Αν το Παγκωακό συλλαλητήριο είναι της τάξης των 100-200, βία 300 ατόμων… Ποιος μπορεί να περιμένει κάτι ουσιαστικό πέρα από «προεκλογικά πυροτεχνήματα»

113
6691

Αν το Παγκωακό συλλαλητήριο είναι της τάξης των 100-200, βία 300 ατόμων… Ποιος μπορεί να περιμένει κάτι ουσιαστικό πέρα από «προεκλογικά πυροτεχνήματα»

Μεγάλο και δύσκολο το στοίχημα για την επιτυχία του Παγκωακού συλλαλητηρίου για την υγεία το οποίο αποφάσισε το συντονιστικό όργανο (δήμος-επαρχείο-φορείς υγείας Κω) την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 11:30 το πρωί, έξω από το Νοσοκομείο Κω (επί της οδού Ιπποκράτους).

Κι αυτό γιατί -αν εξαιρέσουμε την περίοδο της έντονης πίεσης του μεταναστευτικού και των σπασμωδικών ενεργειών και προκλήσεων της τότε κυβέρνησης για την κατασκευή του hot spot-αποθήκης ψυχών στην Κω- οι Κώοι δεν φημίζονται για τις μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίες τους.

Έπειτα, έχει ξεκινήσει ήδη η τουριστική περίοδος και οι περισσότεροι μέσα στο γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας από τις ραγδαίες παγκόσμιες εξελίξεις και το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας που σαρώνει τα πάντα, προσπαθούν να δουλέψουν για να επιβιώσουν και να περισώσουν ότι μπορούν.

Το στοίχημα λοιπόν είναι -αφού σύμφωνα με την απόφαση, αμέσως μετά το συλλαλητήριο το συντονιστικό όργανο με την συμμετοχή και του Γιώργου Κοπάδη (πάλι καλά που αυτή τη φορά τον θυμήθηκαν) θα συναντηθούν με Πλεύρη και εκπροσώπους κομμάτων- να έχουν τουλάχιστον ένα επιπλέον διαπραγματευτικό ατού:

Αν το συλλαλητήριο θα κατεβάσει μαζικά στο δρόμο έξω από το νοσοκομείο, όλους τους πολίτες της Κω.

Γιατί αν είναι απλώς της τάξης των 100-200, βία 300 ατόμων, τότε τι συζήτηση να κάνουν και τι ενδιαφέρον να δείξουν παραπάνω, ο όποιος Πλεύρης ή οι όποιοι εκπρόσωποι κομμάτων, από τι στιγμή που εύλογα θα σκεφτούν: «για ποιό ‘καυτό’ πρόβλημα μιλάμε; Αφού οι ίδιοι οι πολίτες του νησιού δεν ενδιαφέρονται…»

Το ίδιο και τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης στα οποία -σύμφωνα με την ίδια απόφαση- σκοπεύει να απευθυνθεί το συντονιστικό.

Εδώ οι υγειονομικοί-απεργοί πείνας είναι τόσο καιρό σε εξάντληση και κατάρρευση και «καρφί δεν τους καίγεται» (να ναι καλά η λίστα Πέτσα και τα κονδύλια στα προπαγανδιστικά ΜΜΕ «για την υγεία») θα σκιστούν να προβάλλουν τη διαδήλωση της Κω, επειδή θα κατέβουν οι «συνήθεις διαμαρτυρόμενοι» άντε και μερικοί καλοθελητές παραπάνω… (ας μην γίνουμε Κασσάνδρες, μακάρι ο κόσμος να κατέβει, αν και το πιθανότερο είναι να καταλήξουμε για άλλη μια φορά στη «μάχη της φωτογραφίας» στο internet και στο facebook που είναι και της μόδας).

Εν τω μεταξύ από την πρώτη μέρα που το ανακοίνωσε ο δήμαρχος (πριν καμιά εικοσαριά μέρες) – θυμάστε- που ο Πλεύρης «έριξε διαδικτυακή πόρτα» στο δημοτικό συμβούλιο Κω και συναντήθηκε με την Ένωση ξενοδόχων ή τις ανακοινώσεις τύπου Μαρίας Αντουανέτα που ακολούθησαν «Ποιά προβλήματα με τις δομές υγείας; Η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη… φάτε νέο Νοσοκομείο…»

Είδατε εσείς από τότε να γίνεται έστω το παραμικρό προς την κατεύθυνση βελτίωσης των δομών υγείας στο νησί; Οι μόνες ανακοινώσεις από το Νοσοκομείο είναι τα… δωρεάν ευχαριστήρια στα ΜΜΕ από τα ξένα κόλλυβα (μεταφορικά και κυριολεκτικά).

Και πάλι θα διερωτηθεί κανείς’ Εδώ ο κόσμος χάνεται… Ποιος μπορεί να περιμένει κάτι ουσιαστικό αυτή την περίοδο πέρα από «προεκλογικά πυροτεχνήματα» (απ’ όλες τις πλευρές);

Το ερώτημα είναι αν ζούμε την κατάρρευση των πάντων ή αν είμαστε σε μία φάση άμεσης ανταπόκρισης…

στις παγκόσμιες καθημερινές γεωπολιτικές και οικονομικές εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία (που πάει όπως όλα δείχνουν για επέκταση σε Μολδαβία κ.α.)

Όταν ο πρωθυπουργός της Βρετανίας μιλά για εχθροπραξίες και το 2023, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Οργανισμοί όπως το ΔΝΤ, περιμένουν τα πολύ χειρότερα, όποτε κι αν αυτά έρθουν.

Γράφαμε και παλιότερα ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν βαλθεί να κάνουν ακόμα και τους δικούς τους ανθρώπους (βλέπε «συστημικούς» αρθρογράφους και δημοσιογράφους, «συνωμοσιολόγους» και «ψεκασμένους» κατά την σκόπιμα προσφιλή τους έκφραση).

 

Αντιγράφουμε από το φιλοκυβερνητικό Πρώτο θέμα;

«Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη στέλνουν την πανδημία σε… διακοπές από 1η Μαΐου έως Τέλη Αυγούστου τη στιγμή που στην Κίνα ξυλοκοπούν τους πολίτες στους δρόμους και τους συλλαμβάνουν για να μην κυκλοφορούν και να παραμένουν στα σπίτια τους λόγω των δραματικών μεταλλάξεων της covid-19.

Και οι «ειδικοί» ισχυρίζονται ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που συμβαίνει στην Σανγκάη των 23 εκατομμυρίων κατοίκων. Απλώς, μας λένε, το Πεκίνο εφαρμόζει την πολιτική των “μηδέν κρουσμάτων”.

Πάντως στην Κίνα τα λιμάνια κλείνουν, τα πλοία συνωστίζονται κατά 100άδες στο αγκυροβόλιο, τα εργοστάσια υπολειτουργούν ή έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, η παγκόσμια παραγωγή και η εφοδιαστική αλυσίδα κλονίζονται. Και μας λένε να μην ανησυχούμε. Οκ.

Συνωμοσιολόγοι δεν είμαστε αλλά μας φαίνεται πολύ χοντρό για να το καταπιούμε. Μακάρι να μην είναι κάτι άλλο.

Στα περί πολέμου τώρα, ένα κράτος ορθόδοξο έχει εισβάλει σε ένα άλλο ορθόδοξο κράτος. Το ΝΑΤΟ πάει να σώσει μία χώρα που δεν είναι στο ΝΑΤΟ από μία άλλη χώρα που επίσης δεν είναι στο ΝΑΤΟ ενώ μία επίσης χώρα του ΝΑΤΟ , η Τουρκία έχει καταλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της Κύπρου που είναι μέλος του ΝΑΤΟ και του ΝΑΤΟ το αυτί δεν ιδρώνει.

Ναι ξέρω θα μου πείτε ότι αυτό είναι ο ορισμός των γεωπολιτικών παιχνιδιών μεταξύ των ισχυρών. Και όπως είναι γνωστό όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια για να δώσω άλλη μία ζωοφιλική πινελιά.

Και η Ελλάδα έχει τους Τούρκους να αμφισβητούν πλέον τα πάντα. Καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Γιατί το ερώτημα είναι ποιος θα μας σώσει-προστατέψει από τους φύλακες.»

Θέλετε κι άλλα;

 

 

**Το ραδιοφωνικό σποτ για την ενημέρωση των Κώων πολιτών σχετικά με το συλλαλητήριο της Παρασκευής 6 Μαΐου για τις δομές υγείας .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

113 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια φιλική παρατήρηση. Η Κύπρος δεν είναι στο ΝΑΤΟ γιατί κάθε φορά η Τουρκία ασκεί βέτο. Όσο για το νοσοκομείο αν υποθέσουμε ότι όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι «ενθαρρυνθούν» να πάνε, όπως και σχολεία νομίζω πως θα έχουμε ένα μεγάλο πλήθος, απλά πρέπει να οργανωθεί σωστά και να μην το αφήσουμε στον πατριωτισμό μας.

    • Ποτέ δεν έχει κάνει αίτηση η Κύπρος να μπει στο ΝΑΤΟ.Ο Μακάριος την ήθελε ανεξάρτητη τότε.Μαζί με Συρια,Ιράκ,Γιουγκοσλαβία,Λυβιη και Νικαραγουα.Απλά Σκευτητε πως είναι οι χώρες αυτές σήμερα .Μην ξεχνάτε ότι ο Αντρεσς τα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ ήθελε να ας βγάλει από ΝΑΤΟ και ΕΕ να μας έβαζε σε αυτό το πακέτο.Καλό είναι να μην ξεχνάμε την ιστορία.

