Έγκλημα πάθους στην Τουρκία! Πρώην μοντέλο σκότωσε γνωστό παρουσιαστή και αυτοκτόνησε

0
1635

Βατάν Σασμάζ

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής (27.08.2017) στο πεντάστερο ξενοδοχείο Conrad της Κωνσταντινούπολης. Σε ένα από τα δωμάτιά του, η Ακέρ πυροβόλησε τέσσερις φορές πισώπλατα τον 43χρονο Σασμάζ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ακέρ, που έμενε μόνιμα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ και βρισκόταν στην Τουρκία εδώ και ένα μήνα, ήταν ερωτευμένη με τον 43χρονο παρουσιαστή και ηθοποιό.

Οι δυο τους φέρονται να είχαν δεσμό πριν από χρόνια. Μετά το χωρισμό τους, όμως, η Ακέρ παρέμενε ερωτευμένη με τον παρουσιαστή. Υπάρχουν  αναφορές πως η 54χρόνη θύτης παρενοχλούσε τον Βατάν. Μάλιστα, ο άτυχος παρουσιαστής είχε εκφράσει τους φόβους του σε στενό του συνεργάτη.

Πληροφορίες των τουρκικών μέσων αναφέρουν ότι ο Βατάν συμφώνησε να συναντήσει την Ακέρ στο ξενοδοχείο Conrad στη συνοικία Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης.

Από τις κάμερες ασφαλείας προκύπτει ότι η Ακέρ μπήκε πρώτη στο δωμάτιο και τρία λεπτά μετά την ακολούθησε ο Σασμάζ.

Η ανιψιά της Ακέρ, Ντόρα Ερκάν δήλωσε ότι είχε συναντήσει τη θεία της λίγο πριν την τραγωδία. Όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, ανέβηκε στο δωμάτιό της, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

«Η θεία μου ήταν βαθιά ερωτευμένη μαζί του εδώ και χρόνια. Μας έλεγε ότι θα χώριζε τη γυναίκα του για να την παντρευτεί», είπε η Ερκάν. Όταν είδε πως η 54χρονη αργούσε να επιστρέψει, της τηλεφώνησε αλλά δεν απάντησε. Τότε αποφάσισε να πάει στο δωμάτιό της και βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα.

Το προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου, όταν έφτασε στον τόπο της δολοφονίας, βρήκε τον Σασμάζ νεκρό στο πάτωμα, με τρεις σφαίρες στην πλάτη και την Ακέρ επίσης νεκρή από σφαίρα στο κεφάλι!

Θεωρείται πως η Ακέρ πυροβόλησε τον πρώην εραστή της όταν εκείνος αποφάσισε να φύγει από το δωμάτιο.

Πληροφορίες από τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Βατάν είχε παντρευτεί πριν από δυο χρόνια και η γυναίκα του έμαθε πριν από τέσσερις μήνες πως είναι έγκυος.

Η Ερκάν είπε επίσης πως η Ακέρ της είπε ότι είχε δουλειά για μισή ώρα και έπρεπε να ανέβει στο δωμάτιό της, αλλά επέστρεφε.

Το πρώην μοντέλο είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τον Βατάν στη σελίδα της στο Facebook στις 23 Δεκεμβρίου του 2016. Σε άλλες φωτογραφίες στο Facebook ποζάρει κρατώντας όπλα.

Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για το φόνο και την αυτοκτονία, ήταν καταγεγραμμένο.

Ο Βατάν Σασμάζ γεννήθηκε στο Τσανάκαλε της Κωνσταντινούπολης το 1974. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 1993 και έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά Çocuklar Duymasın.

Πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις και video clips.

Το 2000 άρχισε να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή στο ιδιωτικό κανάλι ATV για τέσσερα χρόνια. Μετά και για εννέα χρόνια ήταν παρουσιαστής τηλεοπτικού μαγκαζίνο.

Με πληροφορίες από: haberler.com, dailysabah.com, hurriyetdailynews.com, ntv.com.tr και yenisafak.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