Τα «πειραγμένα» στοιχεία & «τι ετοιμάζεται να παιχτεί» με το «κοκκίνισμα» των τουριστικών νησιών (α λα Μύκονο) μέσα στον Αύγουστο;

36
3773

Τα «πειραγμένα» στοιχεία & «τι ετοιμάζεται να παιχτεί» με το «κοκκίνισμα» των τουριστικών νησιών (α λα Μύκονο) μέσα στον Αύγουστο;

Γράφαμε στα προηγούμενα σημειώματά μας ότι ο διχασμός και τα ρατσιστικά σχόλια για τις αντίθετες φωνές ξεκινούν από πάνω προς τα κάτω (βλέπε δηλώσεις του ιδίου του Πρωθυπουργού, αλλά και υπουργών του για «αρνητές», «ψεκασμένους» κλπ).

Η ευαισθησία των «δικαιωματιστών» βέβαια εξαντλήθηκε τελευταία μόνο στο «ρατσιστικό σχόλιο» του Δημοσιογράφου της ΕΡΤ Δημοσθένη Καρμοίρη (ο οποίος αν και έμπειρος παρουσιαστής, έπεσε σε μια κακή στιγμή επιχειρώντας να κάνει χιούμορ με τους κορεάτες σχιστομάτες αθλητές).

Και ο λόγος είναι (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα) να υποδειχτεί από τώρα ο αποδιοπομπαίος τράγος για την επέλαση της μετάλλαξης «Δ» τον Αύγουστο και μέχρι το κλείσιμο του τουρισμού τον Οκτώβριο (που όπως όλα δείχνουν -εφόσον ο αριθμός κρουσμάτων παραμείνει ο ίδιος ή αυξηθεί πάμε για νέο γενικό lockdown κι ας διαβεβαιώνουν σε όλους τους τόνους τώρα, περί του αντιθέτου).

Βέβαια, η «εξιλέωση» απαιτεί και κάποιες «θυσίες». Και για να μην φτάσουμε (ακόμα) στον «διευθυντή ορχήστρας» δηλαδή τον Πρωθυπουργό θα πρέπει να ξεκινήσει το «ξήλωμα» από τους «μουσικούς», Ήδη άρχισαν οι διαρροές και τα δημοσιεύματα για επικείμενο «φάγωμα» Κικίλια (ίσως και κάποιων άλλων υπευθύνων κρίσιμων τομέων διαχείρισης της πανδημίας).

Ώστε να ριχτεί σε αυτούς το «φταίξιμο» και να προχωρήσει παρακάτω.

Το ενδιαφέρον βέβαια των δημοσιευμάτων έγκειται και σε κάποιο ακόμα δεδομένο που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.

Κι αυτό είναι ότι στα «πλην» του Β. Κικίλια καταγράφεται ότι προκειμένου να κερδίσει επικοινωνιακά καλλιέργησε τον εφησυχασμό περνώντας το μήνυμα από την αρχή ότι ο εμβολιασμός πηγαίνει καλύτερα από όσο περίμενε… κρύβοντας τα πραγματικά στοιχεία και στη συνέχεια, προχωρώντας σε αλχημείες. *

Όχι, στα «πλην» του δεν καταγράφεται πουθενά κεντρικά η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο της Κω με την υποστελέχωση και τελευταία την πλήρη αποδιοργάνωση με την παραίτηση του κατά γενική ομολογία άριστου Ιατρού και ανθρώπου, αλλά και στυλοβάτη του ιδρύματος, Νίκου Μαυροειδή. Αλλά σε αυτό δεν έχει ευθύνες μόνο ο υπουργός και η διοίκηση αλλά κι εμείς όλοι για την απάθειά μας και τον εφησυχασμό ή μάλλον τον αποπροσανατολισμό και διχασμό μας με τα αλλοπρόσαλλα μέτρα, τα «εμβόλια», τις «υποχρεωτικότητες»,  για το άπιαστο τείχος ανο(η)σίας και τα λοιπά επικοινωνιακά κόλπα των κυβερνώντων.

