• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
DSCN1903 (Custom)
Η Βιοτεχνία ειδών σιδήρου και αλουμινίου του κ. Βερούτα Νίκου βρίσκεται στο Λινοπότι στο 12ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κω-Κέφαλος.Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αλουμινίου κατασκευάζουμε πόρτες-παράθυρα αλουμινίου, σκάλες-κάγκελα αλουμινίου, κουφώματα αλουμινίου & σιδήρου, υαλοπίνακες, γκαραζόπορτες καθώς και συστήματα τεντών. Διαθέτουμε τζάμια παντός τύπου. Οι κατασκευές μας είναι εγγυημένες για την άρτια λειτουργία τους. Για να είστε πάντα σίγουροι.
Περισσότερα
DSCN1496 (Custom)
Το τεχνικό γραφείο του κ. Σιδηρόπουλου Γεώργιου και της κας. Παπαδημητρίου Δήμητρας βρίσκεται επί της Εθνάρχου Μακαρίου αριθμός 9. Αναλαμβάνει Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες, Μελέτες Πυρασφάλειας, Έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών, Μελέτες HACCP και Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
Περισσότερα
DSCN1608 (Custom)
Η έκθεση ειδών ΥΔΡΟΠΗΓΗ βρίσκεται στο Λινοπότι, κοντά στη λίμνη Πυλίου. Φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα από πλακιδία εισαγωγής- είδη υγιεινής-υδραυλικά-αντλίες θέρμανσης-είδη θέρμανσης. Για εσάς που θέλετε κάτι ξεχωριστό για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Πώληση χονδρική και λιανική στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα
DSCN1296 (Custom)
Η επιχείρηση του Γιώργου Μαρκάκη βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Κόβει και τοποθετεί στο σπίτι σας ή στην επιχείρησή σας τζάμια-κρύσταλλα-καθρέπετες-θερμοηχομονωτικά τζάμια και παντός τύπου γυάλινες κατασκευές.
Περισσότερα
DSCN1415 (Custom)
Με μεράκι για τη δουλειά και με προίκα την πολυετή πείρα έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Το κατάστημ αβρίσκεται στο 3ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Κω-Κεφάλου και αναλαμβάνει αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές, πόρτες, παράθυρα, κάγκελα, πέργολες κ.ά. Επίσημος αντιπρόσωπος της ALUMINCO.
Περισσότερα
20141121_104431
Η επιχείρηση P&G Energy βρίσκεται στο 5ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω-Κεφάλου. Στο κατάστημα θα βρείτε φωτοβολταικά συστήματα-φωτισμό τύπου Led-αυτοματισμό παντός τύπου. Διαθέσιμοι πάντα για την καλύτερη πληροφόρηση όσον αφορά τον τομέα της πράσινης ενέργειας ώστε να εξοικονομούνται χρήματα. Η φύση μας δίνει τη δυνατότητα να ζούμε αυτόνομα με άνεση και πολυτέλεια.
Περισσότερα
epigrafespapanikolaou (Custom)
Το κατάστημα επιγραφών του κ. Παπανικολάου βρίσκεται στην περιοχή Λίμνη Πυλίου. Στο κατάστημα εκτελούνται εργασίες πάνω σε επιγραφές, ψηφιακές εκτυπώσεις, λογότυπα, χαράξεις, μεταλλικά γράμματα κ.ά. Επίσης, μπορείτε να βρείτε αντιηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων, λεωφορείων, κτιρίων μάρκας Suntek.
Περισσότερα
antoniou1
Η επιχείρηση Alumil Αντωνίου Κώστα ΣΙΑ Ο.Ε. βρίσκεται στο 4ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις αλουμινοκατασκευές. Πόρτες αλουμηνίου, παράθυρα, κουφώματα, καθώς και πόρτες ασφαλείας. Στο κατάστημά μας επίσης μπορείτε να βρείτε συστήματα αλουμηνίου ενεργειακής κλάσης καθώς επίσης και ειδικές κατασκευές, υαλοπετάσματα, πέργολες, φυσούνες, στις πιο οικονομικές τιμές.
Περισσότερα
idrothermiki2
Η Υδροθερμική βρίσκεται στο 2ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών. Από το 1989 είμαστε κοντά σας με υπευθυνότητα και επαγγελματική εξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις και συντηρήσεις ύδρευσης - θέρμανσης - κλιματισμού. Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης λέβητες/καυστήρες, θερμοστάτες χώρου, σώματα, ηλιακά κλπ.
Περισσότερα
CARD-CALENDAR2014
Η εταιρία "Χριστοφής" βρίσκεται στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου και μετάλλου από το 2005 με ένα εκτενές ενεργό πελατολόγιο. Η εταιρία μας προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες: Εγκατάσταση κουφωμάτων Αποξήλωση παλαιών κουφωμάτων Συντήρηση παλαιών κουφωμάτων Κατασκευή εξειδικευμένων εφαρμογών Τα είδη των πελατών μας καταλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα, από ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι κατοικίες. Οι κατασκευές της εταιρίας "Χριστοφής" σχεδιάζονται και υλοποιούνται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον χώρο και η μακρόχρονη ανθεκτικότητά τους αποτελεί εγγύηση. Η εταιρία βρίσκεται σε νέο εκθεσιακό χώρο στον επαρχιακό. Εκεί μπορείτε να δείτε από κοντά τα δείγματα των προϊόντων μας όπως επίσης και να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένα project μας.
Περισσότερα