Όλα για το εμβόλιο… (Το δίχτυ προστασίας, η «εκστρατεία ενημέρωσης» και ο στόχος για «ανοσία αγέλης»)

65
1884

Όλα για όλα για το εμβόλιο…(Το δίχτυ προστασίας, η «εκστρατεία ενημέρωσης» και ο στόχος για «ανοσία αγέλης»)

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το επόμενο «επεισόδιο» του κυβερνητικού σχεδιασμού, με την παραλαβή της πρώτης δόσης (κάπου 300.000) εμβολίων τον Ιανουάριο και την νέα «διαφημιστική καμπάνια» που είναι στα σκαριά.

Σιγά σιγά όμως αρχίζουν να ξεδιαλύνονται ορισμένοι «μύθοι», όπως το «success story» της διαχείρισης της πρώτης καραντίνας.

Πρώτα πρώτα οι ειδικοί αρχίζουν να τοποθετούν τα νέα δεδομένα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Η αίσθηση που είχε καλλιεργηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα ότι μόλις «ανακαλυφθεί» το εμβόλιο θα τελειώσουμε μια και καλή με την πανδημία τώρα αρχίζει να ανατρέπεται ως φρούδα ελπίδα ή πλάνη.

Παρά το ότι η «κινητήριος δύναμη» της διεθνούς φαρμακοβιομηχανίας και της επιστημονικής κυβέρνησης (η αγάπη προς τον συνάνθρωπο; το προφανές τεράστιο κέρδος; και τα δύο; Διαλέγετε και παίρνετε…) έκανε το «θαύμα» της, με την ανακάλυψη-έγκρισή του, πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ.

Το εμβόλιο λένε «δεν είναι πανάκεια» και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αμέσως και ως διά μαγεία το τέλος της πανδημίας. Απλώς, ο εμβολιασμένος -σύμφωνα με τους ειδικούς- έχει ισχυρότατες πιθανότητες να μην νοσήσει  ή να νοσήσει πολύ ελαφρύτερα σε σχέση με ένα μη εμβολιασμένο.

Που σημαίνει ότι όποιοι κάνουν το εμβόλιο δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να χαλαρώσουν τα μέτρα και να νιώσουν ξαφνικά «άνετοι» -όπως εξηγούν- μιας και μπορεί να κολλήσουν, έστω και με λιγότερες πιθανότητες, αλλά και να μεταφέρουν τον ιό.

Και όταν τελειώσουμε με τον πρώτο γύρο εμβολιασμού θα πρέπει να οργανωθεί, η επαναληπτική διαδικασία. Και αυτό θα γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (όπως για παράδειγμα με το εμβόλιο της γρίπης).

Για να επιτευχθεί η λεγόμενη «ανοσία της αγέλης» χρειάζεται να περάσει πολύς χρόνος, αλλά και να πειστούν να το κάνουν οι περισσότεροι (χωρίς να ξέρουμε τι περιστατικά θα προκύψουν από τυχόν παρενέργειες…)

Πόσο μάλλον όταν στις τελευταίες δημοσκοπήσεις λιγότερο από το 1/3 του πληθυσμού είναι αποφασισμένο να κάνει το εμβόλιο (εξ ου και η νέα μεγάλη διαφημιστική «εκστρατεία ενημέρωσης» που ετοιμάζεται. Είμαι περίεργος αν ο εμβολιασμός των πολιτικών on camera με placebo η κανονικό εμβόλιο θα πείσει ή τελικά θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για να το κάνουν οι πολίτες).

Έτσι, θα απαιτηθεί αντικειμενικά πολύς χρόνος (και χρήμα) για να παραχθούν, διακινηθούν και μπουν στην διαδικασία εμβολιασμού τόσα εκατομμύρια δόσεις.

Μετά είναι η οργάνωση (μέσω φαρμακευτικών συλλόγων (;), φορέων υγείας κλπ) κάπου 1000 εμβολιαστικών κέντρων πανελλαδικά.

Σκεφτείτε μόνο τι έγινε με τα covid – test μέχρι τώρα σε ότι αφορά την οργάνωση-υλοποίησή τους και πόσοι συμπολίτες μας τα έκαναν (τοπικά και πανελλαδικά) για να βγάλετε συμπέρασμα.

Μένει να δούμε πως θα χειριστεί η κυβέρνηση όσους παραμείνουν επιφυλακτικοί ή αρνητές των εμβολίων ως το τέλος (πέρα από τις πιέσεις με την «ταυτότητα εμβολιασμού», το ότι ‘δεν θα μπορούν τα ταξιδέψουν» κλπ.