Τι προκύπτει από τα παραπάνω («πειραγμένα» και αλχημείες»):

-«Κρυφά βιβλία» με τα εμβόλια… Κάτι που δεν μας ξενίζει φυσικά αφού έχουμε το προηγούμενο με τα «διπλά βιβλία» με τα κρούσματα (ακόμα και σήμερα βλέπουμε καθημερινές αμφισβητήσεις αναγνωστών, γνωρίζοντας την κατάσταση από γνωστούς μας σε χωριά κλπ, ότι ο αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώνεται «μπάζει από παντού»).

-Τα…μαθηματικά Θεμιστοκλέους, Θεοδωρίδου & Κικίλια δίνοντας ενοποιημένα ποσοστά ανά ηλικία για τους εμβολιασμούς από τον Μάρτιο, που έχουν πραγματοποιηθεί και τα ραντεβού που έχουν κλειστεί.Δηλαδή, στην ουσία πρόσθεσαν πορτοκάλια (εμβολιασμοί) και μήλα (ραντεβού) και έβγαλαν ως αποτέλεσμα «πορτοκάλια»!!

Τα άλλα «πειραγμένα στοιχεία» έχουν να κάνουν με τα κρούσματα των τουριστών, για τα οποία μας έκαναν βούκινο πέρσι διεθνή ΜΜΕ.

Το αυτό φαίνεται να επαναλαμβάνεται τώρα, για λόγους προπαγάνδας ενίσχυσης του κλίματος εμπιστοσύνης των ταξιδίων από ταξιδιωτικούς οργανισμούς προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι στη δεινή κατάσταση που έχουν περιέλθει (όπως όλοι μας).

Τίτλος δημοσιεύματος: «FTI: Σχεδόν μηδενικά τα κρούσματα Covid μεταξύ παραθεριστών σε Ισπανία, Ελλάδα και Τουρκία | 0,02% στην Ελλάδα»  Σε περίπου 68.000 επισκέπτες του FTI GROUP που επισκέφθηκαν τα ελληνικά νησιά της Κρήτης, της Ρόδου, της Κω και της Κέρκυρας καταγράφηκαν μόλις δώδεκα θετικά κρούσματα πριν από την επιστροφή τους, πού έχει ως αποτέλεσμα το ποσοστό μόλυνσης να ανέρχεται μόλις στο 0,02 τοις εκατό».

Μετά τα παραπάνω αρχίζει κανείς να διερωτάται όχι απλά «μήπως μας δουλεύουν;», αλλά τι πραγματικά παίχτηκε κι έκλεισαν την «πλήρως εμβολιασμένη» Μύκονο, τη ναυαρχίδα του τουρισμού;

Και «τι ετοιμάζεται να παιχτεί» με όλες αυτές τις καθημερινές αναφορές για τα τουριστικά νησιά που «κοκκινίζουν» (με ρεπορτάζ καναλιών δείχνοντας μάλιστα εικόνες από μπαρ και πάρτυ, και στην Κω);;

Μπορούν οι τοπικές αρχές να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους; Αρκούν μόνο οι… συναντήσεις;

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε Γιάννη κολυμπάμε σε θολά νερά η καλύτερα κολυμπάμε ανάμεσα σε καρχαρίες. Μας έχουν μπερδέψει τόσο πολύ μας έχουν αποπροσανατολίσει εκφοβίσει και εκβιάσει. Το ότι ο πρωθυπουργός αντι να χαρίσει κανένα ασημένιο πιάτο στον βασιλιά Αμπταλλα της φίλης χώρας Ιορδανίας του χαρίζει 150 χιλιάδες εμβόλια.ειναι τυχαίο η παράλογο.

