• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
xontrompilasbanner
ΕΜΠΟΡΙΟ - επισκευή-εγκατάσταση-συντήρηση ψυκτικών και κλιματιστικών μονάδων. επαγγελματικοί θάλαμοι-ψυγεία, βιομηχανική ψύξη, οικιακά ψυγεία, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: συστήματα VRV, MULTI, RΟOFTOP, SPLIT, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ Α/C, ΔΑΠΕΔΟΥ A/C. ΚΑΣΕΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΤΑ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ: (DAIKIN, INVENTOR). εγκαταστάσεις αεραγωγών για εξαερισμό ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ εξαερισμού.
Περισσότερα
DSCN2208 (Custom)
Το κατάστημα Euro Clima Hellas βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως 86. Επισκευάζουμε και παρέχουμε ψυκτικές εφαρμογές-τεχνική υποστήριξη-service-thermoking Nestle Hellas-Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Amstel-Heineken-Alfa). Τοπικός αντιπρόσωπος Thermoking Hellas-Hitachi-Toyotomi Sendo-Daikin κλιματιστικά.
Περισσότερα
DSCN2251 (Custom)
Το κατάστημα του κ. Σουρασή Α. & Υιός βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως 37. Θέρμανση, υδραυλικά, επεξεργασία νερού, αντλίες πισίνας, χημικά πισίνας, ηλιακές και υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι η ειδικότητά μας. Με συνεχή ενημέρωση σε προϊόντα νέας τεχνολογίας στις καλύτερες πάντα τιμές.
Περισσότερα
DSCN1608 (Custom)
Η έκθεση ειδών ΥΔΡΟΠΗΓΗ βρίσκεται στο Λινοπότι, κοντά στη λίμνη Πυλίου. Φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα από πλακιδία εισαγωγής- είδη υγιεινής-υδραυλικά-αντλίες θέρμανσης-είδη θέρμανσης. Για εσάς που θέλετε κάτι ξεχωριστό για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Πώληση χονδρική και λιανική στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα
idrothermiki2
Η Υδροθερμική βρίσκεται στο 2ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών. Από το 1989 είμαστε κοντά σας με υπευθυνότητα και επαγγελματική εξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις και συντηρήσεις ύδρευσης - θέρμανσης - κλιματισμού. Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης λέβητες/καυστήρες, θερμοστάτες χώρου, σώματα, ηλιακά κλπ.
Περισσότερα
thumb.php
Η Νέα Ψυκτική-Mitsubishi δραστηριοποιείται στο χώρο της ψύξης, του κλιματισμού και του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης και είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Mitsubishi electric στην Κω. Καταφέρνουν να μηδενίσουν το κόστος θέρμανσης του σπιτιού και της επιχείρησής σας, συνδυάζοντας αντλία θερμότητας Mitsubishi electric με σύστημα i-Watt. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας ειδικά στο χώρο του κλιματισμού, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, μπορεί να εγγυηθεί ότι οι προτεινόμενες λύσεις θα καλύψουν πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη. ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ: 1)Να πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά κλιματισμού, θέρμανσης, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών τους και προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα. 2)Να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, πριν και μετά την πώληση. Η δουλειά τους χαρακτηρίζεται από συνέπεια, ποιότητα και σωστή συνεργασία. 3)Να παραμείνουν σταθεροί στις αρχές της φερεγγυότητας και της πιστότητας στην ελληνική αγορά. Με πιο βασική τους αρχή να βρίσκονται πάντα κοντά στους πελάτες τους. Επισκεφθείτε τους γιατί εκεί θα βρείτε αντλίες θερμότητας ecodan με τη μοναδική τεχνολογία Zubadan. Μια μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία που ακόμα και στους -15oC επιτυγχάνει πλήρη απόδοση και αποδίδει θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης μέχρι 60oC, προσφέροντας κορυφαία οικονομία έως 80%. Σας δίνει τη δυνατότητα αντικατάστασης του λέβητα σε υπάρχουσα εγκατάσταση, χωρίς αλλαγές. 100% συμβατότητα με καλοριφέρ και υψηλός βαθμός ενεργειακής απόδοσης χωρίς αντιστάσεις. Γιατί στα κρύα ξεχωρίζουν...οι καλύτεροι!!!
Περισσότερα
DSCN0955
Η Θερμοϋδραυλική βρίσκεται στην οδό Φιλίνου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα υδραυλικά είδη, σωλήνες, μπαταρίες μπάνιου, καμπίνες, ντουζιέρες κλπ. Επίσης μπορείτε να βρείτε καυστήρες, λέβητες, σώματα καλοριφέρ, αντλίες θερμότητας. Μαζί θα βρούμε τις οικονομικότερες λύσεις για τη θέρμανσή σας.
Περισσότερα
DSCN0775
Στο κατάστημα Υδροcal μπορείτε να βρείτε είδη υγιεινής, καμπίνες υδρομασάζ, βρύσες, έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου καθώς και μια μεγάλη γκάμα από πλακάκια και νεροχύτες εισαγωγής. Η Υδροcal είναι κοντά σας με πλήρη σειρά ειδών επίπλων υγιεινής και με όλα τα υδραυλικά είδη.
Περισσότερα
DSCN0862
Η Υδροδυναμική βρίσκεταισ το μαρμαρωτό. Είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην προμήθεια και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων, θέρμανσης, αντλιών ύδρευσης, ηλιακών συστημάτων, καθώς και στην κατασκευή κολυμβιτικών δεξαμενών. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και το service υπεύθυνα και επαγγελματικά. Είμαστε δίπλα σας κάθε φορά που μας χρειάζεστε.
Περισσότερα