Πάει ο παλιός ο χρόνος… Πάει και η πολυδιαφημισμένη ‘συνεργασία’ Κυρίτση-Καματερού για σχολεία, λιμάνι, νοσοκομείο +;;;

16
1315

Πέρασε σχεδόν ενάμισης μήνας από την συνάντηση Δημάρχου και τοπικού Βουλευτή για όλα τα εκρεμμή θέματα της πολύπαθης Κω που έκανε όλους να αναφωνήσουμε «δόξα σοι…’ αν  είχε επιδειχθεί ανάλογο πνεύμα συνεργασίας από την αρχή της θητείας σας, τότε τα πράγματα για την Κω θα ήταν πολύ διαφορετικά…»

Αλλά δυστυχώς από τότε δεν είδαμε ούτε κάτι το χειροπιαστό, ούτε καν μια συνέχεια σε επίπεδο συναντήσεων ή έστω ανακοινώσεων για την ατζέντα των θεμάτων που συζήτησαν…

(Αντιγράφουμε χαρακτηριστικά από το τότε δελτίο τύπου:

«Κατά τη συνάντηση του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού με τον Δήμαρχο Κω κ. Κυρίτση Γιώργο, σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, στο Δημαρχείο, τονίστηκε η ανάγκη για συνεργασία με διακριτούς τους θεσμικούς ρόλους του καθενός, προς όφελος του νησιού και των κατοίκων του.

Ταυτόχρονα καθορίστηκαν από κοινού τα ζητήματα, στα οποία θα υπάρξει το προσεχές διάστημα κοινή δράση, όπως:

  • το νέο νοσοκομείο,

  • το λιμάνι,

  • τα σχολεία,

  • το νέο κλειστό γυμναστήριο στο Πυλί,

  • κατασκευή δύο νέων Δημοτικών Σχολείων, ένα στο Πυλί και ένα στην Αντιμάχεια,

  • η παραχώρηση του ακινήτου Λινοπότι στον Δήμο της Κω.

  • τα πολεοδομικά

  • έναρξη διαδικασιών κατασκευής του ΓΕΛ Ζηπαρίου»)

Αντ’ αυτών λοιπόν παρακολουθήσαμε με έκπληξη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο την πρωτοβουλία του δήμου να προχωρήσει ο ίδιος τις αναθεωρημένες μελέτες για την αποκατάσταση των σχολείων μετά από ένα τρίμηνο απραξίας (με τριπλάσιο από το αρχικό προϋπολογισθέν κόστος – αιτιολογώντας το ως καλύτερη θωράκιση και ενίσχυση των σχολικών κτιρίων), μιας και η κυβέρνηση (άρα και οι τοπικοί εκπρόσωποι της), όπως και τα συναρμόδια υπουργεία -σύμφωνα με τον δήμο Κω-  τα ‘χουν γράψει στον κόκορα…

Καμία άλλη δημόσια εξήγηση ή αντίδραση από τις δύο πλευρές,  πλην της ανταλλαγής αιχμηρών δελτίων τύπου μεταξύ Θ. Μουζουράκη-Γ. Ζερβού… Που θέλουμε να πιστεύουμε ότι και οι δύο κινήθηκαν εντελώς αυτόνομα και αυθόρμητα, χωρίς να εκφράζουν αυτούς που θα έπρεπε να εκφραστούν και να εξηγηθούν… μετά την παραπάνω ανακολουθία (πολύ καλά έκανε μάλιστα ο Γ. Ζερβός που μας θύμησε τις σχετικές δηλώσεις Δημάρχου και Βουλευτή στη Δημοτική Τηλεόραση (αν και για άλλο λόγο…):

Τι μεσολάβησε άραγε στο διάστημα αυτό και η συνεργασία που υποσχέθηκαν ούτε απέδωσε τα αναμενόμενα, ούτε είχε συνέχεια;

Αν μη τι άλλο, οφείλουν να μιλήσουν καθαρά και οι δύο πλευρές , γιατί επαναλαμβάνουμε (αυτό που υπογραμμίζαμε σε όλους τους τόνους από την αρχή της εμφάνισης του μεταναστευτικού λίγο πριν το «Κάπτεν Ηλίας») ποσώς μας ενδιαφέρει αν ως Γιώργος και Ηλίας «δεν τα βρίσκουν»… έχουν ασυμβατότητα χαρακτήρων… ιδεολογικές ή άλλες διαφορές.