Θα επαναλάβει άραγε τα περί  «ατομικής ευθύνης», «ψεκασμένων…» κλπ, που τόνισε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμά του, προκαλώντας έτσι συνθήκες κοινωνικού αυτοματισμού;

Όλα αυτά (και άλλα πολλά) με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Αν, εν τω μεταξύ, δεν προκύψουν άλλα θέματα (από αυτά που υποβόσκουν καιρό τώρα: εθνικά, οικονομικόκοινωνικά, γεωφυσικά κλπ) και αλλάξουν άρδην… την ατζέντα της επικαιρότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

65 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι 300.000 δόσεις που θα έρθουν τον Ιανουάρια είναι για 150.000 άτομα γιατί χρειάζονται 2 δόσεις για τον καθένα. Οι ευσεβείς πόθοι της κυβέρνησης να εμβολιάζει 2 εκατομμύρια τον μήνα πάνε περίπατο όσον αφορά τον Ιανουάριο τουλάχιστον.

  2. Απορία. Γιατί όποιον έχει αμφιβολίες η διαφορετικές απόψεις τον έχουν φημωσει και τον στελλουν στα δικαστήρια;;; τι φοβούνται;;

    • που από την αρχή αρνήθηκαν να τηρήσουν τα μέτρα και παρότρυναν τους πιστούς στις εκκλησίες να κάνουν το ίδιο (κυρίως ευπαθείς ηλικιωμένους, τους Έλληνες γονείς μας, γιαγιάδες και παππούδες); Που η συμπεριφορά τους είναι θανάσιμα ανεύθυνη; Που λένε να ψεκαστείς με αγιασμό και θα σε προστατέψει από τον ιό; Που ενώ άρχισαν να μολύνονται και να μολύνουν οι παπάδες, δε στράφηκαν στα ιερά και τους αγιασμούς, αλλά στους επιστήμονες και στις ΜΕΘ; Που ακόμα εξακολουθούν ελεύθερα να μην τηρούν τα μέτρα και τις συμβουλές των επιστημόνων; Δε νομίζω ότι έχουν τιμωρήσει ή φιμώσει κανέναν, οπότε άδικα ανησυχείτε για αυτούς γενικότερα που βάζουν σε θανάσιμο κίνδυνο την Ελληνική κοινωνία με τις «αμφιβολίες» και τις «διαφορετικές απόψεις» τους σε περίοδο πανδημίας.

    • Μα ο κ.Πρωθυπουργός δημόσια τους αποκάλεσε ψεκασμένους και αποτελούν μειοψηφία.Οπότε δεν έχει βαρύτητα η άποψή τους. Άλλωστε στα μέτρα της επιστήμης και της πολιτείας συνηγορεί η Εκκλησία της Ελλάδας και το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης.Προς τι λοιπόν να ακούμε διαφορετικές απόψεις.

  3. Εδώ και 100 χρόνια μας αρρωσταινουν εντεχνως με πάσης φύσεως μέσα , τροφή, νερο, μόλυνση , ψέκασμα, τεχνητές τροφές με χημικά, διοξίνες τοξίνες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από αυτά η FDA, (ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας??!! αντίθετα επιβάλει το ψέκασμα, τα επικίνδυνα χημικά στις καλλιέργειες, στις ιχθυοτροφιες, οι άνθρωποι αρρωστσινουν, πεθαινουν 100αδες καθημερινά από καρκίνο, και άλλες αρρώστιες, απαγορεύουν και φιμώνουν κάθε σωστή ιατρική επιστημονική μελέτη κατά του εμβόλιο, . Μυστηριώδως πεθαίνουν τυχαία η φιμωνονται άνθρωποι επιστήμονες που έχουν ανακαλύψει την ίαση όλων των αρρωστειων του καρκίνου Και τώρα μας πασαιρνουν το εμβόλιο. ..