      • Είναι πιο σωστή η απάντηση σας. Η καλύτερη διατύπωση θα ήταν ότι ήθελε να μπει αλλά γνώριζε την αντίθεση της Τουρκίας. Δεν μιλάω για εποχές Μακαρίου αλλά για το 2013, 2018 και φυσικά τώρα.

      • Τον ρόλο των εγγυτριών δυνάμεων, βλαμμένη.τα απομεινάρια της ακροδεξιάς που κυβερνά τώρα την πούλησε και

      • ‘Έλεος με την Κυβερνητική προπαγάνδα και την βλακεία που κουβαλάς. Σε λίγο θα γράψεις ξανά την ιστορία, ηλίθια!!!
        5 Φεβρουαρίου 1959 οι Καραμανλής και Μεντερές (Τούρκος Πρωθυπουργός), συμφώνησαν σε μια μυστική συμφωνία κυριών 5 σημείων, η οποία προέβλεπε την ένταξη της Κύπρου στον ΝΑΤΟ, οτι θα ασκούσαν επιρροή για να τεθεί εκτός νόμου το κομμουνιστικό κόμμα, ο πρώτος στρατιωτικός διοικητής θα αποφασιζόταν με κλήρο και πως θα κήρυσσαν γενική αμνηστία.
        Η συμφωνία απέτρεπε μεν την διχοτόμηση του σχεδίου Μακμίλλαν…Οι Βρετανοί ήταν Κατοχική δύναμη,ποτέ δεν ήταν κράτος αυτόνομο η Κύπρος.ΠΟΤΕ. Είσαι ανιστόρητη,άσχετη,ξερόλα

      • Η αγγλοκρατία στην Κύπρο, ή αλλιώς Βρετανική Κύπρος αφορά στο διάστημα που η Κύπρος ήταν υπό την κυριαρχία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Η Κύπρος πέρασε στα χέρια των Βρετανών το 1878 αρχικά ως προτεκτοράτο μετά από μια συμφωνία ανάμεσα στην Οθωμανική και Βρετανική αυτοκρατορία. Από το 1914, κηρύχθηκε ως κτήση της Αγγλίας, ενώ από το 1925 ως το 1960 ως αποικία του Στέμματος. Κατά τη διάρκεια της αγγλοκρατίας, το οθωμανικό δάνειο εμπόδισε την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού.
        https://www.mixanitouxronou.gr/i-agglokratia-stin-kypro-pos-oi-vretanoi-quot-noikiasan-quot-to-nisi-apo-toys-othomanoys/
        http://archeia.moec.gov.cy/sm/255/his1.pdf
        Το παρακάτω από Βιβλίο Ιστορίας 3ης Λυκείου.Απλά είσαι ηλίθια να ακουμπάς και Εθνικά θέματα με κομματικό συμφέρον.
        τον Οκτώβριο του 1931 εκδηλώθηκε μια αυθόρμητη εξέγερση των Ελλήνων Κυπρίων, η οποία κατεστάλη από τους Βρετανούς. Κατόπιν η Βρετανία επέβαλε ένα σκληρό αυταρχικό καθεστώς, που διατηρήθηκε ως τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

        Κατά τη διάρκεια του πολέμου αναζωπυρώθηκαν οι ελπίδες για ένωση, αλλά μετά το 1945 η Βρετανία αποφάσισε να κρατήσει την Κύπρο, λόγω της στρατηγικής σημασίας της.

  2. Εγώ έχω την απορία.Γιατί να είναι περισσότεροι από 300 άτομα;Ναι θα είναι αντιπολητευση ,ναι ο δήμαρχος να κερδίσει ψήφους.ναι κάποιοι/ες νοσοκόμες,καθαρίστριες για να διοριστούν,Ναι κάποιοι συνδικαλιστές .Ποιος άλλος να πάει και με ποιον στόχο;Τι ακριβώς ζητάμε;Γιατρούς που δεν υπάρχουν ;Μηχανήματα που και να έρθουν ποιος θα τα δουλεύει;Υπάρχουν συνθήκες να έρθει προσωπικό ;Να χτίσουμε καινούργιο κτήριο ;ποιος δεν το θέλει;Αν το κάνουμε λύσαμε το πρόβλημα;Έχει γίνει κάποια προεργασία από τη δημοτική αρχή η απλά να βγάλουμε φωτογραφίες;ΟΧΙ δεν θα παω για να γίνω ντεκόρ για να κάνουν πολιτική κάποιοι.Αν θέλεις δήμαρχε ξεκινά κάτι ,βάλε μπουλντόζες ρίξε θεμέλια και μετά όλοι μαζί απαιτούμε την συνέχεια.Όπως κάναμε τη παράσταση για την παιδεία κλπ να βγάζεις φωτός άλλη μια παράσταση και αυτή,μαζί με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που υα είναι εκεί χωρίς να ντρέπεται μιας και κυβέρνησε .ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.

    • Θα είστε Ξανά ιστορία με αυτά που κάνατε,για τον διχασμό που φέρατε για τις βοήθειες στην ελίτ,για το ότι έχετε πάνω απ’ την ανθρώπινη ζωή το κέρδος ,τον ιδιώτη,για την επιμονή σε κερδοσκοπία,για την ανοχή στα καρτέλ τοπικά και εθνικά, για τις κρυφές αντζεντες στα εθνικά θέματα,για το ότι εσείς είσαστε που πτωχεύσαμε,για την έπαρση και αλαζονεία,για το κυνήγι μαγισσών,για τα ψέματα,για την υπονόμευση της Δημόσιας υγείας.
      Ότι και να λες είσαι άσχετη, ηλίθια όπως σε λένε,διάβασε και το Κυπριακό καλύτερα,ποιος και γιατί υπονόμευσε την ένωση της Κύπρου στο ΝΑΤΟ..ούτε έχεις ιδέα για την Αγγλοκρατία,είσαι ηλίθια.

    • Η σαχλαμάρα..λες και ήταν ή είναι ανεξάρτητο κράτος..ένα νησί τριχοτομημένο η βλαμμένη.. άσχετη ανίδεη, ηλίθια.

  3. Και κανείς να μην ενδιαφέρεται είναι υποχρέωση τους να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας και πόσο μάλλον στο νησί του Ιπποκράτη. Αφήστε τα αυτά τι θα μας πουν και τι θα σας πουν! Αν εδώ κάποιοι δεν θέλουν να αλλάξει κάτι επηδη έτσι τους συμφέρει άρα δε θα αλλάξει κάτι που να μαζευόταν κι όλη η Ελλάδα!

  4. Περιστασεις αρνητικες . Χρονος αρνητικος . Αποτελεσμα αρνητικο . Θα επρεπε να είναι γνωστα τα παραπανω ,πιστευω , και στο συντονιστικο οργανο που ομως τα προσπερασε αφου ειχε κατοχυρωση τον αποδιοπομπαιο τραγο που θα επαιρνε μαζιτου την οποιαδηποτε αρνητικη εκβαση καιτην διαχρονικη αναποτελεσματικοτητατου Ευχομαι να κανω λαθος.

  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΩΡΑ ? ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΟΛΛΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΕΡΧΕΤΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑ…..

  6. Στη Ρούλα έρρεε έτρεξε όλη η Πάτρα για να την πετροβολησει …. Τέτοια συγκέντρωση λένε ούτε πολιτική…. Όταν τα ανθρωποειδη διακατέχονται με μίσος σε όποιον άνθρωπο παρανομισει τρέχουν ως αμεμπτοι και αναμάρτητοι να τον
    λυτσαρουν άγρια μεσαιωνικά. Λες και η Δικαιοσύνη δεν υπάρχει και ο νομικός πολιτισμός. Εδώ που παίζεται η ζωή όλων των κατοίκων του νησιού και εισπράττουν προεκλογικές υποσχέσεις να δούμε ποιος θα πάει …η αγρόν αγόρασε και πάει να τον δοκιμάσει..ωχ αδερφέ μην σκοτιζεσαι.έτσι;

  7. Η αληθεια ειναι πως η κατασταση στους δρομους ειναι απαραδεκτη.Να παρακαλαμε μη θρηνήσουμε θύματα γιατι μετα θα ειναι αργα.Ειδικα ο δρομος που στρίβουμε απο επαρχιακο για φωκαλια(ξεν.Αιολος)θυμιζει Μαριουπολη.

  8. «…η Τουρκία έχει καταλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της Κύπρου που είναι μέλος του ΝΑΤΟ…»
    Ερώτηση: ΠΟΤΕ έγινε η Κύπρος μέλος του ΝΑΤΟ?

  9. Ελλείψεις προσωπικού, ελλείψεις μηχανημάτων.., συνθήκες εργαζομένων Απολύσεις γιατρών, γιατροί σε αναστολή.., …… Οι φασίστες οι Έλληνες ή χρυσή αυγή φταίει… Επίσης η προτροπή σου.. Ξεκινά δήμαρχε ρίξε μπετά,, χαρακτηρίζει πόσο ηλιθιος είσαι… Όταν ένα κράτος άθλιο, ελλεεινο, που τον ενδιαφέρουν μόνο τα εμβόλια για το κέρδος.. Και όχι η πραγματική υγεία, δεν μπορεί δυστυχώς να βοηθήσει στην ανεγερση του νέου νοσοκομείου.. Δεν θέλουμε κτίριο νέο … Ηλιθιε με μπετά, θέλουμε υποδομές υγείας, ανθρώπους,… Γιατρους, υπηρεσιες

    • Καλα σου έθιξα τη χρυσή αυγή;Ναι εσυ είσαι ακόμα Ρα εμβόλια τα έκανε ο Μητσοτάκης και ο ιός είναι δικός του για να ταλεπωρισει μεγάλα μυαλά σαν το δικό σου και να σου αλαξει το dna.Ναι ακόμα και με φασιστες καθυστερημένους σαν εσένα θα μιλάω.Όλα με αγώνες κερδίζονται και όχι με μεγάλα λόγια.Εσυ περίμενε κάποιον αρχηγό να ακολουθήσεις .

