιο ηλίθιο υπάρχει στον τοπικό Δημόσιο διάλογο.

      • Hλίθια πατσαβούρα,η Μεραρχία έφυγε το 1968 κατόπιν απαίτησης των εγγυητριών Δυνάμεων και τω ΗΠΑ που υποστηρίζεις!

        Ηλίθια πατσαβούρα μάθε ότι η Κύπρος είχε άλλες δύο εγγυήτριες δυνάμεις με μας μαζί.
        Η ΕΛΔΥΚ υπήρχε όπως και η ΤΟΥΡΔΙΚ ,ακόμα και να ήταν η Μεραρχία του Παπανδρέου, η απόβαση των Τούρκων ήταν προαποφασισμένη απ΄ το 1963,κάνε ένα διάλειμμα όταν βάψεις τα νύχια σου και πάρε ένα βιβλίο απ του Θαλασσινού ή την Έκφραση. Ρώτα τους και θα σε βοηθήσουν.
        Η Ένωση που τόσο ήθελε η Χούντα δεν θα γινόταν ποτέ..

      • Άνοιξε κανένα βιβλίο,ανιστόρητη και ηλίθια..Δεν ξέρεις καν τα βασικά ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την Χώρα.

        Η μεγαλύτερη υπηρεσία του Μεταξά στο Έθνος ήταν ότι εξαφάνισε τον Διχασμό, που επί 20 χρόνια (1915-1935) δηλητηρίαζε την πολιτική ζωή, παρ’ όλο που και ο ίδιος είχε υποστεί διώξεις και εξορία από τον Βενιζέλο.
        Αυτοί που τον εχθρεύονταν περισσότερο δεν ήταν οι κομμουνιστές, όπως ίσως θα περίμενε κανείς, αλλά οι κοινοβουλευτικοί και των δύο παρατάξεων (Βενιζελικοί-Αντιβενιζελικοί), γιατί τους έθεσε στο περιθώριο.

      • Η περίοδος του Μεταξά,είναι απ τις λίγες φορές που το Έθνος ήταν ενωμένο γι αυτό νίκησε,

        ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΕΣ ,δεν χρειαζόμασταν εχθρό, φροντίζαμε μονοι μας με τους εκάστοτε συμμάχους την αυτο-εξόντωση μας.ο Μεταξάς δικαιώθηκε όχι 4 αλλά ούτε 3 λειψά χρόνια δεν πέρασαν(τέλη Ιανουαρίου ’41-Σεπτέμβριος ’43) και το ΚΚΕ αποφάσισε (εν πλήρει Κατοχή της χώρας) την βίαιη διάλυση όλων των άλλων αντιστασιακών οργανώσεων και την εκτέλεση όσων όχι μόνο αντιδρούσαν, αλλά και απλώς δεν συμφωνούσαν με την ιδεολογία του. Ο διχασμός δηλαδή που είχε εξαλείψει ο Μεταξάς επανήλθε αφάνταστα βιαιότερος και πλέον καταστροφικός για την χώρα.
        Και κρατά μέχρι σήμερα..ένα παράδειγμα είσαι εσύ η πατσαβούρα!!!!!
        Ηλίθια που βάζεις ταμπέλες σε όλους,βλέπεις εχθρούς παντού ,όλοι θέλεουν το κακό του Γουρλού,ενώ είναι ο μόνος σωτήρας του Έθνους,όλοι οι υπόλοιποι θέλουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, για τέτοια ////////// μιλάμε.

