• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
12193453_1233916223290413_1897178318846602771_n
Το οινοποιείο Χατζηνικολάου βρίσκεται στη Μεσαριά. Ένα μικρό οινοποιείο που ξεκίνησε ο πατέρας μας Αντώνης Χατζηνικολάου και εμείς συνεχίζουμε την οικογενειακή μας παράδοση το 2013 με αφορμή μια σπάνια ποικιλία σταφυλιού το μαυροθήλυκο που ανακαλύψαμε στη Νίσυρο. Δημοφιλείς γαλλικές ποικιλίες Cabernet Sauvignon, Μerlot και Syrah καθώς και παραδοσιακό Ασφενδιανό κρασί φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο. Οινοποιείο Χατζηνικολάου - Απολαύστε την ιδανική γεύση και τα αρώματα του κόκκινου κρασιού φτιαγμένο με μεράκι.
Περισσότερα
inambelos1 (Custom)
Το κτήμα Τριανταφυλλόπουλου είναι από τα λίγα στη χώρα μας, που διαθέτει αμπελογραφική συλλογή 60 γηγενών ποικιλιών τις οποίες μελετά διεξοδικά όσον αφορά την προσαρμογή τους στο μικροκλίμα της περιοχής. Με σύγχρονες τεχνικές, σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον και άψογη διαχείριση οι Αμπελώνες Τριανταφυλλόπουλου αποτελούν πρότυπο οινοποιείου στα Δωδεκάνησα και όχι μόνο.
Περισσότερα
winery1 (Custom)
Το Οινοποιείο του κ. Χατζηεμμανουήλ Βασίλη εδράζει στο 11ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Κω-Κέφαλος, στη θέση Ασφενδιού. Η παράδοση της παραγωγής και εμφιάλωσης κρασιού συνεχίζεται πάντα φτιαγμένο με μεράκι για εσάς. Η μεγάλη ποικιλία κρασιών μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Έπειτα από διεθνή βραβεία και τιμητικές διακρίσεις έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όσων ξέρουν να γεύονται το καλό κρασί.
Περισσότερα