Φοβού ή ξε-φοβού τα εμβόλια με τα 150 ευρώ και τις «εξαιρέσεις»;

64
2869

Φοβού ή ξε-φοβού τα εμβόλια με τα 150 ευρώ;

«150 ευρώ ο εμβολιασμός» η είδηση των ημερών που ανοίγει τη βεντάλια των μέτρων-κινήτρων: Όσοι ανήκουν στην ομάδα 18-25 και εμβολιαστούν θα λάβουν 150 ευρώ, το λεγόμενο freedom pass, ποσό που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν μετά τον εμβολιασμό τους συμμετέχοντας σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι «εξαιρέσεις»-αλλαγές για τους πλήρως εμβολιασμένους:

Εξαιρούνται οι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι από την υποχρέωση διενέργειας self- test σε χώρους εργασίας και οι αθλούμενοι σε γυμναστήρια, 15 ημέρες μετά από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού (και της δεύτερης δόσης εφόσον πρόκειται για εμβόλιο δύο δόσεων).

Για την εστίαση
Αλλάζει το πρωτόκολλο στην εστίαση με αύξηση του ανώτατου ορίου παρουσίας μέχρι δέκα άτομα ανά τραπέζι, από έξι άτομα που ισχύει σήμερα. Σχετικά με τη λειτουργία των εξωτερικών χώρων δεξιώσεων, το ανώτατο όριο ατόμων θα είναι 300 άτομα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ακόμη, αναφορικά με τη λειτουργία των οργανωμένων παραλιών/ πλαζ ορίζεται μέγιστος αριθμός εκατόν 120 ατόμων ανά 1.000 τ.μ. επιφανείας παραλίας με ελεγχόμενη είσοδο.

Ποιοι χώροι ανοίγουν χωρίς μέτρα για εμβολιασμένους
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα αναμένεται να δοθεί η δυνατότητα στους επιχειρηματίες της ψυχαγωγίας, της διασκέδασης και της εστίασης να επιλέγουν εάν επιθυμούν να εξυπηρετούν μόνον εμβολιασμένους ή όλους τους πολίτες. Σε περίπτωση που επιλέγουν το πρώτο δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός όσον αφορά τα μέτρα ενάντια στην πανδημία και οι χώροι θα λειτουργούν κανονικά. Εάν ο επιχειρηματίας επιλέξει να μην διαχωρίσει τους πελάτες του, τότε θα μπορεί να τους εξυπηρετήσει στους εξωτερικούς χώρους και μόνο ενώ κάθε άλλο μέτρο που είναι σε ισχύ θα πρέπει να τηρηθεί.

Κυβερνητικές πηγές μετέδιδαν πως είναι σημαντικό να διευκρινιστεί πως οι όποιες διευκολύνσεις αφορούν σε δραστηριότητες δευτερεύουσας σημασίας και όχι καταστήματα που αφορούν σε είδη πρώτης ανάγκης, όπως σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, φούρνους κλπ. Οι επιχειρήσεις αυτές θα είναι υποχρεωμένες να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες» (αργότερα όταν ζορίσουν τα πράγματα ίσως επεκταθεί και σ’ αυτά…)

Είχαμε γράψει πολύ έγκαιρα για το «καρότο» και το «μαστίγιο».

Προς το παρόν βλέπουμε μόνο τα μέτρα του «καρότου».

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να τα κρίνουμε. Άλλωστε έχουν γραφτεί τόσα πολλά αυτές τις μέρες και ειπωθεί ακόμα περισσότερα… «πριμοδότηση-κινητροδότηση», «δωροδοκία», «παρακμή». Ας κρατήσει ο καθένας την άποψή του.

Ο παραλογισμός όμως είναι τρανταχτός στην τουριστική Κω και τη Ρόδο: Πως γίνεται ενώ το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων είναι κοντά στο 50% -πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο Πανελλαδικά- και τα κρούσματα να αυξάνονται;

Δύο τινά συμβαίνουν: Ή οι πλήρως εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό και τις μεταλλάξεις του πολύ πιο εύκολα πλέον από τη χαλάρωση, τον εφησυχασμό ή τις εξαιρέσεις τους… και επίσης μπορούν οι ίδιοι να νοσήσουν (ακόμα και πολύ σοβαρά σε κάποιες περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας).