  4. Ανοίγεις τηλεόραση, μπαίνεις σ ένα σάιτ, σε μια εκπομπή και ενημερώνεσαι από μία πρωτόγνωρη μορφής βία.
    Ηλικιωμένος που έπεσε από γροθιά, βιτριόλι, βιασμοί, παιδεραστία, τσαντάκηδες, ληστείες, επιθέσεις ,ηλεκτρονικό έγκλημα, δράσεις συμμοριών, απειλές, καταλήψεις,απάτες τοπικά στο νησί μας ,λαθρεμπόριο, τροχαία, παραβάσεις Κ.Ο.Κ. ,διακινητές, και το κυριότερο έξαρση της εγκληματικότητας από ανήλικους.,
    Μα τι στο διάολο συμβαίνει? Ποιον πολεμάμε? Ποιος είναι ο εχθρός?
    Τι συμβαίνει?
    Και βγαίνει δελτίο με την παραβατικότητα απ την Κυβέρνηση και λέει ότι έχουμε μείωση..
    Μήπως να θυμίσουμε πως οι στατιστικές των δελτίων είναι ενημερωμένες βάσει νόμου με τα στοιχεία της 31/12 κάθε χρόνου? ότι στηρίζεται στα αρχεία φυλακών και δικαστικών ‘παραστάσεων’, αλλά όχι απ τον ‘δρόμο’??
    Πάμε καλά?
    Πόσα βουβά ,αδημοσίευτα εγκλήματα συμβαίνουν? Πόσο τα ‘καλύπτει’ ο κατευνασμός αστυνομικών οργάνων?
    Μήπως είμαστε ένα ανοικτό ψυχιατρείο? Μήπως η κλεισούρα των 2 χρόνων παρόλες τις προειδοποιήσεις έφερε αυτήν την επικινδυνότητα?

    • Ολη η γη δεν έχει δει τέτοια εγκληματικότητα. Παντού παρατηρείται έξαρση. Ο τόπος μας είναι η γη.

  5. Ας αρχίσουμε από την δική σου πρόταση,, αν θεωρείς ότι πράγματι δεν ειναι όλα καλά… Μετα ας συνεχίσουν για προτάσεις οι πουλημένοι δημοσιογράφοι.. Που ακούμε κάθε φορά και μας πρήξανε πριν 1 χρόνο με τους εμβολιασμούς,, μετα ας κάνουν καμία πρόταση οι πολιτικοί που τους πληρώνουμε 7χιλιαρ τον μήνα.. Και αν δεν μπορούν όλοι αυτοί που είναι Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ και παίρνουν δισεκατομμύρια να σώσουν την Ελλάδα η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ κάνουν προτάσεις ΤΌΤΕ ΑΣ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ… ΑΦΟΎ ΛΎΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..

    • Γίνε πιο συγκεκριμένος.Ποιο είναι το άλλο;Οι φασιστες δολοφόνοι;Δεν ντρέπεσαι;ΟΧΙ είμαστε πολύ καλύτερα από όλους όσους βρισκοντε κάτω άπο δικτάτορες.Ακόμα και ο χειρότερος πολιτικός είναι χίλιες φορές καλύτερος από τους δολοφόνους Χρυσαυγητες.

  6. Στην Μιράντα.. Που διάβασε όλο το άρθρο και προτείνει λύσεις..

    Βρε ηλιθια, εδώ μιλάμε για εθνικό επίπεδο όχι πολιτικό να λύσει το θέμα ο ΝΙΚΗΤΑΡΆ, Η ΡΟΎΦΑ Η Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ… μιλάμε για γεωπολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά θέματα, παγκόσμιου βεληνεκές, Η Πρόταση ή δική μου είναι ΟΥΣΤ ΤΑ Κ@ΠΡΟΣΚΥΛΑ..ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΥΑ, ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ ΕΜΒΌΛΙΑ ΜΕ ΠΡΌΣΤΙΜΟ.. Η ΜΌΝΗ ΛΎΣΗ!!!!

  7. Εδώ ο ανιψιός του πρωθυπουργού Δημητριάδης, σε χαλαρό καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι με τον Νίκο Γεωργιάδη, καταδικασμένο παιδεραστή φίλο του Μητσοτάκη. Για όσους αναρωτιούνται τι εννοεί ο Μητσοτάκης όταν λέει «όλα στο φως».
    https://twitter.com/ntalaoura/status/1586246034312699904/photo/1

    • Μάλλον έχασες επισοδεια.Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πιστικέ ότι μίλαγε με την 12χρονη.Είναι οι Συριζαίοι παιδεραστές;Όχι βέβαια .Ανθρωπάκια ο φανατισμός και το μισοσ σας ,σας τυφλώνει.Μην ξεχνάτε ότι ο Μίχος είναι και Παναθηναϊκός.Είμαστε οι Παναθηναϊκοί το ίδιο;Σοβαρευτητε ,δεν μπορεί να είστε τόσο ηλιθιοι.

