Η Meeting Point Hotel Management Hellas αναζητά προσωπικό για την ΚΟΥΖΙΝΑ σε LABRANDA & KAIRABA

0
186

Η Meeting Point Hotel Management Hellas μεγαλώνει!

 

Αν έχεις πάθος για την τέχνη σου, δυναμισμό, θέληση για εξέλιξη κι ανέλιξη. Αν αναζητάς μακροχρόνια συνεργασία που θα αναδείξει τις ικανότητές σου, τότε η επόμενη επαγγελματική σου κίνηση είναι μαζί μας!

Η Εταιρεία Meeting Point Hotel Management Hellas, μέλος του Ομίλου FTI Group, του 3ου μεγαλύτερου Tour Operator στην Ευρώπη, αναζητά προσωπικό για τη στελέχωση των ξενοδοχείων της στην Κω.

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για την επόμενη σεζόν λειτουργίας των ξενοδοχείων της, που φέρουν τα Brands LABRANDA & KAIRABA,

Προσωπικό για την ΚΟΥΖΙΝΑ

Και τις κάτωθι θέσεις:

Μάγειρας Α

Μάγειρας Β

Μάγειρας Γ

Ζαχαροπλάστης

Βοηθός Ζαχαροπλάστη

 

Εάν είσαι πρόθυμος να εργαστείς σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον με διαρκείς εκπαιδεύσεις και άμεσες προοπτικές εξέλιξης στον κλάδο, τότε θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σου και να επικοινωνήσουμε μαζί σου!

BE ONE OF US!

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, συνοδευόμενο και από μια πρόσφατη φωτογραφία σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε σχετικά με τους υποψήφιους εργαζομένους μας. Διατηρούμε τις σχετικές πληροφορίες που μας παρέχετε έως και ένα (1) έτος και έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των εν λόγω πληροφοριών, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου.  Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και για τα αντίστοιχα δικαιώματά σας και τον τρόπο άσκησής τους, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σχετική Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