Ή «γίνεται πάρτι» με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στη μαύρη αγορά;  Όπως είδαμε πρόσφατα να συμβαίνει σε ευρεία κλίμακα στη Μόσχα και αλλού.

Είτε το ένα ισχύει, είτε το άλλο, οι «εξαιρέσεις» αυτές (σαν το παλιό γνωστό τραγούδι: «δεν υπάρχουν κανόνες παρά μόνο εξαιρέσεις…») το πιθανότερο είναι να κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα, με το πρόβλημα να αρχίσει να διογκώνεται και να σκάει πια -καιρού επιτρέποντος- το φθινόπωρο.

Οπότε μαζί με το νέο lockdown (αφού θα χουν φύγει πια και οι τουρίστες) θα βγουν αναγκαστικά και τα μέτρα του… «μαστιγίου».

64 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο προβατοποιημένος λαός έχει τη ναζιστική κυβέρνηση-εγκληματικη οργάνωση που του αξίζει…

    • Να σε δει γιατρός.Ξέρεις τι είναι ναζί η απλά το διαβάσεις στο ΝΕΤ και το λες και εσυ βλάκα;

  2. Έχετε κουράσει.Ναι κριτική και χαβαλές;Η πρόταση ποια είναι;Στην ίδια χώρα ζούμε και στον ίδιο πλανήτη .Αντί για φιλοσοφίες και να ψάχνουμε τους γραφικούς να τους προβάλουμε για να πάρουμε κτυπήματα ας προσπαθήσουμε να πισουμε τον κόσμο για τη λύση.

    • Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και όχι "θεοσκότεινοι" πειραματισμοί και διαβεβαιώσεις της πλάκας

      Συγγενής μου στην Αθήνα 70 ετών, υγιέστατος κατά τα άλλα και χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νόσησε από τον ιό πέντε μέρες μετά το 2ο εμβόλιο διασωληνώθηκε έμεινε περίπου δύο μήνες στην εντατική και πέθανε προ ημερών. Ο μόνος είναι; Πόσοι εμβολιασμένοι πέθαναν σαν τις κοπέλες που είδαμε πρόσφατα από παρενέργειες; Πόσοι ηλικιωμένοι οι καρκινοπαθείς έφυγαν από ανακοπή μετά τον εμβολιασμό τους, κι εδώ στην Κω; Οι τουρίστες και οι ξενοδοχουπάλληλοι που είναι εβολιασμένοι γιατί νοσούν και μεταδίδουν και τους αφήνουν να είναι πιο ελεύθεροι; Ζευγάρι από χωριό της Κω έκανε φασαρία προχτές στο νοσοκομείο πως είναι δυνατόν να νοσήσουν αφού έκαναν και τα δύο εμβόλια… Και να ‘ταν μόνο αυτοί. Γνωστή σε όλους μας έχει ακόμα συμπτώματα παραλυσίας και δυσκινησίας στα κάτω άκρα. Κατά τ’ άλλα η καλοπληρωμένη προπαγάνδα καλά κρατεί.

      • Απ την αρχή έδωσαν το ποσοστό που είναι καλυμμένος κάποιος..αν δεν έχεις google,ψάξε στις ειδήσεις

  3. Βόλος: Νεκρή μητέρα 3 παιδιών που είχε κάνει εμβόλιο – Αιφνίδιος θάνατος
  4. Διόγκωση ΔΤ, προσλήψεις. Επιδοματική πολιτική. Αύξηση συντάξεων, προσεχώς και μισθών ΔΥ. Πράσινη ανάπτυξη. Χορήγηση ασύλου στο μεγαλύτερο ποσοστό λαθρο. Δάνεια, κεϋνσιανισμός.