    • εχασες επεισοδια
      Στη διαγραφή μέλους του που συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με τη 12χρονη από τον Κολωνό, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
      Όπως ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ένας από αυτούς τους άνδρες ήταν και μέλος του κόμματός του….
      Ο άνδρας διεγράφη μετά το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ», όπου αποκαλύπτεται πως είχε επικοινωνία με το παιδί μέσω της «ροζ» εφαρμογής, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος είχε δώσει το κινητό της 12χρονης σε ακόμα τρεις άνδρες.
      Κανενα σχολιο τωρα?????????????

      • Παντως εγω αυτη τη φορα θα ψηφισω συριζα που δεν συγκαλυψε κανεναν. Με τα παιδια μου δε θα παιξει κανεις. Τελος.

        • Μην είστε τόσο ευκολόπιστη. Λάθος εντύπωση έχετε αλλά δε θα σας πείσω εγώ. Θα τα δείτε στην πορεία.

        • Επιτέλους βγήκε και ένας να πει τι θα ψηφίσει.Δεν φοβάται.Τυχαίο που εινσι γυναίκα;Τα αντράκια εδώ μέσα μόνο βρίζουν.Αν πιστεύεις κοπέλα μου ότι το μέλλον μας και των παιδιών σου θα είναι καλύτερο με τον Αλέξη ψήφισε τον.Απλά σιγουρέψου αν του έφυγαν οι αυταπάτες.

        • Ελενηηηηηηηηηηη εκει που πας ελπιζω να εισαι ευτυχισμενηηηηηηηηηηη…
          Μια ερωτηση μονο. Ειχε παρει το αυτι σας μια φωτια, μια φωτιτσα τοση δα στο Ματι της Αττικης που «κατα λαθος» εκαψε 100 ανθρωπους????
          Τοτε ο φιλαληθης, εντιμος, δικαιος, ηθικος και πανω απ ολα ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ Α. Τσιπρας τι ελεγε??????????????????
          Χμμμμμ
          Επειδη ομως αγαπητη, η Δικαιοσυνη ειναι ως επι το πλειστον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ βρηκε καποιους ενοχους απο μονη της χωρις την πολυτιμη βοηθεια του Τσιπρα που κατα τα αλλα ΔΕΝ συγκαλυπτει..γκουχ γκουχ
          Α και για του λογου το αληθες τιποτε δεν ξεχαστηκε. Αντιθετως, τωρα αρχιζει. Με τις υγειες σας
          https://www.newsit.gr/ellada/fotia-sto-mati-ksekina-i-poiniki-diki-me-21-katigoroumenous/3630022/

      • Ουπς ..20 πόντους με το συμπάθιο, κάτι σαν τις δημοσκοπήσεις..
        Το Μάτι μπροστά στα 34.000 θύματα του κορονοιού είναι σπυράκι. .μακάβριο το παράδειγμα σου,η κίτρινη πολιτική σου, μακάβρια και η απάντηση που παίρνεις.
        Τσιόρδας :Αποτύχαμε στην διαχείριση…
        Μήπως θυμάσαι πόση ήταν το καλοκαίρι η καραντίνα για τα κρούσματα ημεδαπών και πόση για τους ξένους?Άκουσες πουθενά ότι στα ξενοδοχεία έλεγαν στα κρούσματα να μένουν στα δωμάτια ,να τους φέρνουν τα πρωινά,τους μπουφέδες,τα ποτά,αλλά αυτοί κατέβαιναν κα κολλούσαν όλους?
        Τίποτα δεν σου ξεφεύγει…