Από τη στιγμή που οι πολίτες αυτού του ταλαίπωρου τόπου τους εξέλεξαν στη θέση που είναι, έχουν θεσμική υποχρέωση να συνεργάζονται αρμονικά και να είναι καθημερινά σε επαφή για την επίλυση όλων των προβλημάτων του τόπου.

Τα οποία μάλιστα είναι ουκ ολίγα: Από το Νοσοσοκομείο (το υπάρχον, όχι το «νέο» που ΘΑ γίνει…) με την σοβαρότατη έλλειψη Καρδιολόγου, για να μην πούμε Παιδιάτρου, ΕΚΑΒ και όλα όσα προκύπτουν καθημερινά, μέχρι την αποκατάσταση των σχολείων, του λιμανιού, των μνημείων κλπ, που «Κύριος οίδε» ποιο είναι το «ορατό μέλλον» που υπόσχονται ότι ΘΑ φτιαχτούν… (Ιδιαίτερα τώρα τις γιορτές θα μπορούσαν κάλλιστα να συναντηθούν και να δουν που βρισκόμαστε και τι κάνουμε, εάν υπάρχει συνέχεια και συνέπεια λόγων, έργων και προθέσεων…)

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντιδραστικός χαρακτήρας ο Κάπτεν Ηλίας, το λένε όσοι κατά καιρούς έχουν βρέθηκαν δίπλα του.

    Άλλα λέει και άλλα αποφασίζει η κεφάλα του. Αυτά τα κατάλοιπα τα κουβαλά από μικρός και σε καμιά περίπτωση τώρα που ο ΣφΥΡΙΖΑ περνά στην απαξίωση και αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδεί τα φράγκα του κοινοβουλίου να στρώσει το χαλί για την βουλευτική σταδιοδρομία του Κυρίτση με την γρήγορη αποκατάσταση των σχολείων και του λιμανιού. ΛΕΦΤΆ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ, ΛΌΓΩ ΠΛΕΟΝΆΣΜΑΤΟΣ. Ακόμα και η ΔΟΥΡΟΥ για την Μάντρα Αττικής που είναι υπολογη δεν κατάφερε να δώσει κανένα από τα επιδόματα ανακούφισης και αποκατάστασης.

  2. Μόνο για τους αφελείς η συνεργασία για το κοινό καλό του νησιού και αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό;;

    Ο ένας να γέμισε σκ@τά το καλοκαίρι του 2015 για να ξεκαρφώσει τον «ΨΗΛΟ γίγαντα της κωλοτούμπας», ο άλλος χρειάζεται την αντίδραση του κόσμου….. μπας και αποφασίσει να βάλει το συμφέρον της Κω πάνω από μικροπολιτικά παιχνιδάκια…

  3. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  4. ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    θαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  5. Ποντιακό ανέκδοτο η συνεργασία του εγωιστή Δημάρχου με έναν που συνήθισε να έχει υποτακτικούς και όχι συνεργάτες...

    Για τα μάτια του κόσμου η δήθεν συνεργασία για το συμφέρον της Κω. Τους ενδιαφέρει το προσωπικό τους πολιτικό μέλλον που ο μεν Γιώργος το ψάχνει δεξιά και αριστερά ο δε Ηλίας που βλέπει ότι τα ψέματα τελείωσαν άρχισε πάλι τις διαβουλεύσεις με τον διαχρονικό συνεργάτη του Καΐσερλη…

  6. Χίο: Αλγερινοί αποπειράθηκαν να αγοράσουν ανήλικη Ελληνίδα!