  4. Πιθανές παρενέργειες του εμβολίου για όποιον το κάνει .. ΜΌΝΟ ΚΑΡΚΊΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΊ

    Στοιχεία από επίσημο έγγραφο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), κοιτάξτε Σελ σελίδα 16 ως 17η, στο παρακάτω link
    https://www.fda.gov/media/143557/download
    Μερικές από τις παρενέργειες :

    Σύνδρομο Guillain-Barré
    * Οξεία διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα
    * Εγκάρσια μυελίτιδα
    * Εγκεφαλίτιδα / μυελίτιδα / εγκεφαλομυελίτιδα /
    μηνιγγιοεγκεφαλίτιδα / μηνιγγίτιδα /
    εγκεφαλαπάθεια
    * Σπασμοί / επιληπτικές κρίσεις
    * Εγκεφαλικό
    * Ναρκοληψία και καταπληξία
    * Αναφυλαξία
    * Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου
    * Μυοκαρδίτιδα / περικαρδίτιδα
    * Αυτοάνοση ασθένεια
    * Θάνατοι
    * Επιπλοκές εγκυμοσύνης και γέννησης
    * Άλλες οξείες απομυελινωτικές ασθένειες
    * Μη αναφυλακτικές αλλεργικές αντιδράσεις
    * Θρομβοπενία
    * Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη
    * Φλεβικός θρομβοεμβολισμός
    * Αρθρίτιδα και αρθραλγία / πόνος στις αρθρώσεις
    * Νόσος Kawasaki
    * Φλεγμονώδες σύνδρομο πολλαπλών συστημάτων
    στα παιδιά
    * Ενίσχυση νόσου λόγω εμβολίου

    ΚΑΛΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ

  5. Να ξέρετε ότι δημιουργούν – αρρωστεια, αυτοί που ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ για να πουλουν φάρμακα,(μια ζωή, ειδικά τα τελευταία χρόνια) οι οποίες ελέγχονται από δύο μεγιστάνες, δεν γράφω ονόματα, και ο ανεξάρτητος δήθεν FDA ‘(παγκόσμιος οργανισμός υγείας) ελέγχεται από τους ίδιους,τους μεγιστάνες,έχουν εγκρίνει χιλιάδες τοξικά, χημικά, συντηρητικά για τις τροφές που αποδεδειγμένα προκαλουν χίλιες επιπτώσεις, το ίδιο και τα εμβόλια, το ίδιο και τα λιπάσματα που πωλούνται για την αγροτική παραγωγή.. Ενώ συγχρόνως καταπολεμούν την φύση και οτιδήποτε φυσικό, όπως επίσης και τους αντίθετους γιατρούς, επιστήμονες, με θανάσιμο μίσος… Γιατί άραγε, ακόμα δεν καταλάβατε

    • Έτσι όπως τα λέτε είναι, μια μικρή διόρθωση. ο FDA είναι ο αμερικάνικος ΕΟΦ, κάθε χώρα έχει δικό της. Αν ο FDA εγκρίνει ένα φάρμακο αυτό το φάρμακο μπορεί να κυκλοφορήσει μόνο στην Αμερική. Για να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη πρέπει να το εγκρίνει ο ΕΜΑ που είναι ο ευρωπαϊκός FDA. Του ΕΜΑ την έγκριση περιμένουμε στις 27 Δεκεμβρίου.

    • Λόγω της ιατρικής, των φαρμάκων, των εμβολίων, της έρευνας και των επιστημών έχουμε διπλασιάσει τον μέσο όρο ηλικίας μας, έχουμε μειώσει τη βρεφική και νηπιακή θνησιμότητα, έχουμε βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας. Ακόμα και όλοι οι παπάδες (ακόμα δεν τηρούν τα μέτρα) που κόλλησαν κόβιντ, στους επιστήμονες έτρεξαν και τρέχουν για βοήθεια και θεραπεία.

      Αν αυτός με ανθυγιεινή διατροφή ή με πολύωρη έκθεση στον ήλιο πάθει καρκίνο, παρά τις οδηγίες και συμβουλές για πρόληψη που ξέρουμε από τους επιστήμονες, θα φταίνε τα σκοτεινά νεοταξικά κέντρα για την ανευθυνότητά του;
      Αν αυτός, που αρνείται να τηρήσει τα μέτρα πρόληψης στην πανδημία, μολυνθεί και μολύνει, παρά τις οδηγίες και συμβουλές για πρόληψη πάλι από τους επιστήμονες, θα φταίνε και εδώ τα σκοτεινά νεοταξικά κέντρα για την ανευθυνότητά του;

      Γιατί μια ζωή να είμαστε φυγόπονοι;

  6. Ιατρικές συμβουλές πιστού που βρίζει την επιστημονική κοινότητα ("πρόχειρη λίστα που θα αλλάξει" λέει,

    και όχι «μερικές από τις παρενέργειες»), ενώ έχει ήδη πει:

    Δεν υπάρχουν παγκόσμια ιός και πανδημία

    Υπάρχουν
    * αλλά όχι στην Ελλάδα
    * στην Ελλάδα, αλλά ο Έλληνας δε μολύνεται
    * στην Ελλάδα, αλλά ο Έλληνα Χριστιανός δεν μολύνεται
    * έξω, αλλά στις εκκλησίες δεν υπάρχουν
    * στις εκκλησίες, αλλά παπάδες, μοναχοί, παπαδιές, πιστοί κλπ δεν μολύνονται
    * στις εκκλησίες, στα μοναστήρια, στο Άγιο όρος, και μολύνονται όλοι, αλλά τον φέρνουν τουρίστες
    * στις εκκλησίες, στα μοναστήρια, στο Άγιο Όρος, αλλά δεν μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία
    * παντού, και αν είναι να πεθάνουμε οι ορθόδοξοι από αυτόν θα είναι θέλημα θεού
    * παντού, και είναι κόλπο των Εβραίων για να κατακτήσουν τον κόσμο
    * αλλά παράξενα τρομακτικά μας έκρυψαν τα χαμόγελα, αλλά τί να κάνουμε όλα για την υγεία μας βρε παιδιά
    * αλλά πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;
    * αλλά η καραντίνα και τα μέτρα είναι χούντα
    * αλλά η Ελλάδα πουλάει τη χώρα με την αγορά του αμερικανικού εμβολίου και όχι του ρωσικού
    αλλά δεν ευθυνόμαστε επειδή δεν τηρούμε τα μέτρα

    Υπέρ θεοκρατίας και
    https://www.youtube.com/watch?v=0JaKx7BqRzU&ab_channel=EllinofreneiaOfficial

    ΚΑΛΟ ΨΕΚΑΣΜΑ

    • Συνέχεια θα σου βάζει τον παπά και την Μπουμπουλίνα με τα δίκανα .η αριστερή παλαμίδα..το πιο ηλίθιο κατασκεύασμα στο φόρουμ..το γκαζάκι του διαδικτύου,την βλαμμένη που μας έχει πρήξει τα μέζεα και τα μόνα επιχειρήματα που έχει είναι η Ελληνοφρένεια και το έθνος.καμμένη εντελώς, χάνεις τα λόγια σου με μια βλαμμένη που την έχει δει πορτιέρης του aegeanews.

      • στο αναλ και στο θανατικό το χυδαίο μυαλό σας. Είναι από την έλλειψη κοινωνίας ή την αντικοινωνικότητά σας? Αλλά το «αριστερός» είναι ό,τι πιο χυδαίο έχετε πει.

  7. Καταρχήν γράφεις αρλούμπες, είσαι πιωμένος, σε έχει πειράξει η καραντίνα, έχεις σαλεψει… ΉΔΗ ΉΔΗ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ… ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΨΈΚΑΣΜΑ ΕΣΎ.. ΟΎΤΕ ΕΜΒΌΛΙΟ .το γιατί η Ελλάδα αγοράζει από την Αμερική και όχι την Ρωσία, τογιατί μας επιβάλουν καραντίνα έως τον Μάρτιο,το γιατί κλείνουν τις εκκλησίες , διότι όλες αυτές οι εντολές προέρχονται από τα κέντρα Αμερική, καιεπιβάλλονται σε όλες τις κυβερνήσεις και όχι ΑΠΌ ΤΗΝ ΡΩΣΊΑ,γιατί άραγε, γιατί άραγε το εμβόλιο που αγοράζει η Ελλάδα και μας το επιβάλουν έχει τόσες επιπτώσεις και το κάνεις με ευθύνη σου (της Ρωσίας αντίθετα, δεν έχει), εσύ φοβάσαι να πας στην εκκλησία, η να εκκλησιαστεις, αλλά δεν φοβάσαι να πας στην καφετέρια, στο σούπερ μάρκετ,να μπεις στο λεωφορείο, στο αεροπλάνο και στα πλοίο .. Τότε μάλλον είσαι εσύ που έχεις το πρόβλημα (γιατί άραγε έκλεισαν εντελώς τις εκκλησίες για τους πιστούς,βασει εντολων)?Και ένα τελευταίο να χεις υπόψη σου κάτι… Έχω κοινωνήσει 3 φορές και μετά από μένα και πριν από μένα αλλά 20 άτομα… Όλοι χαιρόμαστε άκρα υγείας,, αν σου λέει κάτι