    • Καρφιτσα...... ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Η δική σας Δύναμη )

      ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? Γραφετε εκει ενα ονομα και δεν γνωριζουμε τον ΡΟΛΟ που θελετε να παιξετε. Εισαστε ΚΩΑΚΗ η καπου εν ΕΛΛΑΔΙ? Μηπως καποιος εκανε «ΚΟΠΥ ΠΑΣΤΕ»? Παντως οποιος εγραψε το συγκεκριμενο ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ – ΜΠΛΑΜΠΛΑΤΖΙΔΙΚΟ κειμενο ας γραψει το ονομα του αν εχει αυτα που εχει και ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟς με πλακατ, οπως τα διαφημιζει καποιος που του τα «ΖΥΓΙΣΕ» σε αλλο θεμα. Και να κανει ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ πως αν παθει κατι απο COVID 19 Δ, να μην εχει την απαιτηση να νοσηλευτη σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Τα εχεις τα κοτσια… ΚΑΤΙΝΙΤΣΑ???

      • Σιγά μην έχει τα κότσια. Ένα copy paste την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Έτσι λειτουργούν οι πλανεμενοι.

  2. Ζούμε στο νησί που πριν 9 χρόνια βγήκε επιχειρηματίας και δήλωσε δημόσια στο βήμα της Κω,ότι έδωσε δύο χαστούκια σε ξεναγό ,επειδή το ιδιωτικό συμφωνητικό που σύναψαν για παροχή υπόγειας Άγρας πελατών δεν τηρήθηκε απ την πλευρά του Ξεναγού,κάνοντας το νησί ξεφτίλα , χωρίς να υποστεί καμία κύρωση, καμία επίπτωση…θες να το ανεβάσω;
    Η Νορβηγία επίσημα εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία να μην μας επισκεφτεί υπήκοος, Γιατί;Η Σουηδοί γιατί δεν ήρθαν και φέτος;(μόνο μέσω Κοπεγχάγης), γιατί δεν ανακοινώνονται κρούσματα από μαγαζιά που σερβίρουν 500 άτομα καθημερινά;άστο Γιάννη, βρωμάει και από κάτω προς τα πάνω!!

  3. Έλεος πια με το…. Τι κάνουν από πίσω τι σκευτοντε μας κρύβουν το ένα το άλλο ,αλλά εμείς το έχουμε καταλάβει.Τι περίεργο ποιος είναι από πίσω;οι εξωγήινοι ;Κάποιοι κακοί άνθρωποι που θέλουν να μας ξεκάνουν να μείνουν μόνοι τους στη γη;Δεν το κάνουν όμως εύκολα αλλά θέλουν να μας παιδέψουν πρώτα με τα εμβόλια.Τι να απαντήσεις σε κάποιον που «σκευτεσαι» έτσι;Τέλος ακόμα μερικοί πιστεύουν ότι το πρόβλημα του ιού είναι Ελληνικό και αφορά τα Ελληνικά νησιά.Το έκανε ποιος; Ο Μητσοτάκης;Να μας ελέξει αλλά τον καταλάβαμε.Μήπως ο Τσιπρας να ρίξει τον Μητσοτακη αλλά τον καταλάβαμε και αυτόν.Ευτυχος ο Πάπας ο παλαιοημερολογίτης μας ενημέρωσε και δεν μας ξεγελά κανείς.Καλα κρασια.