  10. Και έτσι απλά αναρωτιέμαι αν κάποιος από εσάς έχει έστω κ μια εμπειρία από το νοσοκομείο μας ,αν αυτό λέγεται νοσοκομείο, ή έτσι απλά σχολιάζεται για να σχολιάσετε …γκρίνια για την μέρα,γκρίνια για την ώρα,γκρίνια γιατί να γίνει τώρα που είναι σεζον.πειτε κάτι ουσιαστικό.πειτε κάτι για να ξεσηκωθεί ο κόσμος για να βγει στους δρόμους.

    • Πως δεν έχουμε;Έχουν φύγει άνθρωποι μας εκει και περισσότερο δεν μας έλειψαν μηχανήματα η ανθρώπινο δυναμικό αλλά ένα κτυπιμαωστη πλάτη από το πρωσοπικο εκει που μας έβλεπε σαν να το ενοχλούμε,του χαλάμε την ησυχία του.

    • ..δεν υπάρχει.θσ σκότωνες άνθρωπο μην τυχόν χάσεις τα…κουβερ..με συμπολίτες σαν και του λόγου σου,δεν υπάρχει ελπίδα καμιά.

  11. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!!!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!

  12. για προεκλογική συγκέντρωση της σημερινής δημοτικής αρχής μου μυρίζει !!!

    για προεκλογική συγκέντρωση της σημερινής δημοτικής αρχής μου μυρίζει !!!
    Πριν ένα μήνα ήρθε ο Υπουργός Υγείας στην Κω, εκεί έπρεπε να του ασκηθεί η μέγιστη πίεση και να μην δεχόταν να φωτογραφηθούν μαζί του, ούτε να παραβρεθούν σε γεύμα μαζί !!!
    Ο Δήμαρχος και ο Έπαρχος ήταν όλο χαμόγελα μαζί του !!!
    Ντροπή !!!

  13. Προς ιστορικούς φασιστες.Ποιος δεν ήθελε την ένωση με την Ελλάδα;Εγώ;Οι Κύπριοι με το Μακάριο τη σαμποτάραν Όσο για την εισβολή της Τουρκίας,τότε που οι ίδιοι ρίξαμε το αεροπλάνο γεμάτο στρατιώτες,σκέψου λίγο γιατί δεν άνοιξε ποτέ ο φάκελος της Κύπρου;Να μην βγουν στη φορά τα σχέδια των προδοτών της Χούντας.Ναι ήταν χούντα αλλά βαραίνει την Ελλάδα σαν χώρα.Όποτε το έθαψαν.Όσο για τους Κύπριους τους πήραν το μισό νησί και αυτοί πάνε στα δικαστήρια.50 χρόνια ούτε μια Τουφεκιά δεν έχουν ρίξει.

    • Προς miranta απόγονο του Ευταξία, του Τέρη Χρυσού και του Δράκουλα των Ες Εσ

      Κάποιος σου έγραψε πολύ εύστοχα εδώ μέσα πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι Μητσοτάκης και φασίστας-στρα. Στη γραμμή των αμερικανών κολαούζων της Χούντας και συ ως γνήσια αμερικαΝΔουλη. Ανοικτό βιβλίο ο «φάκελος της Κύπρου»! Το παιχνίδι ήταν στημένο, δεν υπάρχει τίποτε άγνωστο… https://www.apopseis.com/anikto-vivlio-o-fakelos-tis-kyprou-to-pechnidi-itan-stimeno-den-yparchi-tipote-agnosto/ Και όπως έλεγε ο προδοτοεθνάρχης σας η Κύπρος κείται μακράν. Το θέλεις πάντως κι εσύ τον Τούρκο σου όπως ήθελε και ο μακαρίτης το θόδωρο του. Απόγονοι του Ευταξία βλέπεις όλοι έχετε πολλά κουσούρια και δεν μπορείτε να τα κρύψετε..

      • Ξεχνάς ποιοι κυβέρναγαν όταν οι Τούρκοι μπήκαν στη Κύπρο.Γιατί δεν μας λες;Όλα τα αλλά είναι παραμύθια.Ποια κυβέρνηση είχε η Ελλάδα όταν μπήκαν οι Τούρκοι ;Απλή ερώτηση.

    • Τι ηλίθια είσαι,τι βλαμμένη άσχετη,ανιστόρητη,αδειάβαστη,

      τι κοτσάνες πετάει η βλαμμένη,χωρίς να έχει ανοίξει ποτέ ένα βιβλίο,πετάει την μία ….κία μετά την άλλη η ηλίθια..Βρε βλαμμένη είναι δημοσιευμένα τα πρακτικά της εξεταστικής για το Δράμα της Κύπρου. Το έχει δημοσιεύσει η Ελευθεροτυπία κυκλοφορεί, σκάσε επιτέλους να λες ….ακίες, για τις ψυχές των πεσόντων Ελλήνων και Κυπρίων στρατιωτών.
      https://library.parliament.gr/%CE%A3%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%A6%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85

      Ηλίθια,πυροβολημένη.Έχεις διαβάσει τι δήλωσε ο ιδρυτής της Ν.Δ. στην εξεταστική για τον Φάκελλο της Κύπρου?
      Έχεις ιδέα για την επχείρηση με τα Noratlas και τι έγινε?Βρε ηλίθια χύθηκε τόσο αίμα για να εμπλακούμε σε πόλεμο,επειδή η Βρετανία υποστήριξε την Εισβολή.Είσαι η πιο ηλίθια έχω διαβάσει.

        • Εγώ θυμάμαι γιατί έζησα,γιατί πήγε επιστράτευση όλη η γειτονιά μου

          γιατί στην Κω είχαμε 2 μήνες συσκότιση, είσαι πολύ μικρή να μιλάς για προδοσία.Πολύ μικρή,ηλίθια και/////.
          Εγώ βλαμμένη έζησα την επταετία κα την χούντα την δική σας με τα μηνύματα για να βγω έξω..Όπως ζούμε όλοι τον φασισμό που δείχνετε να μην γίνει ΝΕΟ Νοσοκομείο,κάτι που μόνο τα γαλάζια Χμερ θέλουν να χαλάσουν!!!!!
          Για μία ακόμα φορά σου λέω,είσαι και ///////και ανιστόρητη και ///////
          Σ ένα θέμα που δεν χωράει χρώμα,κόμμα,ιδεολογία,είσαι η Πρώτη /////// που βγαίνεις να κάνες αντιπολίτευση πάνω σε ιερό θέμα,πιο ……..εν υπάρχει να βάζεις το συμγ=φέρον πάνω απ την υγεία.
          ………

    • 20.798 σελίδες με καταθέσεις πολιτικών,στρατιωτικών,με πρακτικά από ΕΥΠ,στρατό,πρεσβείες

      με σήματα στα κόκκινα τηλέφωνα των επιτελείων ,καταθέσεις ηρώων,ανάπηρων στρατιωτικών, με μαρτυρικές καταθέσεις, με απόρρητα στρατιωτικά σήματα, διαταγές και πρακτικά πολιτικών αποφάσεων που χρειάσθηκε να τεθούν υπόψη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων.
      Πιο φασιστόμουννο από σένα ,πιο ….,πιο βρωμύλη,ανήθικη…… δεν έχω δει ποτέ μου.
      Να πλύνεις το στόμα σου όταν μιλάς για αίμα πεσόντων Ελλήνων για την πατρίδα ///////!!!!!!
      Ακόμα και με καταγεγραμμένες πληροφορίες των κατασκόπων μας!!!

      https://enromiosini.gr/arthrografia/fakelos-kyproy-20-798/

    • Εύχομαι να μάθεις με τον τρόπο που αξίζει τι έγινε εκείνη την νύχτα που ρίξαμε το Νοράτλας

      Η Λ Ι Θ Ι Α ,…………….. !!!! σκοτώθηκαν στρατιώτες έλληνες για να είσαι ελεύθερη να τραβάς τις………….. .Ηλίθια,βλαμμένη,άσχετη,βρωμιάρα,……………

  14. Καταρχήν δεν είμαι χρυσή αυγή.. (αν και θα το ήθελα αν υπήρχε το κόμμα).ούτε βελοπουλος είμαι, ούτε οτιδήποτε.. . Μάλλον θίγεσαι εσύ που σου θίγουμε τον προδότη ΤΙΥ έθνους, τον σρχιμασωνο των μασωνων, Μητσοτάκη που όλη η οικογένεια τoυ (ξαδέρφια, ανιψιά, μάνα, θείος, αδελφός) ανήκουν στην λέσχη bildeberg… Καταρχήν φαίνεται ότι είσαι ανώριμους, η πλησιάζεις την ηλικία των 20 χρονων… Επανειλημενες σου έχω πει.. Ανόητε ότι ο Μητσοτάκης είναι πιόνι.. Ο ιός δεν είναι δικός του.. Πανηλιθιε, ούτε τα εμβόλια εξου αλλά είναι ένα πιόνι μαριονετα που ακολουθεί τα σχέδια όπως και ακολουθούν την γραμμή και οι υπόλοιπες μαριονέτες πρωθυπουργοι, βάση εντολών των παγκοσμιοποιητες.. Καρμπόν. Οι εντολές σε όλη την Ευρώπη.. Απορώ άραγε ποιος είναι φασίστας…. Αυτός που υπερασπιζεται την Ελλάδα. που έχει ξεπουλήσει ο προδότης Μητσοτάκης. Στους Τούρκους… Και ποιος είναι καθυστερημενος…που υπερασπιζεται τον Μητσοτάκη…. Για δες τον ευστο σου στον καθρέφτη πόσο ηλιθιος είσαι… Και μια ερώτηση πόσες δόσεις εμβόλιου έχεις κάνει… Να ξέρεις όσο περνάει ο καιρός οι επιπτώσεις σου εμφανίζονται..