        • Για συγκάλυψη μιλούσανε. Τα άσχετα και τα λαϊκιστικά στο θέμα τους. Πρέπει καποτε ίσως και με λοβοτομή να συνειδητοποιήσετε όλοι ότι ο κορονοιος ΔΕΝ ειναι του Μητσοτακη και πως επίσης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ υπάρχουν θύματα που επαναλαμβάνω ΔΕΝ είναι υπεύθυνος και γι αυτά ο Μητσοτάκης . Μας έχετε ζαλίζει με τις ίδιες ασυναρτησίες. Καλά σας τα γράφει η Μιράντα.

        • Δωρο στην κυρια Ελενη και τον κυριο που ψαχνει ποσο την ειχανε

          Δικαστήρια πρώην σχολής Ευελπίδων. Δίκη για το Μάτι. Συγγενείς κατά του συριζαιου Τόσκα που έψαχνε και δεν έβρισκε κανένα λάθος για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι. Ούτε μια συγγνώμη…Αντιμέτωπος με την οργή των συγγενών των θυμάτων από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι βρέθηκε χθες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο τότε αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Τόσκας. Ο Νίκος Τόσκας, ο οποίος δεν είχε διαπιστώσει λάθη στην διαχείριση της φωτιάς στο Μάτι κατά την οποία πέθαναν 104 άνθρωποι, έγινε κόκκινο πανί.
          «Πες ότι έκανες λάθος. Γιατί δεν λες ότι έκανες λάθος;» είπε ένας εκ των συγγενών των θυμάτων και ένας άλλος τόνισε: «Τσίπα δεν έχετε;» Κάποιος άλλος μιλώντας σε διπλανό του είπε για τον κ. Τόσκα: «Να πει ότι έγινε λάθος. Θα ήθελα πολύ να τον χτυπήσω, αλλά δεν πρέπει».

    • Ειναι ο καταδικασμενος παιδεραστης και δεξι χερι του Μητσοτακη που οταν αποκαλυφθηκε οτι βιαζε αγορια του ειπε να κατσει λιγο στην ακρη μεχρι να ξεφουσκωσει το θεμα;

  8. Καλή η ….κία,αλλά όταν ξεπεράσεις το όριο και καθημερινά, βγάζεις κάλο στο μυαλό.

    • Πολλά τα έχουν ζήσει άνθρωποι και τα έχουν μεταφέρει.Τα ζούμε τι υποστηρίζουν σήμερα τι φασιστες.Που ζεις;Πρέπει να διαβάζεις τα απομνημονεύματα του Πατακου για να μιλήσεις;

      • Δώσε ιστορικά καταγεγραμμένες πηγές πατσαβούρα,συγγραφείς,γεγονότα ιστορικά

        Το τι έχει μεταφέρει ο καθένας είναι Ράδιο Αρβύλα, χωρίς ιστορική τεκμηρίωση. Χωρίς ιστορική ακολουθία, δώσε συγγραφείς, πηγές, ημερομηνίες, ο Παττακός είναι μέρος της ιστορίας ,τα πεπραγμένα του είναι καταγεγραμμένα.. εσύ έχεις άλλες πηγές, εκτός απ τον κομμωτή σου, εκτός απ το πεντικούρ?

      • Έχω το Gala της Κυριακής, αυτό μπορείς να το καταλάβεις…για τα άλλα περί εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπές της Βουλής των Ελλήνων,εκδόσεις με τα πορίσματα της Κύπρου,του εμφυλίου,του
        ΌΧΙ,της μικρασιατικής καταστροφής είναι κινέζικα για σένα και τους δύο σάχλες που τον παίζουν ενάγοντες.. Ανίδεοι, ανιστόρητοι, κούτσουρα.

  9. Την πατρίδα μας και το λαό μας μόνο οι πολιτικοί πρόγονοι του Μητσοτάκη και του Βορίδη, του Γεωργιάδη και του Βελόπουλου πούλησαν πολλές φορές. Αυτοί είναι οι ταγματασφαλίτες συνεργάτες των ναζί, οι χουντικοί και οι υποστηρικτές τους. Ουστ φασισταρια προδότες του ελληνικού λαού

  10. Ας ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..