    Αλήθεια, τί έχει να ζηλέψει η ΝΔ από ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα; ποιος ο λόγος ύπαρξης ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ;

  5. Γράφεται συνέχεια έπαθε θρόμβωση μια γυναίκα πέθανε ένας που έκανε το εμβολιο λιποθύμησε κάποια γιατί δεν γράφεται για τα εκατομμύρια που έκαναν το εμβολιο και δεν έπαθαν τιποτα

    • Γιατί;;; Μα γιατί είναι απόλυτα ασφαλής η υπερδύναμη που λέγεται eμβόλιο!!! Χιλιάδες οι θάνατοι και οι σοβαρές παρενέργειες παγκοσμίως.. Αλλά Ναι διερευνώνται τα περιστατικά ή δεν φαίνεται να σχετίζονται με τα eμβόλια!!! 3η φάση κλινικών δοκιμών ολοκληρώνεται το 2023 και έπονται άλλες 3 φάσεις, ΜΗ αδειοδοτημένα!!! Μεταδίδουν ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι σύμφωνα με Σύψα και Θεοδωρίδου, οι «ειδικοί» της Κυβέρνησης, αλλά επικίνδυνος είναι ο ανεμβολίαστος… Α, και κάτι ακόμα… Μέχρι 14 Ιουλίου αγαπητοί ανεμβολίαστοι φάτε πιείτε γιατί από 15 του μήνα είστε επικίνδυνοι… Επικίνδυνοι για τους εμβολιασμένους!!! Που έχουν μέσα τους την υπερδύναμη!!!! Τι ακούω Θεέ μου!!

      • Συγνώμη τα πιστεύετε αυτά που λέτε? Χαίρομαι που γράφετε με το όνομα σας. Είστε σίγουρος ότι ενημερώνεστε σωστα?

        • Δεν είδα να μου παρουσιάζετε κάτι να με αντικρούσετε… Πως είπατε; Αναστασία;; Εγώ έχω γράψει ονοματεπώνυμο και ανέφερα όσα οι » ειδικοί» λένε…. Φοβάστε να πείτε και το επίθετό σας;;; Όλοι βλέπω πίσω από την ανωνυμία κρύβεστε και απευθύνεστε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς οι περισσότεροι. Στα όσα ρωτάω ή παραθέτω κανείς δεν απάντησε μέχρι σήμερα. Όχι, δεν είμαι ειδικός, δεν είμαι ιατρός, επιστήμονας ή οτιδήποτε άλλο. Προβληματισμένος είμαι και θέλω απαντήσεις.. Και αντί για απαντήσεις μόνο παράνοια και αλλοφροσύνη συναντάω. Παίρνω τον άλλο τηλέφωνο και αντί να με ρωτήσει πως αν ειμαι καλά με ρωτάει αν έχω κάνει το εμβόλιο!!!!!

        • Αγαπητέ Ανώνυμε… Ξέρεις εσύ κάτι που δεν ξέρω εγώ;;; Με ρωτάς αν εμβολιάστηκα με τα εμβόλια που εμβολιαστήκαμε όλοι παιδιά ή στο στρατό ή για τον Sars cov 2; Σε προκαλώ να βγεις από το καβούκι σου, να πεις το ονοματεπώνυμό σου, εάν έχεις τα κότσια βέβαια και να κάνουμε όπου θέλεις δημόσιο διάλογο… Να μου λύσεις τις απορίες μου.. Γιατί εγώ ερωτήματα θα κάνω…. απλά, κατανοητά ερωτήματα.. Να απαντήσεις επώνυμα με το αληθινό σου ονοματεπώνυμο…

      • Δε φοβάμαι να γράψω επίθετο, όμως για χάριν κάποιας έστω προστασίας των προσωπικών δεδομένων ας πούμε το παραλείπω συνειδητά. Μη χαθούμε όμως σε αυτό. Ναι οι περισσότεροι βρίζουν όπως είπατε. Αυτό δείχνει ότι είναι πολύ θυμωμένοι, με την κατάσταση, με τις ειδήσεις, με το κακό που μας βρήκε με όλα. Όμως οι άνθρωποι έστω και λανθασμένα θέλουν επικοινωνία διότι είμαστε μια κοινωνία ΜΗ ΑΦΗΣ πια και σε λίγο ΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Εγω εμβολιάστηκα. Πολύ συνειδητά. Κανείς δεν έδωσε το ελιξήριο του covid 19 με το εμβόλιο. Σίγουρα ξέρετε ότι καλύπττει ποσοστά. Δεν αποσιωπήθηκε ποτέ αυτό. Επίσης απαντώ σε αυτό που ξέρω. Δεν είναι πειραματικά τα εμβόλια. Έχουν πάρει άδεια ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΧΡΗΣΗΣ λόγω του ότι έχει πληγεί ένας πλανήτης ολόκληρος! Τι άλλο θέλετε να αντικρούσω?