  15. Όλα με αγώνες κερδίζονται και όχι με μεγάλα λόγια. ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ…. δεν συμφωνείς!!! .Εσυ περίμενε τον Μητσοτάκη να σε σώσει… Αχαχαχαχα…ευτυχως που δεν με ρώτησες πάλι.. Και πάλι τι να ψηφίσω.. Αυτό σε μάρανε… Τι διαφορά ο Χίτλερ από τον Μητσοτάκη (έτσι και αλλιώς ο πατέρας του υποστηρικτής των Ναζι ήτανε.. Τα ίδια και ο γιος ..(διότι δεν διαφέρει κάτι από τον Πόλεμο και την,χουντα του Μητσοτάκη ,,. Και σαν απάντηση..σου Και ποιον άλλον εκτός τον Χίτλερ να ψηφίζαμε..
    Εντωμεταξύ βρες μια λύση από το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει… Ο Μητσοτάκης που έχει διαλυσει κάθε πτυχή της ελληνικής οικονομίας 2 χρόνια τώρα,.. Συν την νέα αύξηση στα είδη διατροφής,. Ρεύματος,… Και μέτα μιλά για φασίστες,,χρυσή αυγή… Αποβλακωμενε

  16. Να δούμε ποιος ηλιθιος Νεοδημοκρατης είσαι.. Ειμσι σίγουρος ότι ντρέπεσαι γιαυτό βρίζεις.. Τους Έλληνες ως φασίστες… Ρεντικολο Νεοδημοκρατη…..

    • Κανένα Έλληνα δεν έβρισα.Εξαλου η πλειοψηφία των Ελλήνων ΝΔ ψήφισε.Τους φασιστες βρίζω οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες όπως και με καμία εθνότητα.Είναι απλά φασιστες Ασχετα τι διαβατήριο έχουν,ίδιοι είναι παντού.

  17. .. Μπορεί να μου απαντήσει ο ανώνυμος Νεοδημοκρατης,.. Ποιος φταίει γιαυτο…
    Ψωνισα για το σπίτι τα ψώνια ολόκληρης της ημέρας..με 50 ευρώ .!!! Παλιά ψώνια με το ίδιο ποσό τα ψωνια ολόκληρης εβδομάδας… Μπορεί να μου πει ποιος φταίει γιαυτο..
    Επίσης πλήρωσα την ΔΕΗ 200 ευρώ τον μήνα… (μην ξεγελιεσται, είναι ο διακανονονισμος των 1500 ευρώ!
    Και είπα να πάω να πιω μετά ένα καφέ… Ο οποίος πήγε 3,5 ευρώ… Μέσα σε 1 χρόνο..
    Για όλα αυτά.. Τώρα στην επιστροφή.. Λέω να πάω με τα πόδια σπίτι, γύρω στα 10 κλμ,, γιατι όπως είπε και ενας δημοδιοκαφρος, πολίτες των 500 ευρώ.. Δεν επιτρέπεται να χουν αμάξι…

    • Αυτά που λες(και έχεις δίκιο),είναι τίποτα μπροστά στην διαίρεση του λαού.Στην διχόνοια που φύτεψε

      Πάω στο Super Market που μου προμηθεύει και του ..Πουλιού το Γάλα την Παρασκευή, φορούσαν οι Έλληνες πελάτες μάσκα, μιας και είχε κόσμο, ενώ δύο ζευγάρια ξένοι από Ολλανδία τίποτα. ‘Έρχεται μία υπάλληλος που είχε κατεβασμένη την κάσκα κάτω απ την μύτη να μου κάνει παρατήρηση ότι δεν φοράω μάσκα μ ένα τρόπο που θύμιζε ανακάλυψη κλέφτη ,της απαντώ γιατί αυτή δεν την φορά και γιατί δεν κάνει το ίδιο με τα ζευγάρια των ξένων? Μαγκώθηκε, πήγε να φύγει…αυτές τις ανισότητες μετά από 2 εξάμηνες καραντίνες του Ελληνικού λαού ,ενώ σαν από θαύμα μόλις έρχονται τα τσάρτερ όλα αποκτούν κανονικότητα .
      Διέλυσε Οικονομικά την χώρα,έσπρωξε τα μεγάλα συμφέροντα και με τον πόλεμο ,την ακρίβεια,ένα μεγάλο μέρος της Κοινωνίας ισοπεδώθηκε.
      Ποιος να ξεχάσει τα αστεία, γελοία μέτρα.. τους ανύπαρκτους ελέγχους στα αεροδρόμια,όλα αυτά που οδήγησαν στο αλαλούμ που θα γράψει η ιστορία.
      Λεωφορεία τίγκα με ξένους χωρίς καν κατεβασμένη μάσκα και απειλές μόνο προς ημεδαπούς. Κυνήγι στις πλατείες των νεαρών,αλλά στα πάρτι των παραλιών με ξεναγούς και ξένους…κ@λο!!!!
      Τι να θυμηθεί κανείς…απ την χούντα.

        • …στην ……κία του.
          Πλάκα έχει να μας πεις ότι δεν είναι έτσι που τα γράφει..με αποτέλεσμα 30.000 θύματα.Να δεις η ιστορία τι θα γράψει.

        • Ηλίθια,τα έχει παιγμένα,δεν ξέρε τι γράφει,τι απαντά η //////////////

          Η ////////////η νεοφιλελεύθερη ///////////.Το ακροδεξιό κατάλοιπο.Η ανιστόρητη.Η πλέμπα του Νησιού.

  18. Τελικά ο τύπος που πέταξε το γατάκι στη θάλασσα ανήκει στο ίδιο κόμμα με αυτούς που βρίζουν τη miranta.Φασιστακι και αυτος

      • Δηλαδή εσυ είσαι ο έξυπνος και πατριώτης και οι Κρητικοί που ψήφιζαν τον Μητσοτακη 60 χρόνια δεν ήξεραν.Ποσό ζωο είσαι αλήθεια;Ναι έκανε κακό στους ναζιστες συντρόφους σου ο Μητσοτάκης πολεμώντας τους όπως τους ντόπιους κουκουλοφόρους προγόνους σου.Το ίδιο πολεμάει και ο γιος του σήμερα έχοντας βάλει φυλακή τους νεοναζί .Αυτός είναι ο λόγος που έχετε σκυλιάσει μαζί του.

        • Ταυτίζεις τον σοσιαλισμό/κομμουνισμό με τον κρατικό έλεγχο στην οικονομία ή μάλλον με οικονομίες κρατικού καπιταλισμού? Υπάρχει πιο ‘κομμουνιστικού’ τύπου διακυβέρνηση απ αυτήν που ζήσαμε στις δύο καραντίνες?30.000 μνήματα μετράμεεε…//////////
          Παντού και πάντα, τα ίδια σ..τα είσαστε και τα σκ…. δεν έχουν πατρίδα.
          Κάποτε έκλεβαν και λεηλατούσαν βάρβαροι Μακεδόνες, πισωγλεντηδες Αθηναίοι, μπεκρήδες τρωες και καραχωριατες πελοποννησιοι…

  19. Ο τύπος που πέταξε το γατάκι στη θάλασσα τελικά όπως αποκαλύφθηκε ανήκει στο ίδιο κόμμα με τα φασιστακια εδώ που βρίζουν τη miranta.Τέτοιοι παληκαράδες είσαστε.

    • Απόγονη του Ευταξία, του Τέρη Χρυσού και του Προδότη των ΝΑΖΙ

      Μην καμαρώνεις πολύ..Πρώτα ξαδέρφια σας είναι, αδερφάκια του Άδωνη, του Βορίδη με το τσεκούρι και του Χιτλερίσκου Πλεύρη

    • Να πλύνεις το στόμα σου όταν μιλάς για αίμα ηρώων ηλίθια.

      Ούτε Χ.Α είμαι ούτε φασίστας,ενώ απ την τσέπη μου δίνω κάθε μέρα 3 ευρώ να ταΐζω γατιά…Κάθε μέρα 35 περίπου χειμώνα καλοκαίρι…Μακάρι οι φασίστες να ήταν σαν αυτό που εσύ ορίζεις φασισμό.Είσαι η ΗΛΙΘΙΑ.Ο ορισμός της ///////.
      Και ρίξε μια ματιά πόσους ακροδεξιούς έχει το κόμμα σου,πόσους αντισημίτες χαλβάδες ακροδεξιούς φασίστες βασιλοχουντικούς.

