• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
20151126_113304
Το κατάστημα του κ. Ζαχαρία Συνεσίου βρίσκεται στην Αντιμάχεια (πριν τον κύκλο). Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε είδη ξυλείας, χρώματα, σιδηρικά, εργαλεία και είδη κινγκαλερίας για το σπίτι ή την επιχείρησή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε δίπλα σας για να σας ενημερώσουμε και να σας συμβουλέψουμε για ότι χρειαστείτε. Διαθέτουμε μηχάνημα κοπής ξύλου - κολλήματος PVS και μηχανή ανάμιξης παντώς είσους χρωμάτων. Ζ.Ν Συνεσίου - Βρίσκουμε τη λύση για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.
Περισσότερα
Το κατάστημά μας βρίσκεται στο 4ο χλμ Επαρχιακής οδού Κω - Κεφάλου. - Αντιπροσωπεία - Εισαγωγές - Εμπόριο - Εφαρμογές Σχεδιασμός, Μελέτη, Εξοπλισμός, εσωτερικών χώρων. Κουζίνα ντουλαπα, πόρτα, κουφώματα από ξύλο, αλουμήνιο, pvc, σκάλα, ηλ. συσκευές
Περισσότερα
DSCN2064 (Custom)
Η Έκθεση Επίπλων STOSA βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Από το 1955 μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε την παράδοση στο χώρο του επίπλου. Στο εργοστάσιο μας κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα-πόρτες-ντουλάπες-κρεβατοκάμαρες για το σπίτι σας και επαγγελματικό εξοπλισμό για την επιχείρησή σας. Αντιπρόσωπος των Ιταλικών επίπλων κουζίνας STOSA, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα
superwood
Η επιχείρηση Super Wood βρίσκεται στην περιοχή Πελαργός. Με μια πολυετή εμπειρία στο εμπόρειο ξυλείας είμαστε κοντά σας για να σας ενημερώσουμε σε ότι έχει σχέση με τη ξυλεία. Στο κατάστημά μας μπορείτε επίσης να βρείτε βερνίκια VERNILAC και νεροχύτες. Είμαστε επίσημοι και εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της FRANKE® και της MAKITA®.
Περισσότερα