• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
12193872_1655658448047303_7528829031378991052_n
To Ink Design βρίσκεται στο Μαρμαρωτό στο 2ο χλμ Επαρχιακής οδού Κω - Κεφάλου. Αναλαμβάνουμε επιγραφές, διαφημιστικά έντυπα, γραφικές τέχνες.
Περισσότερα
20150502_132612 (Custom)
Η επιχείρηση Level Creations βρίσκεται στην Αλικαρνασού & Αμερικής 28. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους διαφήμισης για την εταιρεία σας, σχεδιασμό λογότυπων, επιγραφές, ψηφιακές εκτυπώσεις σε όλα τα μεγέθη. Ο δρόμος της διαφήμισης περνάει από την Level Creations.
Περισσότερα
DSCN1751 (Custom)
Το Κέντρο Γραφικών Τεχνών βρίσκεται στην προέκταση Αργυροκάστρου (Χριστόδουλου Τσιγάντε), στο Μαρμαρωτό. Πάνω από 28 έτη υπηρετούμε το χώρο της διαφήμισης με συνέπεια. Προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον πελάτη, προσφέρουμε όλο το πακέτο της διαφήμισης όσον αφορά το σχέδιο, την εκτύπωση, την ηλεκτρονική σχεδίαση, τα πακέτα ταυτότητας, τις υπηρεσίες email και την πλήρη διαφημιστική στρατηγική της επιχείρησής σας.
Περισσότερα
epigrafespapanikolaou (Custom)
Το κατάστημα επιγραφών του κ. Παπανικολάου βρίσκεται στην περιοχή Λίμνη Πυλίου. Στο κατάστημα εκτελούνται εργασίες πάνω σε επιγραφές, ψηφιακές εκτυπώσεις, λογότυπα, χαράξεις, μεταλλικά γράμματα κ.ά. Επίσης, μπορείτε να βρείτε αντιηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων, λεωφορείων, κτιρίων μάρκας Suntek.
Περισσότερα
balalis-logo
Το τυπογραφείο ΜΠΑΛΑΛΗΣ ιδρύθηκε το 1914 στο κέντρο της πόλης της Κω. Η οικογενειακή επιχείρηση, με εμπειρία 100 ετών στο χώρο των εκτυπώσεων και της τυπογραφίας, σήμερα στεγάζεται στην οδό Φιλίνου (στο τέρμα της Αβέρωφ) και διαθέτει πλήρη, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Έχει άριστη τεχνική υποστήριξη ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των Γραφικών Τεχνών για να είναι πάντα δίπλα σας με ό,τι πιο σύγχρονο και ποιοτικό. https://www.youtube.com/watch?v=Z7LtUerCU-U
Περισσότερα