    • Ναι τα ζήσαμε και τα προηγούμενα χρόνια πριν τον Μητσοτακη

      Κοντέψαμε να φάμε τις σάρκες μας. Παραλίγο να γίνει εμφύλιος. Άσε ρε τις βλακείες .

  11. ..ευτυχως που η χρυση αυγη…ειναι φυλακη αλλιως οι εκκατομυρια φτωχοι ταλαιπωροι ταλιμπαν ουρακοταγκοιδες ανθρωπιδια που λεγονται ανθρωποιι…δεν θα ειχαν ποια να βιασουν,,δεν θα ειχαν ποια χωρα να κατκλεψουν…ναναι καλα ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ μητσοταλκης που τους δινει νομιμη εργασια..και εχει αφησει ανοιχτα τα συνορα εβρου…ααα και δωρεαν σπιτι,φαγητο,,,για γυναικα δεν ξερω ..απο 14 χρονων τους κανει…βαση θρησκειαςΞ Ε ΦΤ Ι ΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ..ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕ ΕΒΡΑΙΕ..ΜΑΣΩΝΕ..ΜΙΖΑΔΟΡΕ

    • Σίγουρα δεν είμαι το ίδιο με εσένα.Προτιμώ κάποιον ταλεπωρο που κινδυνεύει να πνιγεί από τύπους σαν εσένα που το μόνο που σκευτοντε είναι πως να βρίσουν και να σκοτώσουν ανθρώπους.Φίλε μου,ποτέ δεν θα έκανα φίλους σαν έδενα αλλά τρόπος του λέγειν,δεν φταίει κανείς για τι μιζέρια σου.Όλους να μας εξαφανίσεις όσοι δεν είμαστε φασιστες,πάλι τραγική θα είμαι η ζωή σου.

  12. ΡΕΜΟΥΛΑ-ΜΙΖΑ και ΣΑΠΙΛΑ!!!
    Στα ΕΛΤΑ του Πιερρακακη-Γεωργαντα-Λιβανιου..δηλαδή. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!
    50 μυρια σε 2,5 χρόνια στην ONEX για να κάνει απλά το μεσάζοντα σε άλλη εταιρεία που νοικιάζει εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ
    https://twitter.com/pavpol2222/status/1586800217747329024/photo/1

  13. Αν εσύ που μιλάς για συγκάλυψη στο Μάτι και κλείνεις τα στραβά σου στην υπόθεση Siemens,Novartis,Convid,Predator

    και στις υποθέσεις Κουκάκη ,Ανδρουλάκη…τότε δεν είναι τυχαίο που ταυτίζεσαι με την ηλιθιότητα.
    Ασχετοι,ηλίθιοι και βλακώδεις σαχλαμάρες.
    34.000 μνήματα εγώ δεν σου λέω ότι και οι άλλες χώρες δεν πέρασαν τα ίδια, ούτε ότι ήταν Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ θέμα Ελληνικό ,εγώ μιλώ για τις αδίστακτες 6μηνες καραντίνες και τα αποτελέσματα που τα βλέπεις στις ειδήσεις καθημερινά .Έξαρση της βίας,των θρομβώσεων και των περίεργων θανάτων. Ότι και να λες και να εξαερώνεσαι ομάδας ,η αλήθεια είναι πικρή!!!!.Ο προϊστάμενος της Επιτροπής αντιμετώπισης κόνβιντ σε βγάζει ………:Μιλώ για τις διακρίσεις στην αντιμετώπιση μεταξύ ημεδαπών και ξένων.Βγάλε τουμπεκί ψιλοκομμένο.
    https://www.youtube.com/watch?v=zVDQXE1wfds&t=8s&ab_channel=%CE%95%CE%A1%CE%A4%CE%91.%CE%95.