    • Ο ΣΥΡΙΖΑ βάφτιζε όλους ρατσιστές,ενώ η πατσαβούρα φασιστεςυ

      Πετάγεται σαν η παντογνώστης,σαν η ΟΛΑ τα ξέρω Μια εισαγγελέας της χωματερής,μια

  20. Οι τύποι που μας έχουν κάνει να ψάχνουμε φαγητό στα σκουπίδια εν έτη 2022… Οι τύποι που μας εωιυν κανει να πληρώνουμ 200% ΔΕΗ,.. Οι τύποι που έχουν βάλει πρόστιμα στους ανεβολιαστους,, για την υγεία, ενώ.. Δεν δίνουν δεκάρα πραγματικά για την υγεία και τα νοσοκομεία.. Οι τύποι που προωθούν τον πόλεμο.. Φέρνοντας κυρώσεις και κρίση στην Ελλάδα,, οι τύποι που μας οδηγούν στην καταστροφή της οικονομίας… Τυχαίνειόπως αποκαλύφθηκε να ανήκουν στο ίδιο κόμμα με τα φασιστακια,.. Του ΜΑΣΩΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ,,.. Και κάτι τέτοιο όπως εδώ που βρίζουν τους Έλληνες..(miranta) .Τέτοιοι παληκαράδες είσαστε… ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΊΣΤΕ ΤΩΝ ΝΑΖΊ ΓΕΡΜΑΝΏΝ ΚΣΙ ΤΗΣ ΜΈΡΚΕΛ… ( Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΑ MIRANTA… Που κάνει σχόλια εναντίον κάθε τι ελληνικού.. Χαρακτηρθδοντας τους Έλληνες που πεθαίνουν.. Φασίστες ,

    • Να σε δει γιατρός.Εκτός από βρισιές πια είναι η πρόταση σου;Ποιον να βγάλουμε στις εκλογές;Γιατί όλοι εσείς οι φασιστες βρίζετε και όταν ερχετε η ώρα να πρότεινετε κάποιον αλαζετε θέμα;Ωριστε πες μας ποιος πιστεύεις θα σε …. σώσει;

  21. Απάντηση στο αν έχω πολλά λεφτά.. Από που το συμπεραίνεις ότι έχω πολλά λεφτά..? Φυσικά έχω πολλά λεφτά.. Για να έχω ένα αμαξι 15 ετιας 1400 κ που γεμίζει με 130 ευρώ.. Ενώ γέμιζε με 80… Φυσικά έχω πολλά λεφτά για να ψωνίζω 50 ευρώ την εβδομάδα για 4 άτομα…. Και φυσικά έχω άπειρα λεφτά για να πληρώνω την ΔΕΗ 1500 το 4 μηνο σε ένα σπίτι 80 τετ… Αυτό νομίζει κσι ο Μητσοτάκης,,.. Με τα 800 ευρώ μισθό…… ΌΤΙ έχω πολλά λεφτά… Δηλαδή δεν ξέρω που να τα επενδύσω.. Τοσσα εκατομμύρια.. Σε ΤΙ ομόλογα.. Μετοχές,, σε αυτά που επενδύουν οι κλέφτες υπουργοί της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. ΜΕ 15 ΑΚΊΝΗΤΑ ο καθένας από τις μίζες , οι 7000 ευρώ τον μήνα δεν τους φτάνουν για να περνάνε…. Κατάλαβες μεγάλε…..δημοκράτη ?? Και μια παρατήρηση μην αλλάζεις το ψευδώνυμο σου σε ανώνυμο, miranta.. Κτλ… Ξέρουμε ότι είσαι ο μ@λ..Νεοδημοκρατης

    • Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ουι η Ελλάδα έχει δημοκρατία.Δεν διορίζουμε πρωθυπουργό και υπουργούς.Τους εκλέγουμε.Όποτε εσυ ψήφισε τους φτωχούς βουλευτές και αρχηγό ΣΥΡΙΖΑ η τον Βελόπουλο που είναι φτωχός και μην μας ζαλίζεις.Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή καλύτερος από όλους είναι ο Μητσοτάκης και αυτόν θα ψηφίσω .Εσυ;Έστω ανώνυμα πες μας ποιον θεωρείς καλύτερο να μας ανοίξεις τα μάτια.Το απλά να βρίζεις δεν έχει νόημα εκτός αν θες βρίζοντας να καλύψεις κάποιους που προσπαθούν να ξεγελάσουν μην έχοντας κανένα όραμα και πρόγραμμα παρά μίσος και κακία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.Αν δεν είσαι φασίστας ορίστε πες τον εκλεκτό σου και ποσέ μας.

      • Απλά ένα μύδι ,ασπόνδυλο..έχουν ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ,που απάλλαξε 5 αστυνομικούς σήμερα

        για μια χαμένη ζωή του Ζακ ,έχουμε Αρχές διαφάνειας,Υπουργείο καταναλωτή να μετρά τις ρήτρες των ρολογιών της ΔΕΗ,με τις πιο αδιαφανείς χρεώσεις στην Ευρώπη,έχουμε Νοσοκομεία, έχουμε Πρωθυπουργό που δούλεψε να σπουδάσει ,έχουμε ισόνομη και δίκαιη φορολογία, έχουμε το ακριβότερο ίντερνετ, έχουμε φωτιές που έκαψαν τις μεγαλύτερες δασικές εκτάσεις ποτέ, έχουμε Παιδεία, έχουμε βασικό μισθό, έχουμε φυσικό αέριο, έχουμε μία φορά στις τόσες χιονόπτωση και κλείνει η χώρα ολόκληρη,έχουμε μία Κοινωνία διαλυμένη,την εστίαση χειρότερα απ το 2013-4,μυστικές συμφωνίες με την Τουρκία,έχουμε δοσίλογους ..να φυλάξουμε την κάρα του Μητσοτάκη όταν πεθάνει,να την κλωνοποιήσουμε,δεν θα υπάρξει άλλος τιτανοτεράστιος..

  22. Μάλλον εσύ ντρέπεσαι να πεις το όνομα σου… Γιαυτο γράφεις με ψευδώνυμα.. Γιατί θα σε πάρουν στο ψιλό…. Εγώ ψηφίζω.. Χρυσή αυγή… Βελοπουλο, κασιδιαρη. Κσι δεν φοβάμαι να πω το όνομά μου.. Αν θες να το πούμε στο aegean.. Κσι εσύ το δικό σου για να δούμε ποιος θα γελάσει!!! Δεύτερον όλοι οι εκλεγμενοι πρωθυπουργοι των τελευταίων 50 ευρώ στην Ελλάδα είναι είτε πουλημένοι, είτε ΜΑΣΩΝΟΙ, είτε ανθέλληνες… Παπανδρέου, τσιπρας, Σημίτης, Παπανδρέου πατέρας, Μητσοτάκης πατέρας..Καραμανλής πατέρας, ανιψιός . Υποστηρικτές του ΝΆΤΟ,.. Της ΕΕ που μας οδήγησαν σε αυτό που σήμερα ζούμε… Περιμένω το αληθινό όνομα σου στο Aegean.. Νεοδημοκρατη

  23. Σε αντερωτηση στην miranta... Ποιον προτείνω (λες και δεν υπάρχει ελληνας πολιτικός με φιλότιμο..εκτός την μαριονετα τον Μητσοτάκη)

    Καλύτερα θα ήταν να μας απαντήσει,, τι μπορεί να κάνει ο ΜΑΣΩΝΟΣ πρωθυπουργός (μιας και αυτός είναι τώρα πρωθυπουργός,,) για το χάος που έχει δημιουργήσει, την ακρίβεια, την έλλειψη υγείας, την Ανεργία, την αύξηση της ΔΕΗ, και για όλα τα άλλα που έρχονται…αφού βεωαθα μας είχε επιβάλει λοκνταουν, καταστροφή οικονομίας,.. Κτλ.. Για 2 χρόνια….. Αραγε μήπως δεν μπορεί α κάνει τίποτα και παριστάνει αλλά ένα πιόνι που εκτελει εντολές?? Το μόνο που κάνει είναι να ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΚΡΊΣΗ(επισιτιστικη, οικονομική,. .) να στέλνει όπλα την. Ουκρανία.. Για να συνεχίσει τον πόλεμο… ΑΥΤΌ ΈΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ……

  24. Ερωτήσεις σαν ποιον προτείνουμε πρωθυπουργό,και ανθελληνικες βρισιές όπως… Φασίστες Έλληνες χρυσαυγιτες δειχνουν ότι είναι σε άλλο κόσμο, .κάνεις φασίστας Έλληνας πολίτης, χρυσαυγιτης οπαδός βελοπουλο, τραγκα κτλ δεν φταίει για την. Κατάντια και την κρίση . όσο αυτό το, μίασμα το οικογενειακό το Μητσοτακαιικο,,με το ανθελληνικό, μασωνικο, DNA, είναι πρωθυπουργός και δεν παραιτείται. .και θα συνεχίσει για αλλά 2 χρόνια μέχρι να Επιτελέσει το έργο του ΣΒΑΟΥΣ.. Δεν έχει νόημα να σου πω τι προτείνω.. Αν υπάρχει ΕΛΛΆΔΑ όπως την ξέρουμε, αν αφήσει κάτι όρθιο ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ μετά από 2 χρόνια, τότε θα σου πω

  25. Ελπίζω να μην κοπεί. Πόσο μάγκας είσαι που βρίζεις συνέχεια μία γυναίκα; Είσαι ο ίδιος σε πάνω από 20 άρθρα. Βρίζεις ασύστολα και θεωρείς όλους φασίστες, μασόνους,προδότες κλπ. Η miranta και εγώ λέμε και υπερασπιζομαστε τη ΝΔ. Εσείς τι πρεσβευετε;
    COPY PASTE από αριστερά άρθρα, χρυσαυγιτικες ιστοσελίδες, χριστιανοταλιμπαν ομάδες. Και τσαμπουκά ΠΟΛΑΚΗ με ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ μαζί. Όλα έχουν συμβεί τα 2 χρόνια της ΝΔ. Πριν ζούσαμε πλούσιοπαροχα; Γιατί ο κόσμος ψήφισε ΝΔ. Γιατί σημερινό γκάλοπ την δίνει πρώτη; Γιατί είστε όχι παραπάνω από 2~3 κουμμουνια και 2~3 χρυσαυγουλα που βρίζετε. MIRANTA μην μασάς. Σκαραμαγκάς του διαδικτύου είναι. Χάρισε του κανένα από τα φουστανακια που δεν φοράς γιατί εσύ δεν τα χρειάζεσαι, φοράς παντελόνια….. Ουστ κ@πρ@σκυλα……

    • Και οι δύο είναι ναζίδια,χουντοφασίστες,χουντοβασιλόφρονες,κομματόσκυλο!!!!