  8. Δεν υπάρχει επιστημονική κοινότητα,, όταν οι άνθρωποι επιστήμονες δε

    Εκτελούν εντολές και παίρνουν μίζες για να προωθούν τα εμβόλια… Αυτοί ακολουθούν τις πολιτικές εντολές αν θες να ξέρεις..ουτε μια » επιστημονική » πρόταση τους δεν ειναι σωστή, οι μάσκες βλάπτουν αποδεδειγμένα, τα εμβόλια προκαλούν 150 επιπτώσεις αποδεδειγμένα,η καραντίνα έχει αυξήσει τις ψυχολογικές επιπτώσεις, απαγορεύεται να βγεις έξω, να πας στην θάλασσα, να πάρεις φρέσκο αέρα, όλα αυτά βλάπτουν για τους παπαριολοιμωξιολογους.. Η πραγματική επιστημονική κοινότητα είναι ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ, οι επιστήμονες ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ, ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΧΡΉΜΑ , ΧΡΌΝΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΏΝΟΥΝ.. ΑΝ Μητσοτάκης λέει ψεκασμενους μάλλον εννοεί τους δικούς του.. Ψεκασμενοι από το χρήμα!!!!

    • Προς το παρόν ξεχνάμε όλα τα παραπάνω ξεκαρδιστικά, αντιφατικά κουτοπόνηρά σας,

      Κρατάμε ότι βρίζετε τους επιστήμονες των σκοτεινών κέντρων, τα χουντικά μέτρα τους, την ανύπαρκτη πανδημία, τον άκακο ιό, τα άχρηστα και αχρείαστα εμβόλια της μασονικής παγκόσμιας οικονομικής ελίτ,

      και παράλληλα λέτε «η Ελλάδα πουλάει τη χώρα με την αγορά του αμερικανικού εμβολίου και όχι του ρωσικού», το οποίο ρωσικό βγήκε πιο σύντομα από όλα και για το οποίο τα στατιστικά από τους ελέγχους και την έρευνα έχουν αμφισβητηθεί παγκοσμίως, αφού δεν υπάρχει διαφάνεια από την δεύτερη πατρίδα μας.

      Όχι. Η μόνη πραγματική επιστημονική κοινότητα είναι αυτή που φοβάται τον θεό.

  9. Φίλε της ελληνοφρενεια στο χω πει... Αν είσαι Τούρκος είναι δικαίωμα σου

    Μήπως να ασχοληθεις ρε παλιοτουρκε με κάτι άλλο παρά να βρίζεις την θρησκεία σε κάθε βίντεο που στέλνεις.. Με τους ψεκασμενους της ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ?? ακου εκεί τους πουλημενους παπα@@ολογους σου ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΣΚΌΡΔΑ . Βρωμ@@@τουρκε

  10. Μόνο οι «αρνητές της αλήθειας» θα μας σώσουν! Πρέπει να φθάσουν το 70% και να εμβολιαστούν…

  11. Όλα για το εμβόλιο (η παραφληροφορηση, η φίμωση των ανεξάρτητων επιστημόνων

    Οι συμφωνίες δισεκατομυριων με τις εταιρείες εμβολίων, η εκστρατεία τρομοκρατίας, η πλύση εγκεφαλου,η επιβολή μάσκας για 6 μήνες..η αλλαγή επιστημόνων δεδομένων από τους » λοιμοξιωλογους κάθε 3 μήνες αν η μάσκα βλάπτει η όχι,..και στο τέλος η υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης ότι δεν αναλαμβάνουν ευθύνη οι εταιρείες εμβολίων για τις 1000 παρενέργειες του εμβολίου. …. Τελικά ποιος ο σκοπός όλου αυτού του παγκόσμιου σχεδίου εδώ και ένα χρόνο? Τελικά το εμβόλιο πράγματι θεραπεύει τους αρρώστους η αρρωσταίνει τιυς υγιείς ..??

    • Δεν έχετε δει που η μακρόχρονη χρήση της έχει πεθάνει το προσωπικό χειρουργείων παγκοσμίως; Έχουν μείνει ζωντανοί χειρουργοί, νοσηλευτικό προσωπικό, γιατροί στα έκτακτα, ερευνητές κλπ; Εκατομμύρια έχουν ξεπαστρέψει οι μάσκες και είναι όλα τα νοσοκομεία άδεια.

      Κάτω το αμερικάνικο εμβόλιο, ζήτω το ρωσικό.