    • Καραντίνες εμβόλια παρενέργειες θάνατοι κλπ είναι θέμα παγκόσμιο. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Έξαρση εγκληματικότητας .;Διάβασε κι ενημερώσου σχετικά. Παγκόσμιο φαινόμενο. Έχετε κολλήσει στην Ελλάδα ότι τάχα μου γίνονται εδώ. Διαβάζω ξένο τύπο και σε πληροφορώ ότι στο εξωτερικό είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Απλά επειδή δε σε νοιάζει δεν ασχολείσαι. Όταν ανοίγει όμως η εικόνα και βλέπεις ότι όλα αυτά που εσυ μέμφεσαι είναι παγκόσμιο φαινόμενο καταλαβαίνεις ότι είναι τουλάχιστον φαιδρό να κατηγορείς το Μητσοτακη για πανδημία κλπ και τα ρέστα κλπ.

      • Τα μυαλά σου και μια λίρα,είσαι άσχετη κα ανίδεη!!!!Ποια χώρα έδινε 300 ευρώ πρόστιμό???Πες μας εδώ

        Δώσε απόδειξη με λινκ,Ποια χώρα χρέωνε τους γέρους κτηνοτρόφους στα βουνά στην Κάρπαθο με 100 ευρώ,άιντε φανατισμένο βρωμόσκυλο ..ποια χώρα τουριστική στην Μεσόγειο έβαζε καραντίνα τους εργαζόμενους στον Τουρισμό και άφηνε ελεύθερους τους ξένους να μολύνουν τους πάντες,ολόκληρα επισιτιστικά τμήματα,άιντε βλαμμένη που τα πάντα τα ξεπλύνεις έτσι αόριστα λέγοντας για Ευρώπη..Θυμάσαι πέρσι στο αεροδρόμιο Ιπποκράτης καταγγελίες που οι σεκιούριτι έλεγαν στους επιβάτες και συνοδούς τους να φοράνε μάσκα,τους πετούσαν έξω,ενώ στις ουρές με τους ξένους μέθυσους δεν έλεγαν τίποτα..Θυμάσαι που ανέρτησα φωτογραφία στις 23/11 με ουρές της Transavia στο Αεροδρόμιο στα Σπάτα και κανένας δεν φορούσε μάσκα ,ενώ στους Έλληνες που έκαναν τσεκ ιν με Sky Express /Olympic?Aegean όλοι έπρεπε να φορούν μάσκα?
        Άιντε ηλίθια με την Ευρώπη/
        Εμείς δεν λέγαμε ότι οι Σουηδοί απέτυχαν,ότι μόνο εμείς είμασταν σωστοί με τις 2 εξάμηνες καραντίνες>Πες μας τα θύματα ανά Ευρώπη.Σήμερα ,ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΕΣ πόσοι είναι οι νεκροί?Πόσα είναι τα κρούσματα?

      • Κατηγορώ την διαχείριση του Μητσοτάκη.Τις σάχλες επιχειρήματα αλλού.

        Το να διαβάζεις ξένο τύπο, να σου έχουν πει και τις άλλες σάχλες, απέχει απ το να το ζήσεις ο ίδιος.
        Που στο εξωτερικό είναι χειρότερα?πήγες?έχεις δουλέψει ή έχεις γνωστό σου που έχει δουλέψει φέτος στον Τουρισμό, να σου πει τα τραγελαφικά που έγιναν?
        Πόσους ξένους είδες φέτος να φορούν μάσκα? να κρατούν αποστάσεις?Από σάχλες άλλο τίποτα!!!!Μια ζωή τέλεια τα κάνει ο Γουρλός, ούτε ένα λάθος.

  14. Σήμερα βγήκαν στον Ναυτικό Όμιλο δύο βάρκες...είναι ακόμα εκεί.