  4. Κορονοϊός ΤΕΛΟΣ. Αποκαλύπτουμε την ΑΠΑΤΗ που συντελείται ¨μπροστά στα μάτια μας ¨

    και ολοκληρώνουμε το σχηματισμό Δικογραφίας Μαμούθ. Σαράντα δύο (42) δημοσιογράφοι ,(17) Λοιμωξιολόγοι και Ιατροί, και (73) παράγοντες της Πολιτικής σκηνής , θα αντιμετωπίσουν τις Εισαγγελικές Αρχές μέσα από μια δικογραφία Μαμούθ που προς το παρόν αποτελείται από (78.455) σελίδες ,723 videos , 1.891 φωτογραφίες και 62 επίσημες μελέτες αναφορικά με την πορεία της Πανδημίας και η οποία – δικογραφία – θα δημοσιευθεί σύντομα .Η δικογραφία είναι έτσι δομημένη που παρέχεται ( ελευθέρα ) ως στοιχεία για να στηριχθεί οποιαδήποτε Αγωγή Αποζημίωσης κατά του δημοσίου , για Θάνατο από τα Εμβόλια , για διακινδύνευση της υγείας και διαφυγόντα κέρδη ,από οποιονδήποτε. Στο 90% η Ανοσία Αγέλης από τέλη Απριλίου και τούτο έντεχνα αποκρύπτεται για τους λόγους που φαντάζεστε . Αποτέλεσμα ;Να πνίγεται η πραγματική Οικονομία και να απειλείται η Εθνική Οικονομία σε βάρος της Χώρας σε βαθμό δυσανάλογο του Πραγματικού Κινδύνου που απορρέει από την “Πανδημία” η οποία πλέον έχει μετατραπεί σε πανδημία συναχιού.Ένα παράδειγμα.O αριθμός των κρουσμάτων που όλους αυτούς τους μήνες ανακοινώνονται ΕΠΙΣΗΜΑ και καθημερινά

    • Έγραψες τις άρες μαρες σου, είσαι χαρούμενος που κάποιοι θα τις διαβάσουν και μετά τι;
      Την …………….και είσαι τρισευτυχισμενος;

    • ..είναι σαν να πιστεύουμε ότι θα μάθει προπαίδεια ο … Γάιδαρος.

  5. Κορονοϊός ΤΕΛΟΣ. Αποκαλύπτουμε την ΑΠΑΤΗ που συντελείται ¨μπροστά στα μάτια μας ¨

    ο αριθμός των κρουσμάτων που όλους αυτούς τους μήνες ανακοινώνονται ΕΠΙΣΗΜΑ και καθημερινά (κάθε κρούσμα είναι ένας συμπολίτης μας με φυσική ανοσία πλέον)αναγόμενος σε ποσοστό επί τοις % στο σύνολο του πληθυσμού , είναι συνολικά (3) φορές μεγαλύτερος από τον αριθμό όλων των εμβολιασμένων μέχρι σήμερα 30/7/2021 που σημαίνει ότι η Ανοσία Αγέλης έχει επιτευχθεί εδώ και μήνες , και έχει φτάσει στο ανώτερο δυνατό επίπεδο (90%+), μεγαλύτερο , από εκείνο της Βρετανίας και της Σουηδίας που έχουν άρει όλα τα μέτρα, κι ΑΥΤΟ χάριν στη συμπεριφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΣυνΠολιτών μας. Συγκεκριμένα, στις 29 Απριλίου 2021ανακοινώθηκαν 2.435 κρούσματα ( 2.435 άτομα συνεπώς απέκτησαν φυσική ανοσία ) στα 71.099 δείγματα ( PCR : 18.309 & Rapid τεστ 52.790 ) Εάν δηλαδή ( αναλογικά ) υπήρχε η δυνατότητα να έκανε την ημέρα εκείνη PCR ή RPT όλος ο πληθυσμός , 12.000.000 άτομα τουλάχιστον μαζί με τους πάσης φύσεως μετανάστες -πρόσφυγες -¨περαστικούς ¨ κτλ , θα βρίσκαμε ( σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν επίσημα ) ότι υπήρχαν ΜΟΝΟ εκείνη την ημέρα 410.000 κρούσματα ή άτομα που απέκτησαν ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ σ όλον τον πληθυσμό

  6. Κορονοϊός ΤΕΛΟΣ. Αποκαλύπτουμε την ΑΠΑΤΗ που συντελείται ¨μπροστά στα μάτια μας ¨