    Όπως αναφέρει το http://www.politischios.gr δύο Αλγερινοί «πρόσφυγες» προσπάθησαν να αγοράσουν μια Ελληνίδα ανήλικοι προσφέροντάς της χρήματα!http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/657250_hios-algerinoi-apopeirathikan-na-agorasoyn-aniliki-ellinida

  7. 14ΧΡΟΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ» ΕΣΠΑΖΕ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ… ΔΩΡΑ ΤΟΥ

    Ένα 14χρονο «προσφυγόπουλο» στην Λέσβο, το οποίο προφανώς δεν πήρε δώρο από τον Αι-Βασίλη, πείσμωσε και πήρε μόνο του.Όπως, λοιπόν, προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, το «προσφυγόπουλο» έσπασε βιτρίνα καταστήματος την παραμονή των Χριστουγέννων και βούτηξε έναν φορητό υπολογιστή, καθώς και το χρηματικό ποσό των -210- ευρώ.Αλλά μόνο χριστουγεννιάτικο δώρο; Να μην πάρει κι ένα… πρωτοχρονιάτικο;Έτσι, με την ίδια μέθοδο (σπάζοντας τζαμαρία καταστήματος εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού), προσπάθησε να εισέλθει σε αυτό για να κλέψει, αλλά στάθηκε… άτυχο, καθώς συνελήφθη.

  8. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

    Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι στο μνημονιακό προτεκτοράτο των Μέρκελ-Τραμπ και Σόρος κυριαρχεί ο ρατσισμός! Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων! Να ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα:«Παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών που φιλοξενούνται στις δομές του Σκαραμαγκά και του Σχιστού προσκάλεσε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής. Στην παιδική γιορτή ήταν παρούσα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου, ενώ πρωτοχρονιάτικα τραγούδια έπαιξε η φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.».Αλήθεια, ακούσατε να γίνει καμμιά γιορτή και για τα φτωχά ελληνόπουλα; Ασφαλώς και όχι! Διότι, οι Έλληνες θεωρούνται πολίτες δευτέρας κατηγορίας μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα!

  9. ΟΡΜΠΑΝ: ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

    Ο Βίκτορ Ορμπάν χρησιμοποίησε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του για να καλέσει τους Ευρωπαίους να προστατεύσουν τον χριστιανικό τους πολιτισμό και δεσμεύθηκε ότι η Ουγγαρία δεν θα «υποχωρήσει πίσω από τσιμεντένια μπλοκ» τα Χριστούγεννα και θα παρακολουθεί τις γυναίκες και τις κόρες της να «παρενοχλούνται μέσα στο πλήθος της Πρωτοχρονιάς».«Ο Χριστιανισμός είναι κουλτούρα και πολιτισμός. Ζούμε σε αυτόν. Δεν αφορά το πόσοι άνθρωποι πηγαίνουν στην εκκλησία ή πόσοι προσεύχονται ειλικρινά. Η κουλτούρα είναι η πραγματικότητα της καθημερινής ζωής … Η χριστιανική κουλτούρα ορίζει την καθημερινή μας ηθική», έγραψε ο ηγέτης του Fidesz, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο MagyarIdők.Ο Ορμπάν στράφηκε επίσης κατά των εχθρών της πολιτικής του «πρώτα η χώρα μας», οι οποίοι λένε ότι…Διαβάστε την συνέχεια στο http://redskywarning.blogspot.gr/

  10. ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΕΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

    ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

    ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

  11. προς την Ελλάδα από τον Τούρκο αντιπρόεδρο: «Μπορεί να μην υπάρχει χώρα για να υπερασπιστείτε»!

    Μετά την τουρκική αξιωματική αντιπολίτευση, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και βουλευτές σε ξεχωριστές περιπτώσεις τη σκυτάλη πήρε ο τούρκος αντιπρόεδρος ο οποίος μίλησε ευθέως για οριστική διάλυση της Ελλάδας! http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/657795_apisteytes-apeiles-apo-ton-toyrko-antiproedro-mporei-na-min

  12. ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ! ΙΣΡΑΗΛ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ… ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ!