        • Σύμφωνα με την Pfizer και τις υπόλοιπες εταιρείες ή 3η φάση κλινικών δοκιμών ολοκληρώνεται το 2023…. Αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά το εγχειρίδιο της Pfizer διαπιστώνει ότι η ίδια η εταιρεία με τα όσα αναγράφει παραδέχεται ότι τα όσα γνωρίζουμε είναι λιγότερα από όσα δεν γνωρίζουμε… Συχνά βλέπει κανείς την λέξη «άγνωστο».. Είναι εύκολο όταν είσαι εταιρεία που πουλάς να λες «τα πιθανά οφέλη υπερτερούν των αρνητικών επιπτώσεων»… Πιθανά;;;;; Για να το κλείσουμε το θέμα.. Δεν εμπόδισα κανέναν να κάνει εμβόλιο για τον Sars Cov 2… Ούτε τα ίδια τα παιδιά μου.. Εάν μου πουν ότι θέλουν τότε ελεύθερα και το λέω δημόσια.. Με ενοχλεί όμως αυτή η αισχρή ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σε όποιον δεν θέλει να εμβολιαστεί και το ΜΕΓΑΛΟ ΨΈΜΑ και το ξέρουν ακόμα και οι «ειδικοί» Αυτό ότι ο ανεμβολίαστος είναι επικίνδυνος…. Μεγάλη κουβέντα και όχι για εδώ… ΥΓ. Τα προσωπικά δεδομένα μας αγαπητή Αναστασία έχουν υποστεί βιασμό εδώ και πολλά χρόνια… Και που εισαι ακόμα!!! Χάρηκα έστω και από Αυτό εδώ το βήμα που τα είπαμε και έδειξες αν μη τι άλλο επίπεδο σε σχέση με πολλούς που σχολιάζουν…

    • Προτείνω να οπλοφορούμαι. Πλησιάζει η ώρα που ο Μητσοτάκης θα στείλει ροπαλοφόρους να σακατεύουν, όποιον δεν έχει αποδεικτικό εμβολιασμού. Ωραία πράγματα! Πάω να πάρω καμία μπύρα και τίποτε σαβουρο-συνοδευτικά, το ματς προβλέπεται συγκλονιστικό!

      Υ.Γ. Νιώθω πολύ μεγάλη ανάγκη, να ευχηθώ με όλη μου την καρδιά, στους κυβερνώντες και τους γαλάζιους επιστήμονες τους, αλλά και στους συνομωσιολόγους: ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ …. όλοι σας!!! ΟΛΟΙ ΡΕ !

      • Ακόμα εσυ βρίσκεσαι στο στάδιο ότι όλα αυτά στον πλανήτη τα κατάφερε ο Μητσοτάκης και η ΝΔ.Καλα το πας.Αν και έχεις δρόμο να έρθεις στη πραγματικότητα.Βελόπουλος,Χίος,Τράγκας,Πολακης και ξερό ψωμί.

        • Μάλλον παριστάνεις την μαϊμού του γένους Macaca, παρότι και ως Homo sapiens sapiens είσαι κουτοπόνηρος ηλίθιος. Τα φασιστικά μέτρα και οι κλιμακούμενοι αποκλεισμοί απέναντι στους μη εμβολιασμένους, ο εραστής σου ο Μητσοτάκης δεν τους ενορχηστρώνει;;; Με τον κουμπάρο τον Ναζιστογεωργιάδη;; Ποιός επιτίθεται σε ποιόν; Εδώ ολόκληρη Χρυσή Αυγή ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες πλανεμένοι, μπήκε στο Κοινοβούλιο και το ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ – ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτή είναι η Δημοκρατία. Μία άποψη διαφορετική, όπως αυτών που έχουν επιφυλάξεις για τις παρενέργειες των Εμβολίων στο ΔΙΚΟ τους σώμα – άλλοι μπορεί να ανταποκρίθηκαν καλά, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ;;;;
          Πάντως προσωπικά, απέναντι σε εσένα τον …γνωστό σχολιαστή θα έλεγα, πως την άποψή σου και ειδικά τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να την επιβάλλεις, την έχω γραμμένη κανονικά.