  12. Κύριε της ελληνοφρενειας...αν θες να γράψεις κάτι με αποδείξεις γραψτο

    Χορτάσαμε από Ευαγγελάτο, από παραπληροφορηση από κοροϊδία από τους πουλημενους επιστήμονες του κράτους , κανείς (κάνεις ανεξάρτητος δεν έχει φωνή, γιατί???) και χορτάσαμε από τον διωγμό της εκκλησίας.. Εσύ κάτσε βλέπε ελληνοφρενεια.. Και τον ΣΥΨΑ… (μάλλον η ΣΗΨΗ και το χρήμα τους έχεις φάει την λογική!!!

    • όταν ξεκινάς με το «όλοι είναι πουλημένοι», ενώ παραβλέπεις τους 100 νεκρούς καθημερινά (σε αντίθεση με τους 100 ετήσιους της εποχικής γρίπης), τότε δεν χρειάζονται αποδείξεις. Είστε σκέτη απόλαυση.

  13. Από ότι βλέπω υπάρχουν 2 κατηγορίες οι μεν και οι δε. Και δεν πρόκειται οι μεν να πείσουν τους δε.
    Ο καθένας έχει την άποψη του αγνοώντας τη γνώμη και τα επιχειρήματα του άλλου.
    Η ιατρική κάνει θαύματα, έχει προοδεύσει και το έχει κάνει με τα χρήματα των φαρμακευτικών. Υπάρχει ένα συνεχές πάρε δώσε μεταξύ επιστημόνων, επιχειρηματιών και πολιτικών. Πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε ότι οι τρεις προαναφερθέντες δεν ενδιαφέρονται για μας.

    • η συμβουλή των επιστημόνων «προληπτικά μάσκα και μέτρα, για να σωθούν πολλοί μέχρι να βγει το εμβόλιο» και αυτοί που την τηρούν, ανήκουν στη μία κατηγορία; Τί άλλο χρειάζεται δηλαδή για να πειστεί κάποιος από τους επιστήμονες;

      Έχετε πάντως απόλυτο δίκιο. Οι επιστήμονες δεν ενδιαφέρονται για εμάς. Εγώ το λέω από την αρχή, οι μόνοι που νοιάζονται για τη ζωή του Έλληνα, είναι ο Πούτιν και αυτοί:
      https://www.youtube.com/watch?v=0JaKx7BqRzU&ab_channel=EllinofreneiaOfficial

      Πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε με αυτό.

  14. Ρε ρε! Οι εξυπνοι περιμενουν να εμβολιαστουν οι αφελεις για να γινει το τοιχος ανοσιας που θα τους προστατεψει!

    • είσαι βλάσφημος, ανθέλληνας άπιστος και δεν ακολουθείς την επίσημη γραμμή της εκκλησίας να ψεκάζεσαι με την πανάκειά της ή πρόκειται για ειρωνικό ψευδώνυμο;

  15. Η άλλη πρόταση ποια είναι;Να μην κάνουμε εμβόλιο και να απομονωθούμε από όλο τον κόσμο;Να μην πατάει κανείς ξένος εδώ και να τρώμε…..βρούβες;Για να πάρουμε τι ζωή μας πίσω ,όπως το πουν ,όπως το κάνουν ,δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Υπάρχει;

  16. ΔΕΝ αμφιβάλω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υποστεί πλύση εγκεφαλου,

    Από τα ΜΜΕ, (,δημοσιογράφους και κανάλια,» λοιμωξιολογοι, » πολιτικοι, (επιστήμονες ‘αδρά επιδοτούμενο με 100χιλιαδες ευρώ ‘ ΚΑΘΕΙΣ ) εξαλου ο εγκλεισμός δεν είχε άλλο σκοπό πάρα να βλέπουν όλοι οι άνθρωποι τα fake κρούσματα, ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ, ΤΟΝ ΦΌΒΟ, την fake εξάπλωση (που αποδείχθηκαν οτιτα μισα είναι fake, ότι τα τεστ δεν εγγυώνται την ύπαρξη κορωνοϊού, ότι η εγγυτοτητα των τεστ είναι Αμφιβόλου ποιότητας, σε ζαρζαβατικα βρήκαν κορωνοιο.. Αυτή λοιπόν η εσώκλειστη παραπληροφορηση έκανε μερικούς ανθρώπους να πιστέψουν τα παραμύθια των » ΙΑΤΡΏΝ » μαριονέτες της πολιτικής εξουσίας..

