• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
ARMONIA LOGO
Η ΑΡΜΟΝΙΑ είναι ένας χώρος για τα παιδιά και βρίσκεται στην οδό Βορείου Ηπείρου. Ένας χώρος όπου οι λιλιπούτειοι φίλοι μας μπορούν να δημιουργήσουν και να αναδείξουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο. Οι ώρες που περνάνε τα παιδιά στην ΑΡΜΟΝΙΑ είναι απολαυστικές, με έντονη τη διάθεση της δημιουργίας.
Περισσότερα
20150420_184316 (Custom)
Η Σχολή Μουσικής της κας. Ορφανουδάκη-Κιαπόκα βρίσκεται επί της οδού Αρίστωνος στον αριθμό 2. Από το 1998 με σεβασμό στη μουσική εκαπίδευση του παιδιού διδάσκει πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο, φωνητικά, μουσική προπαίδεια για προνήπια και νήπια, θεωρία, αρμονία solfege, primavista, μουσική δωματίου, βυζαντινή μουσική κ.ά. Αφήστε το παιδί σας στα χέρια της μουσικής.
Περισσότερα
DSCN2092 (Custom)
Η Σχολή Χορού της κας. Δρόσου Ελένης βρίσκεται στη Δανιήλ Μονάχου & Ευημέρου 6. Ο μαγικός κόσμος του χορού απλώνεται τώρα μπροστά σας. Παραδοσιακοί χοροί, Αργεντίνικο Τάνγκο, Λάτιν, Σάλσα, Ρούμπα, Κιτόμπα, Μπατσάτα, Τσατσα, Free Style. Ειδικά τμήματα διδασκαλίας για παιδιά, καθώς και τμήματα τεχνικής και έκφρασης χορογραφίας. Ο χορός είναι για όλους, επιλέξτε εσείς αυτόν που σας ταιριάζει απόλυτα.
Περισσότερα
DSCN2007 (Custom)
Το Κέντρο Καλλιτεχνικών Σπουδών Art & Music βρίσκεται στην Βερροιοπούλου 45. Η Σχολή Μουσικής του κ. Βουλιάκη Παναγιώτη και η Σχολή Ζωγραφικής της κας. Χατζηγιακουμή Μαρίας ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας το Art & Music. Μουσικές Σπουδές: -Μουσικά Όργανα:μπορείς να επιλέξεις να μάθεις κάποιο μουσικό όργανο, είτε ερασιτεχνικά, είτε παρακολουθώντας ολοκληρωμένες μουσικές σπουδές που οδηγούν σε πτυχίο. Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα (ατομικά) αξιοποιώντας τις δυνατότητες κάθε μαθητή. -Ανώτερα Θεωρητικά (μουσικές σπουδές που οδηγούν σε πτυχίο) -Προετοιμασία για τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών των ΑΕΙ -Μουσική & Υπολογιστές -Τραγούδι -Μουσική Προπαίδεια-Μουσικοκινητική Καλλιτεχνικές Σπουδές: -Παιδική Ζωγραφική (ολιγομελή τμήματα, μέχρι 5 παιδιά) -Προετοιμασία για τα Ειδικά Μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων -Ελεύθερο Σχέδιο -Γραμμικό Σχέδιο -Χρώμα -Ζωγραφική για ενήλικες
Περισσότερα