      Και οι δύο αναθέματα ,βράζει η Κοινωνία και όλα τα βλέπετε ωραία.Το κυριότερο όμως ότι είστε ανίδεοι,ανιστόρητοι,κοπρίτες,ανήκετε στα ακροδεξιά περιθώρια ,αυτά που φιλοξενεί και το κόμμα σας.’Οτι και να λέτε 30.000 απώλειες απ την Πανδημία,2 χειμώνες να βγαίνει ο πολίτης έξω με μήνυμα ,η πιο χούντα που πέρασε από Δυτική χώρα,ισοπεδώσατε τα πάντα και δεν βλέπετε ούτε καν την μύτη σας,ότι μόνο καλά κάνατε,καμιά κριτική…τα σκληρότερα μέτρα που πήρε Δυτική και Μη χώρα με 30.000 νεκρούς και ακόμα μιλάτε.Αυτάρεσκοι αλαζόνες,μαντρόσκυλα του κερατά,ψεύτες,κομματόσκυλα,έχετε φέρει έναν ακήρυχτο εμφύλιο στην Κοινωνία.Για σας όποιος λέει την αλήθεια είναι Κασιδιάρης ή Πολάκης.Δεν υπάρχει άλλος να κάνει αντιπολίτευση,δεν υποφέρε άλλος Έλληνας,άλλος φτωχός,μεροκαματιάρης.Μαντρόσκυλα..μετράτε μέρες!!!!!

    • Δύο μαντρόσκυλα είστε,κομματόσκυλα απ το μαντρί που φαλίρισε την χώρα.

      Πόσα χρωστάει ρε…………το κόμμα σου?πόσα δάνεια κομματικά πήρε το κόμμα σου κόπρε?ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ?
      ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ,διχάσατε τον λαό,39 συμπολίτες σας πέθαναν σήμερα.. Πόσες φορές τελείωσε η Πανδημία για σας ρε μαντρόσκυλα? Γιατί η εξαίρεση στους κανόνες οι ξένοι? Δείτε την Κοινωνά ελεεινοί, τρισάθλιοι.
      Μιλάς μαντρόσκυλο για μία ανιστόρητη που λέει τόσες ασυναρτησίες ,μιλάει για το αδέσποτο που πέταξε ο άλλος στην θάλασσα ,θα πείτε ποτέ γιατί ακόμα και υπουργοί εναντιώθηκαν που βάλατε σε μπελάδες την χώρα ,στέλνοντας όπλα σε μία σύρραξη? Θα πεις κάτι ρε βλάκα ,που δεν υπάρχει πρωτοβάθμΙα φροντίδα στο νησί? Μαντρόσκυλο.

        • Όχι με την ιδιωτκή υγεία,όχι με τον Χουντουπουργό,είμαι με την Κω.

          Μήπως θέλεις και ιατρικό ιστορικό,τι χάπια παίρνω για τον θυρεοειδή λαμόγιο???
          Η Κως έχει δύο -τρία φασιστόμουνα που βάζουν το συμφέρον πάνω απ το κοινό καλό.
          Ακόμα και ο Μειμαράκης θα ήταν μπροστά απ το Μητσοτακαίικο.

  26. Προς τον Νεοδημοκρατη ανώνυμο, Μιράντα, πτι μπερ (η αλλιώς το 20χρονο βλαμμενο

    Ο Ουκρανός μαχητής Μιχαήλ που μίλησε στην ελληνική Βουλή και είδαμε τελικά ποιους υποστηρίζει ο Μητσοτάκης καθώς ήταν μέλος του φασιστικού τάγματος Αζόφ, σκοτώθηκε τελικά στο πόλεμο στην Ουκρανία.
    Σε αυτούς τους φασίστες δυστυχώς στέλνει όπλα ο Μητσοτάκης
    … Ίσως αργότερα στείλει όπλα και στην Τουρκία,, για να σκοτώνει Έλληνες, διότι όλες οι κινήσεις του είναι ενάντια στον ελληνισμό.. Του ΠΡΟΔΟΤΗ

    • Όταν βρεθεί σε πόλεμο η Ελλάδα εσυ να διαλέγεις ποιοι θα πολεμισουν και θα πεθάνουν για αυτήν.Ποσό Ξεφτυλα και μίσος κουβαλάς ρε φίλε;Στηρίζεις και εσυ τον δημοκράτη Πούτιν;

  27. ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΕΡΠΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!

    Βγήκε στο φως πληροφορία και ανάλυση για το πώς εμπλέκεται (και πώς δημιουργήθηκε) ο κόβιντ με τα ιοβόλα φίδια σε πρώτο πλάνο, και τι συνεπάγεται για την ανθρωπότητα (πολυεπίπεδα) αυτή η ιστορια που έχει ήδη σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες (αν όχι εκατομμύρια) μέσω των ενεσεων αλλά και με τα πρωτόκολλα αγωγής και “θεραπείας” γι’αυτούς που είχαν ή θα έχουν την ατυχία να μπουν σε ΜΕΘ κόβιντ…
    https://rumble.com/v121tlt-63910433.html

    • Όταν βρεθεί σε πόλεμο η Ελλάδα εσυ να διαλέγεις ποιοι θα πολεμισουν και θα πεθάνουν για αυτήν.Ποσό Ξεφτυλα και μίσος κουβαλάς ρε φίλε;Στηρίζεις και εσυ τον δημοκράτη Πούτιν;

    • Είδες το φως;Απορια ρε φίλε;Εσυ τώρα ψηφίζεις και καθορίζεις το μέλλον μας και των παιδιών μας;Απελπισία …. Τι να πω.

  28. Επειδή είμαι πεισματάρα και νομίζω αντίθετα με τους περισσότερους ,ότι η βλακεία νικιέται ,έχετε καταλάβει τι υποστηρίζετε;Τους απογόνους της Χούντας ναζιστες που κρύβονται πίσω από τι λέξη εθνικιστές.Αυτούς τους παληκαράδες που όταν είχαν καταλάβει τι χώρα και είχαν την εξουσία ,οι Τούρκοι εισέβαλαν στη Κύπρο.Τι έκαναν τότε;Δεν τους άφησαν λέει οι μεγάλες δυνάμεις.Σοβαρά;που ήταν η παληκαρια σας βρε;Μόνο σε αδύναμους μετανάστες τη δείχνετε;Σήμερα λέτε να πολεμήσει κόντρα στις μεγάλες δυνάμεις και συμμάχους της η χώρα γιατί;Ελπίζετε να διαλυθεί μήπως βρέθητε στην εξουσία;Να κάνετε τι;Ότι ακριβώς περιμένει και το ΚΚΕ .Καταστροφή για να αρπάξει την εξουσία.Εξαλου αυτοί το λένε.Δεν θέλουν να κυβερνήσουν, δεν έχουν πρόγραμμα απλά περιμένουν την «επανάσταση»

  29. Πασιφανές βέβαια….. Για να μην καταλαβαίνει τον συσχετισμό… Ότι με την αύξηση του ρεύματος, των τροφιμων,..λόγω της πολιτικής του πρωθυπουργού Δεν μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος του μεροκάματου.. Ούτε έχει καταλάβει λόγω ηλιθιότητας ότι κάποιος που ψώνιζε με 50 ευρώ την εβδομάδα για ολη την οικογενεια… Λόγω αύξησης θα ψωνίζει με 50 ευρώ την ημέρα!!! Ούτε έχει καταλάβει ότι εκεί που πλήρωνε 200 ευρώ το 4μηνο ΔΕΗ…. Τα πληρώνει τον μήνα….

  30. …βεβαια είναι πάγια τακτική του Βρώμικου, ΝΆΤΟ να προμηθεύει με όπλα τζιχαντιστες ισλαμοπιθηκους.Δεκαετιες τώρα Για να μάχονται χριστιανούς,, το βλέπουμε όπως Εξαλου προμηθευωντας με όπλα την Τουρκία, για να ενισχύει τον τζιχαντ,,.. Το βλέπουμε και σήμερα να δίνει εντολές στη ΠΟΥΛΗΜΕΜΗ μαριονετα που παριστάνει τονπρωθυπουργό.. Να κάνει το ίδιο στέλνοντας όπλα νταλίκες στην Ουγγαρία.. Για να πολεμάει τους Ρώσους… τι χρειάζεται να καταλάβεις ποιος διοικεί τον κόσμο, τι βρωμικα παιχνίδια παίζει το ΝΆΤΟ και από που παίρνουν εντολές

  31. Προς miranta. Δικαίωμα σου να ψηφίζεις κσι τον διαολο τον ίδιο.. Σαν βρωμοτουρκαλα

    Στο έχω ξαναπεί… Έχω μιλάω για την πραγματικότητα,,..το θέμα δεν είναι το ψηφίζω.. Το θέμα είναι τι μπορεί να κάνει ο πουλημένος πρωθυπουργός για τους Ελληνες.. Είναι σαν να γίνεται πόλεμος, ο κόσμος πεινάει,.. Και όλη η έννοια σου είναι .. Ποιον να ψηφίσουμε… Όταν πεθάνουν όλοι… Δεν έχει νόημα να σου πούμε τι προτείνουμε… Εσύ μάλλον τι προτείνεις να γίνει για να σωθούμε από το χάος αυτό…Έχεις να μας πει.. Σταματα να κάνεις ηλιθιες ερωτήσεις…εμείς θα συνεχίσουνε να βρίζουμε αυτούς που δημιουργούν αυτή την κατάσταση.. Κσι εσύ ψήφιζε τους…Δημοκρατία έχουμε…. Εσύ βρίζεις τιυς Έλληνες,, ως φασίστες,, εμείς βρίζουμε τους πουλημένους πρωθυπουργόυς

