• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
20150504_124455 (Custom)
Το IDEAL PRESS βρίσκεται στο 1ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω-Κέφαλος στο Μαρμαρωτό. Στο κατάστημα θα βρείτε φόρμες εργασίας, ρούχα για όλα τα επαγγέλματα (φόρμες-γιλέκα-μπουφάν-παντελόνια), στολές (ιατρών-μαγείρων-προσωπικού ξενοδοχείων) καθώς και υποδήματα. Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση στις νέες τάσεις της αγοράς και την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης.
Περισσότερα
sofaking1 (Custom)
Η εταιρία Sofa King, που βρίσκεται στο 4ο χλμ επαρχιακής οδού Κω-Κέφαλος, προσφέρει έπιπλα ευρωπαϊκών κατασκευαστών στις καλύτερες τιμές σε λιανική και χονδρική πώληση. Σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρoν του κοινού τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, Σε συνεργασία με εργοστάσια, καταστήματα και χώρους αποθήκευσης σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως Κρήτη, Κω, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αθήνα, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όπου και αν βρίσκεστε.
Περισσότερα
DSCN2064 (Custom)
Η Έκθεση Επίπλων STOSA βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Από το 1955 μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε την παράδοση στο χώρο του επίπλου. Στο εργοστάσιο μας κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα-πόρτες-ντουλάπες-κρεβατοκάμαρες για το σπίτι σας και επαγγελματικό εξοπλισμό για την επιχείρησή σας. Αντιπρόσωπος των Ιταλικών επίπλων κουζίνας STOSA, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα
DSCN1478 (Custom)
Το κατάστημα χαρτικών-απορρυπαντικών Αμοργινός Αντώνιος βρίσκεται στη Γρηγορίου Ε΄1. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από είδη καθαρισμού-χαρτικά-απορρυπαντικά-σακούλες κ.λ.π. Διανέμουμε στο χώρο σας ό,τι χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές.
Περισσότερα
DSCN1143
Η επιχείρηση ΚΟΥΝΟΥΠΗΣ εμπορεύεται Λευκά Είδη και Ξενοδοχειακό Ιματισμό. Βρίσκεται στο 7ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κω-Κεφάλου, όπου θα βρείτε είδη ιματισμού (πετσέτες μπάνιου, μαξιλάρια, μπουρνούζια κ.ά.) σε οικονομικές τιμές. Πώληση χονδρική και λιανική.
Περισσότερα
DSCN0933
Η επιχείρηση-βιοτεχνία πλαστικών ειδών Λούκμας Νικόλαος, βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Βασιλείου, Πελαργός. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των πλαστικών. Η βιοτεχνία λειτουργεί από το 1986 και από το 2007 με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Αναλμβάνουμε να φτιάξουμε τσάντες με εκτυπώσεις σε όλες τις διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.
Περισσότερα
pouliseto1
Το Poulise-to αποτελεί το μοναδικό μαγαζί στα Δωδεκάνησα το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο (επαγγελματία ή μη) να φέρει οτιδήποτε θελήσει να πουλήσει, φυσικά σε καλή κατάσταση, και να πάρει τα χρήματα που επιθυμεί καθώς και να αγοράσει κάτι μεταχειρισμένο (από δεύτερο χέρι) συνδυάζοντας χαμηλή τιμή και άριστη κατάσταση προϊόντος. Η διαδικασία αγοράς και πώλησης, είναι πολύ απλή. Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο 4ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού στη Κω είτε στο τηλέφωνο 22420 - 46147 προκειμένου να δείτε από κοντά το επιθυμητό προς αγορά προϊόν, ενώ εάν θελήσετε να πουλήσετε το οτιδήποτε η επιχείρηση αναλαμβάνει την αξιολόγηση και την μεταφορά του προϊόντος σας στον χώρο μας για την φύλαξη και έκθεσή του. Poulise-to!!!Tώρα πλέον η αγορά και η πώληση έχει ταυτότητα
Περισσότερα
stor-logo
Το κατάστημα Κώστογλου Stωr βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Είμαστε κοντά σας υπεύθυνα και επαγγελματικά από το 2008. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε γυψοσανίδες, μωνοτικά υλικών, χρώματα, εργαλεία, μηχανήματα και εξοπλισμό καθαρισμού. Στο cleanStωr θα βρείτε είδη καθαρισμού, επαγγελματικές λύσεις για την καθαριότητα και την υγιεινή.
Περισσότερα