• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
idrothermiki2
Η Υδροθερμική βρίσκεται στο 2ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών. Από το 1989 είμαστε κοντά σας με υπευθυνότητα και επαγγελματική εξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις και συντηρήσεις ύδρευσης - θέρμανσης - κλιματισμού. Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης λέβητες/καυστήρες, θερμοστάτες χώρου, σώματα, ηλιακά κλπ.
Περισσότερα
DSCN0955
Η Θερμοϋδραυλική βρίσκεται στην οδό Φιλίνου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα υδραυλικά είδη, σωλήνες, μπαταρίες μπάνιου, καμπίνες, ντουζιέρες κλπ. Επίσης μπορείτε να βρείτε καυστήρες, λέβητες, σώματα καλοριφέρ, αντλίες θερμότητας. Μαζί θα βρούμε τις οικονομικότερες λύσεις για τη θέρμανσή σας.
Περισσότερα
DSCN0775
Στο κατάστημα Υδροcal μπορείτε να βρείτε είδη υγιεινής, καμπίνες υδρομασάζ, βρύσες, έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου καθώς και μια μεγάλη γκάμα από πλακάκια και νεροχύτες εισαγωγής. Η Υδροcal είναι κοντά σας με πλήρη σειρά ειδών επίπλων υγιεινής και με όλα τα υδραυλικά είδη.
Περισσότερα
DSCN0862
Η Υδροδυναμική βρίσκεταισ το μαρμαρωτό. Είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην προμήθεια και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων, θέρμανσης, αντλιών ύδρευσης, ηλιακών συστημάτων, καθώς και στην κατασκευή κολυμβιτικών δεξαμενών. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και το service υπεύθυνα και επαγγελματικά. Είμαστε δίπλα σας κάθε φορά που μας χρειάζεστε.
Περισσότερα