  6. Αγαπητοί,προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός? 2 μέτρα γης θα πάρουμε όλοι. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση δε, πως τη διχόνοια που δήθεν φοβούνται οι αρνητές των εμβολίων τη σπέρνουν μόνο αυτοί, αντί να γίνεται το ανάποδο! Ξέρω ξέρω, πολύ θα ήθελαν να πάνε με θάρρος κι εκείνοι να ξεμπερδεύουν γι αυτό η λύσσα η κακιά προς αυτούς που ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους. Ψυχραιμία, έτσι κι αλλιώς είναι νομοτελειακό. Ο,τι δεν ολοκληρώνουμε μόνοι μας κι αφήνουμε σε εκκρεμότητα, έρχεται η στιγμή που σκάει η λύση μόνη της. Τώρα αν έρχεται ευχάριστα η δυσάρεστα , αυτό είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο. Καλημέρα στην παρέα. Καλό ανέμελο καλοκαίρι.

  7. Σου έλεγαν για την «πράσινη ανάπτυξη» του GAP μετά ήταν στην «ανασυγκρότηση» του κράτους από τον Κωστάκη, ύστερα «έσκισαν τα μνημόνια» και τώρα σου λένε ότι αν δεν κάνεις το εμβόλιο θα καταστρέψεις την οικονομία.
    Όλοι αυτοι μαζί έκαναν την Ελλάδα ένα χρεοκοπημένο Ισλαμαμπάντ.

  8. Χθες 2/7/21 ένα ξύλινο Τουριστικό σκάφος,απέναντι απ' την πρώην Heaven

    Σε απόσταση 50μετρων απ την ακτή γινόταν πάρτυ,απ τις 10-11 η μουσική τέρμα και χόρευαν όπως τις εποχές προ-πανδημίας 50 άτομα τουλάχιστον..Οι ελεγκτικέ αρχές γιατί δεν παρενέβησαν αφού η μουσική για καμιά ώρα ακουγόταν στο λιμάνι;που είναι η κοινωνική ευθύνη…η καραντίνα πέρσι τον Σεπτέμβρη απ τους Ολλανδούς ξεκίνησε με την εικόνα των σκαφών που κάνουν τα μπάρμπεκιου και επιστρέφοντας όλοι μαζί χορεύουν μέχρι να μπουν λιμάνι..Οι αρχές που είναι;έπαρχε, γιατί αυτές οι διακρίσεις απ τους υπόλοιπους επαγγελματίες;

  9. Αφού θελους να μας χωρισουν σε εμβολιασμενους και μη εμβολιασμενους θα δουμε ποιοι θα πανε στις καλπες τελικα…

    • Ναι θα βγει ο καραφλος που πουλαει αλιφες για την καραφλα με δωρο επιστολη του Ιησου.Ειναι ο μονος ανεμβολιαστος.ΝΔ,Συριζα,ΚΙΝΑΛ,ΚΚΕ και μερα 25 ειναι υπερ.

  10. ΠΟΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ?

    • Εεεεεεελα βρε! Καλά αυτό πως και δεν το σκεφτήκαμε;;;; Κι ομως είναι πέρα ως πέρα λογικό. Άρα και κάτι οικογενειακοί φίλοι που έσβησαν από τον ιό τελικά ήταν από το εμβόλιο που δεν πρόλαβαν να το κάνουν αλλά μάλλον τους έφτασε αεροδυναμικά!Ευχαριστούμε Αστυνόμε Σαΐνη!!!!