  32. Ξέχασες ότι ο πατέρας του Μητσοτάκη ήταν με τους Γερμανούς Ναζι,εξου κσι η φωτογραφία με την γερμανική στολή στις εφημερίδες της εποχής .. Ξέχασες ότι ο γιος του είναι με τους Γερμανούς Ναζι του σήμερα,,.ξέχασες ότι ο γιος του ακολουθεί το πρόγραμμα παγκοσμιοποίησης (κοινώς 4 ΡΆΙΧ) του Γερμανού Σβαους, συγγραφέα οραματιστή της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ξέχασες από ποιους παίρνει εντολές ..κατά τα αλλαη χρυσή αυγή, ο βελοπουλος δεν μας λες σε τι έχουν βλάψει την Ελλάδα .. Μπαγλαμά γερμανοφασιστα

    • Εσυ άφησε το μέλλον των παιδιών σου στο Βελόπουλο και τη ΧΑ.Εγώ προτιμάω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν μαζί με τα Φερμανακια,Τα Γαλακια ,Ολανδακια Αμερικανακια κλπ και να προοδεύουν.Εσυ φρόντισε να τους πάρεις όπλα και στολές να γίνουν στρατιωτάκια και να προσκυνούν τον αρχηγό.Να σκοτώνουν μετανάστες η μαύρους απλά επειδή γεννήθηκαν μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα.Τι σχέση έχετε εσείς με την Ελλάδα και λερώνετε τη λέξη ;

      • Εσύ προτιμάς να πεθαίνει ο κόσμος χωρίς ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και Ε.Σ.Υ

        /////////////,εσύ που λες ότι ρίξαμε το αεροπλάνο παλιο…………?
        Μιλάς για Δημοκρατία εσύ? Έχεις ακούσει με νούμερα πόσο ανέβηκε η εγκληματικότητα?Έχεις δει βίντεο απ το κέντρο της Αθήνας?Έχεις παλιο………. συναίσθηση τι σημαίνει Hot Spot στα σύνορα?
        /////////////!!!

  33. Όσον αγορά την χούντα.. Η χούντα χάριζε χρέη στους αγρότες, δεν ξεχώριζε φτωχούς, πλούσιους, υπήρχε δούλευα, έκανε έργα, και είχε αναπτυχθεί ρόδον πολύ η Ελλάδα όσο ποτέ… Η σημερινή χούντα τα εχειξεπουλήσει όλα σε Γερμανούς, ΔΕΗ, λιμάνια, αεροδρόμια, κτλ που έφτιαξε η ΧΟΎΝΤΑ, όταν ερχόταν ο πατακος στην Κω να ελέξει αν τα λεφτά που στέλνει στην Κω γίνονται έργα για τα αεροδρόμια και τα έργα..τώρα όχι μόνο έχουν ξεπουληθει όλα, αλλά και τα λεφτά που έχουν πάρει από την ΕΕ έχουν φαγωθεί από τα καθικια και έχει καταρρεύσει η Ελλάδα, ξεπουληθηκσν όλες οι βιομηχανίες, η αγροτική ανάπτυξη εχει καταστραφεί με τους φόρους γιατί το κόλπο είναι να εισάγουμε από τις πολυεθνικές.,. Επί χούντας πόσο φόρο πληρωμές για ενφια, σπίτι,.. Μηδενικό.. Επί χούντας, οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΕΛΛΗΝΕΣ ψήφιζαν για την Ελλάδα και όχι τα μεγάλα συμφέροντα.. Υποστήριζαν τους Έλληνες με δωρεές και όχι όπως σήμερα το αντίθετο με φόρους, ενώ έχουν ρημάξει την χώρα με λαθριους για εργασία

    • Έτσι χουντικά αποβράσματα.Θα σας ξεσκέπασε.Ναζιστες δολοφόνοι πως μιλάτε εσείς πολιτικά;Άντε να κάνετε καμία γυμναστική να πάρετε και μεγαλόσωμα σκυλιά να το παίζετε άνδρες στους μετανάστες.Ο άνθρωπος έχει γεννηθεί ελεύθερος ,να σκευτεται ελεύθερα και να αποφασίζει ο ίδιος για το μέλλον του.Εσυ κάτσε στη γραμμή πάνω κάτω τα χεράκια .Καλύτερα να πεινάω φίλε μου αλλά ελεύθερος.Τόσο απλά.

  34. Προς miranta.. Όταν μαχονταν για την εθνική κυριαρχία μας οι εθνικιστές.. Ναι αυτούς που έχουν φυλακή

    Τους χαλούσαν τα σχέδια… Των προδοτων πολιτικών…
    ξεπούλησαν την Κύπρο, τα Ίμια, το Αιγαίο, την Μακεδονία,.με συνοπτικές διαδικασίες .. .συνεχιζουν με συνεκμεταλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους… Σαν φίλο Γερμανός ναζιστής ο Μητσοτάκης, είπαμε και ο πατέρας του φιλοναζιστης με γερμανική στολή ήταν….ανοιγουν την κερκοπορτα σε εκκατομυριαλαθραιους για άλωση, κοινωνική οικονομική της Ελλάδας (πόλεμο είχε μόνο η Συρία,) μετανάστες δεν είναι από 78 κράτη που έρχονται… Οι υπόλοιπο πετάνε τις ταυτότητες στην θάλασσα για να μην αποδειχθεί από που εινσι… 300 πεταμένες ταυτοτητες μας είχαμε στείλει στο αστυνομικό τμήμα.. Για να μην αποδειχθεί χώρα προέλευσης των λαθραίων…

    • Έτσι να αποκαλύπτεσαι.Φασιστακο.Όχι Εθνικιστές,Ναζιστες εννοείς.Οι απόγονοι των κουκουλοφόρων των βοηθών του Χιτλερ.Ανθρωποειδή πλάσματα.Το έχω ξαναπεί και μόνο αυτό που έκανε ο Μητσοτάκης και τους έβαλε φυλακή αξίζει να τον ψηφίσω χωρίς να κάνει τίποτα άλλο.

    • Απορια; Που ακριβώς μάχονταν;Το μόνο που έκαναν ήταν να φοράνε κουκούλες να δίνουν τους πατριώτες.Τέτοια είστε

  35. Προς miranta ...στην σημερινή κοινωνία που ζούμε δεν υπάρχουν αδύναμοι μετανάστες

    Δυστυχώς υπάρχουν αδύναμοι Έλληνες και εξασφαλισνεμοι με σπίτια, μισθό, οικία, τρόφιμα, άσυλο οι μουσουλμάνοι ΛΑΘΡΑΙΟΙ….. Ενώ οι Έλληνες πληρωνουν φόρους, τους παίρνουν τα σπίτια, δεν έχουν εργασία, διότι το κράτος δεν τιυς δίνεις δωρεάν χρήματα κάθε μήνα.. Συν τις υπέρογκες αυξήσεις στην ΔΕΗ.. Τρόφιμα,..
    Μπορεί να καταλάβει και ο κάθε άσχετος.. Που θέλει να οδεύσει την κοινωνία και την οικονομία ο πρωθυπουργός.. Και όλα αυτά βάσει σχεδίου.. Απλά εκτελεί εντολές.. Ποιον προτείνουμε :ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    • Ωραίος.Για πες μας το πρόγραμμα τους για την υγεία την παιδεία….την οικονομία;Αυτοί είναι Έλληνες από που;Ποιοι είναι οι συνεργάτες τους;Ποιους θα βάλουν στη Βουλή;Όσους δέρνουν καλύτερα;Θα πάρουν και την πόλη;Τραγικό.

  36. .. Ο Γιος Μητσοτάκης ακολουθει πίστα την φιλοσοφία του πατέρα Μητσοτάκη.. Πάντα με τους Γερμανούς

    Ποιος ήταν ο πατέρας του Μητσοτάκη.. Ήταν αυτός που συνεργάζεται ως διερμηνέας με τους Ναζι κατακτητές στην Κρήτη
    Ήταν αυτός που Υπερασπιστηκε στο δικαστήριο τον Γερμανό στρατηγό των Ναζι Bruno Brauer ο οποίος συνελήφθη στην Ελλάδα και Κατηγορήθηκε για τη δολοφονία 3.000 Κρητικών, για λεηλασίες Ελλήνων , καταστροφών βασανιστηρίωνΣφαγές, συστηματική τρομοκρατία, , βασανιστήρια και κακομεταχείριση. Τελικά Ο Brauer καταδικάστηκε σε θάνατο στις 9 Δεκεμβρίου 1946, δεν κατάφερε να τον σωσει..
    Ήδη έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα Κρητικό Φως” την επιστολή που έδειχνε τις σχέσεις του υψηλόβαθμου ναζί με τον Κων. Μητσοτάκη. Πρόκειται για μια επιστολή του τότε ΓΓ του υπουργείου Αμύνης Αναστασόπουλου προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, με ημερομηνία 5 Απριλίου του 1946
    Επίσης Τα βρετανικά αρχεία που άνοιξαν το 2003 αποκάλυψαν ότι παράλληλα ήταν πράκτορας των Βρετανών, στους οποίους μετέδιδε σημαντικές πληροφορίες, εξαργυρώνοντας την ιδιότητά του ως δικηγόρου των Ελλήνων που έστελναν οι αρχές κατοχής στα στρατοδικεία.

  37. Είσαι τόσο τραγικός.. Και γελοίος.και συγχρόνως αναιδής.. . Που μας ρωτάς να βρούμε λύση και πρόγραμμα για την υγεία, την παιδεία, την οικονομία, την οικονομια. Όταν αυτός που πιστεύεις ΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΌΛΑ.ΜΈΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΆ.. Εσύ πρέπει να μας πεις τι προτείνει να κάνει ο ΜΑΣΩΝΟΣ πουλημένος Πρωθυπουργός σου…. .