    Αφού τους πήγαν στο Νοσοκομείο, στην Αστυνομία, τους άφησαν ελεύθερους και περιφέρονταν σε ομάδες στο κέντρο της πόλης. Ψώνισαν, ήπιαν, κουβάλησαν και κάτι τσάντες ..εγώ είδα μόνο άντρες.. όλοι νέοι και φρέσκοι.
    Ο διακινητής έχει συλληφθεί???
    Ανακοίνωση υπάρχει?
    Η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο εμπόδισε τα ‘τακτικά’ περιστατικά???
    Ποιος και γιατί δεν ενημερώνει τον λαό?τους ξένους που ήταν εκεί?

    • Αφού έχουμε εσένα,ενημερωθήκαμε.Δουλειά δεν έχεις και παρακολουθείς όλη μέρα;Από πίσω τους πήρες;Αν τους ζηλεύεις γίνε και εσυ μετανάστης να ησυχάσουμε

      • Σε ποια ΜΚΟ είσαι ενταγμένος? εσένα το πνεύμα σου και την οξυδέρκεια σου ζηλεύω.Από χθες έλεγα γιατί να μην με κάνει ο Θεός σαν και σένα.
        Ζητείται τυφλός….πάντως αν είδες πουθενά ένα δελτίο τύπου,θα σου κάνω δώρο καινούρια γυαλιά.
        Τώρα πες μας,έπρεπε να ενημερωθεί ο Κωακός Λαός ή όχι?

    • Σιγά σιγά θα γεμίσουμε από αυτούς ,κ δεν φεύγουν ,άλλο ένα μαχαίρι στην πλάτη μας ,πότε θα το καταλάβουν οι πολιτικοί ????? Να φύγουν όλοι από την χώρα ,όχι να τους παίρνουν από εδώ κ να τους πηγαίνουν στην ενδοχώρα ,είναι σαν να μην αλλάζει τίποτα .Δες πως φαίνονται η μουσουλμάνοι της Θράκης ,μας έτσι μια μέρα όλοι αυτοί θα γίνουν ένα σώμα ,κ θα μα κτυπήσουν πισώπλατα κύριοι .Δεν σας δίδαξε η ιστορία τίποτα ???? Μους μους μουσουλμάνοι καταλαβαίνετε η οχιιιιιιι.

      • Ευτυχώς εγώ δεν ψήφισα παιδοβιαστες. (πρασινους Κι αριστερούς)Ψήφισα ΝΔ και δεν το μετάνιωσα.

  15. Πιάσαμε ‘ντόρτια’ στην βλακεία εδώ στο φόρουμ.
    Για τις κατολισθήσεις, τους δύο πνιγμένους στην Κρήτη, τον στρατηγό άνεμο στην Ηλεία άκουσες ντιπ κούκλα μου?
    Πες μας και για το προπατορικό αμάρτημα….Ο Αδάμ ή η Εύα με τον Όφι?
    Ο Πλεύρης έκανε τ αυγό ή τ αυγό τον Πλεύρη?
    Για να πάρεις μέρος σε Δημόσιο Διάλογο πρέπει απλά να είσαι εντός πραγματικότητας.

  16. Μiranta, πριν λίγο καιρό κάποια παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ βγήκαν στο κλαρί, λέγοντας τους ΝεοΔημοκρατες παιδεραστές.Σημερα δεν προλαβαίνουν τις διαγραφές στελεχών τους.Εγω, όπως και εσύ είχαμε γράψει ότι η ανωμαλία δεν έχει χρώμα πολιτικό.Τωρα λούζονται αυτά που εφτυναν.ΨΙΤακο, Συριζοανελιτη, περαστικά.Παραδειγματικη τιμωρία σε όλους τους εμπλεκόμενους.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

    • ουστ πληρωμένο κοπρόσκυλο της ΝΔ που σε έχουν προσλάβει στο γραφείο του …. πλήρωνεσαι από τους φόρους των Κωων και είσαι το χείριστο-σιχαμερό είδος

  17. Βασίλης Παπαθεοδώρου: Συνέλαβαν για παιδική πορνογραφία τον γνωστό συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας!!!!!!!!!!!!!!!
    Κι επεται συνεχεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