    Ενώ η κατάσταση στο Ιράν είναι συγκεχυμένη και οι πληροφορίες για τα συμβαίνοντα ελέγχονται για την ακρίβειά τους, οι σκοτεινές δυνάμεις που βρίσκονται όπισθεν από το κλίμα αναταραχής, αποκαλύπτονται!
    Έτσι, μετά το ειδικό διάγγελμα για την κατάσταση στο Ιράν, από τον παλιάτσο Τραμπ, ο Ισραηλινός υπουργός Μυστικών Υπηρεσιών (της διαβόητης Μοσάντ)ΊζραελΚατζ μίλησε στην ραδιοφωνία των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ ενθάρρυνε σήμερα τους Ιρανούς αναρχικούς να συνεχίσουν τις «διαμαρτυρίες»τους: «Το μόνο μπορώ να ευχηθώ είναι επιτυχία στον Ιρανικό λαό στον αγώνα του για ελευθερία και δημοκρατία».
    Και για να μην αφήσει να υπάρχει καμμιά αμφιβολία για τις σκοπιμότητες και τους υποκινητές της αναταραχής στο Ιράν, προσέθεσε με νόημα: «Εάν οι άνθρωποι κατορθώσουν να επιτύχουν ελευθερία και δημοκρατία, πολλοί από τους φόβους για το Ισραήλ και ολόκληρη την περιοχή θα εξαφανισθούν».
    Τα συμπεράσματα δικά σας!

  13. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2017… ΕΛΛΑΣ ΕΛΑΒΟΝ 56.351 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

    Έφυγε ο χρόνος κι αρχίζουν οι απολογισμοί. Ας δούμε τον απολογισμό της λαθρομετανάστευσης για το 2017, στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων»…Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, που αφορούν το πρώτο δεκάμηνο, σε ολόκληρη τη χώρα, από διάφορες «πύλες» εισόδου εισήλθαν συνολικά 56.351 «προσφυγάκια».Εις ότι αφορά την κυρία «πύλη εισόδου», δηλαδή τα τρία νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, εισήλθαν συνολικά 24.970 «προσφυγάκια». Περισσότεροι από τους μισούς πέρασαν στη Λέσβο (12.506), 7.103 στη Χίο και 5.361 στη Σάμο.Εξ’ όλων αυτών, έφυγαν ελαχιστότατοι με το πρόγραμμα εθελούσιων επιστροφών και δεν απελάθηκε από την χώρα ΚΑΝΕΙΣ!Τι μέλλει γενέσθαι το 2018; Η όξυνση των ελληνο-τουρκικών σχέσεων, προοιωνίζει μεγάλη αύξηση!

  14. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» Ή ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ!

    Πληρωμένη απάντηση στους διεθνείς νεοταξίτες, που με κάθε τρόπο επιχειρούν να της επιβάλλουν να δεχθεί «προσφυγάκια», έδωσε η εθνική κυβέρνηση της Πολωνίας, μέσω της εκπροσώπου της: «Η θέση της Πολωνίας αναφορικά με την μετακίνηση προσφύγων στο έδαφός της από άλλες χώρες παραμένει αμετάβλητη: Μόνο η πολωνική κυβέρνηση αποφασίζει εάν θα δεχτεί πρόσφυγες ή όχι. Είναι υπόθεση της Πολωνίας εάν θα δεχθεί πρόσφυγες ή όχι στο έδαφός της. Είναι απόφαση που αφορά τα μεραρχιακά μας δικαιώματα ως κράτους και αφορά τους ίδιους τους Πολωνούς και όχι επισήμους που έχουν λίγα κοινά με την Πολωνία και γνωρίζουν ελάχιστα για εμάς».

    Τι αντίθεση με τους εν Αθήναις γραικύλους των «ανοιχτών συνόρων», που όσα «προσφυγάκια» και να τους στέλνει ο Οθωμανός Πασάς τους, ζητάνε συνεχώς κι άλλα!

    (ΥΓ): Κάτι τέτοια βλέπει ο Σόρος και ευχαριστεί τον Γιαχβέ (σιωνιστής γαρ…) που βρέθηκαν αυτοί οι… καλοί και υπάκουοι άνθρωποι, ο Τσίπρας κι ο Καμμένος, στο νοτιοανατολικό άκρο της Ευρώπης και κάνει τη «δουλειά» του μια χαρά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