    αφού μολύνθηκαν, κι αυτά μόνο σε μία ημέρα . Αθροιστικά συνεπώς μόνο από τα τέλη Απριλίου μέχρι σήμερα φαίνεται ότι έχουμε (36.000.000) κρούσματα , ήτοι 3 φορές ο πραγματικός πληθυσμός δεδομένο που καταδεικνύει ότι ιός έχει κάνει τουλάχιστον (2) φορές τον ¨κύκλο¨ του πληθυσμού , ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των Εμβολίων κι όλα αυτά με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν. Συνεπώς Ό,ΤΙ έχουμε καταφέρει έως τώρα στην μάχη με τον ιό , οφείλεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην Ανοσία Αγέλης , την αποτελεσματικότητα της οποίας ¨ήρθαν¨ να κλέψουν την κατάλληλη στιγμή – και με σιγουριά – τα τζούφια ( όπως αποδεικνύεται ) Εμβόλια.

    “Εν Αναμονή”

    ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Η δική σας Δύναμη )

    • Που εισαι κρυμενος εσυ;Καινουργιο αστερι.Ολα ειναι ψεμματα για να περασει η ωρα τους;Χανουν εκατομυρια στο κοσμο για να σου πουν ψεματα ;Καλα δεν χρειαζεται να σχολιασει καποιος τις πραξεις που κανεις.Τους επιασες στα πρασα θηριο.Αυτο που πιστευω εγω;Οτι καποιοι με χαμηλο IQ εχουν ανοσια στον ιο.Πρεπει να το εξετασουν οι επιστημονες.

      • Καλά του τα λες. Νόμιζα ότι λιγοστεύουν οι αρνητές της αλήθειας αλλά όλο και ξεπετάγονται. Εκτός αν είναι οι ίδιοι 2-3 που απέμειναν.

    • να τους ακουτε αυτους. ξερουν καλυτερα. και μακρια απο γιατρους γιατι θα σας ξεγελασουν. ειναι πουλημενοι.οταν αρχίσει ο βήχας τελοπόν

    • https://youtu.be/8J6uZWTb_Oc

      Το φάρμακο του αιώνα η ‘ασετυλίνη’,καψαϊκίνη,μοσχαλοκαυλίνη,στραψαϊκινη….είναι μελέτη δημοσιευμένη στο utube, υποκλίνομαι Doctor μου

    • για τον καύσωνα ευθύνεται το εμβόλιο.
      Είναι παγκόσμια συνωμοσία ,που με πλατφόρμες γενετικής υπερθερμαίνει τα εγκεφαλικά.. κύτταρα..
      Μου έλειψε ο Φεβρουάριος ,τώρα με το ΤΈΛΟΣ του κορονοιού αφού..

    • Μην ανάβετε τα Air Condition αν είναι νέας τεχνολογίας,θέλουν να σας ξεκάνουν και να σας αρπάξουν τις περιουσίες σας.Ανάσα χελώνες.

  7. Μα είχαμε τέτοιο βλήμα στην Ελλάδα και περνούσε απαρατήρητο? Με τέτοια επιχειρήματα? Περιμένουμε αστέρι μου την επικείμενη δημοσίευση της δικογραφίας, όπως μας λες. Ρίξε μπράβο μια μπαταριά από το κάστρο να το πάρομε είδηση.

  8. Με αυτή την ανοησία που ζούμε, όλοι έπρεπε να πάρουν χαμπάρι την παγκόσμια κυβέρνηση των Εβραίων τραπεζιτών που ήδη υπάρχει εδώ και δεκαετίες…
    Αλλά οι περισσότεροι, κοιμήθηκαν ακόμα πιο βαθιά…

  9. Δούλεμα μετά διαφθοράς.κανενας έλεγχος και μάλιστα σκανδαλωδώς απόκρυψη… θέτοντας σε κίνδυνο εργαζόμενους.Για την επιλεκτική συμπεριφορά σε ξένους και Έλληνες τι να πει κανείς… προκαλεί..κυνηγούν τα πάρτι με Έλληνες,ενώ με ξένους κρατάνε φανάρι.