  11. Προς πανέξυπνους.Πιστεύετε δηλαδή ότι χωρίς τα εμβόλια θα είμασταν καλύτερα σήμερα;Αυτό λέτε;Θα είχαν ανοίξει τα ταξίδια και θα γεμίζαμε τουριστες;Αυτό πιστεύεται;Να καταργηθούν τα εμβόλια να σωθούμε;Αυτό λέτε;Καλα κρασια.

  12. Καταρχην ειστε κακως ενημερωμενος και σαφως προκατελλειμενος το ποσοστο των εμβολιασμενων και με τις δυο δοσεις δεν φτανει καν το 40 τοις εκατο.Επισημα στοιχεια απο δελτια ειδησεων κι οχι απο site της κακιας ωρας,οσο για τις ηλικιες 25 εως 49 εκει το ποσοστο ειναι δεν ειναι 23 τοις εκατο,για να μην αναφερθω στις ηλικιες 18 εως 25.Μαλλον ζειτε σε αλλο πλανητη εσεις,και προσπαθειτε με φτηνη προπαγανδα και διαστρεβλωμενη πραγματικοτητα να μας παρουσιασετε το ασπρο μαυρο,επειδη τυνχανει να ειστε ολοι εσεις ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.Ουτε λιγο ουτε πολυ μας λετε οτι οι εμβολιασμενοι που σε προσφατη συνεντευξη του ο κ.Τσιπρας στο star μιλησε για 28 τοις εκατο,κολλανε ολους εσας τους ανεμβολιαστους που δεν τηρειτε κανενα μετρο.Παρουσιαζετε ενα η δυο μεμονωμενα επεισοδια χωρις ιατροδικαστικη εκθεση ως κανονα.Λυπαμαι πολυ.Και μην το κοψετε….

    • Έτσι είναι. Συμφωνώ. Πως γίνεται οι περισσότεροι να σχολιάζουν αρνητικά? Εγώ πάντως στενοχωριέμαι διότι αυτός ο φόβος υπάρχει από κακή επικοινωνία. Αν είχε διαχειριστεί σωστα χωρίς διασπορά ψευδών ειδήσεων θα ήταν όλοι πιο σίγουροι. Τώρα, άντε να πείσεις τον καθένα ξεχωριστά.
      Καλημέρα.

  13. Τον συνοστισμο στα πλοια απο την παρασκευη χιλιαδων ανεμβολιαστων που εσπευσαν να πανε διακοπες με ενα απλο self test τον ειδατε??Η ζειτε σε αλλο πλανητη ολοι εσεις?λεω εγω τωρα…

  14. Αυτά που συμβαίνουν με ξεπερνούν…» - Ξέσπασε ο Ιωαννίδης για το αλαλούμ των μέτρων | Rantar

    «Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα με ακατανόητα, αντιφατικά και αποσπασματικά μέτρα, με ξεπερνούν κατά πολύ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη.
    https://www.youtube.com/watch?v=Roc4llIG-ss

    • Που διαψεύστηκε πολλές φορές και να δούμε αν θα κρατήσει στην θέση του.

    • Δεν του αρέσουν τα μέτρα. Όχι τα εμβόλια. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Διότι κάτι ακροβατικές κωλοτούμπες τις έκανε φίλε μου. Εγώ τον έχω παρακολουθήσει από την αρχή. Κι αφού έσωσε την Αμερικα όπου προφανώς αγαπάει ζει κι εργάζεται είπε να σώσει και την Ελλάδα……….

  15. Σάββατο ήρθε με την Easy Jet μεγάλος αριθμός Ολλανδών , αψηφώντας τις ταξιδιωτικές οδηγίες,τις ..λακίες μας και δεν είχε ένα λεωφορείο να κατέβουν στην Κω..Ήρθαν με 20 ευρώ απ το Amsterdam,επέλεξαν μικρά ξενοδοχεία πόλης για να μην πάνε στα Αll Inclussive.. κάποιοι έχουν έρθει 70 φορές και πρέπει να πληρώσουν ταξί να πάνε στην πόλη, επειδή δεν έχει λεωφορεία μετά τις 5.Το ίδιο με την Sky express…θα διαβάσετε τα σχόλια σε λίγο .Καλά αυτοί οι υπεύθυνοι τουρισμού Κω με τι ασχολούνται;πάνε καλά;μήπως έχετε παρατήσει το νησί όπως λένε κάποιοι ή υπάρχει αλαζονική συμπεριφορά;