    • Εγώ όπως και η πλεοψηφια του λαού συμφωνεί με το πρόγραμμα του γιαυτο τον ψηφίζει.Άλλοι διαλέγουν τον Τσίπρα και άλλοι το ΠΑΣΟΚ.Το δικό σας πρόγραμμα πιο είναι;Αυτό λεω να μας πείτε για να πισετε.Ένταξη με βρισίδι κερδίζετε κάποιους γραφικούς η απελπισμένους.Από εκεί και πέρα τι;Κάτι άλλο.Ξέρετε στο πολιτισμένο κόσμο και οι γυναίκες έχουν φωνή και άποψη.Αν δεν σέβεστε εσείς τις μάνες σας δεν με αφορά.Ούτε θα με ενδιέφερε ο σεβασμός σας.Αυτό έλειπε.Το να μου μιλάς σαν να είμαι άντρας δείχνει από τι υλικά είστε φτιαγμένοι.Κομπλαρετε να μιλήσετε με γυναίκα;Γιατί;Γυναίκα σας έκανε βρε ζώα;

  38. Θα σου πω τι πρέπει να γίνει.. Ίσως πρωτα από όλα να ξεβρωμισει ο τόπος από τα καθικια που μας διοικούν.. Χρόνια τώρα .όσο για επιλογές, στην ανάπτυξη οικονομικά, στην παιδεία, στην υγεία, στην οικονομία, στην εθνική άμυνα, στην ανάπτυξη, και προγράμματα υπάρχουν 100αδες στα υπόλοιπα ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΌΜΜΑΤΑ… Δεν χωράει εδώ να στα γράψω.μπορείς να τα αναζητήσεις ..στα προγράμματα κάθε κόμματοςείναι ΠΟΛΛΆ . .Όμως δυστυχώς αυτά ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. αυτά που εκτελεί ο , προδότης Μητσοτάκης,, μέσω των ΓΕΡΜΑΝΩΝ, Μέρκελ, Σβαους, Τραμπ (όσο για την Μέρκελ απογονη του Χίτλερ..!!) γιατί έβαλαν φυλακη την χρυσή αυτή.Μήπως γιατί προδοσε την Ελλάδα, η γιατί έκλεψε οικονομικά την Ελλάδα.. Η γιατί έδερναν μετανάστες.?? ήταν εμπόδιο στα σχέδια ξεπουληματος της Ελλάδας .!! ελεύθεροι μετάξεπούλησαν τα πάντα,, έθνος, κυριαρχικά δικαιώματα, ..την.παιδεια, ΔΕΗ, λιμάνια, ,. Αυτη εινσι η δημοκρατία του Μητσοτάκη, . Είπαμε πάει από γενιά σε γενιά η προδοσία είναι στο DNA του βρωμερης οικογένειας που διοικεί τον τόπο

  39. Να υπερασπιζεσαι τον προδότη Μητσοτάκη…. Και να μας πεις τι προτείνει αυτό το πράγμα που έχετε για πρωθυπουργό . Για το πως θα βελτιωθεί η κατάσταση της Ελλάδας… Που ο ίδιος συνεχίζει να διαιωνιζει… Τουλάχιστον άλλοι δεν θα έστελναν πολεμικό υλικό στους ουκρανους Ναζι.. Άλλοι δεν θα μας οδηγούσαν στην κρίση, ωστε να μας στείλει κυρώσεις η ρωσσια για τις πολιτικές Μητσοτάκη,,.. Και μας ρωτάς να βρούμε λύση…στην κρίση που δημιούργησε ο Μητσοτάκης… Πόσο γελοίος

  40. Τι αποκαλύφθηκε, ότι ειμαι Έλληνας?? Ποιος σου είπε ότι ψηφίζω χρυσή αυγή βρε ρεντικολο Νεοδημοκρατη. .. Είπα ξανά, υποστηρικτές των Ναζι, Μέρκελ, Σβαους κτλ είναι ο Μητσοτάκης.. .των πραγματικών ΝΑΖΙ . Όπως και ο πατέρας του…. Και όταν αναφέρεσαι σε μένα ή σε καθε Έλληνα εθνικοφρων, να ξεπλύνει το στόμα σου μαϊμού, τουρκε νεοδημοκρατη… Υποστηρικτή του μασωνου ξεπουλημεν ου Μητσοτάκη τουρκαλα ε τουρκαλα,, ψηφοφορε του μασωνου… Που έχει ξεπουλήσει την μισή Ελλάδα.. Στους Τούρκους κσι Γερμανούς… Να σε χαίρεται η μανα σου

  41. Από γενεά σε γενεά η σχέση Γερμανών με τους Μητσοτάκη δες

    Από ανέκαθεν ο Μητσοτάκης ήταν συνεργός των πραγματικών ΝΑΖΙ Γερμανών.. ζητούσε τα σπίτια των ανθρώπων για να ελευθερώσει τιυς δικούς τους από τους Γερμανούς, που δεν είχαν να πληρώσουν. Όταν έφυγαν οι Γερμανοί που υποστήριζε ως δικηγόρος, βρέθηκε να έχει ως ακίνητα τα μισά Χανιά!!
    Δούλεια του,ήταν να υπερασπιζεται τις γερμανικές αρχές, ΝΑΖΙ, Γερμανούς κατακτητές, το 1944 δηλ ηταν ως συνεργάτης των πραγματικων ΝΑΖΙ ES ES της εποχής εκείνης. ΌΡΓΑΝΟ των ΝΑΖΙ από το 1944.. Παίρνοντας αντιτιμα αργότερα από την ουμπερλσαντ τρανσπορτ, και αλλά πολλά δώρα με καθημερινά γεύματα στην βίλα του Μητσοτάκη .με τους Γερμανούς αυτούς που ξεκληρισαν την μισή Κρήτη ,που Το πρωί βίαζαν, σκότωναν, βασάνιζαν.. (. Από τότε έχει καλές σχέσεις με τους Γερμανούς, όλα είναι γραμμένα σε πρακτικά της εποχής.. Ο γιος του συνέχισε την καλή συνεργασία με τους Γερμανούς Αυτοί ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ κουκούλοφόροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  42. κ.Κιαρη , αναρτήσετε ένα άρθρο της Καθημερινής της Κυριακής,απ τις οικονομικές σελιδες

    όπου προτείνει κάποιο διευθυντικό στέλεχος της Grecotel λύσεις για την στελέχωση των All inclusive,ένα ενδιαφέρον άρθρο που δείχνει πόση ‘διαφορά’ υπάρχει μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος και του ΣΥΡΙΖΑ για την ‘αξιοποίηση’ των προσφύγων και μεταναστών σε All inclusive.
    Για κάποιους που λένε πόσο καλύτεροι είναι απ’ τους πρώην και πως έχουν θέση οι μετανάστες ακόμα και με τσεμπέρια στην δουλειά για την ανάδειξη της πολυπολιτισμικότητας…

  43. Όλα τα κόμματα τελικά συμμετέχουν στην εκδήλωση.Εναντίων ποιανού είμαστε τελικά;Συγχνωμη όχι όλα τα κόμματα όπως μου είπε φίλος.Το ΚΚΕ είναι εκτος.Αυτό θα κάνει λέει πορεία υπέρ της Ρωσίας.

  44. Βάλανε την χρυσή αυγή φυλακή .... Που έδερνε λαθρομετανάστες..

    Και είναι υπερήφανος, ο ανώνυμος…Και έτσι σώθηκε η χώρα απο τους απατεώνες τους κλέφτες τους προδότες,(με μισθό 7 χιλι εκτός) τους ανθέλληνες τους υποταγμενους στους Γερμανούς ,αφού τους έβαλαν φυλακή Ανενόχλητοι πλέον προχώρησαν τα ρεμάλια και έφεραν αλλά 5 εκκατομυρια .λαθρομετανάστες,,θα τους δώσουν και νόμιμη εργασία, με 400 ευρώ,έφεραν διπλάσια ανεργία ,διελυσαν την υγεία,την Οικονομία… Τους ένοιαξε που εδερνσν λαθρομετανάστες,, αλλά ρε ρεμάλια,, ψηφοφόροι του προδότη, δεν σας ένοιαξε που οδήγησε η πολιτική του Μητσοτάκη σε αυτοκτονίες,των Ελλήνων που εινσι χειρότερο από το να » ‘δέρνεις λαθρομετανάστες’ ‘δεν σαςπειραξε η φτωχό ποίηση , των Ελλήνων .ρεμάλια, Και είναι υπερήφανος που ειναι η χρυσή αυγή φυλακή, (χωρίς να ψηφίζω χρυσή αυγή, είναι μέσα… απλά γελάω με το σκεπτικό του πιο ΓΕΛΟΊΟΥ..ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ AEGEANEWS

  45. Ένα ντοκιμαντέρ που αξίζει να δεις για την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή του αιώνα.. Την φωτιά της Εύβοιας

    https://youtu.be/JLJT7dpqyHs
    Ποιοι φταίνε,, τι σκοπό επιτελούν.. Είναι καταφανερο

  46. Οι άνθρωποι της παράταξης μας είναι νοικοκυραίοι και δε μιλάω για τους ψεκασμένους αντιεμβολιαστές και φιλορώσους», τάδε έφη Ν.Μπακογιάννη

    Σημείωση :η Κ Ντόρα Μπακογιαννη και η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ, και οι άνθρωποι της παράταξης της είναι νοικοκυραίοι με 10 ακίνητα ο κάθε ένας από το αιμά του ελληνικού λαού… Και με χρήματα στην Ελβετία.. Εκτός τον μισθό τους τον μηνα7χιλ ευρώ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