  10. Εγω ενα ξερω βγαινουν θετικα κρουσματα σε υπαλληλους (οχι τουριστες!) ξενοδοχειων και πουθενα ο ΕΟΔΥ. Μαθαμε τα ιδιωτικα τεστ χωρις ενημερωση του κρατους. Μπαινουν σε ψευτοκαραντινες και δεν κλεινουν χωροι ουτε απολυμαινονται. Ουτε καν ιχνηλατηση….Μας ταραξανε στα σεμιναρια και τωρα που ηρθε η ωρα να τα εφαρμοσουν κανουν τις κοτες. Και να ειμασταν μια χωρα που βρισκεις το δικιο σου και οι καταγγελιες εχουν μια αλφα ισχυ….μπα…

  11. Αγαπητέ κ. Κιάρη πέρα από την παράγραφο για το νοσοκομείο μας, όπου έχετε απόλυτο δίκιο, όλα τα υπόλοιπα είναι δημοσιογραφία του καφενείου.

    • Εσείς αγαπητέ που δεν είστε του «καφενείου» γιατί μπήκατε στον κόπο να σχολιάσετε ένα άρθρο «καφενείου», μήπως σας θίγει κάποια άλλα «καφενεία»;

      • Κύριε, τα άρθρα που γράφονται είναι ανοιχτα προς σχολιασμό. Ο άνθρωπος που σχολίασε το συγκεκριμένο άρθρο και είπε την άποψη του, την οποία άποψη του πρέπει να έχει οπωσδήποτε προηγούμενα αν κάτι δεν του αρέσει? Κύριε Ελέησον.

  12. (Αν και στην δική σου δουλειά, αν σου λέγανε χωρίς λόγο και αιτία, ότι ‘είναι του καφενείου’ μπορεί να έκανες και μήνυση). Αλλά ας μας το τεκμηριώσει κάπως, να πει πχ ότι τα διπλά βιβλία με τα κρούσματα (για τα οποία «φάγανε» δημοσιογράφους), ή ο υπολογισμός εμβολιασμών και ραντεβού μαζί, ή το βούκινο που μας έκαναν πέρσι τα ξένα δίκτυα bbc, skynews https://www.protothema.gr/politics/article/1042296/i-epimoni-tou-bbc-gia-ta-krousmata-koronoiou-stin-ellada-kai-oi-mi-apadiseis-theohari/ είναι ψέματα και λόγια.. καφενείου;

    • Μήνυση δεν κάνω για σοβαρά θέματα ποσο μάλλον για ένα χαρακτηρισμό. Για όλα αυτά που λέτε εσείς έχετε αποδείξεις? Μπορείτε στο επόμενο κείμενο σας να τις παραθέτετε? Λόγια ξέρω κι εγώ να λέω. Όμως έχω επιλέξει να μιλάω όταν έχω κάτι να πω κι είναι πιο σίγουρο από το σίγουρο. Δεν υποθέτω.