    • τι κάνει ακριβώς;με τι ασχολείται; Τρίτη φορά που επισκέπτεται πελάτες μας το Νησί και τους δίνουν χαράτσι 90 ευρώ για μετακίνηση αεροδρόμιο

  16. Ρίξτε μία ματιά στο παρακάτω άρθρο από το «The Guardian» και θα καταλάβετε ότι η προστασία που παρέχουν τα εμβόλια κατά της Covid-19 πλέον είναι πολύ μικρότερη (έως ελάχιστη) εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα. Όπως θα διαβάσετε τα στοιχεία προέρχονται από την στατιστική υπηρεσία της Μ. Βρετανίας. Το άρθρο έχει τίτλο: «Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που τώρα πεθαίνουν με τον Covid στην Αγγλία είχαν εμβολιαστεί;»

    (27 Ιουνίου 2021) Why most people who now die with Covid in England have had a vaccination
    https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated

  17. Μια χώρα ///δέλο,που παρακαλάει τους Τουρίστες να έρθουν ακόμα και με D μετάλλαξη

    2200 νεκροί απο Covid μεχρι τωρα (Απρίλιο-Ιούνιο) ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα. Καμία 20ρια εμβολιασμένοι.
    Κάντε τις πράξεις.
    2100 τουλαχιστον δολοφονημένοι απο την διάχυτη κοινωνική ηλιθιότητα.

    • είναι ότι φοβούνται περισσότερο το εμβόλιο απ τον ιό…πιο τσουνάμι από μαρμαροντουβάρι να σκεφτεί..για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να διαθέτεις και λίγο νιονιό.

  18. Η αίσθηση μου για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης είναι μία και μόνη. Ελήφθησαν με μόνο άξονα να μην διακινδυνευσει ο τουρισμός. Η κυβέρνηση μην μπορωντας να επιβληθεί πουθενά παρά μόνο στις νομιμες επιχειρήσεις, επιβάλλει μέτρα προκειμένου να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στις πράσινες χώρες και να μην κινδυνεύσει να χαθεί η τουριστική σεζόν.

  19. Δεύτερη παρατήρηση.
    Θεωρώ πως μόλις περάσει η σεζόν οποιοδήποτε περιοριστικο μέτρο δεν έχει νόημα.
    Και αυτό γιατί είμαι πεπεισμένος ότι όποιους ήταν να πείσουμε για τον εμβολιασμό τους πεισαμε.
    Αντε λίγες χιλιάδες ακόμα με τα παρακαλια και celebrities και παπάδες και κινητά συνεργεία.
    Και κάποιοι άλλοι,αν προλάβουν,επειδή θα πεθάνει κάποιος δικός τους στα επόμενα κύματα.
    Συνεπώς οποιοδήποτε περιοριστικο μέτρο από το φθινόπωρο και μετά δεν πρόκειται να σώσει κανένα. Το μόνο που θα κάνει είναι να παρατεινει την ύφεση και την υπανάπτυξη και να φουντωσει περαιτέρω το χρέος.

  20. Επίσης ΕΦΌΣΟΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΜΒΌΛΙΟ καταντάει ανηθικος ο περιορισμός των νέων που στο κάτω κάτω δεν κινδυνεύουν επειδή ο 70αρης δεν γουστάρει το μπόλι.
    Πιστεύω πως ο μόνος δρόμος και αυτό που θα γίνει τελικά και κυρίως γιατί τελείωσαν τα λεφτά, είναι ο δρόμος που ακολουθεί η Βρετανία.
    Η Βρετανία επέλεξε όπως και το Ισραήλ και κάποιες χώρες,ότι δεν πάει άλλο, με ή χωρίς θύματα.
    Θα γίνει ηρωική έξοδος.
    Δεν πρόκειται να λυπηθώ κανέναν ανεμβολίαστο βλάκα.