        • όλοι στα άκρα είστε το ίδιο επικίνδυνοι – ακροδεξιοί, ναζιστές, χρυσαυγίτες, αναρχικοί, ακραίοι αριστεροί, κκε κλπ, όλοι το ίδιο Αμφιβόλου-ποιότητας άνθρωποι.

      • Το μεγαλύτερο άκρο είναι αυτό που μετράει με καντάρια την Δημοκρατικότητα. .αλλά και είναι χωμένο στην διαπλοκή μέχρι τον λαιμό. .κατηγορώντας όλους τους άλλους για ακραίους

        • κατηγορώ για ακραίους. Άραγε, η σβαστικομάνα να στόλισε τους κουραμπιέδες της με αχνοσβάστικες;

      • Η μέγιστη σβαστικομάνα είναι η δικιά σου.που στόλιζε τάφους στο όνομα της δημοκρατίας.

      • αυτή που σε ……. με click away έκτρωμα? Το δημοκρατικό τόξο παραμάσχαλα και πυρ στα άκρα….

        • και το ότι συνεχίζετε να υποστηρίζετε τη σβάστικα της χρυσής μάνας, αποτελούν δύο γεγονότα που ζεσταίνουν την καρδούλα του χριστιανού Έλληνα.

          Λέτε να στολίζει την κορυφή του δέντρου με στρας σβάστικα?

  17. Η είναι μια... Το εμβόλιο μεταδίδει τον κορωνοιο στους υπόλοιπους που δεν θα το κάνουν..

    .. Αν γίνει στο μισο πλυθησμο… Είναι οκ…… Το έργο και το σχέδιο είναι πολυ ύπουλο που πρέπει να φοβάστε τους εμβολιασμενους … Και όχι τους ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ

    • στο «έχουν ήδη το εμβόλιο και μας το κρύβουn», στο «εμβόλιο μεταδίδει τον κορωνοιο στους υπόλοιπους που δεν θα το κάνουν».

      I LOVE YOU!!!

  18. .. Αν γίνει στο μισο πλυθησμο εμβολιασμός το έργο τους θα επιτευχθεί .. το σχέδιο είναι πολυ ύπουλο, επικίνδυνο, και σατανικό . Ο κόσμος θα πλησιάζει άφοβα τους εμβολιασμενους,(πιστεύοντας ότι είναι οι υγιείς, συγχρόνως θα απέχει μακριά από τους ανεμβολιαστούς, (σαν επικίνδυνους,) ενώ οι πραγματικά συμβαίνει το αντίθετο, σκεφτείτε από ποιους θα μεταδίδεται ο ιός στους υγιείς

  19. Προς.. . Φυσικά είμαι ψεκασμενος..... Εγω σου λέω ότι είσαι.. Φίλε να σου εξηγήσω γιατί.. .

    Καταρχήν και η εκκλησία ει αι πουλημένοι, (ένας ήταν ο ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟΣ, όπου δεν υπέκυψε στο αντίχριστος κράτος και τον έφαγαν… Γιατί άραγε επιβιώνει ο τωρινός, γιατί θελει το χρήμα, την εξουσία και όχι την πίστη… Κανονικά για Μεναπρελεθ να λέγεται ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ… ΌΧΙ ΙΕΡ…
    Αυτά περί εκκλησίας.. Όσο για τα πουλημενα τομάρια πολιτικών, δημοσιογράφων, εγώ Ακολουθώ την λογική μου, την κρίση, και διαβάζω ανεξάρτητα πορίσματα, μελέτες, ΙΑΤΡΏΝ..
    Η εκκλησία δεν έχει σχέση με τον ιό.. Η όχι.. Και ξεκόλλα μ@λ..κα από την εκκλησία.. Κάτι άλλο έχεις?

    • εντελώς δωρεάν, είναι τουλάχιστον βλάσφημο να τους λέτε πουλημένους. Τί άλλο να έχω, μετά την ορθόδοξη λύση που έχει σώσει τον κόσμο;

  20. Το σωστό :οι εμβολιασμενοι να ξέρεις είναι αυτοί που θα αρρωστήσουν πρώτοι και θα μεταδίδουν τον ιό, οι αφελείς όπως εσύ θα κολλήσετε από τους εμβολιασμενους

    • αν έχεις ακολουθήσει την επίσημη θεία θεραπεία της εκκλησίας μας, δεν αρρωσταίνεις, δεν κολλάς άλλους, δεν κολλάς τίποτα.

