• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
lixoudis3
Το ζαχαροπλαστείο Λιχούδης βρίσκεται στο Ζηπάρι. Από το 2005 είμαστε κοντά σας για να σας προσφέρουμε τα γλυκίσματά μας. Στο εργαστήριό μας χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά. Τούρτες, πάστες, σιροπιαστά, παγωτά, σφολιάτες, τυρόπιτες και ό,τι άλλο θέλετε με διανομή στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε γάμους, βαπτίσια, γεννέθλια και λοιπές εκδηλώσεις. Λιχούδης: ένα όνομα, μια γλυκιά απόλαυση.
Περισσότερα
kos19
Το ζαχαροπλαστείο KOS PAtisserie βρίσκεται στην οδό Χριστόδουλου Τσιγάντε. Κοντά σας από το 1990, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Δημιουργούμε τούρτες, πάστες, σιροπιαστά καθώς και πρωινά σνακ με τα αγνά και φρέσκα υλικά. Αναλαμβάνουμε γάμους, γεννέθλια, βαπτίσεις και άλλες εκδηλώσεις με τις πιο γλυκές μας γεύσεις.
Περισσότερα
paradosh
Η Παράδοση βρίσκεται στην πλατεία στο Πλατάνι από το 1955. Με τα γλυκίσματά μας και τις τούρτες και τα σιροπιαστά γλυκά μας έχουμε κερδίσει τους καταναλωτές. Ανακοινώνουμε τη δημιουργία νέου καταστήματος στην Κέφαλο. γιατί η παράδοση είναι καθημερινή σας συνήθεια στο γλυκό.
Περισσότερα
DSCN0794
Το ζαχαροπλαστείο Mous βρίσκεται στην οδό Ασκληπειού 48 στο Πλατάνι. Μια γλυκιά ιδέα που έγινε πραγματικότητα το 2013. Δημιουργώντας σε πολλές γεύσεις τούρτες, πάστες, σιροπιαστά και πολλά άλλα γλυκίσματα, πάντοτε με φρέσκα και αγνά υλικά. Αναλαμβάνουμε γάμους, βαπτίσια, γεννέθλια και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.
Περισσότερα