  21. Προς αντιρρησία... έχεις επιλέξει η επιλογή σου να εξαρτάται από άλλους,όχι από σένα

    Πρέπει να εμβολιαστούν για να σταματήσουν οι μεταλλάξεις. Λες και μπορείς να τις κουμαντάρεις. Στο Πακιστάν ούτε το 1% δεν έχει εμβολιαστεί. Στην Αφρική δεν έχουν νερό, όχι εμβόλια.
    – Έχεις επιλέξει η επιλογή σου να εξαρτάται από την πορεία της Αφρικής και του Πακιστάν; Γιατί το κάνεις αυτό; Τι κερδίζεις;

  22. Συμφωνώ και επαυξάνω.. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΡΌΒΑΤΟ ΕΠΊ 45ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΠΙΖΝΑΣ , ..ΜΑΣ ΈΦΕΡΕ ΕΔΏ.. αλλά ευτυχώς που έχουνε ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ και ΌΧΙ ΧΟΎΝΤΑ..και ευτυχώς που έχεις ΕΠΙΛΟΓΉ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΌΧΙ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ ..ΒΈΒΑΙΑ.. (Ένα εμβόλιο που κατά επιστημονικά ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΆ δεδομένα προκαλεί παράλυση,στείρωση εγκεφαλικά και θάνατο..

    • Άκου άκου άκου τι λέει…. Πωωω …. Αν σκέφτεστε έτσι για το εμβόλιο Άντε Γεια που λέει κι ο Τσουκαλάς. Δε θα βγούμε ποτε από αυτό.

    • Αυτό το όλοι το λένε,πως το έχεις τσεκάρει,πως και με τι γνώσεις έχεις διασταυρώσει;με τι μαθηματικές συναρτήσεις, βάσεις δεδομένων, διαγράμματα και καμπύλες έχεις καταλήξει στις επιπτώσεις που επικαλείσαι;αδικείσαι.

  23. Που στο παρελθόν…ευχοταν θάνατο στους ανεμβολιαστους και ήθελε να τους πάει στην εισαγγελεια.. Φίλε στο ξαναπα.θελω πολύ να σε γνωρίσω να δω τι …@κ@ς είσαι…!!! . ψυχασθενη!!!

    • Εγώ ποτέ ,αν λες για μένα που σε καλώ ενώπιον του Εισαγγελέα και μετά σε ότι είδος πάλης θέλεις,ποτέ δεν ευχήθηκα σε κανέναν να πεθάνει,είμαι δωρητής οργάνων και αιμοδότης.Ενω εσύ άρρωστος Χρυσαυγή της..Ότι ώρα θες πάμε δικαιοσύνη και μετά στο ριγκ.Αν θες στο ξαναλέω 12 η ώρα Εισαγγελέα.///ακας είσαι και κότα μαζί..και κάτι ακόμα,τα στοιχεία μου τα έδωσα στην Εισαγγελία,εσένα περιμένω και η γραμματέας τα ίδια μου είπε ότι είσαι //στης και επειδή απειλείς για 6 η φορά δημοσίως,θα σε τρέχω παντού.και.κατι ακόμα,ένας με ένας και με κάμερα να δουν από κοντά όλοι αν σε φοβάμαι…ο Παπάς δεν έκλεισε την πόρτα τσ…..

  24. Παιδιά πολύ μίσος. Ηρεμήστε. Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε τέτοιο DNA. Είμασταν ενωμένοι. Γιατί όλο αυτό? Γιατί τόσος θυμός? Ξανασκεφτείτε. Ποιος μας φταίει? Ο διπλανός μας που εμβολιάστηκε? Καλά έκανε και γουστάρει. Τι προσπαθείτε να αποδείξετε εκατερωθεν? Από που πάτε να πιαστείτε? Κανεις δε μπορεί να διαφωτίσει τα σκοτάδια σας παρά μόνο ένας γιατρος. Τώρα τι γιατρος… Η ειδικότητα μπορεί να διαφέρει ανά περίπτωση . Ψυχραιμία διότι βλέπω νέο εμφύλιο σε λίγο και τα θύματα θα είμαστε μόνο εμείς. Λίγο σεβασμό παραπάνω. Βρείτε τον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