• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
20151113_121240
Το καφενείο Ποσπερίδα βρίσκεται στο Ζηπάρι. Σε ένα περιβάλλον παραδοσιακό, που δημιουργήθηκε πρόσφατα και απευθύνετα σε αυτούς που αγαπούν τη σπιτική γεύση στα μεζεδάκια. Ούζο, τσίπουρο, τσικουδιά, ρακόμελο, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε μεζεδάκια που τα συνοδεύουν. Σύγκλινο, μπεκρή μεζέ, κεφτεδάκια, κολιός παστός και οι ρεβυθοκεφτέδες που είναι η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Καφενείο Ποσπερίδα - "Καλώς την παρέα μας να τανε κι άλλη τόση, κρασί, ρακή και τσικουδιά μέχρι να ξημερώσει"
Περισσότερα
10372524_1407216272911937_4737327352639228801_n
Το Πρίων Καφέ βρίσκεται στη Ζιά. Σε ένα όμορφο περιβάλλον με τον πιο όμορφο κήπο που δημιουργήσαμε στη μαγευτική Ζιά. Σας καλοσωρίζουμε και σας υποσχόμαστε στιγμές χαλαρής απόλαυσης και ξεγνοιασιάς. καφεδάκια, ποτά, κοκτέηλσ και διάφορα σνακ θα σας ταξιδέψουν κάτω από το φως του φεγγαριού στην όμορφη Ζια. Πρίων Καφέ - Ο κληπος της Εδέμ, στη Ζιά
Περισσότερα
DSCN2234 (Custom)
Το αρτοποιείο Γιαννιώτικο βρίσκεται στο Τιγκάκι. Σε καθημερινή βάση μπορείτε να βρείτε φρέσκα ψωμιά-κουλουράκια-σφολιάτες- γλυκά-παγωτά-καφέδες κ.ά. Στο τραπέζι σας μπορείτε να βάλετε καρβέλι φτιαγμένο από αλεύρι κριθαρένιο και Ζέας. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι τη γεύση του ψωμιού.
Περισσότερα
mocha4 (Custom)
Η καφετέρια Mocha βρίσκεται στο Ζηπάρι.
Περισσότερα
DSCN1445 (Custom)
Το cafe "Μήνυμα" στο Ζηπάρι βρίσκεται κοντά σας ώστε να χαλαρώσετε από την καθημερινότητα και να απολαύσετε το καφεδάκι σας με την παρέα σας. Οι θαμώνες μπορούν να βρουν μια ποικιλία από επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι, σκάκι, καθώς και να ακούσουν επιλεγμένη μουσική. Αποτελεί στέκι για όλες τις ηλικίες. Ανοιχτό κάθε μέρα με delivery από τις 7 π.μ. μέχρι 1 μ.μ.
Περισσότερα
agno2
Το ΑΓΝΟ βρίσκεται στο Ζηπάρι. ¨οταν ακούμε τη λέξη ΑΓΝΟ ο νούς μας πάει κατευθείαν στις τυρόπιτες, μπουγάτσες, πίτσες κλπ. Με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά παρασκευάζουμε στο χώρο μας και διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλο το νησί. ΑΓΝΟ σημαίνει ποιότητα στο πρωινό. Δεχόμαστε παραγγελίες για προϊόντα σφολιάτας σε μικρά ή μεγάλα μεγέθη.
Περισσότερα