• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
balalis-logo
Το τυπογραφείο ΜΠΑΛΑΛΗΣ ιδρύθηκε το 1914 στο κέντρο της πόλης της Κω. Η οικογενειακή επιχείρηση, με εμπειρία 100 ετών στο χώρο των εκτυπώσεων και της τυπογραφίας, σήμερα στεγάζεται στην οδό Φιλίνου (στο τέρμα της Αβέρωφ) και διαθέτει πλήρη, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Έχει άριστη τεχνική υποστήριξη ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των Γραφικών Τεχνών για να είναι πάντα δίπλα σας με ό,τι πιο σύγχρονο και ποιοτικό. https://www.youtube.com/watch?v=Z7LtUerCU-U
Περισσότερα
thumb.php
Η Νέα Ψυκτική-Mitsubishi δραστηριοποιείται στο χώρο της ψύξης, του κλιματισμού και του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης και είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Mitsubishi electric στην Κω. Καταφέρνουν να μηδενίσουν το κόστος θέρμανσης του σπιτιού και της επιχείρησής σας, συνδυάζοντας αντλία θερμότητας Mitsubishi electric με σύστημα i-Watt. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας ειδικά στο χώρο του κλιματισμού, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, μπορεί να εγγυηθεί ότι οι προτεινόμενες λύσεις θα καλύψουν πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη. ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ: 1)Να πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά κλιματισμού, θέρμανσης, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών τους και προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα. 2)Να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, πριν και μετά την πώληση. Η δουλειά τους χαρακτηρίζεται από συνέπεια, ποιότητα και σωστή συνεργασία. 3)Να παραμείνουν σταθεροί στις αρχές της φερεγγυότητας και της πιστότητας στην ελληνική αγορά. Με πιο βασική τους αρχή να βρίσκονται πάντα κοντά στους πελάτες τους. Επισκεφθείτε τους γιατί εκεί θα βρείτε αντλίες θερμότητας ecodan με τη μοναδική τεχνολογία Zubadan. Μια μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία που ακόμα και στους -15oC επιτυγχάνει πλήρη απόδοση και αποδίδει θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης μέχρι 60oC, προσφέροντας κορυφαία οικονομία έως 80%. Σας δίνει τη δυνατότητα αντικατάστασης του λέβητα σε υπάρχουσα εγκατάσταση, χωρίς αλλαγές. 100% συμβατότητα με καλοριφέρ και υψηλός βαθμός ενεργειακής απόδοσης χωρίς αντιστάσεις. Γιατί στα κρύα ξεχωρίζουν...οι καλύτεροι!!!
Περισσότερα
DSCN0955
Η Θερμοϋδραυλική βρίσκεται στην οδό Φιλίνου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα υδραυλικά είδη, σωλήνες, μπαταρίες μπάνιου, καμπίνες, ντουζιέρες κλπ. Επίσης μπορείτε να βρείτε καυστήρες, λέβητες, σώματα καλοριφέρ, αντλίες θερμότητας. Μαζί θα βρούμε τις οικονομικότερες λύσεις για τη θέρμανσή σας.