  21. Προς πονοψυχος...ρε εσυ το χεις καταλάβει ότι είσαι ένας αποβλακωμενος από την τηλεόραση?

    Κλειστή,… Μπας για γιατρευτεις από την αποβλάκωση του Ευαγγελάτου,του σκαι. Του αντ, του μεγκα της ερτ,.. Κάτι άκουσα ότι κάνουν δείγματα σε τομάτες, σε κατσίκες, σε φυτά και το τεστ τα βρίσκει θετικό, κάτι άκουσα ότι τα κρατικά νοσοκομεία σε βρίσκουν 90% θετικό δε ιό και τα ιδιωτικά με πληρωμή 1%,κστι άκουσα ότι κάθε θάνατος, υπογράφουν οι συγγενείς και λογίζεται ως από κορωνοιο, κατι άκουσα ότι 90%παγκοσμιως των ιατρών, επιστημόνων, λοιμοξιολογων έχουν αποδείξεις και στατιτιδτικα οτι το εμβόλιο εχει πάνω από 60 %παρενέργειες, έως και θανάσιμες, και στην τελική διαπιστώνω ότι ο φόβος και η αποβλάκωση σε έχουν μετατρέψει (όπως οι ίδιοι ήθελαν Κσι είναι ο σκοπός τους) σε έναν μελλοντικό μελοθανατο… Καλό εμβολιασμό και εύχομαι τι εμβόλιο να μην σου δημιουργήσει μια από τις μη
    αντιστρέψιμες παρενέργειες..ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΊ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΥΠΈΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΊΟΥ ΕΊΣΤΕ ΣΚΕΤΗ ΑΠΌΛΑΥΣΗ

    • του νεοταξικού μασονικού εβραϊκού Ζούκεμπερκ της παγκόσμιας οικονομικής σατανικής ελίτ της λέσχης μπίλντερμπεργκ είστε? Πόσο απογοητευμένοι θα είναι οι σοβαροί και υπεύθυνοι στην οικογένειά σας, που σας εμβολίασαν μικρό για να έχετε μια μεγάλη και υγιέστατη ζωή, να σας βλέπουν τώρα να χρησιμοποιείτε αυτά τα διαβολικά πληρωμένα νεοταξικά εργαλεία, να υποστηρίζετε σβαστικομάνες και θείους ψεκασμούς.

      Δεν είμαστε «μελοθάνατοι», είμαστε μελομακάρονα.

  22. Το κακό είναι ότι οι γονείς σας όταν είμασταν μικροί σας έκαναν τα εμβόλια και ζήσατε για να μας ζαλίζετε τώρα.Άντε με τα copy paste κάθε ανοησίας που κάνετε .

    • Ενώ, αν είχαμε θεοκρατία και ηγέτη που να τρέμει τον θεό, θα είμασταν όλοι μια ενωμένη γροθιά. Όχι τώρα που οι μισοί εμπιστεύονται τους νεοταξικούς ιποοκρατικούς γιατρουδάκους και οι άλλοι μισοί, που έχουν ξυπνήσει, έχουν καταλάβει τα συμφέρονται και τις ψευτοπανδημίες της παγκόσμιας εβραιομασονικής λέσχης.

  23. Έχουμε Δημοκρατία.
    Λες ότι θες, κανεις ότι θες, κρίνεις, έχεις απαιτήσεις, κλπ.
    Δεν θέλεις εμβολιο. Δικαίωμα σου.
    Αλλα αν αρωστησεις και με κολλησεις γιατί είσαι μάγκας η τσαπερδονα, εγώ θα σου σπάσω το κεφάλι. Δικαίωμα μου να προστατεύσω.
    Ετσι είναι η Δημοκρατία. Δίνεις και περνεις. Έχεις δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

  24. ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ! «ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ»

  25. Έχεις την πιο μεγάλη οπή πάντως..τόσα καλάσνικοφ χωράνε..η μανούλα σου σε μεγάλωσε με καλάσνικοφ

    και συμπόσια με μανιφέστα..Ο ανθρωπισμός σου είναι νεοφιλελέ τρεμάμενο καντήλι.

    • Έχουμε ξαναπεί, κουτοπόνηρε χρυσαυγίτη, και η χρυσή σβαστικομάνα και η αναρχομάνα, το ίδιο ελεεινές και σιχαμένες είναι.

      Η μια στολίζει το δέντρο με σβάστικες και η άλλη το καίει με μολότοφ.

      Χρόνια πολλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