  13. Σας επαναλαμβάνουμε ότι το παραπάνω άρθρο άποψης σχολιάζει επί πραγματικών δεδομένων (διπλά βιβλία, παρουσίαση αριθμών και στοιχείων κατά πως βολεύει, απόκρυψη στοιχείων για τουρισμό) με βάσει αδιάψευστα δημοσιεύματα και παραδοχές. Επίσης πραγματικό γεγονός είναι ότι εκεί που διαβεβαιώνανε ότι η σεζόν θα κυλήσει ομαλά και δεν θα έχουμε άλλο lockdown έκλεισε ξαφνικά η Μύκονος! Η οποία μάλλον και θα ξανακλείσει όπως και τα υπόλοιπα νησιά που είναι στο «κόκκινο» με βάση τελεσίγραφο Χαρδαλιά (πραγματικό δεδομένο:https://www.protothema.gr/politics/article/1148027/hardalias-emeis-den-theloume-na-paroume-metra-alla-auto-den-simainei-pos-den-tha-xanakleisei-i-mukonos/). Με βάση όλα τα παραπάνω, για να μην βρεθεί η Κως σε ξαφνικό κλείσιμο, τονίζουμε ότι πρέπει οι αρχές να πάρουν την κατάστασή στα χέρια τους. Δικαίωμα σας να έχετε όποια άποψη έχετε και να επιλέγετε πότε θα μιλήσετε.

  14. από 121 στις 20 Ιούλη, πήγαμε 176 την 1η του Αυγούστου.
    +55 σε 10 μέρες, με 116 θανάτους.
    Με τον ίδιο ρυθμό, και με τα υπέροχα παραδοσιακά πανηγύρια το 15-Αύγουστο, θα μπει πολύ καλά ο Σεπτέμβρης, χαλαρά πάει για 300.

    Καλές δουλειές να έχουμε στη νέα σαιζόν.
    Δε θα γίνουμε και κλέφτες..

  15. Προς.. Καρφίτσα.. Ο γνωστός εμβολιασμενος χωρίς ονοματεπώνυμο

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι εμβολίαστηκε για να πάρει το bonus που προσφέρει ο γνωστός παραγωγός και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών sirina , (προσφέρει το sex bonus της δωρεάν πρόσβασης σε μία ταινία της Sirina σε όσους έχουν ολοκληρώσει πλήρως τον εμβολιασμό τους με τις δύο δόσεις!… Μάλλον θα πηγαίνεις Και για την τρίτη, δοση που έρχεται..να πάρεις δώρο και 2ο DVD… ΣΕ ΚΌΒΩ ΠΌΣΟ ……ΕΙΣΑΙ.. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ

    • Σε έκανε ρόμπα,σε κατήγγειλε ενώ τον απειλείς με βία,κάτι που θα το μαρτυρήσω και γω φασίστα..
      Να χαρώ ένα επώνυμο με ονοματεπώνυμο
      και ονομασία προέλευσης.

  16. Αν αυτό που συμβαίνει δεν είναι αποσταθεροποίηση του Κράτους ,τότε τι είναι;

    Που είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να καλέσει σύνοδο αρχηγών;μόνο με το να μοιράζει ευχές στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης δεν υπάρχει μέλλον.Αλλη μια μαριονέτα, κινδυνεύει κόσμος,χάθηκαν περιουσίες, έχασαν το βιος τους κόσμος, κινδυνεύουν αρχαία ανυπολόγιστης αξίας και ξύνει το μουνί της.
    Με τέτοια αλαζονεία κυβέρνηση και μέσα προπαγάνδας ,με τόση αντιπολιτευτική σαβουρολογία,ακόμα μια βουτιά στο χάος..Ξεπερνάνε τον πάτο..ένας ακήρυκτος εμφύλιος..

  17. Γιατί οπλίζω τον κόσμο;

    Γιατί δεν θέλω την δικτατορία!

    Και δεν αντέχουμε άλλο!

    Αυτό που θέλουν είναι, την ελευθερία μας!

    Τους θέλω ΟΛΟΥΣ οπλισμένους!

    Γιατί ένας οπλισμένος άνθρωπος, δεν θα υποδουλωθεί ποτε!

    Λοιπόν όλοι σας, σας παρακαλω να ανησυχήσετε για το πιο πολύτιμο πράγμα, πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ από την ζωή σας …. την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σας!

    Γιατί ένας αλυσοδεμένος άνθρωπος δεν αξίζει τίποτα!»

    … Πρόεδρος της Βραζιλίας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