Περισσότερα
u039Bu03BFu03B3u03CCu03C4u03C5u03C0u03BF u0395u03BDu03C4u03CDu03C0u03C9u03BD - u03A0u03C1u03BFu03C3u03C6u03BFu03C1u03CEu03BD
Το τεχνικό γραφείο "Tsakiris Energy Solutions" δραστηριοποιείται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας, οικονομικής θέρμανσης, κλιματισμού υψηλής ενεργειακής απόδοσης (αντλίες θερμότητας, μείωση ενεργειακών απωλειών και αντικατάσταση συμβατικών με ήπιες μορφές ενέργειας) και στα ηλιακά συστήματα.   Ο Αναστάσιος Τσακίρης είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της "Tsakiris Energy Solutions" και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2010. Εισήχθη το 2005 στην Σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Πάτρας με σειρά εισαγωγής εφτά (7) ανάμεσα στους επιτυχόντες πανελληνίως και ολοκλήρωσε τον Ιούλιο του 2010 τις σπουδές κατατασσόμενος δεύτερος (2). Στη συνέχεια υποστηριζόμενος με υποτροφία από το Ίδρυμα του Λοχαγού Φανουράκη εκκίνησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Imperial College of London στο τμήμα του Sustainable Energy Futures με κύρια ενασχόληση τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας στον κτηριακό τομέα. Ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα από την έκδοση της συμφέρουσας προσφοράς έως την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου στον πελάτη. Οι λύσεις που προτείνονται αποτελούν αποτέλεσμα ενδελεχών μελετών με σκοπό την βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση. Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας αποτελεί η σχεδίαση και εγκατάσταση αξιόπιστων συστημάτων με γνώμονα την ποιότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Γνωρίζοντας ότι πιθανές αστοχίες επηρεάζουν τη δική μας φήμη ΚΑΙ τον αντίκτυπο της κοινωνίας, οι λύσεις που προτείνονται είναι αξιόπιστες και βασίζονται σε συνεχόμενη μακροχρόνια λειτουργία. Η εμπεριστατωμένη μελέτη και σχεδίαση συστημάτων υψηλών προδιαγραφών συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των υλικών που επιλέγονται. Πιο συγκεκριμένα ειδικευόμαστε στα κάτωθι: • Μηχανολογικές μελέτες, Επίβλεψη & Εγκατάσταση • Γεωθερμικές εγκαταστάσεις • Φωτοβολταϊκά συστήματα, Ανεμογγενήτριες και Υβριδικά Συστήματα • Αντλίες Θερμότητας Αέρος- Νερού & Υδρόψυκτες • Ενδοδαπέδια θέρμανση • Ηλιακά συστήματα και ηλιακοί συλλέκτες κενού • Κλιματιστικά συστήματα • Θέρμανση με υπέρυθρη ακτινοβολία • Συστήματα Κτιριακού Αυτοματισμού ( ΚΝΧ ) για κατοικίες, επαγγελματικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις • Υποστήριξη αιτήσεων αδειοδοτικής διαδικασίας & Συντονισμός εξεύρεσης χρηματοδότησης • Προϊόντα φωτισμού LED Μελέτη, Επίβλεψη & Κατασκευή από έμπειρο συνεργείο Ελλήνων με παρουσία Μηχανολόγου Μηχανικού στο 100% του χρόνου.
Περισσότερα
DSCN0775
Στο κατάστημα Υδροcal μπορείτε να βρείτε είδη υγιεινής, καμπίνες υδρομασάζ, βρύσες, έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου καθώς και μια μεγάλη γκάμα από πλακάκια και νεροχύτες εισαγωγής. Η Υδροcal είναι κοντά σας με πλήρη σειρά ειδών επίπλων υγιεινής και με όλα τα υδραυλικά είδη.
Περισσότερα
DSCN0862
Η Υδροδυναμική βρίσκεταισ το μαρμαρωτό. Είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην προμήθεια και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων, θέρμανσης, αντλιών ύδρευσης, ηλιακών συστημάτων, καθώς και στην κατασκευή κολυμβιτικών δεξαμενών. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και το service υπεύθυνα και επαγγελματικά. Είμαστε δίπλα σας κάθε φορά που μας χρειάζεστε.
Περισσότερα
kard1
Η εταιρεία Υιοί Καρδούλια Ο.Ε. βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Έχουμε μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό στα μεταλλικά κτήρια και τις ανοξείοδωτες κατασκευές γενικότερα.
Περισσότερα
superwood
Η επιχείρηση Super Wood βρίσκεται στην περιοχή Πελαργός. Με μια πολυετή εμπειρία στο εμπόρειο ξυλείας είμαστε κοντά σας για να σας ενημερώσουμε σε ότι έχει σχέση με τη ξυλεία. Στο κατάστημά μας μπορείτε επίσης να βρείτε βερνίκια VERNILAC και νεροχύτες. Είμαστε επίσημοι και εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της FRANKE® και της MAKITA®.
Περισσότερα
DSCN0758
Από το 2002 στο Πλατάνι. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ταπετσαρίες για αυτοκίνητα, σκάφη, έπιπλα και στρώματα παραλίας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε δειγματολόγια για όλα τα υφάσματα και τους χρωματισμούς που ταιριάζουν στο χώρο σας. Ειδικευόμαστε στην αναπαλέωση και ανακατασκευή παλαιών επίπλων. Όλες οι τιμές μας και η ποιόητα μας είναι ανταγωνιστικές
Περισσότερα